Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, μου εστειλαν ενα δεμα απο Ελλαδα με απλο ταχυδρομειο, εχω δλδ μονο τον αριθμο αποστολης. Πως μπορω να το βρω; Ειναι 10 μερες τωρα, φοβαμαι μην χαθηκε. Αν παω ταχυδρομειο με τον αριθμο και το ονομα, μπορουν να το ψαξουν επιτοπου;

wcBmp3.png

μινουλα πηγαινε στο κεντρο διανομης των ΕΛΤΑ της περιοχης σου

ειναι πολυ δυσκολο

αν καταδεχτει να ανοιξει τα τεφτερια να δουν αν εχει γινει καποια αποστολη προς τη περιοχη και το ονομα σου

μονο αυτο

ελπιζω να παραπεσε και να βρεθει

εχτες εστειλα και σημερα παρελαβαν

μινουλα πηγαινε στο κεντρο διανομης των ΕΛΤΑ της περιοχης σου

ειναι πολυ δυσκολο

αν καταδεχτει να ανοιξει τα τεφτερια να δουν αν εχει γινει καποια αποστολη προς τη περιοχη και το ονομα σου

μονο αυτο

ελπιζω να παραπεσε και να βρεθει

εχτες εστειλα και σημερα παρελαβαν

Σε ευχαριστω γατουλα! Ειναι μεγαλο το δεμα, γιατι περιεχει γκαρνταρομπα ολοκληρης σεζον για αγορακι 1 χρ! Μου τα εστειλε μια φιλη μου... Ελπιζω να ασχοληθουν με το θεμα γιατι ειναι κριμα...

wcBmp3.png

γιατί ρε παιδιά ??? :D:D nike είναι ... ροζουλί είναι..... τα φοράω .....αρχική τιμή έχει 35 λίρες ..........στο νούμερο μου είναι .....τελική τιμή 4,58-20% = 3,66 λίρες =4,18 ευρά............. στην λαϊκή παίρνεις nike με 4,18???? ε....στην χειρότερη να το φοράω μέσα στο σπίτι ........:D:D

Καλά έκανες !!!

Άμα γίνει σε δραχμές πολύ φοβάμαι πως και οι ιντερνετικές αγορές θα μετατραπούν σε ιντερνετικές λιγούρες...Ωχ Παναγία μου....

:shock::shock::shock::?:-?:?

αυτο με το ΣΤΕ για τη ΔΕΗ δε το καταλαβα, ισχυει τιποτα? σωζομαστε προσωρινα?

λοιπον μειδιω αλλα σκεφτηκα μια λυση ακομα και σε δραχμες! νομιζω υλοποιησιμη!!!!!!

λογαριασμο σε τραπεζα Κυπρου στη κυπρο!

prepaid card απο εκει

πληρωμες σε ευρω?

εχμμμμμ μετα σκεφτηκα οτι αμα αδειαζει θα πρεπει και να γεμιζει

ΑΡΑ?

καβατζα σε ευρα χαχαχχαχχα και ταξιδακια στη κυπρο

τη σκεφτομαι αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

για τα παιδια μας ρε γαμωτω!

θα κλαψω....βαρεθηκα........

Ναι καλά που σωζόμαστε .......

Αν δεν το έχεις καταλάβει, η μόνη μας ελπίδα είναι να πειράξει το μισθολόγιο των δικαστικών !!! Τότε θα δεις πως θα βγούν ΟΛΑ τα μετρα μέχρι τώρα αντισυνταγματικά.

Καλά το σχέδιο με Κύπρο, σατανικό !!!! Θα ψωνίζεις και για μένα φανταστική μου φιλενάδα ?????????

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, μου εστειλαν ενα δεμα απο Ελλαδα με απλο ταχυδρομειο, εχω δλδ μονο τον αριθμο αποστολης. Πως μπορω να το βρω; Ειναι 10 μερες τωρα, φοβαμαι μην χαθηκε. Αν παω ταχυδρομειο με τον αριθμο και το ονομα, μπορουν να το ψαξουν επιτοπου;

αν βαλεις τον αριθμο εδω τον δεχεται? τι σου λεει?

χαααα θα το δεχτω......ελπιζω οι κυπριακες...λιρες (λεμε τωρα) να ειαι καλυτερες απο τη δραχμη ...μπουχαχαχααχαχχαχαχαχα

μινουλα! παρε περιγραφη του δεματος απο τη φιλη, πηγαινε κεντρο διανομης, μετα ΕΛΤΑ σου και καντα λιγο μπαχαλο! παραλληλα στειλε ενημερωτικη διαμαρτυρια με εμαιλ στα ΕΛΤΑ! ΟΛΑ μαζι, θα βρεθει!!!

Αχ, μιλάς σε φανατική τεταρτοδεσμίτισσα .........

Οικονομικό ΑΣΟΕΕ και μάστερ στο Λάνκαστερ (μπλιάχ)...........

Που το κάνει το μεταπτυχιακό ? Αντικείμενο ? Πως έφθασες εκεί εσύ μια 3δεσμίτισσα ?:confused::confused:

Εγώ παιδεύτηκα γενικά με τις μάκρο και μίκρο γιατί δούλευα από το 3ο έτος και γενικά έκανα πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!

Τις έφαγα στην μάπα και στο πρώτο πτυχείο και στο μάστερ και ειλικρινά σε συμπονώ, μεθοδικότητα θέλει και καλές σημειώσεις. Κουράγιο;);)

το mba του εαπ κανω....βεεεεεβαια!

ειμαι τοοοοοσο τυχερη(φοβερη τυχη,το βλεπω τωρα ερχομενη σ επαφη με το αντικειμενο...) που απο καποιες χιλιαδες αιτησεις,μπηκα στους 200κατι περιπου που ειμαστε!

μολις ειδα οτι ο καθηγητης μας εστειλε την πρωτη γραπτη εργασια-μπουαχαχαχαχαχαχαχα...δεν καταλαβαινω ΤΙΠΟΤΑ,αν μου τα γραφε κινεζικα πιο πολλα θα καταλαβαινα....

παω να ψωνισω να ξεχαστω...

ΑΑΑΑΑΑ,ερωτηση,πηρα κατι ψιλολόγια τις προαλλες απο εναν κινεζο απο εμπαυ ,υποτιθεται free P&P ,αρα φανταζομαι απλο ταχυδρομειο κ τα ρεστα....κ μου χει στειλει tracking number -που το βρισκω ωρε?

γιατι εψαξα στο ems κ τιποτα:twisted:

επισης,μια αμερικανα,απο ebay.com μου στειλε tracking αν κ απλο ταχυδρομειο,κ μου βρηκα λεπτομερειες απο usps,αλλα μονο οτι περασαν απ το χ μερος,κ εκτοτε(καμια βδομαδα) τιποτα,κανενα καινουριο ενδιαμεσο σταθμο....τι κουλο ειναι αυτο?δεν εχει προχωρησει το πακετο,ή απλα δεν παρακολουθειται,και απλα ηταν τυχαιο που βρηκα απο που περασε την πρωτη φορα?

Διαφημίσεις

Αν δεν το έχεις καταλάβει, η μόνη μας ελπίδα είναι να πειράξει το μισθολόγιο των δικαστικών !!! Τότε θα δεις πως θα βγούν ΟΛΑ τα μετρα μέχρι τώρα αντισυνταγματικά.

Μπααααα...μακάρι αλλα δεν το βλέπω...

Το αδέρφι μου που ναι δικαστής έχει φάει ηδη τρελο ψαλιδισμα...

Κ φαντάζομαι όλοι οι συνάδελφοι της...δε βλέπω φως στο τούνελ.

Εντιτ ψωνισα σαν τρελή απ τα νεύρα μου για την εργασία...

Στεναξε το εμπαυ στα μπινταρισματα-ήταν να μην πάρω θάρρος-παει θα καταστραφω ολοκληρωτικά!

Σε ευχαριστω γατουλα! Ειναι μεγαλο το δεμα, γιατι περιεχει γκαρνταρομπα ολοκληρης σεζον για αγορακι 1 χρ! Μου τα εστειλε μια φιλη μου... Ελπιζω να ασχοληθουν με το θεμα γιατι ειναι κριμα...

Mην αγχώνεσαι.Θα έρθει αργά ή γρήγορα. Σ' αυτή την περίπτωση, όταν σε σου στέλνουν δέματα από επαρχία, καλύτερα να στα στέλνουν με ΚΤΕΛ. Πιο φτηνά μεταφορικά και παράδοση εντός της ίδιας μέρας.

Σε μια άλλη ζωή ίσως....

όχι βρε σε κυπριακές λίρες σε Ευρώ θα τα καταθέσουμε λογαριασμός σε συνάλλαγμα :D:D;)

Το έχεις ψάξει αλήθεια; Δεν είναι διόλου κακή ιδέα...

Μπααααα...μακάρι αλλα δεν το βλέπω...

Το αδέρφι μου που ναι δικαστής έχει φάει ηδη τρελο ψαλιδισμα...

Κ φαντάζομαι όλοι οι συνάδελφοι της...δε βλέπω φως στο τούνελ.

Άλλο να σου ψαλιδίζουν μισθό για να ζήσεις, κι άλλο παχηλό για να έχεις πλουσιοπάροχη ζωή, χωρίς παρεξήγηση...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Mην αγχώνεσαι.Θα έρθει αργά ή γρήγορα. Σ' αυτή την περίπτωση, όταν σε σου στέλνουν δέματα από επαρχία, καλύτερα να στα στέλνουν με ΚΤΕΛ. Πιο φτηνά μεταφορικά και παράδοση εντός της ίδιας μέρας.

...

Ταμαρακι μακαρι. Δυστυχως μου τα εστειλαν απο νησι, οποτε το κτελ δεν...:tongue: Θα παω σε λιγο στα ΕΛΤΑ να κανω φασαρια...:rolleyes:

ΚΑι να ρωτησω και εδω, μηπως ξερει καποια κοπελα. Θελω να κλεισω συνεργειο για καθαρισμο καμιναδας, δεν το εχω κανει ποτε στο σπιτι που ειμαι τωρα (1 χρονο δλδ). Εχετε καποιον να μου προτεινετε;

wcBmp3.png

Άλλο να σου ψαλιδίζουν μισθό για να ζήσεις, κι άλλο παχηλό για να έχεις πλουσιοπάροχη ζωή, χωρίς παρεξήγηση...

καμια παρεξηγηση....

απλα δεν καταλαβες τι ειπα-μισθο πεινας ή μισθο παχυ παχυ,δεν εξεταζουμε το δικιο ή το αδικο το να παιρνουν αυτοι χ ποσο κ εσυ ψ ποσο....

το θεμα ειναι οτι ΗΔΗ εχουν κοψει ΚΑΙ των δικαστων,και κανενα απ τα μετρα του γιωργακη δεν εχει κριθει αντισυνταγματικο-κ ουτε προκειται να το κανουν οι δικαστες ,οσα κ αν τους κοψουν(εκτος πια κ αν τους κανουν εντελως σαν τους υπολοιπους,να πεινανε-γιατι επ ουδενι δεν πεινανε αυτη τη στιγμη....)...

κοινως αναφερθηκα στην "ελπιδα " του χατζικακιου οτι αν τους κοψουν,θα φωναξουν,μπας κ σωθουμε κ οι υπολοιποι...εχουν ηδη κοψει...

αυτο λεω.

για την ιστορια,ειμαι ανεργη ,μονογονεας(καμια σχεση λοιπον με παχηλους μισθους δεν εχω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...