Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έκανα την 1η μου αγορά ebay ένα λουτρινο scooby doo για τον μικρό...
βρε Σοφια τοσο καιρο τιποτις δεν ειχες ψωνισει????? απαπααπαπα
Κατι μου είχε πάρει η Ελενα ..χι,χι...απλα πρέπει να ασχοληθω λίγο...

Aντε κ καλή αρχή να σου ευχηθώ κ απο εδώ!!

Ε ναι Γατουλα....να μη της τα παίρνω εγω....να μάθει μονη της να αγοράζει!!

Διαφημίσεις

Θελω την βοήθεια σας....

κράσαρε η μπαταρία του λαπτοπ.....(ε ναι εγώ φταιω...το ξελιγωνα λιγο...:rolleyes:) κ πηρα το πλαισιο.....κ μου ειπε 55ευρά.....

Ξερει καμία σας πρωτον , πως θα βρω τον τυπο της μπαταριας που θελω

και δευτερον κανενα πωλητή στο εμπευ.....λιγο που χαζεψα εχουν απο 16 εως 25λιρες

Καλαμάρι, εννοείς ποιος είναι ο τύπος της δικής σου μπαταρίας; Αν τη βγάλεις δεν το γράφει πάνω; Μετά μπορείς να δεις και στο επίσημο site της εταιρείας. Το τύπο και άλλες πιθανές που να ταιριάζουν (λέω εγώ...). Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά... Την οθόνη υγρών κρυστάλλων της φωτ. μηχανής έτσι τη βρήκα. Έχεις κοιτάξει καθόλου από Αμέρικα; Συνήθως είναι πιο φθηνά.

Άσχετο και λίγο... (δεν ξέρω και πώς να το πω) θυμάστε που είχα πάρει ένα σουτιέν και δεν μου έκανε; είχα βάλει και αγγελία μήπως και το ήθελε καμιά κοπέλα πριν το στείλω πίσω; Λοιπόν, έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα σήμερα, προφανώς από άντρα του φόρουμ, που έλεγε ότι του άρεσε και ότι έχω ωραίο γούστο. Τα σχόλια δικά σας...

Το έκαψε εντελώς ο κόσμος ή εγώ έχω γίνει πολύ καχύποπτη;;;

Καλώς σας βρήκα και εδώ τσούπρες!!!

SenFp2.pngSjSRp2.png

Θελω την βοήθεια σας....

κράσαρε η μπαταρία του λαπτοπ.....(ε ναι εγώ φταιω...το ξελιγωνα λιγο...:rolleyes:) κ πηρα το πλαισιο.....κ μου ειπε 55ευρά.....

Kalamaraki αν βρεις άκρη τελικά σφύρα, γιατί και ο δικός μου ο toshiba είναι πλέον σε μόνιμη βάση στην πρίζα!

Κορίτσια,ρίξτε καμία ιδέα:

1. http://www.spartoo.gr/Agatha-Ruiz-de-la-Prada-PINK-HEART-x51567.php ή

2. http://www.lillifoot.co.uk/agatha/starsandheartsboot.html

ή κάτι παρόμοιο αν έχει πέσει στην αντίληψη σας για τη μικρή μου. Τα 18άρια δε μας κάνουν πλεον και ψάχνω άμεσα παπουτσάκια σε χρώματα πέραν του λευκού κλπ.

Kalamaraki αν βρεις άκρη τελικά σφύρα, γιατί και ο δικός μου ο toshiba είναι πλέον σε μόνιμη βάση στην πρίζα!

Κορίτσια,ρίξτε καμία ιδέα:

1. http://www.spartoo.gr/Agatha-Ruiz-de-la-Prada-PINK-HEART-x51567.php ή

2. http://www.lillifoot.co.uk/agatha/starsandheartsboot.html

ή κάτι παρόμοιο αν έχει πέσει στην αντίληψη σας για τη μικρή μου. Τα 18άρια δε μας κάνουν πλεον και ψάχνω άμεσα παπουτσάκια σε χρώματα πέραν του λευκού κλπ.

http://www.ebay.co.uk/itm/Agatha-Ruiz-Prada-Girls-Purple-Leather-Ankle-Boots-Size-4-/220857359890?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item336c1fde12#ht_500wt_1054

http://www.ebay.co.uk/itm/AGATHA-RUIZ-PRADA-PREWALKERS-SIZE-19-/180501644465?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2a06bc84b1#ht_1062wt_1037

για δες κ αυτά προχθες τα χάζευα

Καλαμάρι, εννοείς ποιος είναι ο τύπος της δικής σου μπαταρίας; Αν τη βγάλεις δεν το γράφει πάνω; Μετά μπορείς να δεις και στο επίσημο site της εταιρείας. Το τύπο και άλλες πιθανές που να ταιριάζουν (λέω εγώ...). Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά... Την οθόνη υγρών κρυστάλλων της φωτ. μηχανής έτσι τη βρήκα. Έχεις κοιτάξει καθόλου από Αμέρικα; Συνήθως είναι πιο φθηνά.

Άσχετο και λίγο... (δεν ξέρω και πώς να το πω) θυμάστε που είχα πάρει ένα σουτιέν και δεν μου έκανε; είχα βάλει και αγγελία μήπως και το ήθελε καμιά κοπέλα πριν το στείλω πίσω; Λοιπόν, έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα σήμερα, προφανώς από άντρα του φόρουμ, που έλεγε ότι του άρεσε και ότι έχω ωραίο γούστο. Τα σχόλια δικά σας...

Το έκαψε εντελώς ο κόσμος ή εγώ έχω γίνει πολύ καχύποπτη;;;

Καλώς σας βρήκα και εδώ τσούπρες!!!

Ρε συ...βγαζω την μπαταρια, turbo x εχω λαπτοπ, αλλά δε λεει κατι....μονο κατι 11.1V 5200mHa.....ντεν καταλαβαινει....κλαψ κλαψ...:cry:

Διαφημίσεις

οπααααααα....

Εμείς μέχρι τώρα φορούσαμε 2.5 αγγλικό και μέσα έγραφε 18. :shock: :shock: :shock:

Τώρα έλεγα να πάεω 20άρι κατευθείαν λόγω κάλτσας...

Για αυτο σε λεω.....ρωτα τον inner sole length να εισαι σιγουρη, του εστειλα κ εγω για ενα ζευγαρι hush pupies

Πολύ ωραία. Θα ρωτήσω την κουμπάρα μου τί νούμερο φοράει η βαφτιστήρα μου (νομίζω 29) μπας και της πάρω τα Χριστούγεννα.

Ρε συ...βγαζω την μπαταρια, turbo x εχω λαπτοπ, αλλά δε λεει κατι....μονο κατι 11.1V 5200mHa.....ντεν καταλαβαινει....κλαψ κλαψ...:cry:

Πες μου τι λέει ακριβώς και ποιας εταιρείας είναι το λαπτοπ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...