Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πες μου τι λέει ακριβώς και ποιας εταιρείας είναι το λαπτοπ

εταιρεία turbo x πλαισιο, μοντέλο δεν θυμάμαι.... :tongue:

λεει output 11.1V

5200mAh/58Wh

model 34R-18650-2-T0553

Θα ζήσω γιατρέ μου???:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαμβάνω την τιμή να αναφέρω:

οι επαναφωρτιζόμενες δουλεύουν μια χαρα! θα ξαναπάρω γιατί σώθηκα!!!

αγοράστηκα καρότσι pegperego plico switch για τον ανεψιο από Πανταζόπουλο, ήρθε ολα οκ και σε χρόνο ρεκόρ!

παζαρεύω δημοπρασιούλες στο ebay πάλι για την πριγκήπισσα Σίση και μεχρι τώρα πάμε καλά!

παπούτσι για τον father

κούκλα για την κούκλα μου

και σε λίγο θα γίνω θεία!!!!!!!

Φιλάκια

rXAJp3.png

εταιρεία turbo x πλαισιο, μοντέλο δεν θυμάμαι.... :tongue:

λεει output 11.1V

5200mAh/58Wh

model 34R-18650-2-T0553

Θα ζήσω γιατρέ μου???:tongue::tongue:

Τα turbo-x είναι αποκλειστικά του Πλαισίου και δεν πωλούνται ανταλλακτικά αλλού δυστυχώς. Για άλλες μάρκες (διεθνείς) βρίσκεις στο ebay

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

αν ειστε αθηνα μπορειτε gia turbo-x να πατε στο πλαισιο stock Της μεταμορφωσης, και να τους πειτε το προβλημα σας να σας βοηθησουν. εκει εχουν υπολογιστες πχ επισκευασμενους, χωρις κουτια εκθεσιακα κομματια κλπ, σε πολυ χαμηλες τιμες και μπορει να βρειτε ετσι το κομματι που σας λειπει.

αν δεν ειστε αθηνα παρτε τους ενα τηλ

Διαφημίσεις

Τα turbo-x είναι αποκλειστικά του Πλαισίου και δεν πωλούνται ανταλλακτικά αλλού δυστυχώς. Για άλλες μάρκες (διεθνείς) βρίσκεις στο ebay

καλαριδιοοοοοοοον ετσι τη πατησα κι εγω!

μου χει χαλασει η μικρη το πληκτρολογιο και το πηγα μουλτιραμα... που πηραν 15 ευρω για το χρονο τους και μου παν να το στειλω πλαισιο!!!!!!!!!! εδω δεν εχει... αντε τωρα να πληρωσω μεταφορικα πηγαινε ελα το λαπτοπ αθηνα και με φοβο μη παθει τιποτα κλπ...... μεγαλη χαζομαρα!!!!!!!!! αμα δε μενεις καπου που να χει πλαισιο τη πατησες!!!!!!!! τωρα δε το ρισκαρω να το στειλω αθηνα και θα περιμενω να με εξυπηρετησει καποιος να μου το παρει στα γιαννενα..... κ να προλαβω οσο ειναι ακομα η εγγυηση!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Thousand thanxs kalamaraki!Θα στείλω να ρωτήσω μτφ για τα μωβ!!!!

koritsiiiiiiiii http://www.ebay.co.uk/itm/AGATHA-RUIZ-PRADA-PREWALKERS-SIZE-19-/180501644465?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2a06bc84b1#ht_1062wt_1037

βλεπεις αυτα που ανεβαινει λιγο η σολα???? αν το παιδακι σου δε περπαταει αλλα μπουσουλαει προτιμησε αυτο το στυλ! τα μωβ τα μποτακια σε μια βδομαδα θα ναι χαλια απο το μπουσουλημα φθειρονται αμεσως....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ωχ Παναγία μου! Με βλέπω να ψωνίζω για του χρόνου γιατί για φέτος είμαι οκ....Είναι πραγματικά πανέμορφα!

Από τα γυναικεία έχετε ψωνίσει ποτέ;

Εννοείς τo shade? Δεν στελνει Ελλάδα, αλλά δεν παραγγελνω πολλά (για μένα) από το internet, εκτός αν είμαι σίγουρη για το μέγεθος.

Το έκαψε εντελώς ο κόσμος ή εγώ έχω γίνει πολύ καχύποπτη;;;

Καλώς σας βρήκα και εδώ τσούπρες!!!

Καλώς ήρθες φιλενάδα & μάλλον όντως κυκλοφορούν πολλοί με καμένο τσιπάκι εκεί έξω τελικά!!!! ;)

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

χοχοχοχο ευτυχως ΔΕ ξετρελλαθηκα με τη νεα σειρα!

χριστουγενιατικα, ετσι καλα θα εχει αργοτερα αραγε????

ειναι απιστευτοι στην οργανωση τους!!!!

Τί; Θα βγάλει κι άλλη σειρά μέχρι τα Χριστούγεννα;...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τί; Θα βγάλει κι άλλη σειρά μέχρι τα Χριστούγεννα;...

Θα βγάλει....περίπου κάθε δύο εβδομάδες βγαζει. Νομίζω ότι θα υπάρχουν 3 ακόμη συλλογές με θέμα Χριστούγεννα/χειμώνα.

koritsiiiiiiiii http://www.ebay.co.uk/itm/AGATHA-RUIZ-PRADA-PREWALKERS-SIZE-19-/180501644465?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2a06bc84b1#ht_1062wt_1037

βλεπεις αυτα που ανεβαινει λιγο η σολα???? αν το παιδακι σου δε περπαταει αλλα μπουσουλαει προτιμησε αυτο το στυλ! τα μωβ τα μποτακια σε μια βδομαδα θα ναι χαλια απο το μπουσουλημα φθειρονται αμεσως....

Είμαστε στη φάση που περπατάμε όποτε θέλουμε και μπουσουλάμε όταν θέλουμε να φύγουμε σφαίρα!Χθες παρέλαβα ήδη ένα ζευγάρι garvalin στυλ τσαρούχι (http://www.amazon.co.uk/Garvalin-Kids-112321-First-Walker/dp/B004QEZ1BO/ref=pop?ie=UTF8&s=shoes&ssv=size_name%3A3.5%20Child%20UK&qid=1316723929&sr=1-1), τα οποία αντικατέστησαν αυτά http://www.myweepiggies.co.uk/epages/es132472.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/es132472/Products/102915/SubProducts/102915-0001. Εννοείται ότι ακόμη είναι σαν καινούρια αλλά επιτέλους μεγάλωσε το ποδάρι μας!!!

Για τα μωβ ακόμη δε μου απάντησε η κυριούλα.

Αλήθεια, τα kickers λένε για την ηλικία της μικρής μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...