Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

για κλιματιστικό είμαι υπέρ του inverter φανατικά.

myrela καλή η ιδέα σου με το φαγητό, εμένα με φοβίζει το πώς θα φτάσουν γιατί είναι τρόφιμα και εδώ έχουν αρχίσει οι ζέστες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βοήθησες και πολύ μάλιστα!!!! Τώρα πουλάω σε Europe Union!!! Αναβαθμίστηκα!!!!

Thaks!!!!!!:D:D:D

Εγω δε καταλαβα:oops::oops:

εχω καταχωρησει την αγγελια μου κ κολαω στο postage:confused:

Εβαλα το ενημερωτικο ΑΤΤENTION....

To το καταλαβα οτι θελει ενα domestic k ενα intrnational αλλα γιατι δε μπορω να το κανω?????

Γιατι κολαω εκει????

Βαζω Postal destination ευρωπη κ Service το στανταρντ.

Αντε γιατι με την εφορια που θα πληρωσω πρεπει να πουλησω επειγοντως!:evil:

-

για κλιματιστικό είμαι υπέρ του inverter φανατικά.

κοπελα μου σωσε με!!!!!!!!! γιατι ΟΛΟΙ φαγωθηκαν με τα ινβερτερ? ειναι απλα τρυκ για να αλλαξουν ολοι αιρκον κ να γινουν πωλησεις? εμενα ετσι μου φαινεται.......

κ αν οχι, αρα καλυτερα ινβερτερ κ ας ειναι καρφουρ ή ινβερτερ καλο καλο? που προσωπικα δε μπορω να δωσω 1000 ευρω....

σε απλο, μη ινβερτερ, εχω βρει τα toyotomi akira με ενα σωρο φιλτρα κλπ κ 13αρι που ειναι λιιιγο καλυτερα απο τα συνηθισμενα 12αρια...... με τιμες απο 320ευρω!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοπελα μου σωσε με!!!!!!!!! γιατι ΟΛΟΙ φαγωθηκαν με τα ινβερτερ? ειναι απλα τρυκ για να αλλαξουν ολοι αιρκον κ να γινουν πωλησεις? εμενα ετσι μου φαινεται.......

κ αν οχι, αρα καλυτερα ινβερτερ κ ας ειναι καρφουρ ή ινβερτερ καλο καλο? που προσωπικα δε μπορω να δωσω 1000 ευρω....

σε απλο, μη ινβερτερ, εχω βρει τα toyotomi akira με ενα σωρο φιλτρα κλπ κ 13αρι που ειναι λιιιγο καλυτερα απο τα συνηθισμενα 12αρια...... με τιμες απο 320ευρω!!!!!!!!!

Eμείς είχαμε εκμεταλλευτεί την απόσυρση και είχαμε βάλει 2 κλιματιστικά fujitsu inverter 12ρια. Το καλοκαίρι τα έχουμε σε λειτουργία περίπου 15-20 ώρες. Παλιά δεν άντεχα την κλειστοφοβική ξηρή ατμόσφαιρα και ψύχρα των κλιματιστικών. Καμία σχέση με τα inverter...η ατμόσφαιρα στο σπίτι έχει μια φυσική δροσιά και μπορείς να έχεις και μισάνοιχτα τα παράθυρα χωρίς να επιβαρύνεις την λειτουργία τους. Όσον αφορά την κατανάλωση του ρεύματος, μπορώ να σου πω πως πληρώναμε περισσότερα όταν είχαμε ανεμιστήρες. Ναι, το κόστος τους είναι μεγάλο αλλά έχεις καλή απόσβεση σε βάθος χρόνου με την κατανάλωση ρεύματος.

Λοιπον, εγω εχω στο σπιτι 2 κλιματιστικα ιδιας μαρκας (toyotomi), ενα ινβερτερ και ενα απλο. Θα διευκρινησω το εξης:

τα χρησιμοποιω λιγο. Θεωρω οτι η χρηση που θα κανεις εχει να κανει με την τελικη επιλογη σου. Και τα 2 αποδιδουν πολυ ωραια και δεν εχω κανενα θεμα ουτε μπορω να αντιληφθω διαφορά. Ομως αν κανεις πολλες ωρες χρηση το ινβερτερ ειναι καλυτερο και λογω καταναλωσης και γιατι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη η αισθηση που εχεις στο χωρο.

Aν θελεις να το χρησιμοποιεις δεκαωρα ημερησιως παρε ινβερτερ, αλλιως ουτε θα καταλαβεις τη διαφορα, ουτε ξερω αν πραγματικα θα κανεις αποσβεση.

Διαφημίσεις

Eμείς είχαμε εκμεταλλευτεί την απόσυρση και είχαμε βάλει 2 κλιματιστικά fujitsu inverter 12ρια. Το καλοκαίρι τα έχουμε σε λειτουργία περίπου 15-20 ώρες. Παλιά δεν άντεχα την κλειστοφοβική ξηρή ατμόσφαιρα και ψύχρα των κλιματιστικών. Καμία σχέση με τα inverter...η ατμόσφαιρα στο σπίτι έχει μια φυσική δροσιά και μπορείς να έχεις και μισάνοιχτα τα παράθυρα χωρίς να επιβαρύνεις την λειτουργία τους. Όσον αφορά την κατανάλωση του ρεύματος, μπορώ να σου πω πως πληρώναμε περισσότερα όταν είχαμε ανεμιστήρες. Ναι, το κόστος τους είναι μεγάλο αλλά έχεις καλή απόσβεση σε βάθος χρόνου με την κατανάλωση ρεύματος.

το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι 3........

2 μικρα στα δωματια κ ενα μεγαλο για ενιαιο χωρο κουζινα-σαλονι (μεζονετα να προσθεσω) κ ειναι πολλαααααααααα τα λεφτα..........

ετσι ελεγα να παρω 2 απλα για υπνοδωματια κ ενα πιο "καλο" για κατω....... αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει το ινβερτερ τυ καρφουρ με 400 ευρω...........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Λοιπον, εγω εχω στο σπιτι 2 κλιματιστικα ιδιας μαρκας (toyotomi), ενα ινβερτερ και ενα απλο. Θα διευκρινησω το εξης:

τα χρησιμοποιω λιγο. Θεωρω οτι η χρηση που θα κανεις εχει να κανει με την τελικη επιλογη σου. Και τα 2 αποδιδουν πολυ ωραια και δεν εχω κανενα θεμα ουτε μπορω να αντιληφθω διαφορά. Ομως αν κανεις πολλες ωρες χρηση το ινβερτερ ειναι καλυτερο και λογω καταναλωσης και γιατι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη η αισθηση που εχεις στο χωρο.

Aν θελεις να το χρησιμοποιεις δεκαωρα ημερησιως παρε ινβερτερ, αλλιως ουτε θα καταλαβεις τη διαφορα, ουτε ξερω αν πραγματικα θα κανεις αποσβεση.

αννα παρα πολυ χρησιμη η πληροφορια σου!

οοοοοοοομως ειδα στο σαιτ της τογιοτομι οτι τα ινβερτερ εχουν ιδια καταναλωση με τα απλα και να σου πω απο κει ψιλιαστηκα οτι ολα γινονται για το τζιρο...........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

το ινβερτερ δουλευει μεχρι να φτασει στη θερμοκρασια που θελουμε και μετα "θεωρητικα" σταματαει για λιγο

το κλασσικο δουλευει συνεχεια

οποτε αναλογα εχεις και την καταναλωση ρευματος

το ινβερτερ υπαρχει πολλλααααα χρονια και εχει τα συν του

η καταναλωση ειναι ιδια στατιστικα αλλα το ενα σταματαει και το αλλο συνεχιζει

οποτε για λιγες ωρες κλασσικο

για πολλες ινβερτερ

το σκεφτομουνα περσυ για το εξοχικο που ειμαι ελαχιστες μερες

τελικα και εκει ινβερτερ εβαλα (οχι ομως 1000 το ενα εεεε)

οριστε δειτε

18αρι τογιοτομι απλο

http://fiorentinos.skroutzstore.gr/p.Se-24-atokes-doseis-GAN-GAG-A180TR-TOYOTOMI-AKIRA-18-000-BTU-NON-INVERTER-Se-12-atokes-doseis.346478.html

και

12αρι φουτζιτζου ινβερτερ

http://fiorentinos.skroutzstore.gr/p.Se-24-atokes-doseis-Fujitsu-ASYA-12LKC-11-900-13-600-btu-h-inverter-energeiaki-klasi-A-A-Cop-3-62.199983.html

σχεδον καμια διαφορα στη καταναλωση.... ενα 0.05 και ειναι κ 18αρι το απλο.....

εντιτ: μη κανω κ παραπληροφορηση, το 13αρι τογιοτομι καιει το ιδιο, το 18αρι καιει 0.5 παραπανω...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

οχι ομως 1000 το ενα εεεε

οριστε το 12αρι (που δε θα μου φτασει-θελω μεγαλυτερο) 700 τοσα ευρω........ που να βρεις φθηνο ινβερτερ?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ποσα τμ ειναι ο μεγαλως χωρος δηλαδη?

περιπου 45-50 το μισο του σπιτιου... απλα επειδη ειναι εντελως ενιαιος ο χωρος κ μακροστενος, με ενα απλο 12αρι μια χαρα δροσιζεται ολο.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εγω δε καταλαβα:oops::oops:

εχω καταχωρησει την αγγελια μου κ κολαω στο postage:confused:

Εβαλα το ενημερωτικο ΑΤΤENTION....

To το καταλαβα οτι θελει ενα domestic k ενα intrnational αλλα γιατι δε μπορω να το κανω?????

Γιατι κολαω εκει????

Βαζω Postal destination ευρωπη κ Service το στανταρντ.

Αντε γιατι με την εφορια που θα πληρωσω πρεπει να πουλησω επειγοντως!:evil:

τι δεν μπορείς να κανείς; δεν κατάλαβα.διάβασε προσεκτικά τις πληροφορίες που έδωσα κ πήγενε το βήμα βήμα.

ιριδα ρωτησα ενα γνωστο μου

δε πειραζει και αν δεν ειναι ινβερτερ

αλλα θα κοιταξεις να ειναι κλασσης Α

αλλιως απο 500 και πανω τα 12αρια

αμα μαθω κατι αλλο σου λεω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...