Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αυτό το αντικουνουπικό μπορώ να το βάλω και στην μικρή μου;

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω και αυτά τα τσιρότα για να της βάζω στα ρούχα;

Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ τρια καλοκαίρια τώρα, γιατί με της φρεζυδέρμ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα κ την έκαναν σουρωτήρι τη μικρή.(εκτός που έιναι πανάκριβη την κρέμα στα 9ευρώ κ τον αφρό στα 10ευρώ κ κάτι τα έβρισκα θεσσ. Η mfree κυμαίνεται από 5μιση εως 7ευρώ την έχω βρει.)

Το ανακάλυψα τυχαία με την προτροπή της φαρμακοποιού μου, σε εμάς έχει 100% επιτυχία, δεν την τσιμπάει τίποτα. Αγοράζω το σπρευ για ποιο εύκολο άπλωμα, εχει κ την κρέμα, λεπτορευστη αλλά θέλει ποιο πολύ χρόνο να απλωθεί κ για αυτό δεν την ξαναπήρα. Την χρησιμοποιώ κ σε εμάς, βάζουμε κ εμεις κ επειδή υποφέρω κ εγώ από τα τσιμπήματα αυτή μου κάνει δουλειά κ δεν με τσιμπάνε.

Σιχαίνομαι τα αντικουνουπικά τσιρότα κ τα αουτάν για την τραγικά έντονη μυρωδιά της σιτρονέλας τους, αποπνικτικά εντονη, συν οτι σε εμάς τουλάχιστον δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ήδη έχω αγοράσει τα δυο μπουκαλάκια μας κ φέτος πήρα τη νέα μυρωδιά που έχουν με ντομάτα μυρωδιά ελαφριά.

Μπορείς να διαβάσεις εδώ τι περιέχει http://www.benefithellas.com πήγαινε στο products ->Insect Repellent ->Mfree -> Insect repellent

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσωπικά το χρησιμοποιώ τρια καλοκαίρια τώρα, γιατί με της φρεζυδέρμ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα κ την έκαναν σουρωτήρι τη μικρή.(εκτός που έιναι πανάκριβη την κρέμα στα 9ευρώ κ τον αφρό στα 10ευρώ κ κάτι τα έβρισκα θεσσ. Η mfree κυμαίνεται από 5μιση εως 7ευρώ την έχω βρει.)

Το ανακάλυψα τυχαία με την προτροπή της φαρμακοποιού μου, σε εμάς έχει 100% επιτυχία, δεν την τσιμπάει τίποτα. Αγοράζω το σπρευ για ποιο εύκολο άπλωμα, εχει κ την κρέμα, λεπτορευστη αλλά θέλει ποιο πολύ χρόνο να απλωθεί κ για αυτό δεν την ξαναπήρα. Την χρησιμοποιώ κ σε εμάς, βάζουμε κ εμεις κ επειδή υποφέρω κ εγώ από τα τσιμπήματα αυτή μου κάνει δουλειά κ δεν με τσιμπάνε.

Σιχαίνομαι τα αντικουνουπικά τσιρότα κ τα αουτάν για την τραγικά έντονη μυρωδιά της σιτρονέλας τους, αποπνικτικά εντονη, συν οτι σε εμάς τουλάχιστον δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ήδη έχω αγοράσει τα δυο μπουκαλάκια μας κ φέτος πήρα τη νέα μυρωδιά που έχουν με ντομάτα μυρωδιά ελαφριά.

Μπορείς να διαβάσεις εδώ τι περιέχει http://www.benefithellas.com πήγαινε στο products ->Insect Repellent ->Mfree -> Insect repellent

Mήπως μπορείς να γράψεις ξανά το προϊόν που χρησιμοποιείς, γιατί αυτό το λινκ καθώς και το άλλο που έβαλες στο iherb δεν μου τα ανοίγει? Μας έχουν καταφάει τα κουνούπια φέτος, και η σιτρονέλα του κορέ το μόνο που έχει καταφέρει είναι να προσθέσει λεμονάκι στην μπριζόλα των κουνουπιών....:(:confused:

Καλή ερώτηση! αν κάποια μπορεί να απαντήσει πως ορίζουμε το θέμα της αποστολής στο ebay και κάτι άλλο πως ορίζουμε πως το δέμα θα σταλεί συστημενο μια και προτείνει αυτός την κατώτερη τιμή την οποία δεν μπορώ να αλλάξω και να την βάλω πιο μεγάλη!

επειδή γραφτηκαμε στο eBay.uk το σύστημα μας θεωρεί domestic.ότι δηλαδή μένουμε Αγγλία κ βάζει όριο στα μεταφορικά.πχ 4.75 στα ρούχα 7.00 στα παπούτσια.αυτό που κανω εγώ είναι στην περιγραφή του listing γράφω πάνω πάνω με μεγάλα κόκκινα γράμματα. ΑΤΤENTION all europian union bidders,including UK,have the same P&P. the cost is ..

όταν πουλάμε κατι πρέπει να ορίσουμε 2 αποστολές. μια για domestic postage και μια να τικαρουμε τις υπόλοιπες χώρες που θελουμε ν στείλουμε.αυτο το κάνουμε ως εξεις: κάτω απο την επιλογή domestic postage υπάρχει το international postage (αν δεν το βλέπουμε πάμε στο give buyers p&p details - add or remove options k tikaroume to show international services and options)

αφού λοιπόν βλέπουμε το international τικαρουμε το flat : same cost to all user κ απο κάτω προσθέτουμε τις χώρες που θελουμε, το κόστος κ το είδος αποστολής.

αν λοιπόν θελουμε συστημένο βρίσκουμε την επιλογή στο services : royal mail international signed- for.

ελπίζω ν βοηθησα. αν δεν καταλάβατε κατι εδώ είμαι.

Mήπως μπορείς να γράψεις ξανά το προϊόν που χρησιμοποιείς, γιατί αυτό το λινκ καθώς και το άλλο που έβαλες στο iherb δεν μου τα ανοίγει? Μας έχουν καταφάει τα κουνούπια φέτος, και η σιτρονέλα του κορέ το μόνο που έχει καταφέρει είναι να προσθέσει λεμονάκι στην μπριζόλα των κουνουπιών....:(:confused:

Μα εξηγώ ακριβώς που να πας κ πως , το προιόν λέγεται mfree.

Διαφημίσεις

....

αν εχεις δοκιμασει και το crilen,θεωρεις οτι αυτο ειναι καλυτερο?

ειχε βαλει και το καλαμαρακι ενα αντικουνουπικο, ειναι καλυτερο απο το crilen? παθαινω κριση με τα κουνουπια, δεν μπορω καθολου!

Κοιτα να δεις τωρα τι θεμα ειχα με την Κριλεν. Μου εφερε δειγμα ενα φιλος που ειναι αντιπροσωπος της εταιριας. Ηταν εξαιρετικο. Την αγορασα και οντως ηταν πολυ καλη. Δε μας τσιμπουσε τιποτα. Ομως τα επομενα 2 σωληναρια που πηρα δεν ηταν το ιδιο καλα και η μυρωδια τους ηταν πιο ατονη. Τα πηρα σε 2 διαφορετικες χρονικες στιγμες απο αλλες πολεις και με μακρινή ημερομηνια ληξης και ειπα να μη ρισκαρω και τριτη. Αυτο το προϊόν σε σχεση με τις 2 τελευταιες κριλεν ειναι ασύγκριτο.

Δε μας πλησιαζει τιποτα οχι μονο απο κουνουπια αλλα διωχνει και τις μυγες και κατι αλλα ζωυφια ( δε θυμαμαι ποιά ειναι :oops: )

αντικουνουπικά τσιρότα πουλάνε και στο σουπερμάρκετ (σκλαβενίτης Αργυρούπολης σίγουρα έχει).Στο iherb, επειδή πολύ το σκέφτομαι, υπάρχουν εκπτωτικοί κωδικοί, κάνουν εκπτώσεις από κάποιο ποσό και πάνω? (τα διάβαζα παλιότερα αλλά δεν τα θυμάμαι μεν, που να ξαναψάχνω δε)

Aπο iherb εαν ψωνισεις πρωτη φορα εχει εκπτωση -5$ με κωδικο ASI380.

Μεταφορικα ξεκινανε απο 2$ μεχρι 6$ αν θυμαμαι καλα αναλογως τη παραγγελια. Μπορεις να παραγγειλεις μεχρι 1800γρ νομιζω αλλα ετσι και αλλιως εχει κοφτη και δεν σου παιρναει μεγαλυτερη παραγγελια...

q1kup2.pngza5op2.png

καλησπέρα κοπέλες.

Μήπως εχει παρει το μάτι σας αυτό το παιχνιδάκι κάπου αλλού (εκτός του άμαζον);Δεν είναι πωλητής το άμαζον και τα μεταφορικά μαζί με ενα σετα΄κι κλεψύδρες από τον ίδιο, είναι 11 λίρες και κατι.

Στο ebay (με μια γρήγορη ματιά) δεν το βρήκα...

Και μήπως ενδιαφέρει κάποια κοπελα (εμένα μου άρεσαν και τα εχω σε wish list) αυτά τα 2 παπουτσάκια: timberland 1 και 2

καλησπέρα κοπέλες.

Μήπως εχει παρει το μάτι σας αυτό το παιχνιδάκι κάπου αλλού (εκτός του άμαζον);Δεν είναι πωλητής το άμαζον και τα μεταφορικά μαζί με ενα σετα΄κι κλεψύδρες από τον ίδιο, είναι 11 λίρες και κατι.

Στο ebay (με μια γρήγορη ματιά) δεν το βρήκα...

Εμεις ειχαμε παρει αυτο το παιχνιδι απο φυσικο καταστημα κ ηταν της εταιρειας HABA. Ειναι πολυ καλο πραγματικα!

-

Εμεις ειχαμε παρει αυτο το παιχνιδι απο φυσικο καταστημα κ ηταν της εταιρειας HABA. Ειναι πολυ καλο πραγματικα!

Μήπως θυμάσαι πόσο εκανε;γιατί τα παιχνίδια της haba εδω έχουν τριπλάσια τιμή από το νετ

Διαφημίσεις

Καλημερα. Αυτον χρησιμοποιησα πριν απο λιγο

AFF12

ειναι για 15% μειωση ομως ειναι μονο για πρωτη αγορα...

ψαξε λιγο στο internet

Πολλές φορές κορίτσια διαβάζω να λέτε αυτό το πράγμα, που ψάχνετε; Στο site του καταστήματος που σας ενδιαφέρει για την προσφορά ή κάπου αλλού; Το λέτε για διαφορα καταστήματα....

Μήπως θυμάσαι πόσο εκανε;γιατί τα παιχνίδια της haba εδω έχουν τριπλάσια τιμή από το νετ

Αχ δε θυμαμαι ακριβως!Γυρω στο 30αρι παντως!

Εμεις δε το παιζουμε πια βεβαια αλλα ηταν πολυ καλο πραγματικα!

-

Πολλές φορές κορίτσια διαβάζω να λέτε αυτό το πράγμα, που ψάχνετε; Στο site του καταστήματος που σας ενδιαφέρει για την προσφορά ή κάπου αλλού; Το λέτε για διαφορα καταστήματα....

Βάζουμε στην μπάρα αναζήτησης του γκουγκλ το όνομα του σαιτ. πχ asos κ μετά τη λέξη voucher code ή promotional code. Βγάζει αποτελέσματα από σελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με εκπτωτικους κωδικούς δοκιμαζουμε. διαφόρους ( γιατί δεν λειτουργούν πάντα όλοι) κ διαλεγουμε αυτόν που μας ταιριάζει περισσότερο.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...