Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αναστασί σε ευχαριστώ. Για τα τεφάλ μου έχουν πει καλά λόγια. Αυτό είναι τύπο στιρέλα? Θέλει ώρα να ζεστάνει το μπόιλερ?Έχω ένα Europro για αυτή την δουλειά αλλά ψάχνω για ένα απλό σίδερο να μην θέλει ώρα να ζεσταθεί γιατί με 2 παιδιά το ανοίγω και το κλείνω συνέχεια!Πόσο το είχες πάρει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασί σε ευχαριστώ. Για τα τεφάλ μου έχουν πει καλά λόγια. Αυτό είναι τύπο στιρέλα? Θέλει ώρα να ζεστάνει το μπόιλερ?Έχω ένα Europro για αυτή την δουλειά αλλά ψάχνω για ένα απλό σίδερο να μην θέλει ώρα να ζεσταθεί γιατί με 2 παιδιά το ανοίγω και το κλείνω συνέχεια!Πόσο το είχες πάρει?

ναι ειναι τυπου στιρελα... το θεωρω αρκετα ευχρηστο... κανει καποιο χρονο να ζεσταθει αλλα πιστευω οτι ειναι οσο και ενα απλο ατμοσιδερο...επισης γεμιζεις οποτε θες χωρις να περιμενεις... αυτο ειναι σχετικα παλιο μοντελο ... τοτε ειχε πρωτοβγει οταν το ειχα παρει...βεβαια αν το θες για 1-2 μπλουζακια θα σε συνεφερε κατι πιο οικονομικο και πιο ελαφρυ μαλλον... να μπορεις πχ να το παιρνεις και σε κανενα ταξιδι... αυτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εγώ έχω το Τεφάλ 9 χρόνια και είναι τέλειο!!! Όχι αυτό βέβαια, το πολύ παλιό μοντέλο! Όλες οι φίλες μου αγόρασαν μετά από μένα τα καινούργια και τα ζηλεύω!!! Τ μπόιλερ το τροφοδοτείς συνέχεια, σιδερώνεις για όση ώρα θέλεις, ζεσταίνεται πολύ γρήγορα, σαν ένα απλό σίδερο...

Αν δε θες να πάρεις το ακριβό μοντέλο, πάρε το πιο οικονομικό, είναι στην ουσία το ίδιο, απλά χωρίς καπάκι και κάποια άλλα μικροπράγματα.

ΣΣ. Το ακριβό μπορείς να το πάρεις με 30% έκπτωση από Electroworld, έχω κουπόνι αν θες...;)

Εγώ έχω το Τεφάλ 9 χρόνια και είναι τέλειο!!! Όχι αυτό βέβαια, το πολύ παλιό μοντέλο! Όλες οι φίλες μου αγόρασαν μετά από μένα τα καινούργια και τα ζηλεύω!!! Τ μπόιλερ το τροφοδοτείς συνέχεια, σιδερώνεις για όση ώρα θέλεις, ζεσταίνεται πολύ γρήγορα, σαν ένα απλό σίδερο...

Αν δε θες να πάρεις το ακριβό μοντέλο, πάρε το πιο οικονομικό, είναι στην ουσία το ίδιο, απλά χωρίς καπάκι και κάποια άλλα μικροπράγματα.

ΣΣ. Το ακριβό μπορείς να το πάρεις με 30% έκπτωση από Electroworld, έχω κουπόνι αν θες...;)

εγώ έχω το δεύτερο το οικονομικό μοντέλο και είμαι υπέρ ευχαριστημένη.

η μόνη διαφορά τους είναι το καπάκι ...

http://www.tefal.gr/All+Products/Linen+Care/Steam+stations/Products/Express+Compact+Anticalc/Express+Compact+Anticalc.htm (αυτό έχω)

το είχα πάρει από τοπικό μαγαζί που έκλεινε σε πολύ καλή τιμή.

Επίσης θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με το ioffer.com

θέλει μια φίλη μου να πάρει κάποια κομμάτια ( εν γνώση της η αυθεντικότητα η μη ) μου ζήτησε να τις παραγγείλω αλλά ψιλό μπερδεύομαι με το σύστημα τους....

Ξέρει κάποια πως λειτουργεί;;; έχω γραφτεί στο παρελθόν αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ.

τυχαία βάζω αυτό το λινκ http://www.ioffer.com/i/polo-ralph-lauren-men-s-shuangma-short-t-shirt-474158856

λέει 37 δολάρια και δωρεάν μεταφορικά ... δέχεται paypal και 15-20 μέρες αποστολή , έχει 99% θετικές αξιολογήσεις ο πωλητής

τι πρέπει να κάνουμε για να το αγοράσουμε ;;; επίσης δεν βλέπω ανάμεσα στις κάρτες το σήμα του paypal γιατί;;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο από το ebay θεωρώ .

Αν και μέσα από τις δικές σας συμβουλές έμαθα αρκετά για το ebay.

Επίσης τελευταία σε πολλές συζητήσεις αναφέρονται στο ioffer.com και τις αγορές που κάνουν από αυτό.

Και έρχομαι να πιστέψω πως ( έχει ποτίσει και εσωτερικά το ξανθό , ατάκα της αγαπημένης μου αδερφής ) αφού δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί.

Διαφημίσεις

Τι λέτε για αυτή τη σκούπα?? chatzico???

Μόλις χάλασε και η δικιά μου.... κλαψψψ

ή αυτή???

μιας κ έπεσα πάνω στο θέμα σκούπες να απαντήσω...

Εγω πέρυσι πήρα αυτή.

την είχαν προσφορά τότε.

Ειναι παρα πολύ καλή οσο αναφορά το ρούφηγμα. καθαρίζει τέλεια. με τον κύλινδρο που έχει γυρίζει κ στείβει έυκολα. Αδειάζει πανέυκολα κ πρακτική με το κοντάρι κ τα εξαρτήματα.

Αλλά

Δν μπαίνει κάτω απο κρεβάτια και απο χαμηλά έπιπλα.

το καλώδιο ειναι σπαστικο μάζευε ξεμάζευε ενω με τις άλλες πατας το κουμπί κ μπαίνει μέσα κ ειναι αρκετά πιο βαριά.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

καλησπερα κοριτσια,

εχω πολυ καιρο να σας διαβασω λογω δουλειας και εχω χασει πολλα..προσπαθω να θαλω μια παραγγελια στο javari.de και εκει που προσπαθω να εισαγω μια νεα διευθυνση, καπου κανω καποιο λαθως...δεν μου το κοκκινιζει για να ξερω σε ποιο πεδιο ειναι το λαθος...εχετε ανακαλυψει κατι??φανταζομαι οτι θα ειναι στο bundesland /kanton , alla και παλι θα επρεπε να δεχετε οτιδηποτε.....αλλα δεννν

ευχαριστω

καλησπερα κοριτσια,

εχω πολυ καιρο να σας διαβασω λογω δουλειας και εχω χασει πολλα..προσπαθω να θαλω μια παραγγελια στο javari.de και εκει που προσπαθω να εισαγω μια νεα διευθυνση, καπου κανω καποιο λαθως...δεν μου το κοκκινιζει για να ξερω σε ποιο πεδιο ειναι το λαθος...εχετε ανακαλυψει κατι??φανταζομαι οτι θα ειναι στο bundesland /kanton , alla και παλι θα επρεπε να δεχετε οτιδηποτε.....αλλα δεννν

ευχαριστω

ok προσθεσα τη διευθυνση στο αμαζον κ βγηκε αυτοματα στο τζαβαρι

Εσείς τώρα αγοράσατε ανοικτά από μπροστά;;

Κοίτα και αυτό. Μου φαίνεται ότι κάνει για πρώτα βήματα και σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ.

Κι εμείς αγοράσαμε σήμερα παπούτσια και πήραμε αυτά.

Επίσης να σου πω ότι δοκιμάσαμε και αυτά και ήταν τέλεια και πολύ μαλακά και στο javari τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Ρίξε μια ματιά.

Τελικά πήρα αυτά από το javari.Θα σου πω εντυπώσεις μόλις τα παραλάβω.Σ΄ευχαριστώ πάντως!

Κάτι αντίστοιχο έχω πάρει εδώ και καιρό για προστασία από σκόνη και ήλιο από το τζάμπο σε τιμή εξευτελιστική!

Ζουζουνελ εγώ χρησιμοποιώ με 100% επιτυχία το mfreemfree , είναι ελληνικό κ βγαίνει σε κρέμα κ σπρέι . Παίρνω το σπρέι για ευκολία απλωματος .

http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1555&osCsid=7c306e6faea795e9a5a433d7ee219bf9

Αυτό το αντικουνουπικό μπορώ να το βάλω και στην μικρή μου;

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω και αυτά τα τσιρότα για να της βάζω στα ρούχα;

Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Τελευταία φορά που ψώνισα στον καλό μου βερμουδίτσες, πήρα από τα asos.com της wrangler. Επίσης, αν βρεις καλές τιμές πολύ ωραίες είναι και οι esprit, τις οποίες μπορείς να βρεις και στο επίσημο site http://www.esprit.eu/en/inspiration/inspiration/CAMPAIGN/may_collection?mc=GR.promotion.comefrom.esprit.com&startSlide=5, αλλά και στο αμαζον. Αν βρεις πάντως κάτι εναλλακτικό θα με ενδιέφερε και μένα.

οκ αν βρω κατι .... γιατι εχω μωρακι ημερων και ειναι λιγο δυσκολο το ψαξιμο.... ας μας προτεινουν κατι οι "εμπειρες ψαχτρες":cool::cool::cool:

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Tη γνώμη σας παρακαλώ!

Θέλω να πάρω για το Σεπτέμβρη γαλότσες για τη μικρή που τότε θα φοράει 31 νούμερο (βρε πως μεγαλώσαμε....) να της πάρω το 31 ή 30; Ξέρει κανείς αν πρέπι να τις παίρνουμε ένα νούμερο κατω για να μη φεύγουν απο τα πόδια τους;;;

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω δύο ερωτήσεις για όσες πουλάνε στο ebay! Έβαλα για πρώτη φορά να πουλήσω κάτι μικρής αξίας σε δημοπρασία. Επέλεξα ότι στέλνω στην Ευρώπη αλλά όταν μου βγάζει έτοιμη την αγγελία, γράφει ότι στέλνω μόνο στην Αγγλία. Γιατί? Τι να έκανα λάθος?

Επέλεξα ότι στέλνω στην Ευρώπη αλλά όταν μου βγάζει έτοιμη την αγγελία, γράφει ότι στέλνω μόνο στην Αγγλία. Γιατί? !

Καλή ερώτηση! αν κάποια μπορεί να απαντήσει πως ορίζουμε το θέμα της αποστολής στο ebay και κάτι άλλο πως ορίζουμε πως το δέμα θα σταλεί συστημενο μια και προτείνει αυτός την κατώτερη τιμή την οποία δεν μπορώ να αλλάξω και να την βάλω πιο μεγάλη!

Tη γνώμη σας παρακαλώ!

Θέλω να πάρω για το Σεπτέμβρη γαλότσες για τη μικρή που τότε θα φοράει 31 νούμερο (βρε πως μεγαλώσαμε....) να της πάρω το 31 ή 30; Ξέρει κανείς αν πρέπι να τις παίρνουμε ένα νούμερο κατω για να μη φεύγουν απο τα πόδια τους;;;

Aν τώρα φοράει 30, πάρε 31 για να βγάλει ολον τον χειμώνα. Ούτως ή άλλως, θα τα βάλει με χοντρη καλτσούλα. Στην δικιά μου πάντως πέρσυ, ήταν μια χαρά, λίγο άνετες αλλά δεν έσπασαν ούτε έφαγε τούμπα.

BOftp3.png PzWNp3.png

.

αν δεν εχει δοθει και δεν ειναι κοπος, μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις, θελω να παρω ενα mediaplayer. ευχαριστω πολυ!!!

Ζουζουνελακι εγω πηρα αυτο και ειναι εξαιρετικο. Σκεψου οτι μειες ειμαστε και διπλα στη θαλασσα και εχουμε κατι στούκας μεταλλαγμενα :shock:

http://www.iherb.com/Quantum-Health-Buzz-Away-Insect-Repellent-Citronella-Spray-6-fl-oz-180-ml/6683

αν εχεις δοκιμασει και το crilen,θεωρεις οτι αυτο ειναι καλυτερο?

ειχε βαλει και το καλαμαρακι ενα αντικουνουπικο, ειναι καλυτερο απο το crilen? παθαινω κριση με τα κουνουπια, δεν μπορω καθολου!

αντικουνουπικά τσιρότα πουλάνε και στο σουπερμάρκετ (σκλαβενίτης Αργυρούπολης σίγουρα έχει).Στο iherb, επειδή πολύ το σκέφτομαι, υπάρχουν εκπτωτικοί κωδικοί, κάνουν εκπτώσεις από κάποιο ποσό και πάνω? (τα διάβαζα παλιότερα αλλά δεν τα θυμάμαι μεν, που να ξαναψάχνω δε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...