Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ΤΩΡΑ που διαβαζα παραπανω αν παρετε κροκς με γουνα, παρτε τα ενα νουμερο πιο μεγαλα...λογω της γουνας! το ιδιο νουμερο με γουνα και χωρις καμια σχεση στην ανεση μεσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΚΡΟ !!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟ !!!!!!!!!!!! Καλύτερα να σιδερώνω και να ξεσκονίζω .....

ΕΕΕΤΣΙ,ΕΕΕΤΣΙ...δωσε μου θαρρος....

χριστε μου που πηγα κ εμπλεξα????πως θα την παλεψω ωρε η τριτοδεσμιτισσα με ολα τα μικρο-μακροοικονομικα?

αλαμπουρνεζικα μου φαινονται....:confused::confused::confused::confused:

ΕΕΕΤΣΙ,ΕΕΕΤΣΙ...δωσε μου θαρρος....

χριστε μου που πηγα κ εμπλεξα????πως θα την παλεψω ωρε η τριτοδεσμιτισσα με ολα τα μικρο-μακροοικονομικα?

αλαμπουρνεζικα μου φαινονται....:confused::confused::confused::confused:

Αχ, μιλάς σε φανατική τεταρτοδεσμίτισσα .........

Οικονομικό ΑΣΟΕΕ και μάστερ στο Λάνκαστερ (μπλιάχ)...........

Που το κάνει το μεταπτυχιακό ? Αντικείμενο ? Πως έφθασες εκεί εσύ μια 3δεσμίτισσα ?:confused::confused:

Εγώ παιδεύτηκα γενικά με τις μάκρο και μίκρο γιατί δούλευα από το 3ο έτος και γενικά έκανα πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!

Τις έφαγα στην μάπα και στο πρώτο πτυχείο και στο μάστερ και ειλικρινά σε συμπονώ, μεθοδικότητα θέλει και καλές σημειώσεις. Κουράγιο;);)

BOftp3.png PzWNp3.png

καλημέρα κοριτσάκια !!!

Μάκρο και Μικρο ακούω και ανατριχιάζω δεν τα μπορώ αυτά εγώ είμαι του καλλιτεχνικού :lol::lol::roll:

αυτά τα κροκς με την γούνα πολύ τα χαλβαδιάζω το ένα νούμερο παραπάνω το εμπέδωσα... για πείτε εσείς που τα αγοράσατε μπορούν να φορεθούν και χωρίς την γούνα π.χ το καλοκαίρι (ναι σγα μην μας κάναν την χάρη αλλά είπα να ρωτήσω) :?

χθές τσίμπησα και από τον αμαζόνα μερικά μικρο φλις για τον αντρούλη που τον τρώει το κρύο πάνω στην μηχανή σε άψογη τιμή είχε και το -20%

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004124NS8

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002DMLGXI

α........και αυτό για εμένα (άνευ φώτο κάτι σαν έκπληξη ένα πράγμα ..... με αυτή την τιμή το πολύ πολύ να το χρησιμοποιώ σαν πατσαβούρι μέσα στο σπίτι) :D:D

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000G472JW

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Mόλις μου έστειλαν ένα esxellακι υπολογισμού μισθού με το ενιαίο μισθολόγιο. Πολύ καλό. Όποια ενδιαφέρεται ας μου δώσει email να της το στείλω.

Επιπλέον

ΑΠΟΦΑΣΗ "ΒΟΜΒΑ" του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!

Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε "παρκο-εταιρίες" του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες, η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το "τέλος ακινήτων". Παράλληλα, ούτε οι άλλες ιδιωτικές εταιρίες - πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε είσπραξη φόρων ή διακοπή της ηλεκτροδότησης. http://www.forologoumenos.gr/permalink/10444.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κ

α........και αυτό για εμένα (άνευ φώτο κάτι σαν έκπληξη ένα πράγμα ..... με αυτή την τιμή το πολύ πολύ να το χρησιμοποιώ σαν πατσαβούρι μέσα στο σπίτι) :D:D

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000G472JW

Πλάκα κάνεις

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

γιατί ρε παιδιά ??? :D:D nike είναι ... ροζουλί είναι..... τα φοράω .....αρχική τιμή έχει 35 λίρες ..........στο νούμερο μου είναι .....τελική τιμή 4,58-20% = 3,66 λίρες =4,18 ευρά............. στην λαϊκή παίρνεις nike με 4,18???? ε....στην χειρότερη να το φοράω μέσα στο σπίτι ........:D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

γιατί ρε παιδιά ??? :D:D nike είναι ... ροζουλί είναι..... τα φοράω .....αρχική τιμή έχει 35 λίρες ..........στο νούμερο μου είναι .....τελική τιμή 4,58-20% = 3,66 λίρες =4,18 ευρά............. στην λαϊκή παίρνεις nike με 4,18???? ε....στην χειρότερη να το φοράω μέσα στο σπίτι ........:D:D

Σωστότατη σε βρίσκω!!!

βρε ταμαρακι αστο για εκπληξη!!!!!

αμα γινει και σε δραχμες εκει να δεις ΤΑ γελια!

Άμα γίνει σε δραχμές πολύ φοβάμαι πως και οι ιντερνετικές αγορές θα μετατραπούν σε ιντερνετικές λιγούρες...Ωχ Παναγία μου....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

αυτο με το ΣΤΕ για τη ΔΕΗ δε το καταλαβα, ισχυει τιποτα? σωζομαστε προσωρινα?

λοιπον μειδιω αλλα σκεφτηκα μια λυση ακομα και σε δραχμες! νομιζω υλοποιησιμη!!!!!!

λογαριασμο σε τραπεζα Κυπρου στη κυπρο!

prepaid card απο εκει

πληρωμες σε ευρω?

εχμμμμμ μετα σκεφτηκα οτι αμα αδειαζει θα πρεπει και να γεμιζει

ΑΡΑ?

καβατζα σε ευρα χαχαχχαχχα και ταξιδακια στη κυπρο

τη σκεφτομαι αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

για τα παιδια μας ρε γαμωτω!

θα κλαψω....βαρεθηκα........

αυτο με το ΣΤΕ για τη ΔΕΗ δε το καταλαβα, ισχυει τιποτα? σωζομαστε προσωρινα?

λοιπον μειδιω αλλα σκεφτηκα μια λυση ακομα και σε δραχμες! νομιζω υλοποιησιμη!!!!!!

λογαριασμο σε τραπεζα Κυπρου στη κυπρο!

prepaid card απο εκει

πληρωμες σε ευρω?

εχμμμμμ μετα σκεφτηκα οτι αμα αδειαζει θα πρεπει και να γεμιζει

ΑΡΑ?

καβατζα σε ευρα χαχαχχαχχα και ταξιδακια στη κυπρο

τη σκεφτομαι αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

για τα παιδια μας ρε γαμωτω!

θα κλαψω....βαρεθηκα........

Kαι πάλι πρέπει να τη γεμίζεις ή να τη γεμίσεις τώρα για τα καλά.

Πάντως δεν είναι κακή ιδέα...Βρε λες;

Αλλά το θέμα είναι οτι αν πάμε στη δραχμή το τελευταίο που θα μας νοιαζει θα είναι το shopping.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κουκλες!

εκανα αναζητηση στο θεμα κ αυτο, κ διπλα, για ετικετες σε ρουχα....κ βρηκα καποια,αλλα οχι κ τη συζητηση που ειχατε αναλυτικα για το ποια τελικα ειναι καλυτερα(την ειχα παρακολουθησει τη συζητηση,αλλα δε θυμαμαι τι πορισμα ειχε βγει:oops::evil::confused:)

ΕΝ ΤΕΛΕΙ....ποια θεωρειτε καλυτερα σαν ετικετες?εφαρμογη,χρηση,αντοχη σε πλυσιματα,πως μενει το ρουχο οταν βγει η ετικετα....

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260862459961#ht_2367wt_1185

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260862458498#ht_1877wt_1185

http://www.ebay.co.uk/itm/50-SATIN-Iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260862460170?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3cbc9d410a#ht_2367wt_1141

(κατι σαααααα να θυμαμαι που χε πει κ το χατζικακι,να μην παρει την ταδε-αλλα ποια,δεν θυμαμαι η ξανθια:rolleyes:-για να μην αφησει σημαδι στο ρουχο για να το χει το δευτερο παιδι,καααααατι τετοιο θυμαμαι.....)

κουκλα εγω πηρα απο το τελευταιο λινκ, παρηγγειλα 29/09 και παρέλαβα χθες...είναι κουκλίστικες αλλα΄δεν πρόλαβα να τις βάλω...αν κανεις υπομονη μέχρι το σ/κ, θα σου πω...

οχι ρε! και ηθελα!!!!! μηπως ηταν τα καλυματα μαρη μονο?

οχι ρε χαζο, το καθισματακι ηταν απο πωλητες με 0 φιντμπακ οποτε μαλακια θα εκαναν και τα εβγαλαν μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...