Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Θέλω να εκφράσω γενικά τη θετική μου άποψη για τα γυναικεία παπούτσια του next καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Είναι άλλος ευχαριστιμένος απο next παπούτσια ή είναι τυχαίο όσες φορές πήρα να μου βγουν ΟΚ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες! Έχω μια ερώτηση... Είχα εγγραφεί και χρησιμοποιήσει το my-uk-mail με μηνιαία συνδρομή. Τώρα θέλω να το ξαναχρησιμοποιήσω. Η ερώτηση είναι η εξης. Αφού η εγγραφή είναι εφαπαξ, σημαίνει πως εξακολουθώ να έχω την ίδια διεύθυνση/θυρίδα και απλά κάνω top up την μηνιαία συνδρομή και μπορώ να στείλω πράγματα εκεί έτσι;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Οι αγορες από το Javari ειναι ασφαλείς?Τα προιόντα ερχονται άμεσα ή υπάρχουν προβλήματα στην αποστολή?και κάτι άλλο....τα μεταφορικά από το Javari το αλλικό είναι δωρεαν?

σας ευχαριστώ!

το javari είναι θυγατρική του αμαζον δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αν έχεις ήδη λογαριασμό στο αμαζον κάνεις log in με τα ίδια στοιχεία και ναι τα μεταφορικά είναι δωρεάν (σε όλα τα javari τα μεταφορικά είναι δωρεάν)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημερα,

κοριτσια ξερετε απο που μπορω να αγορασω ετοιμα γευματα τυπου Hipp k ella's kitchen εκτος αμαζον που δε στελνει?

Θα παμε διακοπες μια βδομαδα κ λεω να παρω τετοια φαγητα να μη μαγειρευω κ να μη κουβαλαω μαζι ολη την κουζινα!

Αλλα το αμαζον τιποτα, ουτε το uk ουτε το com.....

edit

βρηκα στο iherb κ παρηγγειλα!

i0967wbvenhz372s.png

Καλημερα,

κοριτσια ξερετε απο που μπορω να αγορασω ετοιμα γευματα τυπου Hipp k ella's kitchen εκτος αμαζον που δε στελνει?

Θα παμε διακοπες μια βδομαδα κ λεω να παρω τετοια φαγητα να μη μαγειρευω κ να μη κουβαλαω μαζι ολη την κουζινα!

edit

εγω παραγγελνω απο το γερμανικο αμαζον τα γαλατα hipp!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

edit

Εχω παραγγειλει 2 φορες απο amazon.co.uk τα εστελνε κανονικά,χωρις κανενα προβλημα.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Καλημερα,

edit

τι φαγητά είναι αυτά βρε κορίτσια? για παιδιά? για βάλτε κανένα link να δούμε!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

hello!!!!! εχουμε καμια ενοτητα για αγορα κλιματιστικου μιας κ ειναι επικαιρο λογω της ζεστης????????

ξερει καμια τι λενε αυτα τα 2?

1. καρφουρ ινβερτερ http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline2/Products/000/PID-000706929.aspx

2. τογιοτομι ακιρα http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline2/Products/000/PID-X00637079.aspx

γενικως ψαχνω για φθηνο κλιματιστικο με μικρη καταναλωση ρευματος οποια μπορει να δωσει καποια κατευθυνση πλιιιιιιιιιζ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρες! Έχω μια ερώτηση... Είχα εγγραφεί και χρησιμοποιήσει το my-uk-mail με μηνιαία συνδρομή. Τώρα θέλω να το ξαναχρησιμοποιήσω. Η ερώτηση είναι η εξης. Αφού η εγγραφή είναι εφαπαξ, σημαίνει πως εξακολουθώ να έχω την ίδια διεύθυνση/θυρίδα και απλά κάνω top up την μηνιαία συνδρομή και μπορώ να στείλω πράγματα εκεί έτσι;

Θα έλεγα να τους ρωτήσεις πριν χρησιμοποιήσεις την διεύθυνση που είχες, για να αποφύγεις τυχόν εκπλήξεις, δεδομένου ότι δεν είναι και οι πιό συνεννοήσιμοι άνθρωποι..........

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναεβαλε στο αμαζον με 7,68 crocs σε φουξια και λαχανί. :D

Οποιος θελει ας βιαστει γιατι συνηθως δεν κρατανε για πολυ αυτες οι προσφορες.

Έχεις κάποιο λίνκ...Γιατι εγω ολο τα ακριβα βρισκω...:?

Ευχαριστω :D

Έχεις κάποιο λίνκ...Γιατι εγω ολο τα ακριβα βρισκω...:?

Ευχαριστω :D

Αυτο ειναι.

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Junior-Toddler-Cayman-Ultraviolet/dp/B004P2TBK4/ref=sr_1_3?s=shoes&ie=UTF8&qid=1339565501&sr=1-3

Τα ειχε στα 7.68 σε φουξια και λαχανι αλλα το φουξια τελειωσε και τα λαχανι τα πηγε 16 λιρες.

Πηρα 4 ζευγαρια για μενα και τη νυφη μου και εκαναν 30.24 λιρες. Μια χαρουλα :D

Καλαμαρακι αυτα τα εχει εδω και πολυ καιρο στις 10 λιρες αλλα μονο στο μαυρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...