Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Για δειτε κ το βιντεακι!!!! μπορει να σας ερθει ορεξη να το φτιαξετε μονες σας!!!

Πάαααααααααααρα πολύ ωραίο κ ευκολο!! Να σαι καλά για την ιδέα!!

Βέβαια μέχρι να καταλάβω τι είναι το cream of tartar το βρήκα όμως είναι το κρεμόριο!!

Σίγουρα θα το κάνω με τη μικρή κ θα σας πω εντυπώσεις :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κόρες !!!

έχει αγοράσει κάποια Birkenstock παντόφλες θέλω ένα ζευγάρι για τον άντρα μου αλλά από ότι βλέπω έχει στο ίδιο νούμερο δύο είδη το ένα το αναφέρει ως normal και το άλλο schmal (στενό αν το μετέφρασα καλά από τα Γερμανικά ) το normal πόσο νορμαλ είναι ?? :D:D είναι φαρδύ ως μέγεθος γιατί έχμε και ένα θεματάκι :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλησπέρα κόρες !!!

έχει αγοράσει κάποια Birkenstock παντόφλες θέλω ένα ζευγάρι για τον άντρα μου αλλά από ότι βλέπω έχει στο ίδιο νούμερο δύο είδη το ένα το αναφέρει ως normal και το άλλο schmal (στενό αν το μετέφρασα καλά από τα Γερμανικά ) το normal πόσο νορμαλ είναι ?? :D:D είναι φαρδύ ως μέγεθος γιατί έχμε και ένα θεματάκι :D:D

το normal είναι το κανονικό που πουλάνε και στα καταστήματα, το άλλο έχει πολύ στενή φόρμα. Τουλάχιστον στα γυναικεία που πήραμε πρόσφατα. Ευτυχώς το είχα προσέξει κι εγώ και πήγαμε να το δούμε σε φυσικό κατάστημα. Το Γερμανικό άμαζον μου έστειλε κι έναν "προσωπικό" εκπτωτικό κωδικό-φαντάζομαι είναι για κάθε χρήστη ένας- για έκπτωση 10ε. Αν δεν τον έχεις, ψάξε να γραφτείς στο αντίσοιχο newsletter τους για ρούχα κ.τ.λ.

Καλησπέρα!

Λοιπόν πέρσι πήρα ένα ζευγάρι στον καλό μου, ο οποίος φοράει από 42,5 έως 43 και έχει στενό σχετικό πόδι. Του πήρα τα normal χωρίς να το ψάξω για να πω την αμαρτία μου.

Τελικά εκτός από λίγο μεγάλες, ήταν και φαρδουλές για τα δεδομένα μας. Κατά τα άλλα είναι φοβερές. Εμείς πήραμε αυτές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000KA07OO/ref=oh_details_o05_s01_i00

Διαφημίσεις

Για δειτε κ το βιντεακι!!!! μπορει να σας ερθει ορεξη να το φτιαξετε μονες σας!!!

Πολύ ωραίο !!!!

Δεν έχει σχέση όμως με το υλικό που ψάχνω.

Το κρατώ για το μέλλον, θα το κάνω σίγουρα.

QnL8p2.png

Το καταπληκτικό κουκλόσπιτο του AMAZON, στη χαμηλότερη τιμή του ever!!

Το έχουμε, η κόρη μου το έχει καταευχαριστηθεί και το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά σε αυτή την τιμή

QnL8p2.png

Φλωρα με γεια.

Δε μας λες και τον αλλον που δεν εμεινες ευχαριστημενη να τον αποφυγουμε?

ευχαριστω πολυ!!!

γενικα ειμαι ευχαριστημενη απο τσαντες που πηρα και δεν ειχα κανενα προβλημα με τους πωλητες......

απο εναν μονο πηρα κατι γυαλια τομ φορντ εν γνωση μου μουφα...τα ηθελα για να αντικαταστησω ενα βραχιονα που μου εσπασε απο τα γνησια....δυστυχως ομως μου εστειλε αλλο μοντελοαπ αυτο που παρηγγειλα και ετσι.....ηταν ευτυχως πολυ λιγα τα χρηματα,ουτε 20 ευρω...

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Το καταπληκτικό κουκλόσπιτο του AMAZON, στη χαμηλότερη τιμή του ever!!

Το έχουμε, η κόρη μου το έχει καταευχαριστηθεί και το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά σε αυτή την τιμή

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Πόσω χρονών ξεκίνησε να το παίζει η κόρη σου ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Πόσω χρονών ξεκίνησε να το παίζει η κόρη σου ?

Το πήραμε τα Χριστούγεννα του 2010 που ήταν 4άρων.

Είχα ξαναγράψει κάπου σχετικά.

Έχει όλα τα έπιπλα και παίρνει κούκλες μεγέθους Barbie.

Τώρα πρέπει να έχουμε περίπου 40 μέσα !!!!!

Και όσο μεγάλωνε έπαιζε περισσότερο.

Η καλύτερη αγορά μου αν και το είχα πάρει στη διπλή τιμή από τώρα.

Ευτυχώς ήταν δώρο του θείου της.;)

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

το normal είναι το κανονικό που πουλάνε και στα καταστήματα, το άλλο έχει πολύ στενή φόρμα. Τουλάχιστον στα γυναικεία που πήραμε πρόσφατα. Ευτυχώς το είχα προσέξει κι εγώ και πήγαμε να το δούμε σε φυσικό κατάστημα. Το Γερμανικό άμαζον μου έστειλε κι έναν "προσωπικό" εκπτωτικό κωδικό-φαντάζομαι είναι για κάθε χρήστη ένας- για έκπτωση 10ε. Αν δεν τον έχεις, ψάξε να γραφτείς στο αντίσοιχο newsletter τους για ρούχα κ.τ.λ.
Καλησπέρα!

Λοιπόν πέρσι πήρα ένα ζευγάρι στον καλό μου, ο οποίος φοράει από 42,5 έως 43 και έχει στενό σχετικό πόδι. Του πήρα τα normal χωρίς να το ψάξω για να πω την αμαρτία μου.

Τελικά εκτός από λίγο μεγάλες, ήταν και φαρδουλές για τα δεδομένα μας. Κατά τα άλλα είναι φοβερές. Εμείς πήραμε αυτές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000KA07OO/ref=oh_details_o05_s01_i00

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κόρες για την βοήθεια και εγώ αυτές πήρα τελικά βρήκα τις μαύρες στο Γερμανικό javari με 26 ευρά στο νούμερο του τελική τιμή

http://www.javari.de/Birkenstock-Arizona-Unisex-Erwachsene-Pantoletten/dp/B000K0K938/ref=sr_1_7?ie=UTF8&cAsin=B000XW0V18&fromPage=search&sr=1-7&qid=1338837700200&asinTitle=Birkenstock%20Arizona%20%2C%20Unisex%20-%20Erwachsene%20Clogs%20%26%20Pantoletten%20aus%20Birko-Flor&contextTitle=Suchergebnisse&clientPageSize=100&node=533331031&sort=relevancerank&keywords=birkenstock

KbLyp3.png 4AByp3.png

κοριτσάκια μου θυμηστε μου σας παρακαλώ ποιο ειναι αυτό το φοβερο αντικουνουπικό, δε το βρίσκω στην αναζήτηση...

εχουν γίνει τα παιδάκια μου πουά... :(

επίσης... μήπως εχει παρει καμια air purifier? όχι ιονιστή

κοιταζω αυτούς της από άμαζον, έχετε καμιά άλλη πρόταση?

dJzIp2.png Fysmp3.png

κοριτσάκια μου θυμηστε μου σας παρακαλώ ποιο ειναι αυτό το φοβερο αντικουνουπικό, δε το βρίσκω στην αναζήτηση...

επίσης... μήπως εχει παρει καμια air purifier? όχι ιονιστή

κοιταζω αυτούς της από άμαζον, έχετε καμιά άλλη πρόταση?

Εγώ πέρυσι πήρα αυτό: http://www.iherb.com/Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Citronella-Rosemary-2-oz-56-g/18401

Πολύ ευχαριστημένη, το μόνο, υπάρχει και σε σπρέι (δεν το είχα δει πέρυσι) και νομίζω είναι πιο βολικό.

SenFp2.pngSjSRp2.png

Ξέρω οτι είναι καλό του κορρέ, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ζουζουνελ εγώ χρησιμοποιώ με 100% επιτυχία το mfreemfree , είναι ελληνικό κ βγαίνει σε κρέμα κ σπρέι . Παίρνω το σπρέι για ευκολία απλωματος .

http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1555&osCsid=7c306e6faea795e9a5a433d7ee219bf9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...