Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κοπέλες.

Μήπως εχει παρει το μάτι σας αυτό το παιχνιδάκι κάπου αλλού (εκτός του άμαζον);Δεν είναι πωλητής το άμαζον και τα μεταφορικά μαζί με ενα σετα΄κι κλεψύδρες από τον ίδιο, είναι 11 λίρες και κατι.

Στο ebay (με μια γρήγορη ματιά) δεν το βρήκα...

Και μήπως ενδιαφέρει κάποια κοπελα (εμένα μου άρεσαν και τα εχω σε wish list) αυτά τα 2 παπουτσάκια: timberland 1 και 2

http://www.mytoys.de/Haba-HABA-2317-Nagelspiel-Pic-Pac/HABA-Spiele-Puzzle/HABA/KID/de-mt.to.br01.15.03/2011920 και με τον κωδικό 4BKM89ZHG56X γλυτώνεις τα μεταφορικά περίπου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις δοκιμασα το www.pharmacy2go.gr το οποιο ειχε σε μερικα προιοντα μεγαλη διαφορα με το επισης εξαιρετικο σε εξυπηρετηση www.parapharmacy.gr .Πολυ εξυπηρετικοι λοιπον και παρα πολυ γρηγοροι, με δωρεαν μεταφορικα αλλα και δωρεαν αντικαταβολη για ποσα> 39 €. Με πηραν αμεσως τηλεφωνο και μου τα εστειλαν βαζοντας και δωρακι ενα γιλεκακι θαλασσης αλλης μαρκας απο τα προιοντα που αγορασα. Θα το ξαναδοκιμασω σιγουρα !!!!

γεια!!!βρηκα αυτα και τα βαζω για οποια ενδιαφερεται...(καποια τα ξερουμε,αλλα οχι)

www.emanaviko.gr

www.freshme.gr

www.ferta-spiti.gr

www.psaradiko.net

www.e-food.gr

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια!!!βρηκα αυτα και τα βαζω για οποια ενδιαφερεται...(καποια τα ξερουμε,αλλα οχι)

www.emanaviko.gr

www.freshme.gr

www.ferta-spiti.gr

www.psaradiko.net

www.e-food.gr

Καλύτερα να στείλεις μήνυμα στο συντονιστή να τα προσθέσει στη λίστα της πρώτης σελίδας αλλιώς εδώ θα χαθούνε κάποια στιγμή

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Η αξία είναι τσιμπημένη - καλά το ξέρεις αυτό ;) - πιστεύω ότι θα την γλυτώσεις λόγω χώρας προέλευσης.

ΩΧ ΩΧ ΩΧ..............

Με εζωσαν τωρα τα φιδια.

Θα ηταν ισως καλυτερα αντι για ενα μεγαλο δεμα, να ηταν 2-3 μικροτερα;.

Και αν φορολογηθω μηπως ξερεις ποσο περιπου, για μην παθω κανενα εγκεφαλικο;

Διαφημίσεις

ΩΧ ΩΧ ΩΧ..............

Με εζωσαν τωρα τα φιδια.

Θα ηταν ισως καλυτερα αντι για ενα μεγαλο δεμα, να ηταν 2-3 μικροτερα;.

Και αν φορολογηθω μηπως ξερεις ποσο περιπου, για μην παθω κανενα εγκεφαλικο;

Σίγουρα είναι καλύτερα να σπάνε τα πακέτα, τέσπα, τώρα έφτασε.

Η δασμολόγηση είναι ανάλογα με το προιόν. Τι ήταν περίπου ?

BOftp3.png PzWNp3.png

επειδή γραφτηκαμε στο eBay.uk το σύστημα μας θεωρεί domestic.ότι δηλαδή μένουμε Αγγλία κ βάζει όριο στα μεταφορικά.πχ 4.75 στα ρούχα 7.00 στα παπούτσια.αυτό που κανω εγώ είναι στην περιγραφή του listing γράφω πάνω πάνω με μεγάλα κόκκινα γράμματα. ΑΤΤENTION all europian union bidders,including UK,have the same P&P. the cost is ..

όταν πουλάμε κατι πρέπει να ορίσουμε 2 αποστολές. μια για domestic postage και μια να τικαρουμε τις υπόλοιπες χώρες που θελουμε ν στείλουμε.αυτο το κάνουμε ως εξεις: κάτω απο την επιλογή domestic postage υπάρχει το international postage (αν δεν το βλέπουμε πάμε στο give buyers p&p details - add or remove options k tikaroume to show international services and options)

αφού λοιπόν βλέπουμε το international τικαρουμε το flat : same cost to all user κ απο κάτω προσθέτουμε τις χώρες που θελουμε, το κόστος κ το είδος αποστολής.

αν λοιπόν θελουμε συστημένο βρίσκουμε την επιλογή στο services : royal mail international signed- for.

ελπίζω ν βοηθησα. αν δεν καταλάβατε κατι εδώ είμαι.

Βοήθησες και πολύ μάλιστα!!!! Τώρα πουλάω σε Europe Union!!! Αναβαθμίστηκα!!!!

Thaks!!!!!!:D:D:D

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

http://www.mytoys.de/Haba-HABA-2317-Nagelspiel-Pic-Pac/HABA-Spiele-Puzzle/HABA/KID/de-mt.to.br01.15.03/2011920 και με τον κωδικό 4BKM89ZHG56X γλυτώνεις τα μεταφορικά περίπου.

1000 ευχαριστώ...να ΄σαι καλά.

Καλημέρα σε όλες/όλους

Οι αγορες από το Javari ειναι ασφαλείς?Τα προιόντα ερχονται άμεσα ή υπάρχουν προβλήματα στην αποστολή?και κάτι άλλο....τα μεταφορικά από το Javari το αλλικό είναι δωρεαν?

σας ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...