Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια έχει καμία ιδεα απο mpeg4 δέκτες??? Χρειάζομαι έναν με hdmi θύρα usb και για αναπαραγωγή και για εγγραφή για να βλέπει η πριγκηπισσα τον Μικρο Νικόλα πρωϊ - μεσημέρι - βράδυ!!!!

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έχει καμία ιδεα απο mpeg4 δέκτες??? Χρειάζομαι έναν με hdmi θύρα usb και για αναπαραγωγή και για εγγραφή για να βλέπει η πριγκηπισσα τον Μικρο Νικόλα πρωϊ - μεσημέρι - βράδυ!!!!

φιφιτσα για να σου ρθει πιο οικονομικα απλα κατεβασε τα επεισοδεια του μικρου νικολα στο πισι σου ;);););););););)

ομοιοπαθουσα! μικρος νικολας κ ξερο ψωμι κ η δικια μου :P

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

@irida85

MTN/MTG=σειρά Kuro

GAN/GAG=σειρά Akira

τωρα καταφερα να απαντησω! ευχαριστω πολυ για το κοπο σου...

τελικααααα τα πηρα απο κοτσοβολο αναγκαστικα. ειμαι επαρχια κ στην ουσια αυτα που εδωσα παραπανω στο κοτσοβολο που ειχε -23% κ ατοκες δοσεις, θα τα εδινα σε καποιο μαγαζι απο αυτα που εβαλες σε τοκους και μεταφορικα οποτε σχεδον μια η αλλη ηρθε....

τωρα αναμονη τουλαχιστον 15 μερες ναρθουν και να βρω καποιον να τα βαλει...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

φιφιτσα για να σου ρθει πιο οικονομικα απλα κατεβασε τα επεισοδεια του μικρου νικολα στο πισι σου ;);););););););)

ειναι κινουμ.σχεδια ο μικρος νικολας?? τον ξερω,τον αγαπω!! απλα εχω διαβασει μικρη τα βιβλια του,εχω κ μερικα κρατημενα για την μπουμπου μου απλα δεν ηξερα οτι εχω κ κιν.σχεδια!! απλα αν επιτρεπεται απο που τα κατεβαζεται...:P:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

ειναι κινουμ.σχεδια ο μικρος νικολας?? τον ξερω,τον αγαπω!! απλα εχω διαβασει μικρη τα βιβλια του,εχω κ μερικα κρατημενα για την μπουμπου μου απλα δεν ηξερα οτι εχω κ κιν.σχεδια!! απλα αν επιτρεπεται απο που τα κατεβαζεται...:P:p

μαρια νομιζω ειναι ο γνωστος μικρος νικολας απο τα παιδικα βιβλια κλπ

το παιζει καποιο καναλι, ο αντ1 νομιζω, δε ξερω τι και πως η μικρη τον βλεπει καπου τα πρωινα που δουλευω.....

οσο για το κατεβασμα,γενικως ειναι παρανομο κ εχουν κλεισει τα περισσοτερα σαιτ......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τον Μικρό Νικόλα τον έχει η ετ1 ή η Νετ. Καθημερινές γύρω στις 9 το πρωί.

Ο λόγος που θέλω decoder ειναι γιατί αλλιώς δεν πιάνω κανένα κανάλι και χαλασε το remote από τον παλιό...

Παρήγγειλα πριν λίγο remote απο e-shop όμως και είμαι και πάλι οκ!

Τον έχω που τον έχω, ας γράφω και κανα παιδικό έτσι;;;

rXAJp3.png

Καλησπέρα σε όλες. Εχετε ψωνίσει από ioffer ?;Eίναι όντως όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ή είναι τελείως μαί΄μου όπως αυτά που πουλάνε οι μαύροι?Μέχρι τι ποσό μπορώ να παραγγείλω για να μην πληρώσω τελωνειακούς δασμούς ή τους πληρώνω ούτως ή άλλως?Αν θυμαμαι καλά κάποια κοπέλα παρήγγειλε μια τσάντα και μετάνιωσε που πήρε μόνο μία.Γι αυτό το site αναφέρομαι[/quote......

Καλησπέρα σε όλες. Εχετε ψωνίσει από ioffer ?;Eίναι όντως όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ή είναι τελείως μαί΄μου όπως αυτά που πουλάνε οι μαύροι?Μέχρι τι ποσό μπορώ να παραγγείλω για να μην πληρώσω τελωνειακούς δασμούς ή τους πληρώνω ούτως ή άλλως?Αν θυμαμαι καλά κάποια κοπέλα παρήγγειλε μια τσάντα και μετάνιωσε που πήρε μόνο μία.Γι αυτό το site αναφέρομαι[/quote......

εχω ψωνισει 2-3 φορές. Μαιμουδες ειναι αλλά εμεινα πολυ ευχαριστημένη. Σε μια μάρκα που προτιμουσα (τσαντες) δεν βρηκα καμια διαφορα -πλην της τιμης - με τις αυθεντικές.

et1 κάθε πρωί στις 9!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Σευχαριστω πολύ.Από Αμερική δεν ερχονται?Ξερεις τι χρεώνουν στο τελωνειο?

Συνοπτικά και για να μην πελαγώνεις.

Σκέψου οτι είναι κάτι σαν το ΕΒΑΥ, μόνο που το 99% είναι μαιμούδες.

Ότι θα πρόσεχες στο ΕΒΑΥ, προσέχεις και εδώ.

Έρχονται από Ασία τις περισσότερες φορές, πριν συμφωνήσεις με τον πωλητή, τον ρωτάς αν δέχεται να σου γράψει 'δώρο' στο πακέτο και του λες να μην σου βάλει μέσα τιμολόγιο, για να γλυτώσεις τις ανεπιθύμητες γνωριμίες;)

Αν το δέμα σου τελωνιστεί , υπολόγισε 30-40% της συνολικής αξίας (που θα αναγράφει είτε επάνω είτε στο συνημμένο τιμολόγιο) μαζί με τα μεταφορικά.

BOftp3.png PzWNp3.png

Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί? Έβαλα παραγγελία στο sportsshoes και μου είχαν πει ότι τα παπούτσια θα έρθουν 15 του μηνός. Προχθες έλεγξα το υπόλοιπο της χρεωστικής και είδα ότι δεν είχαν τραβήξει τα χρήματα. Χθες μου έστειλαν το εξής mail

Thank you very much for placing an order with sportsshoes.

Unfortunately the card has failed to pass our security checks that are in place for your safety therefore the order had to be cancelled. To be able to put your order through we would need a form of ID and utility bill. Very sorry for the inconvenience.

Τι έχω κάνει λάθος? Μηπως επειδή έβαλα διαφορετική διεύθυνση παράδοσης απ' ότι στην κάρτα? Βέβαια τους ενημέρωσα προηγουμένως με mail και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν και δεν είμαι κορίτσι, μπορώ να σε βοηθήσω:

High Definition Αποκωδικοποιητής DVB-T και Media Player

Τον έχω 15 μέρες και είναι εξαιρετικός για τα χρήματά του (40?)

• Προηγμένες λειτουργίες Media Playerγια ταινίες, μουσική και φωτογραφίες
  • Αναπαραγωγή MKV (1080p), AVI,DIVXμε Ελληνικούς Υπότιτλους
  • Εγγραφή και Παύση τηλεοπτικού προγράμματος
  • Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγραμμάτων (EPG) με λειτουργία Υπενθύμισης
  • Θύρα USB για συμβατά εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...