Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

για το καλοκαίρι το θες? Αν ναι, τότε μάλλον υο ανοιχτόχρωμο!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάτι τέτοιο?? αλλά έχει μεταφορικά...
εγώ της πήρα αυτά, αλλά είναι και γιος... δε λέει..

κορίτσια νομίζω ότι βρήκα!

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/shoes/18/10?pid=835064&curr=eur〈=en&country=gr&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f3%2fgatt2%2f7%2fcat%2f442%2f0%3fnxti%3d1%26nxtv%3d800%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dgr%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSandals

Τι λέτε? Είναι καλή μάρκα? Δεν έχω ξαναπάρει! Και έρχονται όντως σε τρεις εργάσιμες όπως λέει?

χτύπα τα αλύπητα!!!

εγώ δεν έχω ψωνίσει από νεχτ, αλλά πολλές συμφορουμίτισσες είναι πολύ ευχαριστημένες..

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

χτύπα τα αλύπητα!!!

εγώ δεν έχω ψωνίσει από νεχτ, αλλά πολλές συμφορουμίτισσες είναι πολύ ευχαριστημένες..

αυτό λέω να κάνω αλλά αύριο που θα βάλω λεφτά στη κάρτα!

Διαφημίσεις

Aν δε σε ενδιαφέρει μεταγενέστερα για επόμενο παιδάκι, γιατί του λειπουν οι ζώνες 5 σημείων κ θα δένεται αποκλειστικά με τη ζώνη του αμαξιου κ είναι για 15-36κιλά. Reviews μπορείς να δεις κ εδώ

https://www.google.gr/search?q=Britax+Adventure+Group+2-3+Car+Seat+reviews&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις το evolva 123 plus που είναι 9-36κιλά.

http://uk.camelcamelcamel.com/products?sq=Britax+Evolva+123+Plus+Car+Seat

Aυτές είναι οι τιμές τους ανα διαστήματα του evolva plus.

Μετά από πολύ καιρό και αφού επέστρεψα και πάλι Ελλάδα ενημερώνω ότι μόλις "χτύπησα" και εγώ αυτό το καθισματάκι για το αμάξι των παππούδων. Μόλις το πάρω θα σας πω σχόλια. Μέχρι τώρα είχα τα Maxi Cosi Tobi και το Recaro Young Sport.

Κορίτσια, ψάχνω για παπουτσάκια για τη θάλασσα για το γιο μου. Έχει αγοράσει καμία πρόσφατα για να μου πει? Εδώ στη τοπική αγορά που έψαξα ή δε θα είχαν 24 νούμερο ή θα είχαν πάνω από 20 ευρώ!
αυτό λέω να κάνω αλλά αύριο που θα βάλω λεφτά στη κάρτα!

Αν σε προλάβω, δες και αυτό, το έχω σταμπάρει για τον μικρό μου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Αν σε προλάβω, δες και αυτό, το έχω σταμπάρει για τον μικρό μου.

Καλημέρα! Ωραία φαίνονται και αυτά αλλά θα του είναι σίγουρα μεγάλα! Δε φοράει καθαρό 24αρι και αυτά είναι 24-25.

Ευχαριστώ πάντως!

Κορίτσια, θέλω να πουλήσω κάτι crocs καινούργια παιδικά στο ebay αλλά δε ξέρω πως να βάλω κατώτατη τιμή πώλησης στη δημοπρασία ώστε να μην πουληθούν π.χ. δέκα λίρες. Τα αγόρασα γύρω στα 22 ευρώ με τον Ελληνικό Φ.Π.Α. Μήπως ξέρει καμία από εσάς πως γίνεται?

Αν θυμαμαι καλα εχουν ψωνισει καποιες απο light in the box? Πως ηταν η ποιοτητα?

Το σκεφτομαι σοβαρα για τη βαφτιση. Τι φορμα εχουν? Γραφει μεγεθος κ ποντους, αλλα να υπολογισω προς τα πανω η προς τα κατω αφου δεν ειμαι ακριβως στα νουμερα τους?

Κ σε ποσο καιρο απο μερα παραγγελιας φτανουν σπιτι?

tnx!!!

i0967wbvenhz372s.png

Αν θυμαμαι καλα εχουν ψωνισει καποιες απο light in the box? Πως ηταν η ποιοτητα?

Το σκεφτομαι σοβαρα για τη βαφτιση. Τι φορμα εχουν? Γραφει μεγεθος κ ποντους, αλλα να υπολογισω προς τα πανω η προς τα κατω αφου δεν ειμαι ακριβως στα νουμερα τους?

Κ σε ποσο καιρο απο μερα παραγγελιας φτανουν σπιτι?

tnx!!!

Εμεις μειναμε πολυ ευχαριστημενες!!!!Οσο για τα νουμερα εγω που υπολογισα ελαφρως προς τα κατω ηταν ενταξει,λιγο στενο αλλα μεχρι την βαφτιση ηθελε και στενεμα γιατι απο το τρεξιμο αδυνατησα.Της κουμπαρας μου της επεσε λες και ηταν ραμμενο επανω της!!!!Εξαρταται και η γραμμη που εχεις διαλεξει, αν θες μου στελνεις πμ με σχεδιο και νουμερο να σε βοηθησω στην επιλογη του σωστου μεγεθους,ειχα μαγαζι με ρουχα και ξερω απο φορμες.Θελει ενα μηνα για να το παραλαβεις.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...