Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες.Να ρωτησω λίγο, ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι από το amazon πρέπει ο πωλητής να έχει πάνω από 98 % όπως και στο ebay ή δεν παίζει και τοσο ρολο αν εχει λίγο χαμηλότερο?

Ψάχνω γαλότσες παιδικές και δεν μπορώ να βρω έχει καμιά κάποια ιδέα να μου πει....Οπως διαπιστώσαμε όλες στο ebay φέτος τα παπούτσια είναι ελάχιστα και φεύγουν αμέσως...Εγώ νομίζω πως εχει αυξηθεί πανευρωπαϊκά ο κόσμος που ψωνίζει απο εκεί γιαυτό συμβαίνει αυτό!

Αγόρασα για τον γιο μου από το σite αυτό τις γαλότσες τις πυροσβεστικές, νομίζω σε 28 νούμερο,αλλά τις φόρεσε μόνο μια φορά, είναι ολοκαίνουριες. Αν σε ενδιαφέρει τις πουλάω και δώρο ένα αδιάβροχο πυροσβέστη.

Αγοράσαμε αισίως τα πρώτα μας παπούτσια(όχι αγκαλιάς πια)!Ακολούθησα όσα λέγατε κατά καιρούς πως τα πρώτα παπουτσάκια καλό είναι να τα αγοράσουμε από φυσικό μαγαζί.55 ευρώ έδωσα.Δεν με νοιάζει για το ποσό ειλικρινά αλλά το ίδιο σχέδιο σε κλειστό στο άμαζον το βρήκα 25 λίρες!!!!!!Λοιπόν ψήνομαι να πάρω και δεύτερο κάποια στιγμή και μου άρεσε αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D6100A/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE .Ξέρει καμιά σας την γραμμή των umi;Νομίζω η Access!Πήραμε το 20, να πάρω το ίδιο και σ΄αυτά;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αγοράσαμε αισίως τα πρώτα μας παπούτσια(όχι αγκαλιάς πια)!Ακολούθησα όσα λέγατε κατά καιρούς πως τα πρώτα παπουτσάκια καλό είναι να τα αγοράσουμε από φυσικό μαγαζί.55 ευρώ έδωσα.Δεν με νοιάζει για το ποσό ειλικρινά αλλά το ίδιο σχέδιο σε κλειστό στο άμαζον το βρήκα 25 λίρες!!!!!!Λοιπόν ψήνομαι να πάρω και δεύτερο κάποια στιγμή και μου άρεσε αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D6100A/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE .Ξέρει καμιά σας την γραμμή των umi;Νομίζω η Access!Πήραμε το 20, να πάρω το ίδιο και σ΄αυτά;

επειδη και εμεις φοραμε μονο umi ή primigi ολα τα υπολοιπα του φαινονται βαρια και δεν τα θελει μπορω ναπω οτι εχουν κανονικη γραμμη...απλα αυτο το παπουτσακι που διαλεες δεν ειναικαταλληλο για τα πρωτα βηματα εμεις περπαταμε ηδη 4 μηνες και του πηρα κλειστα μπροστα για να μην φευγει το ποδαρακι του σαν αυτο http://www.amazon.co.uk/Primigi-Toddler-Sandal-Fisherman-6064277/dp/B005ZR3WX0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338624961&sr=8-1 και καλυτερα μεσα στο σπιτι υπολητο να μενει το μικρο παταει το ποδαρακι πιο σταθεραφιλια και καλες αγορες

Διαφημίσεις

κορίτσια, όταν το δέμα φεύγει με UPS, με ποια εταιρεία παραλαμβάνουμε? Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ? Στη πόλη μου δεν έχουμε UPS.

H UPS στέλνει τα δέματα στην επαρχία με Γενική ταχυδρομική ή speadex, εαν πάρεις τηλ. στην ups (210 9984000) και δώσεις τον αρ.φορτωτικής θα σου πουν το συνεργαζόμενο κατάστημα που το έστειλαν!!

nJ2dp3.png

την καλησπερα μου!!!

παρελαβα τσαντουλα απο ioffer και μετανοιωσα που δεν πηρα δυο...

ειναι πολυ καλυτερη απο την φωτογραφια!!!

http://www.ioffer.com/i/new-goya-handbags-shoulder-bag-shopping-bag-473034486

ηρθε σε 14 μερες με απλο ταχυδρομειο....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Το μήνυμα είναι αυτοματο?

Τesco :Thank you for placing an order with us. It's been a few days since your order was delivered and we would love you to tell us what you think of our products and service. We hope you can spare a few minutes reviewing your order; simply click on the link below.

Δεν έχω παραλάβει τίποτα!!??

Your order date : 25-05-2012.

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

επειδη και εμεις φοραμε μονο umi ή primigi ολα τα υπολοιπα του φαινονται βαρια και δεν τα θελει μπορω ναπω οτι εχουν κανονικη γραμμη...απλα αυτο το παπουτσακι που διαλεες δεν ειναικαταλληλο για τα πρωτα βηματα εμεις περπαταμε ηδη 4 μηνες και του πηρα κλειστα μπροστα για να μην φευγει το ποδαρακι του σαν αυτο http://www.amazon.co.uk/Primigi-Toddler-Sandal-Fisherman-6064277/dp/B005ZR3WX0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338624961&sr=8-1 και καλυτερα μεσα στο σπιτι υπολητο να μενει το μικρο παταει το ποδαρακι πιο σταθεραφιλια και καλες αγορες

Ωχ!Αυτό δεν το σκέφτηκα!Λέτε δηλ πως πρέπει τα δαχτυλάκια να είναι μέσα και οι τρυπούλες να είναι μόνο στο πλάι;Μέσα στο σπίτι δεν το συζητώ ξυπόλητη πάντα!!Μάλλον θα ρωτήσω και τον γιατρό μας να δούμε τι θα μου πει για το σχέδιο του παπουτσιού!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ωχ!Αυτό δεν το σκέφτηκα!Λέτε δηλ πως πρέπει τα δαχτυλάκια να είναι μέσα και οι τρυπούλες να είναι μόνο στο πλάι;Μέσα στο σπίτι δεν το συζητώ ξυπόλητη πάντα!!Μάλλον θα ρωτήσω και τον γιατρό μας να δούμε τι θα μου πει για το σχέδιο του παπουτσιού!

Εσείς τώρα αγοράσατε ανοικτά από μπροστά;;

Κοίτα και αυτό. Μου φαίνεται ότι κάνει για πρώτα βήματα και σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ.

Κι εμείς αγοράσαμε σήμερα παπούτσια και πήραμε αυτά.

Επίσης να σου πω ότι δοκιμάσαμε και αυτά και ήταν τέλεια και πολύ μαλακά και στο javari τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Ρίξε μια ματιά.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Το μήνυμα είναι αυτοματο?

Τesco :Thank you for placing an order with us. It's been a few days since your order was delivered and we would love you to tell us what you think of our products and service. We hope you can spare a few minutes reviewing your order; simply click on the link below.

Δεν έχω παραλάβει τίποτα!!??

Your order date : 25-05-2012.

Το πιθανότερο να είναι, αυτοί υπολόγισαν βάσει της ημερομηνίας αποστολής, την ημερομηνία που θα παραλάμβανες.

Στείλε τους μνμ ότι δεν παρέλαβες.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...