Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ιριδα ρωτησα ενα γνωστο μου

δε πειραζει και αν δεν ειναι ινβερτερ

αλλα θα κοιταξεις να ειναι κλασσης Α

αλλιως απο 500 και πανω τα 12αρια

αμα μαθω κατι αλλο σου λεω

α εισαι αστεριιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω!

κλασσης Α οκ μονο τετοια κοιταζω.....

εν τω μεταξυ τα θελω κ για θερμανση το χειμωνα γιατι δε βλεπω να βαζει κανεις πετρελαιο τον επομενο χειμωνα................

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες το ψεμματα! και εγω φουλαρα πετρελαιο μεχρι δεκεμβρη θα τη σκαπουλαρω

μετα πως το γεμιζουμε σε δραχμες?

εκεινο το φαπ και ταληρο τοοοοοοοοτε, τελικα ηταν πολυ οικονομικο αλλα δε το ξεραμε χαχχαχχα

περιπου 45-50 το μισο του σπιτιου... απλα επειδη ειναι εντελως ενιαιος ο χωρος κ μακροστενος, με ενα απλο 12αρι μια χαρα δροσιζεται ολο.......

Σ'αυτα τα τετραγωνικα θελεις το λιγοτερο 18αρι. :(

Αν βαλεις 12αρι μη βαλεις ινβερτερ, δε θα εχει νοημα. Θα δουλευει ουτως ή αλλως συνεχεια για να διατηρησει θερμοκρασια. Το δικο μας το κλασικο ειναι για εναν τετοιο χωρο (περιπου 50 τετραγωνικα) Ο ειδικος που ηρθε και εκανε τις μετρησεις (παιδικος φιλος του αντρα μου) μας ειπε να βαλουμε τουλαχιστον 18αρι. Αντιθετως στην κρεβατοκαμαρα βαλαμε ινβερτερ (δωδεκαρι) για να κοιμομαστε πιο ανετα και να μην ξυπναμε παγωτο κασσατο. :D

edit:

Α, και κατι ακομα. Ο Κωτσοβολος θεωρειται ο πιο ακριβος απο ολους. Ομως αν βρεις την πιο χαμηλη τιμη στην αγορα (αληθινη, οχι μουφα) κανε στο τελος και μια βολτα απο κει και πες τους το. Παντα μου κανουν κατι καλυτερο και ψωνιζω απο κει.

α εισαι αστεριιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω!

κλασσης Α οκ μονο τετοια κοιταζω.....

εν τω μεταξυ τα θελω κ για θερμανση το χειμωνα γιατι δε βλεπω να βαζει κανεις πετρελαιο τον επομενο χειμωνα................

Να μη χαλασω τη διαθεση μας αλλα φοβαμαι οτι ουτρε για ΔΕΗ δε θα εχουμε τον επομενο χειμωνα. :(:(:(

Τζακι και καιμε οτι βρουμε.

Σ'αυτα τα τετραγωνικα θελεις το λιγοτερο 18αρι. :(

Αν βαλεις 12αρι μη βαλεις ινβερτερ, δε θα εχει νοημα. Θα δουλευει ουτως ή αλλως συνεχεια για να διατηρησει θερμοκρασια. Το δικο μας το κλασικο ειναι για εναν τετοιο χωρο (περιπου 50 τετραγωνικα) Ο ειδικος που ηρθε και εκανε τις μετρησεις (παιδικος φιλος του αντρα μου) μας ειπε να βαλουμε τουλαχιστον 18αρι. Αντιθετως στην κρεβατοκαμαρα βαλαμε ινβερτερ (δωδεκαρι) για να κοιμομαστε πιο ανετα και να μην ξυπναμε παγωτο κασσατο. :D

edit:

Α, και κατι ακομα. Ο Κωτσοβολος θεωρειται ο πιο ακριβος απο ολους. Ομως αν βρεις την πιο χαμηλη τιμη στην αγορα (αληθινη, οχι μουφα) κανε στο τελος και μια βολτα απο κει και πες τους το. Παντα μου κανουν κατι καλυτερο και ψωνιζω απο κει.

α σωστο κ αυτο που λες.... αμα ειναι να δουλευει συνεχεια τσαμπα το ινβερτερ...... μπας κ κανω το αναποδο, παρω το ινβερτερ του καρφουρ το 12αρι για το υπνοδωματιο μας...... (δεν βγαζει 9αρι)

να σου πω με βολευει κ ο κοτσοβολος που βαζει δοσεις κλπ αλλα οντως ακριβος...... θα κοιταξω σε 2-3 μαγαζια που εχουμε εδω κ θα δω..... ισως αξιζει κ απο κανα μαγαζι αθηνα οπως αυτο που εβαλα!

αληθεια εχουμε στη λιστα μαγαζια με ηλεκτρικα κλπ?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

κοπελα μου σωσε με!!!!!!!!! γιατι ΟΛΟΙ φαγωθηκαν με τα ινβερτερ? ειναι απλα τρυκ για να αλλαξουν ολοι αιρκον κ να γινουν πωλησεις? εμενα ετσι μου φαινεται.......

..

inverter δαγκωτο!!!τα εχω 9 χρονια περιπου...hitachi,χωρις κανενα απολυτως προβλημα και το βασικοτερο χωρις φουσκωμενους λογαριασμους ΔΕΗ.....το καλοκαιρι ειδικα που δουλευει στην ψυξη πληρωνω ελαχιστα...

και μιλαμε για θερμοκρασιες εδω 40 45 βαθμους!!

η αδερφη μου ειχει hitachi το κλασσικο και επειδη πληρωνε παρα πολυ ρευμα αναγκαστηκε να το αλλαξει σε inverter.......

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Eμείς είχαμε εκμεταλλευτεί την απόσυρση και είχαμε βάλει 2 κλιματιστικά fujitsu inverter 12ρια. Το καλοκαίρι τα έχουμε σε λειτουργία περίπου 15-20 ώρες. Παλιά δεν άντεχα την κλειστοφοβική ξηρή ατμόσφαιρα και ψύχρα των κλιματιστικών. Καμία σχέση με τα inverter...η ατμόσφαιρα στο σπίτι έχει μια φυσική δροσιά και μπορείς να έχεις και μισάνοιχτα τα παράθυρα χωρίς να επιβαρύνεις την λειτουργία τους. Όσον αφορά την κατανάλωση του ρεύματος, μπορώ να σου πω πως πληρώναμε περισσότερα όταν είχαμε ανεμιστήρες. Ναι, το κόστος τους είναι μεγάλο αλλά έχεις καλή απόσβεση σε βάθος χρόνου με την κατανάλωση ρεύματος.
το ινβερτερ δουλευει μεχρι να φτασει στη θερμοκρασια που θελουμε και μετα "θεωρητικα" σταματαει για λιγο

το κλασσικο δουλευει συνεχεια

οποτε αναλογα εχεις και την καταναλωση ρευματος

Πριν από τέσσερα χρόνια πήρα τρια κλιματιστικά ινβερτερ από τον κοτσώβολο σε προσφορά μειον 35% μήνα Φεβρουάριο. Θα συμφωνήσω πως τα ινβερτερ ειναι καλύτερα γιατί κ στην θεωρία αλλά κ στην πράξη οντως σταματάει το ινβερτερ να λειτουργει το μηχανισμό οταν έρθει στην επιθυμητή θερμοκρασία κ απλά δουλευει ο ανεμιστηρας κ ανακυκλώνει τον κρυο ήδη αέρα του χώρου.

Εχω βάλει 9αρια σε κάθε δωμάτιο 15τμ κ 9αρι πάλι σε σαλόνι 20τμ κ είναι υπεραρκετά, να φανταστείς στο υπνοδωμάτιο το βάζω στους 27βαθμούς το βράδυ κ αυτοματο για να κλεινει αλλιώς παγώνουμε.

κοπελα μου σωσε με!!!!!!!!! γιατι ΟΛΟΙ φαγωθηκαν με τα ινβερτερ? ειναι απλα τρυκ για να αλλαξουν ολοι αιρκον κ να γινουν πωλησεις? εμενα ετσι μου φαινεται.......

κ αν οχι, αρα καλυτερα ινβερτερ κ ας ειναι καρφουρ ή ινβερτερ καλο καλο? που προσωπικα δε μπορω να δωσω 1000 ευρω....

σε απλο, μη ινβερτερ, εχω βρει τα toyotomi akira με ενα σωρο φιλτρα κλπ κ 13αρι που ειναι λιιιγο καλυτερα απο τα συνηθισμενα 12αρια...... με τιμες απο 320ευρω!!!!!!!!!

α σωστο κ αυτο που λες.... αμα ειναι να δουλευει συνεχεια τσαμπα το ινβερτερ...... μπας κ κανω το αναποδο, παρω το ινβερτερ του καρφουρ το 12αρι για το υπνοδωματιο μας...... (δεν βγαζει 9αρι)

να σου πω με βολευει κ ο κοτσοβολος που βαζει δοσεις κλπ αλλα οντως ακριβος...... θα κοιταξω σε 2-3 μαγαζια που εχουμε εδω κ θα δω..... ισως αξιζει κ απο κανα μαγαζι αθηνα οπως αυτο που εβαλα!

αληθεια εχουμε στη λιστα μαγαζια με ηλεκτρικα κλπ?

Εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα btu που χρειάζεσαι. Αλλά γνωμη μου μην παρεις μεγαλύτερο απο 9αρι για υπνοδωμάτιο .....ειναι περιττό. Μπορείς να βρεις κ ινβέρτερ από άλλες μάρκες πιο οικονομικές. Τα δικά μου είναι Κerosun δουλεύουν αδιάκοπα 15-18ώρες την ημέρα από Ιούνιο εως κ Σεπτέμβρη περίπου, τα έχω 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα κανένα. Από το δευτερο έτος τους κάνω συντήρηση φρεον, πλύσιμο φίλτρων κτλ. Τα είχε ο κοτσώβολος πριν 4 χρόνια 500ευρώ κ τα πήρα 355ευρώ νομίζω το καθένα κ δωρεάν τοποθέτηση.

http://www.syskeves.gr/index.php?s=news&ncid=2&nid=569

inverter δαγκωτο!!!τα εχω 9 χρονια περιπου...hitachi,χωρις κανενα απολυτως προβλημα και το βασικοτερο χωρις φουσκωμενους λογαριασμους ΔΕΗ.....το καλοκαιρι ειδικα που δουλευει στην ψυξη πληρωνω ελαχιστα...

και μιλαμε για θερμοκρασιες εδω 40 45 βαθμους!!

η αδερφη μου ειχει hitachi το κλασσικο και επειδη πληρωνε παρα πολυ ρευμα αναγκαστηκε να το αλλαξει σε inverter.......

κ οι γονείς μου....εχουν δυο κλασικά κ ένα ινβερτερ κ πληρώνουν τα μαλιοκέφαλα τους αφου το δουλευουν σαν εμενα 15 ωρες την ημέρα.

Εμας το καλοκαίρι επιβαρύνεται η δεη μας 10-12ευρώ περίπου το μήνα με τα κλιματιστικά από οσο θυμαμαι.

καλαμαριον αυτο λες ε? http://www.kotsovolos.gr/site/products_results.jsp?catid=7471

θα τα μελετησω ;) θενκς

Ναι κουκλί μου τα κεροσαν λεω , εχω το προτελευταίο.

http://www.kotsovolos.gr/site/products_results.jsp?catid=7471

Και ο λόγος που το εξυμνώ ως μια μέτρια επιλογή από αποψη οικονομικού ειναι επειδή διαθέτει κ το φιλτρο bio. Εχω αλλεργικό άσθμα κ δεν μπορώ χωρίς βιολογικά φίλτρα ουτε στο αμάξι (βαζω ειδικό φιλτρο καμπίνας με ενεργό ανθρακα οχι το απλό γιατί ακόμη κ το χειμώνα με την θέρμανση στο αμάξι βήχω...) Στο σπίτι των γονιών μου πχ που εχουν τα απλά βηχω συνέχεια...

Κ οσες ώρες κ να τα δουλευω δεν βήχω δεν ξηραίνεται ο λαιμός μου μέσα στο σπίτι. :D

Οτι κ να διαλάξεις γνώμη μου πάρε ινβερτερ....δουλεύει λιγοτερο ο μηχανισμός αρα κ λιγοτερη κατανάλωση.;)

1 Φίλτρο Bio. Συγκρατεί τα μικρά αιωρούμενα σωματίδια σκόνης και εξουδετερώνει βακτήρια, μύκητες και μικρόβια.

εντιτ

Και υπόψιν, τα λειτουργώ σταθερά στους 27 ή 26 στους μεγάλους καύσωνες κάθε μέρα, δεν τα βάζω χαμηλότερα ποτέ κ είναι υπεραρκετά τρια 9αρια κλιματιστικά για ένα σπίτι 80τμ .

Διαφημίσεις

εγω εχω 2 ενα εννιαρι και ενα δωδεκαρι......το δωδεκαρι για ενα χωρο 20 τετραγωνικων αλλα 7 μετρα υψος και το εννιαρακι δροσιζει δωματιο και κουζινα ενας ενιαιος μακροστενος χωρος.....

τα αγορασα ομως σε τιμες απαγοερυτικες για την εποχη μας.....ηταν και τα πρωτα που βγηκαν......τα αξιζαν τα λεφτα τους ομως!!!!!

επιμενω τα inverter δεν ειναι μυθος αλλα μια πραγματικοτητα που φαινεται στο λογαριασμο....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

απορω ομως ρε παιδια γιατι εχω βγαλει τα ματια μου κ προσφορες σε ινβερτερ δε βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο δεν ειναι περιεργο με τετοια κριση? ελπιζω να μπορεσω να βρω κατι εστω απο αθηνα αν δε βρω εδω..................... αχ ποσα να δωσω για 3? 2 μικρα και ενα 12αρι τουλαχιστον..........?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

απορω ομως ρε παιδια γιατι εχω βγαλει τα ματια μου κ προσφορες σε ινβερτερ δε βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο δεν ειναι περιεργο με τετοια κριση? ελπιζω να μπορεσω να βρω κατι εστω απο αθηνα αν δε βρω εδω..................... αχ ποσα να δωσω για 3? 2 μικρα και ενα 12αρι τουλαχιστον..........?

Δυστυχώς η καλύτερη εποχή για αγορά κλιματιστικού ΔΕΝ είναι τώρα.... Το χειμώνα ειναι καλύτερα. Τωρα δεν τα ξεπουλάνε γιατί πολύ απλά ολοι οσοι εχουν ανάγκη θα πάρουν.

Δες κ στον www.tsampas.gr εχει καλές κριτικές στο σκρουτζ σαν κατάστημα κ κάνει αποστολές παντού με σχετική επιβάρυνση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...