Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

όταν έχεις το tracking number από μια παραγγελία στο ebay, που το βάζεις για να δεις που βρίσκεται αυτό που αγόρασες? εχω την εντύπωση πως το έχω ξαναδιαβάσει εδώ αλλά δε θυμάμαι που - πότε..

Tο έγραψα κ στο άλλο θέμα αλλά δε ξερω που θα σας πετυχω κάθε φορά!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια ..... η νέα συλλογή του gymboree είναι τέλεια. Για όσες δεν το έχουν δει .... http://www.gymboreelines.com/

Tελικά τείνω να καταλήξω ότι ΕΣΥ μας έθισες στα τζιμπο .....

χοχοχοχο ευτυχως ΔΕ ξετρελλαθηκα με τη νεα σειρα!

χριστουγενιατικα, ετσι καλα θα εχει αργοτερα αραγε????

ειναι απιστευτοι στην οργανωση τους!!!!

..... όχι ε ? Εγώ πάλι ομολογώ ναι !!!!!!!!!!!! Πότε είναι εκείνη η μέρα που θα τα βάλουν σκοτωστικές τιμές ? Αχχχχχχχχχχχχχχχχ.....

Τί; Θα βγάλει κι άλλη σειρά μέχρι τα Χριστούγεννα;...

..... αυτό φοβόμουνα .....

Θα βγάλει....περίπου κάθε δύο εβδομάδες βγαζει. Νομίζω ότι θα υπάρχουν 3 ακόμη συλλογές με θέμα Χριστούγεννα/χειμώνα.

Το απόλυτο κρασαουτ !!!!!!!

Καλώς ήρθες φιλενάδα & μάλλον όντως κυκλοφορούν πολλοί με καμένο τσιπάκι εκεί έξω τελικά!!!! ;)

Γεγονός αναδιαμφισβήτητο !!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

όταν έχεις το tracking number από μια παραγγελία στο ebay, που το βάζεις για να δεις που βρίσκεται αυτό που αγόρασες? εχω την εντύπωση πως το έχω ξαναδιαβάσει εδώ αλλά δε θυμάμαι που - πότε..

Tο έγραψα κ στο άλλο θέμα αλλά δε ξερω που θα σας πετυχω κάθε φορά!

Αν είναι απλή αποστολή, το κοιτάς στο www.royalmail.co.uk και φαίνεται μέχρι να φύγει από την Αγγλία.

Όταν έμπαινε στην Ελλάδα, το έβρισκα εδώ.

BOftp3.png PzWNp3.png

αχ Στεισυ αχχχχχχχχχ

ποτε ειναι αυτη η μερα, θυμηστε παλι

να ψαξω για φορεμα γενεθλιων εδω η θα εχω τυχει...ουφφφφφ θελω να δω ολες τις επομενες σειρες χαχαχχα

Διαφημίσεις

Αν είναι απλή αποστολή, το κοιτάς στο www.royalmail.co.uk και φαίνεται μέχρι να φύγει από την Αγγλία.

Όταν έμπαινε στην Ελλάδα, το έβρισκα εδώ.

εεεε και όταν είναι από Αμερική? Μήπως από εδώ?

https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction!input.action το βρήκα ψάχνοντας..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

καλαριδιοοοοοοοον ετσι τη πατησα κι εγω!

μου χει χαλασει η μικρη το πληκτρολογιο και το πηγα μουλτιραμα... που πηραν 15 ευρω για το χρονο τους και μου παν να το στειλω πλαισιο!!!!!!!!!! εδω δεν εχει... αντε τωρα να πληρωσω μεταφορικα πηγαινε ελα το λαπτοπ αθηνα και με φοβο μη παθει τιποτα κλπ...... μεγαλη χαζομαρα!!!!!!!!! αμα δε μενεις καπου που να χει πλαισιο τη πατησες!!!!!!!! τωρα δε το ρισκαρω να το στειλω αθηνα και θα περιμενω να με εξυπηρετησει καποιος να μου το παρει στα γιαννενα..... κ να προλαβω οσο ειναι ακομα η εγγυηση!

Ίριδα δεν έχουμε Πλαίσιο στα Γιάννενα καρντιά μου... Θεσσαλονίκη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πρωινή σήμερα. Ο μπέμπης όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε. Έχουμε υποθερμία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί....

Anyway, τα χριστούγεννα πλησιάζουν και από το Νοέμβρη και μετά όλο γιορτές και γενέθλια παίζουν για μικρούς και μεγάλους. Αφήστε τα βαφτιστήρια. 4 έχουμε ζωή να΄χουν!

Τί έχετε σκοπό να πάρετε;....

Κι όλο και κανένα χριστουγεννιάτικό διακοσμητικό θέλω....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα! Πρωινή σήμερα. Ο μπέμπης όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε. Έχουμε υποθερμία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί....

Anyway, τα χριστούγεννα πλησιάζουν και από το Νοέμβρη και μετά όλο γιορτές και γενέθλια παίζουν για μικρούς και μεγάλους. Αφήστε τα βαφτιστήρια. 4 έχουμε ζωή να΄χουν!

Τί έχετε σκοπό να πάρετε;....

Κι όλο και κανένα χριστουγεννιάτικό διακοσμητικό θέλω....

Υποθερμία ? Πόσο έχει δηλαδή το μικρούλι ? Έχε το νού σου, δεν είναι αστείο αν και το έχεις ήδη καταλάβει, μίλα με τον γιατρό σου.

Αυτό με τα παιχνίδια το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά είμαι φλατ λάιν από ιδέες...........

Χθες κοίταγα το ντίσνευ στόρ, έχει πανέμορφα χριστουγεννιάτικα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Μίλησα μαζί της πριν καμιά ώρα. Μου είπε οτι μάλλον είναι αντιδραστική υποθερμία λόγω του πυρετού που έκανε μετά το εμβόλιο και μου είπε να τον έχω σε ζεστό περιβάλλον. Λες και δεν τον έχω...Και καλοριφέρ και καλά ντυμένος.

Δεν είναι πάντως κάτι το ανησυχητικό. Ίσως είναι και η φυσιολογική του θερμοκρασία απλά να μην το είχα προσέξει.

Όσο για τα disneisy δεν τα λες και φτηνά...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...