Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει το ινβερτερ τυ καρφουρ με 400 ευρω...........

Ο αδερφός μου έχει ενοικιαζόμενα και 2 τεχνικοί του είπαν να πάρει απο καρφουρ. Εχουν λεει καλό μοτερ και ειναι πολύ καλύτερα απο άλλα επωνυμα. Φτιαχνονται λεει σε γνωστό εργοστασιο (δεν θυμαμαι ποιο είναι) αλλά βάζουν άλλο σηματάκι. Ο αδερφός μου τον πίστεψε και έβαλε. Δουλευουν μια χαρά εδω και 4 χρόνια! Ρωτα και κανέναν τεχνικο αν μπορείς ή κάνε αναζήτηση σε κανενα δικό τους φόρουμ :idea:

Από μάρκες τα ινβέρτερ είναι μάλλον ό,τι κάτσει. Στο παλιό το σπίτι είχαμε πάρει ένα μιτσουμπίσι 12άρι (γύρω στα 850 έκανε) και στο χρόνο επάνω άρχισε να κάνει θορύβους. Δρόσιζε ένα ολόκληρο σπίτι και ήταν αναμμένο συνέχεια.στο νέο σπίτι έχουμε ένα fujico inverter (νόμίζω 550 το 12αρι δεν ορκίζομαι). Μου φαίνεται καλύτερο κι ας ήταν φθηνότερο. Στην οικονομία δεν το συζητάω. Το πρώτο καλοκαίρι πίστευα πως θα μας έρθει ο κούκος αηδόνι γιατι πραγματικά δεν το σβήναμε παρά μόνο για κανα δίωρο την ημέρα, κι όμως ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν πολύ χαμηλότερος από άλλους που είχαν συμβατικά. Αφού νόμιζα πως έκαναν λάθος και θα μας ερχόταν αργότερα η φαρμακερή.

Μιας και ψάχνω ενδεικτικές τιμές έπεσα πάνω σε αυτό που αφορά την κατανάλωση όσο περνάνε οι ώρες ενός συμβατικού κι ενός ινβέρτερ.

http://www.fujico.gr/technology.html

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

το javari είναι θυγατρική του αμαζον δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αν έχεις ήδη λογαριασμό στο αμαζον κάνεις log in με τα ίδια στοιχεία και ναι τα μεταφορικά είναι δωρεάν (σε όλα τα javari τα μεταφορικά είναι δωρεάν)

...

Μιας και ψάχνω ενδεικτικές τιμές έπεσα πάνω σε αυτό που αφορά την κατανάλωση όσο περνάνε οι ώρες ενός συμβατικού κι ενός ινβέρτερ.

http://www.fujico.gr/technology.html

Τωρα που βλεπω τον πινακα βλεπω οτι σωστα της τα ελεγα της κοπελας. Αν αναβεις λιγο δεν εχει σημαντικη διαφορα.

Και βεβαια κοριτσια εχει να κανει και με το που μενει κανείς. Στην επαρχια συνηθως ειναι λιγο διαφορετικα. Το πρωι λειπουμε ολοι, το καταμεσημερο το αναβουμε καμια ωριτσα για νανι και μετα τα παιδια ξαμολιουνται στη γειτονια για παιχνιδι και εμεις για καφεδακι στις αυλες. :D

Μποικοταζ στη ΔΕΗ :cool:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!! να ρωτησω εχει παραγγειλει καμια προσφατα απο το γερμανικο αμαζον?? ενω μεχρι τωρα παρειγγελνα χωρις κανενα προβλημα παω τωρα να βαλω την παραγγελια μου(γαλατα hipp ως συνηθως) δεν μου δεχεται την παραγγελια..λεει οτι δεν μπορει να μου την στειλει σε αυτην την διευθυνση:evil::oops::oops:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Έχεις δίκιο!

Δοκίμασε από το Αγγλικό άμαζον (προ μηνός έστελνε)

τι εννοεις,ουτε εσενα στελνει?? δυστυχως δεν εχει το αγγλικο αμαζον τα γαλατα hipp!!! οποια περνει αυτα τα γαλατα απο που τα αγοραζει?? βοηθειαααα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Δεν ξέρω αν η τιμή τους ειναι καλή,υπάρχουν εδώ hipp.Με 9,90 μεταφορικά μεχρι 20κιλά.

δεν βλεπω να εχει το νουμερο 2 που χρειαζομαστε..η τιμη ειναι πολυ πιο πανω..απ'το αμαζον το παιρνω περιπου στα 7 ευρω!!!:cry:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, θυμάμαι παλιότερα που συζητούσατε για προστατευτικό καγκελάκι για το παιδικό κρεβάτι. Η κούνια που έχουμε γίνεται και προεφηβικό και σκέφτομαι σιγά σιγά να βγάλουμε τα κάγκελα αλλά προστατευτικό από που? Στα jumbo είδα σήμερα με 25 ευρώ που είναι και ανακλινόμενο. Είχε και με 20 και με 15 αλλά χωρίς ανάκληση. Βολεύει όταν "πέφτει" ή άχρηστο είναι?

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις!!!

Όσο για το κλιματιστικό που λέτε πιο πάνω εγώ λέω Daikin!!! Δε νομίζω πως συγκρίνεται με αυτά που κυκλοφορούν στα μαγαζιά με τα ηλεκτρικά αλλά.. πολύ ακριβό για τα σημερινά οικονομικά μας δεδομένα! Το είχαμε βάλει το 18άρι το 2007 1380 ευρώ με την εγκατάσταση!

Carefour home (όχι inverter) έχει βάλει ο πατέρας μου στα δωμάτια μας στο χωριό. 200 ευρώ με την εγκατάσταση τότε αλλά.. ή θα παγώνεις ή θα σκας! Δεν έχει μέση λύση. Για εκείνο το χώρο που χρησιμοποιείται μόνο όταν πάμε είναι οκ αλλά για καθημερινή χρίση μάλλον δεν..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Για κλιματιστικό, μόνο inverter (Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση: A/Α) και γνωστή μάρκα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Πριν 3 καλοκαίρια έβαλα 2 toyotomi και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στα 9.000 BTU έχει 2 σειρές, την Akira (δουλεμένη σειρά, αυτή έβαλα εγώ) & την Kuro (νέα σειρά).

Με μια σειρά φίλτρων (SILVER ION, ΝΑΝΟ, PLASMA, ALLER SWEEP) που διασφαλίζουν την ποιότητα του αέρα.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...