Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εγώ έχω ψωνίσει και δεν υπήρχε πρόβλημα. Και τώρα προχωράω μια παραγγελία και βγάζει όλα τα στάδια μια χαρά...

Μήπως έχει κολλήσει, να το ξανακάνεις από την αρχή;;

Επίσης να σου πω ότι μου είχαν έρθει πολύ γρήγορα, σε τρεις μέρες !!! Με μια εταιρία κούριερ νομίζω...

τα έκανα όλα από την αρχή και πάλι τίποτα...

αν καταφέρω και περάσω την παραγγελία πιστεύεις θα τα έχω μέχρι τις 29/ 6...

είχες επιλέξει κουρίερ με παραπάνω χρέωση και γρήγορη αποστολή;

σε ευχαριστώ.

με βγάζει εδώ: SHOPPING BAG

DELIVERY OPTIONS SUMMARY

Buy & Collect - FREE on all orders. Order before 5pm for collection from 12noon the NEXT DAY

Standard delivery (3-5 days) - FREE when you spend £50 or more*. Normally £3

Next Day delivery - £6. Order before 5pm for delivery the NEXT DAY

Collect+ - £4. Order before 5pm for collection from a local shop 48 hours later, Monday to Friday.

plus FREE returns to a store or by post

*Exceptions apply. View delivery details

SUBTOTAL £58.00

CONTINUE SHOPPING PROCEED TO SECURE CHECKOUT

ITEM DESCRIPTION PRICE QUANTITY DELIVERY OPTIONS SUBTOTAL

TOMMY HILFIGER PIM MINI POLO

Product Code: 164862009

Colour: White

Size: 18-24 mths

SAVE FOR LATER

£26.00

REMOVE ITEM

FREE Collect in store available

FREE UK & Ireland delivery available

International delivery available

Collect+ delivery available

£26.00

TOMMY HILFIGER LEXIE MINI T-SHIRT

Product Code: 164870078

Colour: Green

Size: 3 yrs

SAVE FOR LATER

£12.00

REMOVE ITEM

£12.00

TOMMY HILFIGER TOMMY MINI POLO

Product Code: 164861401

Colour: Green

Size: 3 yrs

SAVE FOR LATER

£20.00

REMOVE ITEM

£20.00

ITEMS SUBTOTAL £58.00

SUBTOTAL £58.00

και εδώ....

DELIVERY ADDRESS

OPTION 1 - COLLECT FROM A HOUSE OF FRASER STORE

This service is free and available at all our stores. Find out more

CHOOSE A STORE

OPTION 2 - ENTER A DELIVERY ADDRESS

Check all delivery options and prices

Indicates a required field

Title

First Name

Last Name

Mobile Number

We will text this number to update you on your order

Country

OPTION 3 - COLLECT FROM A COLLECT+ LOCATION

Collect your order from a local shop early 'til late

CHOOSE A LOCATION

BACK TO SHOPPING BAG

τα βάζω όλα και μετά δεν με βγάζει πουθενά.

μήπως έχει να κάνει με την ώρα ;;; θα προσπαθήσω και πάλι το πρωί .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα! Ψάχνω καθισματάκι για τον μικρό μου (15-30 kgr) και έπεσα πάνω σε αυτό : http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Group-Seat-Billy/dp/B004BKJWP4/ref=pd_sim_by_1

Μήπως το έχει πάρει καμμία από εσάς; Η τιμή του είναι πολύύύύ χαμηλή για την συγκεκριμένη μάρκα και θα ήθελα να μάθω αν αξίζει... (ασφάλεια, ποιότητα, ευκολία στην τοποθέτηση κλπ...)

Κοριτσια που γνωριζετε Γερμανικα, μηπως εχει πεσει στην ατιληψη σας κανενας κωδικος για Γερμανικο Τζαβαρι?

Μerci

2 βδομάδες ψαχνω και δε βρίσκω μαμώτο....και τώρα έβαλε εκπτώσεις και δεν είναι μέσα τα πέδιλα που θέλω...γκρρρρ

Αν έχεις καμία (που το αποκλείω αλλά λέω αν....) ας το αναφέρει εδώ....ευχαριστούμε ταμάλα!

Κορίτσια καλημέρα! Ψάχνω καθισματάκι για τον μικρό μου (15-30 kgr) και έπεσα πάνω σε αυτό : http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Group-Seat-Billy/dp/B004BKJWP4/ref=pd_sim_by_1

Μήπως το έχει πάρει καμμία από εσάς; Η τιμή του είναι πολύύύύ χαμηλή για την συγκεκριμένη μάρκα και θα ήθελα να μάθω αν αξίζει... (ασφάλεια, ποιότητα, ευκολία στην τοποθέτηση κλπ...)

Κοριτσάκι ,

Το συγκεκριμένο κάθισμα το έχω και εγώ για το αυτοκίνητο του παππού και της θείας του και γενικότερα οπού χρειάζεται.

Είναι πολύ καλό , σταθερό και πανεύκολο στην τοποθέτηση .

Το είχα επίσης πάρει από το άμαζον πριν κάποιους μήνες σε χαμηλή τιμή ( μπορεί και σε αυτή , δεν θυμάμαι καλά) ενώ στην τοπική αγορά το έβρισκα πάνω από 100 ευρώ.

Για του μπαμπά μας έχω πάρει αυτό: http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-123-Seat-Black/dp/B005S6DXZK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1340178261&sr=8-2 επίσης εξαιρετικό αλλά πιο ακριβό.

Αυτό το έχουμε σταθερά σε ένα αυτοκίνητο γιατί είναι λίγο πιο βαρύ.

θα μείνεις ικανοποιημένη.... και να σκεφτείς ότι και αυτά του τζάμπο ακριβότερα σου βγαίνουν και δεν είναι και BRITAX.

Διαφημίσεις

Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να βρω και εδώ και στο parents τη συζήτηση που είχατε παλιότερα για τις αποτριχωτικές μηχανές, αλλά μάταια...:(

Ψάχνω να αγοράσω μια γιατί έχω μια silkepil εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια και νομίζω ότι δεν πρέπει να τη χρησιμοποιώ άλλο πια. Θυμάμαι καλά ότι κάποιες είχατε πάρει αυτή; http://www.amazon.de/Philips-HP6570-00-SatinPerfect-Epilierer/dp/B0034BBMWM/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1340182508&sr=8-2-fkmr0

Έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Aν δε σε ενδιαφέρει μεταγενέστερα για επόμενο παιδάκι, γιατί του λειπουν οι ζώνες 5 σημείων κ θα δένεται αποκλειστικά με τη ζώνη του αμαξιου κ είναι για 15-36κιλά. Reviews μπορείς να δεις κ εδώ

https://www.google.gr/search?q=Britax+Adventure+Group+2-3+Car+Seat+reviews&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις το evolva 123 plus που είναι 9-36κιλά.

Κοριτσάκι ,

Το συγκεκριμένο κάθισμα το έχω και εγώ για το αυτοκίνητο του παππού και της θείας του και γενικότερα οπού χρειάζεται.

Το είχα επίσης πάρει από το άμαζον πριν κάποιους μήνες σε χαμηλή τιμή ( μπορεί και σε αυτή , δεν θυμάμαι καλά) ενώ στην τοπική αγορά το έβρισκα πάνω από 100 ευρώ.

Για του μπαμπά μας έχω πάρει αυτό: http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-123-Seat-Black/dp/B005S6DXZK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1340178261&sr=8-2 επίσης εξαιρετικό αλλά πιο ακριβό.

θα μείνεις ικανοποιημένη.... και να σκεφτείς ότι και αυτά του τζάμπο ακριβότερα σου βγαίνουν και δεν είναι και BRITAX.

καλημερα κορίτσια εγω ειχα παρει το evolva 123 πριν τα χριστουγεννα και το ειχα παρει 85λιρες. οποτε λιγο υπομονη και θα πεσει πιστευω!

http://uk.camelcamelcamel.com/products?sq=Britax+Evolva+123+Plus+Car+Seat

Aυτές είναι οι τιμές τους ανα διαστήματα του evolva plus.

Κοριτσάκι ,

Aν δε σε ενδιαφέρει μεταγενέστερα για επόμενο παιδάκι, γιατί του λειπουν οι ζώνες 5 σημείων κ θα δένεται αποκλειστικά με τη ζώνη του αμαξιου κ είναι για 15-36κιλά. Reviews μπορείς να δεις κ εδώ

https://www.google.gr/search?q=Britax+Adventure+Group+2-3+Car+Seat+reviews&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις το evolva 123 plus που είναι 9-36κιλά.

http://uk.camelcamelcamel.com/products?sq=Britax+Evolva+123+Plus+Car+Seat

Aυτές είναι οι τιμές τους ανα διαστήματα του evolva plus.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Kalamaraki για αυτά τα κιλά θέλω μιας και ο μικρός μου είναι περίπου 16 κιλά. Μικρότερο έχω (σε καλή κατάσταση) αλλά σχεδόν δεν τον χωράει πια...

κορίτσια ευχαριστώ πολύ,αλλά και τόσο που περίμενα πολύ ήταν...ο μικρός δεν κάθεται με τπτ στο ανάποδο κάθισμα και έχω μεγάλο πρόβλημα! Πλάκα θα έχει τη Δευτέρα να το δω στις 89 λίρες...:tongue:

μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο site για ταπετσαρίες παιδικού αλλά και δωματίου ενηλίκων;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

τωρα καταφερα να απαντησω! ευχαριστω πολυ για το κοπο σου...

τελικααααα τα πηρα απο κοτσοβολο αναγκαστικα. ειμαι επαρχια κ στην ουσια αυτα που εδωσα παραπανω στο κοτσοβολο που ειχε -23% κ ατοκες δοσεις, θα τα εδινα σε καποιο μαγαζι απο αυτα που εβαλες σε τοκους και μεταφορικα οποτε σχεδον μια η αλλη ηρθε....

τωρα αναμονη τουλαχιστον 15 μερες ναρθουν και να βρω καποιον να τα βαλει...

Έχε υπόψη σου πως από σήμερα ο Κωτσόβολος έχει όλα τα κλιματιστικά -25%. Αν δεν στα έχουν φέρει ακόμα, μίλησε μαζί τους μήπως σου κόψουν το 25% ή στη χειρότερη μήπως πάρεις καμία δωροεπιταγή για το αντίστοιχο ποσό.

Σωκράτης

καλημεραααααααααααααα

βρε παιδια ειναι δυνατον να μη βρισκω φθηνες 7αδες bodysuits στο εβαυ???? ποια θα κανει ενα search για μενα? 0-3 κοντομανικα ή/και αμανικα... εδω το μαδερκερ τα εχει......<<<<προσφορα>>>>>>> 20ευρω τα αμανικα και 25 τα κοντομανικα................! ε δε τα δινω!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Έχε υπόψη σου πως από σήμερα ο Κωτσόβολος έχει όλα τα κλιματιστικά -25%. Αν δεν στα έχουν φέρει ακόμα, μίλησε μαζί τους μήπως σου κόψουν το 25% ή στη χειρότερη μήπως πάρεις καμία δωροεπιταγή για το αντίστοιχο ποσό.

ααα σοβαρα? κ ζηλεψε μια φιλη μου κ θελει κ κεινη..... εεεεε ενταξει με -23% τα πηρα εγω........ τι να ζητησω το 2%?????????????

τη τεταρτη θα μου τα φερουν!!!!!!!!!!! τελικα η απεγκατασταση-εγκατασταση θα μου παει 250ευρω.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημεραααααααααααααα

βρε παιδια ειναι δυνατον να μη βρισκω φθηνες 7αδες bodysuits στο εβαυ???? ποια θα κανει ενα search για μενα? 0-3 κοντομανικα ή/και αμανικα... εδω το μαδερκερ τα εχει......<<<<προσφορα>>>>>>> 20ευρω τα αμανικα και 25 τα κοντομανικα................! ε δε τα δινω!!!

Καλημερα!!

Δες και αυτο ειναι δημοπρασια ομως.

http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-Marks-Spencer-Baby-Body-suits-2-Packs-and-one-4-pce-Set-/140776299315?pt=UK_Baby_Girls&hash=item20c6ebdb33

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...