Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κόρες να σας ρωτήσω κάτι? Γιατί έχετε prepaid και δεν ανοίγετε απλά ένα λογαριασμό?

Έτσι γλυτώνετε τα έξοδα φόρτισης.

Εγώ πχ έχω ένα λογαριασμό στη μαρφίν, έχω βγάλει visa γι αυτόν, κι όταν θέλω κάτι να αγοράσω, πάω το βράδι, βάζω στο ατμ το ποσό που θέλω, και την άλλη μέρα το βλέπω μέσα, και αγοράζω.

Και εγω μολις ειδα το 2 ευρω που ζητουσε η πειραιως σταματησα να τη φορτιζω. Χρησιμοποιω τη visa της πειραιως και βαζω μονο οσα χρειαζομαι στο λογαριασμο μεσω ατμ. Τι να μου παρουν αφου δεν προλαβαινει να μεινει και τιποτα μεσα:tongue:

Αλλα μου φαινετε μου κρατανε ενα 2% απο το συνολικο ποσο της συναλλαγης. Το ειχα προσεξει στο ebanking.

Δες το chatzico γιατι μου φαινετε την ιδια καρτα χρησιμοποιησες

Ξερω οτι δεν νδειαφερει κανεναν αλλα δωστε τοπο στην οργη και αφηστε με να πω τον πονο μου :D

Σας ειχα ξαναγραψει οτι εκανα μια αγορα απο ενα site που την επομενη εκλεισε. Ειχα πληρωσει μεσω paypal.

Oταν ανοιξα case μου ηρθε ενα μηνυμα να απαντησω στο τηλεφωνο αλλιως ισως να εχανα το case. Τελικα η συνεχεια δοθηκε μεσω emails.

Ο πωλητης ισχυριστηκε οτι μου εστειλε τα ρουχα και μαλιστα εδωσε και ref. number.

Την προηγουμεννη εβδομαδα ειχα λαβει απο Σινγκαπουρη ενα μικρο φακελο που μεσα ειχε ενα στυλο που μοιαζει με συριγγα ακριβως σαν αυτο.

Δεν ειχα ιδεα ποιος το εστειλε μιας και δεν ειχα παραγγειλει ποτε κατι τετοιο και στο φακελο εγρφαφε μονο τα δικα μου στοιχεια. Ευτυχως ειχα κρατησει τον φακελο και συγκρινα με τον αριθμο που εδωσε ο πωλητης στο paypal και ηταν αυτος! Το εστειλε κατα λαθος; Το εκανε επιτηδες για να φανει ταχα οτι στελνει κατι (ευτελους αξιας βεβαια) ωστε να ειναι ενταξει απεναντι στο paypal?

Εστειλα μην. στο paypal με φωτογραφιες ωστε να αποδειξω οτι σε καμια περιπτωση δε θα χωρουσαν ποτε αυτα που παρηγγειλα σε τοσο μικρο φακελο και αναμενω.

Τα γραφω ολ'αυτα τοσο για να τα πω καπου μιας και σας νιωθω παρεουλα μου πλεον αλλα και για να δειξω ποσο απατεωνες μπορει να ειναι καποιοι (Κινεζος ηταν, μαμ@ το ρυζι τους μεσα!)

Και βεβαια μας ενδιαφερει ειναι κατι που μπορει να συμβει στο καθενα...

Περιμενουμε νεα....

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από τα terms & conditions:

Next Directory is a trading name of Next Retail Ltd and a member of Next Group Plc. Some of the information you provide may be transferred outside the European Economic Area for processing. However, strict rules regarding the confidentiality of security of your information are in place to safeguard it.

πουθενά αλλού δεν βρήκα όμως από που στέλνονται...έστειλα ερώτηση...

Όσες έχετε αυτό το θέμα με τα next, δε στέλνετε ένα μέηλ να τους ενημερώσετε τι έχει προκύψει με την DHL?

Όλες όμως και όχι μόνο μία, για να δουν το μέγεθος του προβλήματος.

Το ότι ίσως τα στέλνουν από τρίτη χώρα, καμία σχέση δεν έχει από τη στιγμή που το site είναι αγγλικό.

Εν τω μεταξύ, μ' αρέσει που η DHL συνεχίζει το τροπάρι με τον εκτελωνισμό:shock:

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Τα ΝΕΧΤ, σύμφωνα πάντα με την πορεία που βλέπω από το tracking number ξεκίνησαν από LEEDS UK.

Η DHL με ενημέρωσε σήμερα ότι η ΝΕΧΤ επικοινωνησε μαζί τους και παραδέχθηκε ότι το λάθος ήταν δικό τους και δέχθηκε να πληρώσει τους δασμούς, συνεπώς οι παραγγελίες που είχαν πρόβλημα (γύρω στις 25) θα εκτελωνισθούν και από Δευτέρα θα παραδωθούν. (Έτσι μου είπαν έτσι λέω).

Την καλησπέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Κόρες να σας ρωτήσω κάτι? Γιατί έχετε prepaid και δεν ανοίγετε απλά ένα λογαριασμό?

Έτσι γλυτώνετε τα έξοδα φόρτισης.

Εγώ πχ έχω ένα λογαριασμό στη μαρφίν, έχω βγάλει visa γι αυτόν, κι όταν θέλω κάτι να αγοράσω, πάω το βράδι, βάζω στο ατμ το ποσό που θέλω, και την άλλη μέρα το βλέπω μέσα, και αγοράζω.

κι εγω το ιδιο κανω με καρτα της ALFA BANK:rolleyes:

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

να σας δείξω τι πήρα απο javari.de?

όλα ήταν τέλεια ειδικά το τρίτο αλλά δυστυχώς το 39 μου είναι μεγάλο στο συγκεκριμένο :(

http://www.javari.de/dp/B00600XREU

http://www.javari.de/dp/B005UX88VK

http://www.javari.de/dp/B005UVSL5K

πάντως αυτά τα buffalo είναι αρίστης ποιότητας! δεν τα ήξερα και εντυπωσιάστηκα! ακόμα και μέσα στο κουτάκι τους, το κάθε παπούτσι είναι μέσα σε ξεχωριστή υφασμάτινη σακουλίτσα!

δυστυχώς το σαϊτ τους δεν στέλνει ελλάδα :(

Και γω το ίδιο θεματάκι είχα με τα buffalo!Ηταν σαν βάρκες!Μάλιστα η μοναδική μου επιστροφή στο αμαζον ήταν το τρίτο που πήρες σε ταμπά.

Καλησπερα κοριτσια!!!Σχετικα με το θεμα της next με πηρανε και εμενα σημερα απο dhl να μου πουνε οτι προχωρησε ο εκτελωνισμος και θα παραλαβω το δεμα την δευτερα.Ειπανε και σε μενα οτι τελικα η next θα επιβαρυνθει με ολους του δασμους.Ακομη ομως δεν εχω καταλαβει το λογο αφου τα πραγματα φυγανε απο Leeds συμφωνα με το tracking :rolleyes:.

Εγω χθες εστειλα ενα mail στη next οπου τους ειπα το προβλημα που εχουμε σχετικα με τον εκτελωνισμο και την καθυστερηση της παραλαβης αλλα μηπως πρεπει να στειλετε και οι υπολοιπες????

q3Owp3.png

aijjp3.png

Μολις ανοιξα τα mail μου και βρηκα αυτο.Μου φαινεται πως ο κυριος δεν καταλαβε ποιο ακριβως ητανε το προβλημα παρολο που του το εξηγησα αναλυτικοτατα :evil::evil::evil:

Thank you for taking the time to email us, I am sorry for the delay in my response to you.

I am sorry that you have not yet received your order, although we do try to make the delivery within the stated time, it is not guaranteed.

Some times parcels may be delayed due to customs, this we cannot control.

Should you have any further queries please do not hesitate to contact our customer service team on +44 116 284 7948, lines are open 24 hours a day, 7 days a week.

I am sorry for any inconvenience caused,

Kind regards

Kay Thorne

International Advisor

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ήθελα να σας ενημερώσω για την εξέλιξη...μόλις με πείρε τηλέφωνο η DHL και τελικά η next θα επιβαρυνθεί με τους φόρους/δασμούς και θα παραλάβω το δέμα μου από δευτέρα. Να φανταστείτε μόνο για το δικό μου δέμα αξίας 170,00E θα πληρώσει η next 40-50E. Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα σταματήσουνε να στέλνουνε Ελλάδα

H υπόθεση σου αυτή είναι πολύ παραλογη! Γιατί η Next πληρώνει φόρους και δασμούς μέσα στην ευρώπη; Και άλλες κοπέλες πήραν απο next και δεν τράβηξαν ότι εσύ. Δεν είναι παράλογο όλο αυτό; Τι γίνεται ρε παιδιά; Εκτός κι αν πληρώνεις το λάθος κάποιου υπαλήλου τους...όμως σ'αυτές τις εταιρίες όλα γίνονται αυτόματα. Γιατί να περάσει απο τελωνείο πακέτο ευρωπαϊκής χώρας ...Δεν καταλαβαίνω!!!! Γιατί δεν στέλνουν και αυτοί συστημένο δέμα και μπερδεύουν εταιρίες κούριερ!!

Ki ε΄γ δεν το καταλαβαίνω αυτό με τα νεξτ και το τελωνείο!!!!Πως θα περάσει τελωνείο δηλαδή, αφού έρχεται από Αγγλία??????Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα!Και αντε η κουριερ δεν ξέρει τι της γίνεται..ο υπάλληλος του τελωνείου πως θα βαλει δασμους σε ενδοκοινοτικό δέμα?

Παρέλαβα σκουπάκι!!!Τελικά είναι πολύ καλό !Μια χαρά για τη δουλεια που το θέλω, το δοκίμασα και στο αμάξι;):tongue:!

Πρέπει να το αφήνω να αποφορτίζεται πλήρως ή δεν έχει σημασία???

Βρε σεις, δεν είπα ότι δεν γίνοταν αυτό με τον λογαριασμό μου και ξαφνικά γίνεται.

Είπα ότι η χαζή ξανθιά δεν το έχει πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.......

Πάντως αν η Πειραιώς με χρεώνει σε ποσοστό επί των αγορών μου, τότε ίσως και να μην με συμφέρει, ειδικά για μεγάλα ποσά.

Αυτό με τα ΝΕΧΤ που περιγράφετε είναι εξαιρετικά ηλίθιο, για να μην πω κάτι χειρότερο. Υποθέτω ότι το λάθος είναι της μεταφορικής εταιρείας. Να επιμείνετε !!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

εφιαλτης καταντησε...σημερα με καλεσαν κ εμενα απο τη DHL να μου πουν οτι το δεμα χρειαζεται εκτελωνισμο και μου εστειλαν με μειλ υπευθυνη δηλωση εκτελωνισμου. αφου τους ειπα οτι εχει συζητηθει εδω, οτι δηλ προκειται για δεμα που ερχεται απο την αγγλια κ δεν θα επρεπε να εκτελωνιστει, μου ειπαν οτι δεν θα χρεωθω κατι, και οτι το λαθος ειναι της εταιρειας που το εστειλε κ οχι δικο τους και οτι δεν εχουν καμια ευθυνη για την καθυστερηση της παραδοσης (επομενη παρασκευη)..τι να κανω οεοοοο?συμπληρωνω την εξουσιοδοτηση???πουθετα στην ιδια την εξουσιοδοτηση δεν αναγραφεται (φυσικα) οτι δεν θα χρεωθω τα εξοδα...εσεις τι κανατε?σας ζητηθηκε κατι παρομοιο????

που μπλεξαμε??

ε ναι βρε τζατζικο μου γιατί να μη τη δεχτεί αφού είναι βίζα!!

Το εχω κάνει κ εγώ πολλάκις

αλλά δεν σε εξασφαλίζει αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι κ χακαρουν κάρτες κ σε χρεώσουν αφού η καρτ σου είναι ταμιευτηριου βίζα ελεκτρον κ θα έχει λεφτά μέσα για να την χρεώσουν...

Ενώ με την πληρωμένη βάζεις ξοδεύεις κ παπαλα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

οχι αγαπημενη αν την εχεις αδεια επιτουτου....

επειδη εγω το προτεινα στη χατζ μας, αυτο που ατυχως δεν καταλαβε η ζουζουνα ειναι το εξης :

δυο λογαριασμοι

Α γεματος,

Β αδειος.

ο Β εχει καρτουλα απλη χρεωστικη που την εχω περασμενη σε αμαζον, σε τζιμπο, σε παυπαλ κοκ....

ο Α εχει το μαρουλι .

ο Α και ο Β ειναι συνδεδεμενοι με web banking...εχω και το μηχανακι για να εκτελω συναλλαγες, οποτε...

ειμαι τωρα πχ στο εβαυ....βλεπω κατι, το παιρνω κ σαν καλοπληρωτΟΥ που ειμαι θελω επιτοπου να το πληρωσω.... ή ειμαι αμαζον πχ που χει τωρα μια σουπερ προσφορα που δε θελω να τη χασω.....επιτοπου παιρνω λεφτα απ τον Α μου και βαζω στον Β μου....

αγοραζω αυτο που θελω με την καρτα που εχει ο Β μου, κ παω ησυχα ησυχα για υπνο, αφου δεεεεν μπορει να παθει τιποτα ο Β μου ακομα κ να μου το χακαρουν, οπως λες.....αφου θα ναι αδειος ο λογαριασμος, τι θα παρουν? το πολυ πολυ κ να παραμονευουν ακομα,λεεεμε τωρα να παρουν το μικρο ποσο που θα βαλω εγω επιτοπου για να κανω την αγορα μου....αααααν προλαβουν, αφου με το που κανω web banking ,καπακι ψωνιζω....

κατανοητο τωρα???γιατι οταν τα λεγα στη χατζ, ηταν καταστροφη....δυο ξανθες να συνεννοηθουν για οικονομικα:rolleyes:υπερπαραγωγη:lol::lol::lol:

δεν ανακαλυψα την αμερικη, ειναι πολυ απλο σαν εφαρμογη-εγω το εξηγουσα χαζα στην ταλαιπωρη τη χατζ - ειπαμε....καταξανθια απο κουνια...δεν υπαρχει σωτηρια λεμε!!!:oops::oops::oops::D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...