Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

μπορειτε να με βοηθησετε??εξακολουθω να εχω την απορια αν θα του κανει το 8/9 που φορα νουμερο 25 πχ σε γκαρβαλιν

τι διαφορα εχουν αυτα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002WN1NJU/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE, απο αυτα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0014CK4M2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE??

και σχετικα με το νουμερο, στο size chart γραφει πχ uk 8/9 , αλλα οταν πρεπει να επιλεξω εχει μονο 8 ή 10, αρα να υποθεσω οτι το 8 ειναι το 8-9, δηλαδη 25-26???

ευχαριστωωωωω

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά ο γιος μου φοράει 27 στα garvalin και σε crocs του πήρα 27-28, δηλαδή 9-10. Του είναι λίγο μεγάλα αλλά επειδή του δοκίμασα το 25-26 δεν του έμπαινε με τίποτα, πολύ μικρό του. Το ποδαράκι του πρέπει να είναι περίπου 17 πόντους τώρα και τα γκάρβαλιν δεν βλέπω να του κάνουν όλο το καλοκαίρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από babyneo.de...μας έχουν στα μεταφορικά ακριβότερα κι από Ρουμανία!

Versandkosten innerhalb Deutschland:

Max. 3,90 ? je Bestellung.

Ab 60? Warenwert liefern wir versandkostenfrei bei Online-Bestellungen.

Versandkosten nach Österreich, Dänemark, Belgien,Luxemburg und Niederlande

0-15 kg = 11,49Euro und 16-30kg = 13,29 Euro

EU (European Union) Frankreich, Ungarn, Tschechien, Polen, Irland, Italien, Schweden, United Kingdom, Irland und andere

1-10kg = 10,49 Euro, 11-25kg = 19,79 Euro, 26-40 kg = 26,90 Euro, 41-50 kg = 31,90 Euro

EU (European Union) Spanien, Portugal und Finnland

Wir berechnen 0-15kg = 18,79 Euro, 16-30kg = 32,50 Euro, 31-50 kg = 48,50 Euro

EU (European Union) Rumänien

Wir berechnen

0-5kg = 20,90 Euro, 6-10kg = 23,90 Euro, 11-15kg = 26,90 Euro , 16-30kg = 31,90 Euro, 31-50kg = 48,90 Euro

EU (European Union) Griechenland (Greece)

10kg=23,9 Euro, 20kg=30,9 Euro, 40kg=50,9 Euro

καλημερες!!!!!!!! τσουπρες παμπερς παιρνουμε απο πουθενα?

αμαζον βγαινει 0.15/πανα θελω τα new baby size1 για το νεο μπεμπε!!!!

ευχαριστωωω

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

250 για ποσα μηχανηματα? απο κωτσοβολο?

αργησα λιιιιιγο αλλα απαντω! χαχαχαχαχα

250 απεγκατασταση και εγκατασταση 3 μηχανηματων...

ο κωτσοβολος ζηταγε 350. αυτη η τιμη ειναι απο ενα ψυκτικο..... που μας εκανε 20 ευρω σκοντο, 270 ηθελε...... εν τω μεταξυ τσαντιστηκα γαιτι ουτε τρυπες δε θα κανει, στην ουσια εχει πιο λιγη δουλεια αποτι να εκανε εγκατασταση απο την αρχη σε ενα σπιτι.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερες!!!!!!!! τσουπρες παμπερς παιρνουμε απο πουθενα?

αμαζον βγαινει 0.15/πανα θελω τα new baby size1 για το νεο μπεμπε!!!!

ευχαριστωωω

Μην πάρεις το νούμερο 1. Εμείς ξεκινήσαμε με το 2 απευθείας

http://www.ubershop.co.uk/nappies/productDetails.php?code=search&&search=pampers&id=1353&name=Pampers%20New%20Baby%20%20-%20Size%202%20Mini,%20%20%20%203-6kg%20%20%20-%20Jumbo%20Pack%2088%20nappies

Εκτός αν προβλέπεται το μωρό κάτω των 3 κιλών.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά ο γιος μου φοράει 27 στα garvalin και σε crocs του πήρα 27-28, δηλαδή 9-10. Του είναι λίγο μεγάλα αλλά επειδή του δοκίμασα το 25-26 δεν του έμπαινε με τίποτα, πολύ μικρό του. Το ποδαράκι του πρέπει να είναι περίπου 17 πόντους τώρα και τα γκάρβαλιν δεν βλέπω να του κάνουν όλο το καλοκαίρι.

με βοηθησατε και οι δυο πολυ και σας ευχαριστω θερμα!

λεω λοιπον να του παρω τα κλοκσ σε uk 8/9 δηλ 25-26 εφοσον τωρα φορα 25...θελω να βαλω μαζι και ενα ζευγαρι γαλοτσες κροκσ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002JIO5AW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE αυτες, αλλα σκεφτομαι αυτες να τις παρω uk 10..λετε να ειναι μεγαλες?στις κριτικες προτεινουν ενα νουμερο μεγαλυτερο...τις εχει καμια κοπελα στο παιδακι της??

Μην πάρεις το νούμερο 1. Εμείς ξεκινήσαμε με το 2 απευθείας

http://www.ubershop.co.uk/nappies/productDetails.php?code=search&&search=pampers&id=1353&name=Pampers%20New%20Baby%20%20-%20Size%202%20Mini,%20%20%20%203-6kg%20%20%20-%20Jumbo%20Pack%2088%20nappies

Εκτός αν προβλέπεται το μωρό κάτω των 3 κιλών.

αυτο εχει μτφ κλπ? γιατι μια η αλλη με αμαζον βγαινει απο το λινκ που μου βαλες... οποτε δε θα ασχοληθω καν....

παντως την αλλη φορα 3 κιλα η μπεμπα μου βαλαμε 1 μηνα το νο1... ητοι 300 πανες χαλλλλλλαρα :D:D:D:D:D:D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αυτο εχει μτφ κλπ? γιατι μια η αλλη με αμαζον βγαινει απο το λινκ που μου βαλες... οποτε δε θα ασχοληθω καν....

παντως την αλλη φορα 3 κιλα η μπεμπα μου βαλαμε 1 μηνα το νο1... ητοι 300 πανες χαλλλλλλαρα :D:D:D:D:D:D

Ναι έχει,νομίζω 20 λίρες. Αλλά εδώ αξίζει να πάρεις όταν δεν στέλνει το αμαζον και φυσικά να κάνεις μεγάλη παραγγελία, της ταξης 100 ? plus

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

help!

Βρε κορίτσια θέλω να παραγγείλω τωρα ένα φόρεμα απο

http://www.greatplains.co.uk

και δε βρίσκω που γράφει σε πόσες μέρες τα στέλνουν Ελλάδα.

Μήπως το βρίσκει καμιά σας ?

Επίσης θα πάω απο ταχυδρομείο να παραλάβω άραγε η θα το στείλει με courier???

Αχ είμαι άσχετη θελω και να παραγγείλω τρομάρα μου..

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Διαφημίσεις

ΔΕΣΙ ευχαριστώ για την προσπάθεια.!

Λοιπόν ταχύτατη στις απαντήσεις η greatplains αλλα στις παραγγελιες οχι τοσο..

Μόλις μου έστειλε απαντηση πως χρειαζονται 5-7 εργασιμες ημερες και την ρωτησα αν στελνουν τουλαχιστον με courier μη στηνομαι στο ταχυδρομειο.

Κοριτσια καλησπέρα θα ηθελα την βοηθεια σας για ακομα μια φορα.

Αγορασα 2 μπλουζες burberry πριν 10 μερες για τον αντρα μου κ ενω στην περιγραφη ανεφερε οτι ηταν αυθεντικες κ καινουργιες απλα ειχαν ενα μικρο ελλατωμα οι μπλουζες που παρελαβα δεν εχουν καμια σχεση με τις αυθεντικες.Τις πληρωσα κ 125 ευρω!!

Επικοινωνησα με τον πωλητη κ μου απαντησε οτι μαλλον δεν ξερω απο burberry αφου εχει πουλησει 200 μπλουζες κ δεν παραπονεθηκε κανενας για μαιμου αλλα πιστεψτε με ειναι καραμαιμου....

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:αυτη μου ειπε να επιστρεψω τις μπλουζες κ να της στειλω τον αριθμο αλλα τα εξοδα αποστολης ποιον θα επιβαρυνουν εμενα ή την πωλητρια δεν το διευκρινισε

Εγω εχω καλυφθει για την επιστροφη των χρηματων μεσω των μηνυματων που ειχα με την πωλητρια ή πρεπει να απευθυνθω κ στο ebay?

Μπορει καποια στιγμη να απαντηθηκαν τετοιου ειδους ερωτηματα αλλα επειδη ειχα ενα ατυχημα στο ματι μου πριν 3 μερες κ βλεπω θολα δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα στον υπολογιστη

Ο πωλητης ειναι αυτοςhttp://www.ebay.co.uk/sch/canajeans/m.html?item=251081988169&viewitem=&rt=nc&_trksid=p4340.l2562

Το c.w.f τι ειναι?

Κοιτα ειναι μαιμου κ το λεω 1ον: υποτιθεται οτι η μια που πηρα ειναι 100% cotton k παρελαβα μια μπλουζα ελαστικη καμια σχεση η ποιοτητα με την αυθεντικη που ηδη εχουμε κ δεν χρειαζεται να πιασεις την μπλουζα για να το καταλαβεις φαινεται οτι ειναι δυο διαφορετικες μπλουζες ποιοτικως

Η δευτερη ενω "στο ματι" ποιοτικως ειναι σαν την αυθεντικη ειναι λεπτη σαν τσιγαροχαρτο τοσο διαφανη που φαινεται το δερμα απο κατω

Εντωμεταξυ αυτη μου απαντησε οτι εγω θα χρεωθω τα μεταφορικα αφου θελω να τα επιστρεψω....μα εγω αν ηταν οκ τα μπλουζακια δεν θα τα επεστρεφα...τεσπα προκειμενου να πανε χαμενα τα λεφτα γιατι ο αντρας μου δεν θα τα φορεσει ας χρεωθω τα μεταφορικα

Επειδη πρωτη φορα θελω να επιστρεψω κατι απο ebay πρεπει να κανω κατι αλλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...