Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τα παράγγειλα τα jelly sandals για τη θάλασσα που λέγαμε χθες από το next αλλά έλαβα μόνο ένα μήνυμα που έλεγε τα στοιχεία της παραγγελίας. Ούτε πότε θα φύγει, ούτε με τι. Εσείς που έχετε παραγγείλει από κει τι λέτε? Θα μου στείλουν? Με ποια μεταφορική έρχονται συνήθως και σε πόσες μέρες?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!θα ηθελα την βοηθεια σας ψαχνω να βρω τα xenical τα χαπια αδυνατισματος αν και εχει πεσει η τιμη τους και αυτην την στιγμη τα πουλανε 54ευρω στα φαρμακεια ψαχνω μηπως τα βρω καπου φθηνοτερα,ομως οσο και να κοιταζω στην εδω λιστα με τα φαρμακεια δεν μπορω να το βρω με τιποτα,ολο μου βγαζει οτι το προιον που ζητατε δεν βρεθηκε

εκανα και αναζητηση στον ιστο αλλα και δεν μπορεσα να τα βρω καπου ....

tRX1p2.png

Kοριτσια τα νευρα μου...

η πεθερά μου μας αναγκασε να βαλουμε νονο στην βαφτιση της μπεμπας μας τον μικρο της γιο και ενα μηνα πριν την βαπτιση γυριζει και μας λέει, α...ο μικρός δεν εχει λεφτα και μεις που να τα βρουμε και άλλα τέτοια όμορφα.

Νονος δυσκολα να βρεθει τελευταια στιγμη οποτε θα τα καλυψουμε εμεις τα εξοδα. Το ταμειον ειναι μειον ομως γιατι υπολογισαμε να κανουμε ενα τραπέζι μετα. Ξερετε που θα βρω βαπτιστικα οικονομικά;;;Γενικα θέλω απλά και λιτα αλλά και λιγο χαριτωμένα. Κοριτσάκι ειναι μωρε!

Σκεφτόμουν να παρω ενα φορεματακι απο ebay ή καμια μαιμουδα απο το Ioffer. Πετσετες λαδόπανα κλπ δεν εχω ιδέα. Tamar εσυ ειχες παρει μεσω νετ. Βοήθαααααααααααα!!!

γεια σας κοριτσια!θα ηθελα την βοηθεια σας ψαχνω να βρω τα xenical τα χαπια αδυνατισματος αν και εχει πεσει η τιμη τους και αυτην την στιγμη τα πουλανε 54ευρω στα φαρμακεια ψαχνω μηπως τα βρω καπου φθηνοτερα,ομως οσο και να κοιταζω στην εδω λιστα με τα φαρμακεια δεν μπορω να το βρω με τιποτα,ολο μου βγαζει οτι το προιον που ζητατε δεν βρεθηκε

Σ' αυτά αναφέρεσαι; Είσαι σίγουρη; Αναφέρεται ΡΗΤΩΣ πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ παρά μόνο με ιατρική συνταγή. Μην παίζεις με την υγεία σου για λίγα παραπανίσια κιλά. Τη δίαιτα DUKAN την έχεις ακουστά; Έχω μια πολύ καλή φίλη που σε λίγους μήνες έχει γίνει άλλος άνθρωπος και οσονούπω κορμάρα!!!

Kοριτσια τα νευρα μου...

η πεθερά μου μας αναγκασε να βαλουμε νονο στην βαφτιση της μπεμπας μας τον μικρο της γιο και ενα μηνα πριν την βαπτιση γυριζει και μας λέει, α...ο μικρός δεν εχει λεφτα και μεις που να τα βρουμε και άλλα τέτοια όμορφα.

Νονος δυσκολα να βρεθει τελευταια στιγμη οποτε θα τα καλυψουμε εμεις τα εξοδα. Το ταμειον ειναι μειον ομως γιατι υπολογισαμε να κανουμε ενα τραπέζι μετα. Ξερετε που θα βρω βαπτιστικα οικονομικά;;;Γενικα θέλω απλά και λιτα αλλά και λιγο χαριτωμένα. Κοριτσάκι ειναι μωρε!

Σκεφτόμουν να παρω ενα φορεματακι απο ebay ή καμια μαιμουδα απο το Ioffer. Πετσετες λαδόπανα κλπ δεν εχω ιδέα. Tamar εσυ ειχες παρει μεσω νετ. Βοήθαααααααααααα!!!

Αθήνα μένεις; Κοίτα εγώ είχα πάρει από το ladopano.gr τα βαπτιστικά. Μας βγήκε για όλα εκτός από το κουτί και τα μαρτυρικά που φτιάξαμε αλλού 450 ?. Τώρα για τον σταυρό δεν ξέρω τί έδωσε ο νονός αλλά ήταν τέλειος!

Εγώ στον μικρό ψωνισα τα προβαφτιστικά και τα παπούτσια που φορούσε πριν από το ίντερνετ αλλά και πάλι έδωσα συνολικά 100 ?.

Αν μένεις Αθήνα θα σου πρότεινα να πας στη ΓΙΩΤΑ επί λεωφόρου Αθηνών μετά το ΜΟΥΓΕΡ πηγαίνοντας προς Κόρινθο στο δεξί σου χέρι. Έχει απίστευτη ποικιλία για όλα τα βαλάντια. Εκεί είχα ψωνίσει όταν έγινα νονά και τώρα πήραμε το κουτί και τα μαρτυρικά. Θα είχα πάρει και τα υπόλοιπα αλλά δεν είχε το συνολάκι Guy Laroche που ήθελα. Είμαι σίγουρη πως θα σε καλύψει. Και μην ξεχνάς πως έχεις ένα μήνα μπροστά σου, το οποίο σημαίνει πως αν παραγγείλεις απέξω δεν ξέρω αν θα προλάβεις να τα έχεις όλα on time. Ωστόσο θα σου πρότεινα να δεις κι εδώ για φορεματάκια:

https://www.poshtotsonline.co.uk/taxonomy/term/18

http://www.justdresses.co.uk/

Ο,τι άλλο θέλεις πες μου

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αθήνα μένεις; Κοίτα εγώ είχα πάρει από το ladopano.gr τα βαπτιστικά. Μας βγήκε για όλα εκτός από το κουτί και τα μαρτυρικά που φτιάξαμε αλλού 450 ?. Τώρα για τον σταυρό δεν ξέρω τί έδωσε ο νονός αλλά ήταν τέλειος!

Εγώ στον μικρό ψωνισα τα προβαφτιστικά και τα παπούτσια που φορούσε πριν από το ίντερνετ αλλά και πάλι έδωσα συνολικά 100 ?.

Αν μένεις Αθήνα θα σου πρότεινα να πας στη ΓΙΩΤΑ επί λεωφόρου Αθηνών μετά το ΜΟΥΓΕΡ πηγαίνοντας προς Κόρινθο στο δεξί σου χέρι. Έχει απίστευτη ποικιλία για όλα τα βαλάντια. Εκεί είχα ψωνίσει όταν έγινα νονά και τώρα πήραμε το κουτί και τα μαρτυρικά. Θα είχα πάρει και τα υπόλοιπα αλλά δεν είχε το συνολάκι Guy Laroche που ήθελα. Είμαι σίγουρη πως θα σε καλύψει. Και μην ξεχνάς πως έχεις ένα μήνα μπροστά σου, το οποίο σημαίνει πως αν παραγγείλεις απέξω δεν ξέρω αν θα προλάβεις να τα έχεις όλα on time. Ωστόσο θα σου πρότεινα να δεις κι εδώ για φορεματάκια:

https://www.poshtotsonline.co.uk/taxonomy/term/18

http://www.justdresses.co.uk/

Ο,τι άλλο θέλεις πες μου

σε νησι μενω και μονο απο νετ μπορω να ψωνισω. Οταν ειχα γινει νονα ειχα παει στο Λένα μπεμπε ή καπως ετσι στο κεντρο και πολυ μ αρεσαν. Αλλα απο δω και τελευταια ώρα τι προλαβαινεις;;;

Διαφημίσεις

σε νησι μενω και μονο απο νετ μπορω να ψωνισω. Οταν ειχα γινει νονα ειχα παει στο Λένα μπεμπε ή καπως ετσι στο κεντρο και πολυ μ αρεσαν. Αλλα απο δω και τελευταια ώρα τι προλαβαινεις;;;

Τώρα που το θυμήθηκα. Δες στο Ναρλή (narlis.gr) ή καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του ακριβώς τί θέλεις. Τα πακέτα του ξεκινουν από 200 ευρώ. Μπορεί και λιγότερα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kοριτσια τα νευρα μου...

Κοριτσι εχω βαφτιστικα παππουτσακια δερματινα και ρουχαλακια ολοκαινουρια στο κουτι τους (επωνυμα και πανακριβα) γιατι αλλαξαμε την ημερομηνια βαφτισης και δεν της εκαναν πλεον οποτε τα ξαναπηραμε ολα απ'την αρχη.

Αν σ'ενδιαφερουν στειλε μου μηνυμα και πες μου και ποσο ειναι η μικρη. Εννοειται σε ξεφτιλα τιμη για να φευγουν.

Διαφημίσεις

Θα ήθελα τα φώτα σας :

Παρήγγειλα από ebay στις 21/05 από ένα κινέζο πωλητή και το έστειλε 22/05.

Την ίδια μέρα παρήγγειλα και από 5 άλλους κινέζους, τα οποία όλα έχουν έρθει.

Αυτό για το οποίο θέλω τη βοήθειά σας, δεν έχει έρθει και μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα :

Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 04/07/12.

Του στέλνω ένα μήνυμα και τον ενημερώνω ότι δεν έχω παραλάβει και μου απαντάει, να μην ανησυχώ, είναι συστημένο και είναι δύσκολο να χαθεί και μπλα μπλα μπλα...ότι μπορεί να καθυστερεί στο τελωνείο, να πάω στο ταχυδρομείο μου να ψάξω....ότι το βάζει στο κινέζικο τράκινγκ και το βλέπει...(εγώ βάζω στο κινέζικο ταχυδρομείο αυτό το tracking number και δε μου βγάζει τίποτα. Πού πρέπει να κοιτάξω;;)

Τι πρέπει να κάνω τώρα;;

Να του στείλω ένα μήνυμα να του ζητάω άλλο ή τα χρήματα πίσω;;

Πριν τις 04/07 τι πρέπει να έχω κάνει;;

Βοηθήστε plz γιατί δε μου έχει ξανατύχει να μην έχω παραλάβει από ebay κάτι.

Και η μεγαλύτερη γκαντεμιά είναι ότι είναι ένα υλικό για να φτιάξω τα μαρτυρικά για τη βάφτιση της κόρης μου και μάλλον δε με βλέπω να προλάβω..έχουν έρθει όλα τα άλλα υλικά εκτός από αυτό... :?:?

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Θα ήθελα τα φώτα σας :

Παρήγγειλα από ebay στις 21/05 από ένα κινέζο πωλητή και το έστειλε 22/05.

Την ίδια μέρα παρήγγειλα και από 5 άλλους κινέζους, τα οποία όλα έχουν έρθει.

Αυτό για το οποίο θέλω τη βοήθειά σας, δεν έχει έρθει και μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα :

Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 04/07/12.

Του στέλνω ένα μήνυμα και τον ενημερώνω ότι δεν έχω παραλάβει και μου απαντάει, να μην ανησυχώ, είναι συστημένο και είναι δύσκολο να χαθεί και μπλα μπλα μπλα...ότι μπορεί να καθυστερεί στο τελωνείο, να πάω στο ταχυδρομείο μου να ψάξω....ότι το βάζει στο κινέζικο τράκινγκ και το βλέπει...(εγώ βάζω στο κινέζικο ταχυδρομείο αυτό το tracking number και δε μου βγάζει τίποτα. Πού πρέπει να κοιτάξω;;)

Τι πρέπει να κάνω τώρα;;

Να του στείλω ένα μήνυμα να του ζητάω άλλο ή τα χρήματα πίσω;;

Πριν τις 04/07 τι πρέπει να έχω κάνει;;

Βοηθήστε plz γιατί δε μου έχει ξανατύχει να μην έχω παραλάβει από ebay κάτι.

Και η μεγαλύτερη γκαντεμιά είναι ότι είναι ένα υλικό για να φτιάξω τα μαρτυρικά για τη βάφτιση της κόρης μου και μάλλον δε με βλέπω να προλάβω..έχουν έρθει όλα τα άλλα υλικά εκτός από αυτό... :?:?

Πέρσυ παρόμοια με έναν Ασιάτη. Στο τράκινγκ που μου είχε δώσει δεν έβλεπα τίποτα, όταν τον ρώτησα μου έδωσε ένα άλλο και εκεί είδα ότι είχαν φθάσει στην Ελλάδα. Παρέλαβα νομίζω την επόμενη.

Στο ΜΥΕΒΑΥ σου, στην συγκεκριμένη συναλλαγή, στο purchases, έχει τράκινγκ νάμπερ? Γιατί, αν δεν έχει εκεί, παίζει και να μην σου λέει αλήθεια.

Αν ναι, θα σου πρότεινα να τον ρωτήσεις σε ποιο ακριβώς σάιτ βάζει το τράκινγκ νάμπερ που έχει, για να δεις και εσύ δηλαδή τι βλέπει εκείνος.

Στο ίδιο μνμ, θα του έλεγα ότι σεβαστή η καθυστέρηση λογω αποστασης, πλην όμως, αγορές μου την ίδια ημέρα από την ίδια χώρα έχουν ήδη φθάσει. Εξαλλου, η περίοδος παραλαβής των 40 ημερών στο ΕΒΑΥ είναι κάτι σαν όρος συμβολαίου.

Κοινώς, κατά την γνώμη μου πάντα, πρίζωσέ τον !!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Αγόρασα και παρέλαβα αυτήν την εβδομάδα, αυτά τα πέδιλα.

Με κριτήριο την χαμηλή τιμή τους, το ότι είναι δέρμα και το ότι είναι σαγιονάρα που με εξυπηρετεί τρελά το καλοκαίρι.

Τα φόρεσα εχθές και ήταν πολύ αναπαυτικά.

Ελαφριά, με ανατομικό πάτο και δροσερά.

Το μόνο μείον που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ο πάτος μέσα είναι ξυρισμένο καστόρι, που δεν ενδείκνυται και πολύ για λευκή καλοκαιρινή σαγιονάρα αλλά είπα ότι με 10 λίρες, ας πάει και το παλιάμπελο.

Αν τα εύρισκα όμως σε 39 και σε άλλο χρώμα, θα τα χτύπαγα.

Αν σας ενδιαφέρουν ψάξτε τα σαν LADIES GLUV, αυτή είναι η μάρκα τους, κοιτάξτε προσεκτικά όμως γιατί παίζουν από 8 μέχρι 30 λίρες, να μην πληρώσετε ακριβά αν μπορείτε να βρείτε τα ίδια φθηνότερα.

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Το xenical ειναι φαρμακο κ εχει κρατικη διατιμηση. Δε θα το βρεις σε καποια προσφορα, η τιμη του καθοριζεται απο το κρατος.

Τα ονλαιν φαρμακεια πουλανε μονο παραφαρμακα, οχι φαρμακα.

Ελπιζω να σε κατατοπισα!;)

i0967wbvenhz372s.png

καλημερα κοριτσια...εχω τοσο πολυ δουλεια που δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω.....

αν μπορειται να με βοηθησετε..νομιζω οτι σε αυτο θα γνωριζετε ....

σκεφτομαι να παρω κροκσ του μικρου μου, τωρα που τα βλεπω σε καλη τιμη στο αμαζον, φορα 25 σε γκαρβαλιν , σε κροκσ θελω το 8/9 δηλ 25/26 ή μηπως εχουν μικρη φορμα?? εννοειται οτι δεν υπαρχει χρονος να παμε να δοκιμασουμε σε φυσικο καταστημα...

σας ευχαριστωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...