Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα ξερετε τα καταστηματα bozikis? εχει Online καταστημα το www.bozikis.gr και απο τιμες αρκετα χαμηλες αλλα απο ποιοτητα;

Εγώ παλίοτερα έπαιρνα πολλά σανδάλια - σαγιονάρες από Μποζίκη και άντεχαν 2-3 καλοκαίρια!Επίσης έχω πάρει μαύρα pep toe τα οπόια τα έχω καταευχαριστηθεί για καλά και τα παπούτσια που φορουσα στη βάφτιση της μικρης!!!Επίσης πολύ ευχαριστημένη..δεν εχω κατι αρνητικό;)

Για μπότες όμως δεν έχει καλές..είναι χάλια...πολή κακή ποιότητα , δεν αντέχουν κ μυρίζουν...

Επίσης να πω οτι και στον Τσακίρη Μαλλά ή στον μΠουρνάζο, δεν είναι όλα τα παπούτσια δερμάτινα:rolleyes: συνθετικα είναι τα περισσότερα και τα χρυσοπληρώνεις τζάμπα κατ εμε...

Εγώ δερμάτινα παίρνω μόνο στα παιδια κια για μένα παίρνω μπότες για να αντέχουν σε νερα κ να μη μυρίζει το πόδι:rolleyes:

Ayta exo σε nude κ μαυρο κι ειναι πολύ καλά!

http://www.ebay.com/itm/110877799739?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1133wt_1110 σήμερα παρέλαβα....

άψογη συσκευασία , γρήγορη αποστολή , με όλα τα καρτελάκια.

Τώρα αναμένω αυτά: http://www.ebay.com/itm/310402646310?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127.

Εγώ παλίοτερα έπαιρνα πολλά σανδάλια - σαγιονάρες από Μποζίκη και άντεχαν 2-3 καλοκαίρια!Επίσης έχω πάρει μαύρα pep toe τα οπόια τα έχω καταευχαριστηθεί για καλά και τα παπούτσια που φορουσα στη βάφτιση της μικρης!!!Επίσης πολύ ευχαριστημένη..δεν εχω κατι αρνητικό;)

Για μπότες όμως δεν έχει καλές..είναι χάλια...πολή κακή ποιότητα , δεν αντέχουν κ μυρίζουν...

Επίσης να πω οτι και στον Τσακίρη Μαλλά ή στον μΠουρνάζο, δεν είναι όλα τα παπούτσια δερμάτινα:rolleyes: συνθετικα είναι τα περισσότερα και τα χρυσοπληρώνεις τζάμπα κατ εμε...

Εγώ δερμάτινα παίρνω μόνο στα παιδια κια για μένα παίρνω μπότες για να αντέχουν σε νερα κ να μη μυρίζει το πόδι:rolleyes:

Ayta exo σε nude κ μαυρο κι ειναι πολύ καλά!

καλα τον τσακιρη μαλλα τον εχω για τα χειροτερα.επιβεβαιωθηκα και φετος για αλλη μια φορα.μποτα στις εκπτωσεις απο 120,80 ευρω.μου αρεσε σαν σχεδιο,οχι τιποτα το ιδιαιτερο και που χρονοσ να ψαχνω αλλου.την τεταρτη φορα που την φορεσα σκιστηκε ολη η ραφη στον πατο της,για πεταμα.και στο καταστημα στο mall ψωνιζουν μιλιουνια καθε φορα.εχω παρει 2 ζευγαρια καθημερινες μποτες απο αμαζον,αν και ακριβες οταν βαζει εκπτωτικους κωδικους αξιζει.τις μαρκες δεν τις ηξερα,οποτε το ρισκαρα αλλα βγηκαν σκυλια.

εχω καταληξει οτι στα παπουτσια μας δουλευουν κανονικοτατα.ειδικα αν εχεις κολλημα με το αντικειμενο,αξιζει για μια σεζον να παιρνεις φτηνα.αλλωστε θα ξαναφορεθουν οι διπατες γοβες του χρονου?σε 10 χρονια παλι.εγω τουλαχιστον που τα ψηλα δεν τα αντεχω με τιποτα και τα φοραω στις σπεσιαλ περιπτωσεις(αν και μικρο μποι)ψωνιζω απο τα κλασσικα πλεον(migato stock,voi noi,bozikis)

40N6p3.png

Vvc2p2.png

σας ευχαριστώ για τις απαντησεις βασικα ειδα κατι σαγιοναρες gel που εδω σε συνοικιακο καταστημα τις εχουν 35 ευρω και στον μποζικη ειδα ακριβως τις ιδιες με 9.90

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Ψάχνω γαλότσες παιδικές και δεν μπορώ να βρω έχει καμιά κάποια ιδέα να μου πει....Οπως διαπιστώσαμε όλες στο ebay φέτος τα παπούτσια είναι ελάχιστα και φεύγουν αμέσως...Εγώ νομίζω πως εχει αυξηθεί πανευρωπαϊκά ο κόσμος που ψωνίζει απο εκεί γιαυτό συμβαίνει αυτό!

Ψάχνω γαλότσες παιδικές και δεν μπορώ να βρω έχει καμιά κάποια ιδέα να μου πει....Οπως διαπιστώσαμε όλες στο ebay φέτος τα παπούτσια είναι ελάχιστα και φεύγουν αμέσως...Εγώ νομίζω πως εχει αυξηθεί πανευρωπαϊκά ο κόσμος που ψωνίζει απο εκεί γιαυτό συμβαίνει αυτό!

Πέρσυ είχα πάρει HATLEY από εδώ, γύρω στο τέλος Αυγούστου, γύρω στις 12 λίρες το ζευγάρι. Αν γκουγκλάρεις το όνομά του και voucher code, παίζει να βρείς και εκπτωτικό κωδικό.

Επίσης ενδιαφέροντα γαλοτσάκια έχει στο άουτλετ του ΚΡΟΚΣ.

Ρίξε και μια ματιά στα παπουτσομάγαζα στην υπογραφή μου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

σχετικά με τα προπληρομενα φακελα. του εσωτερικού γίνονται συστημενα.του εξωτερικού οχι.απ την στιγμη που μας συμφέρει τρελα λοιπον(βάρος) κ φοβόμαστε το ψιλοβροχο κ τα σχισιματα, πλαστικοποιουμε το φάκελο με διαφανη ταινια. επίσης εμαθα οτι θα τα Καταργήσουν γιατι δεν τους συμφαιρει. γιαυτο όσοι ενδιαφερεστε στοκαρετε. καλημέρα σας!

καλημέρα...

να ρωτήσω έχει καμία ατμοκαθαριστή?το χρησιμοποιεί συχνά ή απλά σε πιο ειδικά καθαρίσματα?

ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν...

κοίταζα αυτόν γιατί σκέφτομαι οτι θα με βόλευε καλύτερα κ για τα πατώματα...αα αν τον χρησιμοποιώ στο πάτωμα μετά είναι σαν να έχεις σφουγγαρίσει ή έχει πιο πολλά νερά??αν έχετε να προτείνετε κάτι θα το ήθελα..

Να σε καλά chatzico. Ρε παιδιά που είναι η αρχική λίστα με τα διαδικτυακά καταστήματα?

SUNNY για -15% για τις γαλότσες.

καλημέρα...

να ρωτήσω έχει καμία ατμοκαθαριστή?το χρησιμοποιεί συχνά ή απλά σε πιο ειδικά καθαρίσματα?

ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν...

κοίταζα αυτόν γιατί σκέφτομαι οτι θα με βόλευε καλύτερα κ για τα πατώματα...αα αν τον χρησιμοποιώ στο πάτωμα μετά είναι σαν να έχεις σφουγγαρίσει ή έχει πιο πολλά νερά??αν έχετε να προτείνετε κάτι θα το ήθελα..

Οι καλύτεροι ατμοκαθαριστές θεωρούνται οι KARCHER, οι απόψεις διίστανται, κάποιες λένε ότι είναι μπελάς, άλλες λένε ότι τις βόλεψε πολύ.

Έχει συζητηθεί το θέμα εδώ, ρίξε μια ματιά εδώ, από το μνμ 1177 και κάτω. Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά, αν μην τι άλλο, για τα μπάνια και τα παράθυρα/παντζούρια.

BOftp3.png PzWNp3.png

http://www.zulily.com/?ref=logo

Υπέροχα,απίστευτα,οικονομικά με ένα μειονέκτημα: τα μεταφορικά του :oops: :oops: :oops:

Υπαρχει και αυτο:

http://www.zulily.co.uk/invite/epoliti821

Ψωνισα κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!

Πάρα πολλά μεταφορικά και δεν κάνει έκπτωση. Τον κρατώ τελευταίο γιατί προσπαθώ να αποφεύγω τους Γερμανούς :)

Είναι ένα υλικό που πηλό δεν το λες, πλαστελίνη δεν το λες, αφρό δεν το λες αλλά φτιάχνεις εκπληκτικά πράγματα, δε λερώνει, δε στεγνώνει, είναι μη τοξικό και η κόρη μου παίζει με αυτό σε ένα εικαστικό εργαστήρι και έχει ενθουσιαστεί

Κοίτα εδώ το βιντεάκι

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από πωλητή στο Άμαζον γιατί φοβάμαι μη γίνει καμία στραβή. Θα το σκεφτώ όμως και θα κοιτάξω μήπως τον βρω και στο ebay.

Πολλά ευχαριστώ κορίτσια !!!!!!!!

Για δειτε κ το βιντεακι!!!! μπορει να σας ερθει ορεξη να το φτιαξετε μονες σας!!!

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...