Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ο πωλητης ειναι αυτοςhttp://www.ebay.co.uk/sch/canajeans/m.html?item=251081988169&viewitem=&rt=nc&_trksid=p4340.l2562

Το c.w.f τι ειναι?

Κοιτα ειναι μαιμου κ το λεω 1ον: υποτιθεται οτι η μια που πηρα ειναι 100% cotton k παρελαβα μια μπλουζα ελαστικη καμια σχεση η ποιοτητα με την αυθεντικη που ηδη εχουμε κ δεν χρειαζεται να πιασεις την μπλουζα για να το καταλαβεις φαινεται οτι ειναι δυο διαφορετικες μπλουζες ποιοτικως

Η δευτερη ενω "στο ματι" ποιοτικως ειναι σαν την αυθεντικη ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο τοσο διαφανη που φαινεται το δερμα απο κατω

Εντωμεταξυ αυτη μου απαντησε οτι εγω θα χρεωθω τα μεταφορικα αφου θελω να τα επιστρεψω....μα εγω αν ηταν οκ τα μπλουζακια δεν θα τα επεστρεφα...τεσπα προκειμενου να πανε χαμενα τα λεφτα γιατι ο αντρας μου δεν θα τα φορεσει ας χρεωθω τα μεταφορικα

Επειδη πρωτη φορα θελω να επιστρεψω κατι απο ebay πρεπει να κανω κατι αλλο?

Αν είσαι 100% σίγουρη ότι πλήρωσες φύκια για μεταξωτές κορδέλες - πράγμα διόλου απίθανο για το ΕΒΑΥ - αφού δεν τα βρίσκετε με τον πωλητή και αφού το λάθος δεν είναι δικό σου, να ανοίξεις κέις, αφού τον προειδοποιήσεις πρώτα για την πρόθεσή σου.

Έχω την εντύπωση ότι το ΕΒΑΥ είναι πολύ αυστηρό στις περιπτώσεις των απομιμήσεων που πλασάρονται σαν αυθεντικά.

Προσωπικά δεν θα δεχόμουν να επιβαρυνθώ με οποιοδήποτε κόστος σε ανάλογη περίπτωση.

Το ξαναλέω, προσωπική μου γνώμη.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο πωλητης ειναι αυτοςhttp://www.ebay.co.uk/sch/canajeans/m.html?item=251081988169&viewitem=&rt=nc&_trksid=p4340.l2562

Το c.w.f τι ειναι?

Κοιτα ειναι μαιμου κ το λεω 1ον: υποτιθεται οτι η μια που πηρα ειναι 100% cotton k παρελαβα μια μπλουζα ελαστικη καμια σχεση η ποιοτητα με την αυθεντικη που ηδη εχουμε κ δεν χρειαζεται να πιασεις την μπλουζα για να το καταλαβεις φαινεται οτι ειναι δυο διαφορετικες μπλουζες ποιοτικως

Η δευτερη ενω "στο ματι" ποιοτικως ειναι σαν την αυθεντικη ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο τοσο διαφανη που φαινεται το δερμα απο κατω

Εντωμεταξυ αυτη μου απαντησε οτι εγω θα χρεωθω τα μεταφορικα αφου θελω να τα επιστρεψω....μα εγω αν ηταν οκ τα μπλουζακια δεν θα τα επεστρεφα...τεσπα προκειμενου να πανε χαμενα τα λεφτα γιατι ο αντρας μου δεν θα τα φορεσει ας χρεωθω τα μεταφορικα

Επειδη πρωτη φορα θελω να επιστρεψω κατι απο ebay πρεπει να κανω κατι αλλο?

Ολα τα burberry εχουν στην πλαινη ραφη μια ετικετα με αυτα τα αρχικα. Αν λειπει ειναι σιγουρα μαιμου. Αν υπαρχει δεν σημαινει οτι ειναι οπωσδηποτε αυθεντικο. Παντως αν λειπει ειναι 200% μαιμου.

Απειλησε την οτι θα κανεις καταγγελια στο ebay γιατι πουλαει μαιμουδες. Οπως και νά'χει οπωσδηποτε θα το στειλεις συστημενο και θα κρατησεις το αποκομμα.

annagrig1980 μπορεις να μου πεις ακριβως που ειναι αυτα τα αρχικα?

Σε εξωτερικη πλαινη ραφη ή σε εσωτερικη?Γιατι λιγο που κοιταξα σε 5 μπλουζακια που ήδη εχουμε κ τα πηραμε απο μαγαζι τετοια αρχικα δεν ειδα....μαλλον μαιμου κ αυτα:evil:

Αλλα τουλαχιστον καλη μαιμου οχι σαν αυτα που μου ηρθαν απο ebay

chatzico κ εγω δεν θελω να επιβαρυνθω τα μεταφορικα γιατι δεν προκειται για δικο μου λαθος η επιστροφη τους

Του εστειλα μνμ κ του εξηγησα οτι εαν ηταν αυθεντικα δεν θα τα επεστρεφα τι στιγμη ομως που ειναι αυτη πρεπει να πληρωσει τα εξοδα αλλιως θα ανοιξω case

Moλις απαντησε:ok, if you are so sure so open a case.

I can not believe it.

Why are you buying on Ebay looking into the descriptions if you are so sure this t-shirts are not authentic.

I told you to return them for a refund.

Ebay will not pay for your shipping back if you open a case you'll have to pay for a return.

Καλημέρα!!!!

Ψάχνω καρότσι ελαφρύ μικρό που να κλείνει πολύυυυυυυ εύκολα. Η χρηση του θα είναι σπίτι - παιδικός για 1ή 2 χρόνια ακόμα, αυτό που έχω απο τα τζάμπο δεν παλευεται με τίποτα..Αν τυχει και στο γυρισμο πρέπει να πάρω τη μικρη με το αμάξι, δεν κλείνει καθόλου έυκολα, είναι βαρύ κ πιάνει κ όλο το πορτπαγκάζ σε Qasquai να φανταστείτε...

Αυτό πώς σας φαίνεται? Υπάρχει περίπτωση να πάει πιο χαμηλά η τιμή του?Το σαιτ που τσεκάρετε τις τιμές δεν ξέρω να το χειρίζομαι...

Α επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο πιο φθηνό...ευχαρίστως:-P:razz:

Διαφημίσεις

Σε εξωτερικη πλαινη ραφη ή σε εσωτερικη?Γιατι λιγο που κοιταξα σε 5 μπλουζακια που ήδη εχουμε κ τα πηραμε απο μαγαζι τετοια αρχικα δεν ειδα....μαλλον μαιμου κ αυτα:evil:

chatzico κ εγω δεν θελω να επιβαρυνθω τα μεταφορικα γιατι δεν προκειται για δικο μου λαθος η επιστροφη τους

Του εστειλα μνμ κ του εξηγησα οτι εαν ηταν αυθεντικα δεν θα τα επεστρεφα τι στιγμη ομως που ειναι αυτη πρεπει να πληρωσει τα εξοδα αλλιως θα ανοιξω case

Moλις απαντησε:ok, if you are so sure so open a case.

I can not believe it.

Why are you buying on Ebay looking into the descriptions if you are so sure this t-shirts are not authentic.

I told you to return them for a refund.

Ebay will not pay for your shipping back if you open a case you'll have to pay for a return.

Ο τύπος είναι θρασσύς!!

Στο τελευταίο που σου λέει έχει δίκιο!!!ΚΑι case να ανοίξεις, θα δικαιωθείς αλλά τα μεταφορικα θα τα χρεωθείς εσύ!Κι αλλη κοπέλα την εχει πάθει έτσι..νομίζω η Ανναγκρίκ..

ada9 παει οτι εγινε εγινε τωρα!!!Τουλαχιστον να παρω τα λεφτα που πισω κ ας χασω κ 10 ευρω

Γνωριζεις ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για την επιστροφη των προιοντων?

Αυτη με μνμ που ειχαμε συμφωνησε να τα επιστρεψω, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω μπλεξει το εβαυ σ'αυτο

Τα μνμ μας βεβαια εγιναν μεσα στο εβαυ κ οχι στα προσωπικα μας μαιλ

Δηλαδη τα στελνω πισω κ οταν τα παραλαβει μου επιστρεφει τα χρηματα ή πρεπει να ενημερωσω κ το ebay οτι συμφωνηθηκε επιστροφη?

ada9 παει οτι εγινε εγινε τωρα!!!Τουλαχιστον να παρω τα λεφτα που πισω κ ας χασω κ 10 ευρω

Γνωριζεις ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για την επιστροφη των προιοντων?

Αυτη με μνμ που ειχαμε συμφωνησε να τα επιστρεψω, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω μπλεξει το εβαυ σ'αυτο

Τα μνμ μας βεβαια εγιναν μεσα στο εβαυ κ οχι στα προσωπικα μας μαιλ

Δηλαδη τα στελνω πισω κ οταν τα παραλαβει μου επιστρεφει τα χρηματα ή πρεπει να ενημερωσω κ το ebay οτι συμφωνηθηκε επιστροφη?

Δέν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, καλύτερα να σου πουν οι κοπέλες που το χουν κάνει...

Καλημερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας :), εχω πολυ μικρο WC με ντουζιερα και δυσκολευομαι πολυ με το μπανακι του μπεμπη.

Μεχρι τωρα βαζω την βαση με το μπανακι πανω απο την τουαλετα και τον κανω μπανιο μονο με την βοηθεια του αντρα μου γιατι κουνιεται και πλατσουριζει και δεν κρατιεται!!!

Πηρα το δαχτυλιδι απο το Τζαμπο για να το βαζω μεσα στην ντουζιερα ομως ειναι τοσο χαμηλα που δεν βολευει με τιποτα!

Πειτε μου οτι υπαρχει λυση.....!!!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Μπορεις να ψωνισεις crocs http://www.crocs.eu/home/homepage,en_ES,pg.html

ή απο το http://www.amazon.co.uk/

το πρωτο εχει εκπτωση εως 50% σε καποια κ το δευτερο βγαζει κατα καιρους προσφορες k νομιζω πως κ τωρα εχει καποια crocs σε προσφορα

edit στο πρωτο εχει κ 15% εκπτωση αν γραφεις στο newsletter οποτε νομιζω θα σου βγουν οικονομικα κ θα εισαι κ σιγουρη οτι ειναι αυθεντικα

με βοηθησατε και οι δυο πολυ και σας ευχαριστω θερμα!

λεω λοιπον να του παρω τα κλοκσ σε uk 8/9 δηλ 25-26 εφοσον τωρα φορα 25...θελω να βαλω μαζι και ενα ζευγαρι γαλοτσες κροκσ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002JIO5AW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE αυτες, αλλα σκεφτομαι αυτες να τις παρω uk 10..λετε να ειναι μεγαλες?στις κριτικες προτεινουν ενα νουμερο μεγαλυτερο...τις εχει καμια κοπελα στο παιδακι της??

τις εχω παρει εγω για τον πιτσιρικο μου. Ειναι μεγαλο το μεγεθος τους και τις πηρα ακριβως το ιδιο νουμερο με τα crocs που φοραει. Ειναι λιγο σκληρες και ακαμπτες αλλα πολυ καλη ποιοτητα.Τους εβαλα ενα πατο και επειδη τις φοραγε ετσι κι αλλιως με χοντρη καλτσα δεν ειχαμε προβλημα. Προσοχη δεν εχουν επενδυση....

...

Λοιπον, μαλλον ειναι δικο μου το λαθος. Μιλας για burberry ενηλικων?

AN μιλας για παιδικα τοτε πρεπει να εχουν αυτη την ετικετα.

Κι'εγω ειχα ενα θεμα με μια επιστροφη και δυστυχως ειναι οπως στα ειπαν τα κοριτσια. Πρεπει να πληρωσεις εσυ τα εξοδα.(συστημενο, μην ξεχαστεις και το στειλεις απλο)

Εισαι απολυτως σιγουρη οτι ειναι μουφα? Δεν κοιτας αν γραφει καποιο μοντελο, κωδικο κλπ

Παντως η συγκεκριμενη πωλητρια εχει κι'αλλο αρνητικο feedback για μαιμου προϊον. Μολις παρεις πισω τα λεφτα εννοειται οτι θα την ξεσκισεις στο feedback

επανέρχομαι στον καημό μου με τα βαφτιστικα...

ξερετε που θα βρω κατι τετοιου στυλ;

http://www.catinthehat.gr/prod_focus.asp?prod_id=903

αυτο ειναι πανεμορφο αλλα εχει 170-200 ευρω. Απαγορευτικη τιμη για την τσεπη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...