Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εεεεεεεεεπ εδω ειστε μαζεμενες?

εβαλα ενα ποστ στο παρεντς.... σας το ξαναγραφω εδω...

ηθελα να αγορασω ενα παλτουδακι... αυτα τα ψιλοκαλα, λεγονται duffle coat αποτι ειδα στα vertbaudet, next, κλπ... στυλ μοντγκομερι παιδικο δηλαδη!

............................:roll:

Ιριδάκι, αν δεν σε συμφέρει, πες να σου δώσω την αγγλική μου διεύθυνση να στο στείλει εκεί. Λογικά σε κανένα μήνα, θα ξανακάνω καμιά κούτα από αγγλία, να παραλάβω και να στο στείλω εγώ. Άλλη λύση, η Κατερίνα (πέρσοναλ σόπερ).

Παρεμπιπτόντως, βιαστική σε βρίσκω στην εν λόγω αγορά αλλά ΟΚ δεν θα φάμε και τα μουστάκια μας:tongue::tongue: Ο νοών νοείτο........

Αργυρουπολη χαχχα, εστρωσα με 2 σαγκριες και 2 φιλεναδες χαχαχαχαχαχα

και εσυ κοριτσι εεεε φιφιτσα, ατιμα θηλυκααααααααααα

ΥΓ. η νταντα να μου λεει

μαρη και 100 να γινεις και αυτη 60 σα σκυλια θα καβγαδιζεται χαχαχαχαχααχχα

δε θα τη παντρεψω ρε????? θα γινει καποτε και αυτο αχαχαχχαχαχαχχαχα

Καλή η σανγκρί ε ???????????????

Και η φιφίτσα θηλυκό αλλά άλλο θέμα είχε, τέσπα.

Μαρή, εσύ γάμους ονειρεύεσαι από τώρα ?

Ήμαρτον !!!!!!!!

κερνας μαρη να ερθω???

Ασε γιατι η χατζικαρα την πληρωσε παλι

Ρε έλα εσύ, και όλο και κάποια θα κεράσει!!!!!!!!

Τί έκανα λέει;....:shock::shock::shock::shock:

Έτσι έγραφε στο μπιντ στο αντικείμενο που κέρδισες και αναρωτιόμουν.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!!!

έχω δει κάτι crocs στο cgi.ebay.com τα οποία είναι σε δημοπρασία που λήγει σε 9 ώρες! 4 η ώρα το ξημέρωμα! Πως γίνεται να βάλω κι εγώ τη προσφορά μου και φυσικά πως θα είμαι σίγουρη πως θα τα κερδίσω (σε λογικά πλαίσια τιμής!) Δεν το χω ξανακάνει κ δε ξέρω τιποτα!!

Αχ αυτές οι αμερικάνικες δημοπρασίες που λήγουν τρελές ώρες..... Έχω σταμπάρει ένα σετ για την μικρή μου και ληγει 5 το πρωί:|:neutral::|

Λοιπόν, σιγουριά δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις ποτέ στο ΕΒΑΥ. Εκτός και αν πριν κοιμηθείς βάλεις ένα μπιντ π.χ. 300 ευρώ:rolleyes::rolleyes:

Ποιός τρελός θα το χτυπήσει ?????

Δύο λύσεις.

Ή ξυπνάς στις 3.45 και μπιντάρεις στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα με ποσό ανάλογο στο τι θα έχει φθάσει η τιμή εκείνη την ώρα.

Ή σκέφτεσαι ποιό είναι το μέγιστο ποσό που θες να δώσεις, το βάζεις πριν κοιμηθείς και μετά προσεύχεσαι.

Καλά, τι σχέδιο είναι αυτό και έχεις κολλήσει τόσο ? Δεν υπάρχει αλλού ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Αχ αυτές οι αμερικάνικες δημοπρασίες που λήγουν τρελές ώρες..... Έχω σταμπάρει ένα σετ για την μικρή μου και ληγει 5 το πρωί:|:neutral::|

Λοιπόν, σιγουριά δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις ποτέ στο ΕΒΑΥ. Εκτός και αν πριν κοιμηθείς βάλεις ένα μπιντ π.χ. 300 ευρώ:rolleyes::rolleyes:

Ποιός τρελός θα το χτυπήσει ?????

Δύο λύσεις.

Ή ξυπνάς στις 3.45 και μπιντάρεις στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα με ποσό ανάλογο στο τι θα έχει φθάσει η τιμή εκείνη την ώρα.

Ή σκέφτεσαι ποιό είναι το μέγιστο ποσό που θες να δώσεις, το βάζεις πριν κοιμηθείς και μετά προσεύχεσαι.

Καλά, τι σχέδιο είναι αυτό και έχεις κολλήσει τόσο ? Δεν υπάρχει αλλού ?

Ειναι τα crocs mammouth και βγαίνουν σε πολύ καλή τιμή 9μέχρι στιγμής) !

το πιο πιθανό είναι να κοιμηθώ κατά τις 2 και εκείνη την ώρα να βάλω τη τιμή μου κ ο θεός βοηθός! για 3:45 δε το βλέπω γιατι έχω κ ένα τρελό παιδί που ξυπνάει τρελές ώρες!

Ευχαριστώ!!!

Το μπιντ 300 το βάζεις (λέω τώρα) ως κανονική τιμη προσφοράς? και στο τέλος τι πληρώνεις?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ειναι τα crocs mammouth και βγαίνουν σε πολύ καλή τιμή 9μέχρι στιγμής) !

το πιο πιθανό είναι να κοιμηθώ κατά τις 2 και εκείνη την ώρα να βάλω τη τιμή μου κ ο θεός βοηθός! για 3:45 δε το βλέπω γιατι έχω κ ένα τρελό παιδί που ξυπνάει τρελές ώρες!

Ευχαριστώ!!!

Το μπιντ 300 το βάζεις (λέω τώρα) ως κανονική τιμη προσφοράς? και στο τέλος τι πληρώνεις?

Στο σάιτ των κρόκς έχει τα γυναικεία 40 ευρώ. Αν βάλεις 300 ευρώ μπιντ και ο τελευταίος έχει βάλει π.χ. 20 και το βήμα που ανεβαίνει η τιμή είναι έστω 50 λεπτά, θα τα πάρεις 20,50. Όχι 300 :tongue::tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Ιριδάκι, αν δεν σε συμφέρει, πες να σου δώσω την αγγλική μου διεύθυνση να στο στείλει εκεί. Λογικά σε κανένα μήνα, θα ξανακάνω καμιά κούτα από αγγλία, να παραλάβω και να στο στείλω εγώ. Άλλη λύση, η Κατερίνα (πέρσοναλ σόπερ).

Παρεμπιπτόντως, βιαστική σε βρίσκω στην εν λόγω αγορά αλλά ΟΚ δεν θα φάμε και τα μουστάκια μας:tongue::tongue: Ο νοών νοείτο........

ναι βρε, σιγα μη φαγωθουμε ;) να μαστε καλα να λεμε, να χουμε λεφτα να κανουμε αγορες για να χουμε να ασχολουμαστε κ με κατι ευχαριστο!!!

καλη η ιδεα σου με τη κατερινα θα την εχω υποψην!!!! ματσ

μ'αρεσουν πολυ αυτα τα duffle coat τι να κανω? ατιμη αναζητηση εβαυ.... :D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Στο σάιτ των κρόκς έχει τα γυναικεία 40 ευρώ. Αν βάλεις 300 ευρώ μπιντ και ο τελευταίος έχει βάλει π.χ. 20 και το βήμα που ανεβαίνει η τιμή είναι έστω 50 λεπτά, θα τα πάρεις 20,50. Όχι 300 :tongue::tongue::tongue:

κανονιστε να του ρθει και κανενος αλλου αυτη η ιδεα και να πληρωσει τα κροκς 100 δολ!!!!!!! για να πω την αληθεια αυτο δε θα το κανα ποτε.....

Georgiailias αφου λεει το χατζικουλι οτι κοστιζουν 40 ευρω στο επισημο σαιτ (βαλε και μεταφ αν εχει) και χτυπα τα με max bid τοσο.... δες ομως αν εχει αυτα που θες τοσο στο επισημο σαιτ....... εχεις χρονο.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κανονιστε να του ρθει και κανενος αλλου αυτη η ιδεα και να πληρωσει τα κροκς 100 δολ!!!!!!! για να πω την αληθεια αυτο δε θα το κανα ποτε.....

Georgiailias αφου λεει το χατζικουλι οτι κοστιζουν 40 ευρω στο επισημο σαιτ (βαλε και μεταφ αν εχει) και χτυπα τα με max bid τοσο.... δες ομως αν εχει αυτα που θες τοσο στο επισημο σαιτ....... εχεις χρονο.....

στο επίσημο site crocs με ενα 15% εκπτωση που έχω βγαίνει 30. Αυτή τη στιγμή στο ebay βγαίνουν 15 με τα μεταφορικα. οπότε πιστεύω πως κ 20 να τα πάρω θα είναι πολύ καλά. Με 22,5 τα έχω βρει σε άλλο πωλητή κανονικά χωρις δημοπρασία αλλά αν τα καταφέρω, γιατί να μη κερδίσω μερικά ευρώ?

Πάντω 100 και 300 φοβάμαι να βάλω, δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε δημοπρασία κ είμαι λίγο χε... Ασε που δεν είμαι σίγουρη πως το χω καταλάβει το σύστημα. Εκει που λέει place bid παω και γράφω 100? Δε θα ανέβει η τιμή στα 100 κ ο επόμενος θα πρέπει να βάλει 101? Η δε θα βάλει κανείς κ θα κερδίσω εγώ στην πιο κοντινή προηγούμενη τιμή? εεε?

στο επίσημο site crocs με ενα 15% εκπτωση που έχω βγαίνει 30. Αυτή τη στιγμή στο ebay βγαίνουν 15 με τα μεταφορικα. οπότε πιστεύω πως κ 20 να τα πάρω θα είναι πολύ καλά. Με 22,5 τα έχω βρει σε άλλο πωλητή κανονικά χωρις δημοπρασία αλλά αν τα καταφέρω, γιατί να μη κερδίσω μερικά ευρώ?

Πάντω 100 και 300 φοβάμαι να βάλω, δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε δημοπρασία κ είμαι λίγο χε... Ασε που δεν είμαι σίγουρη πως το χω καταλάβει το σύστημα. Εκει που λέει place bid παω και γράφω 100? Δε θα ανέβει η τιμή στα 100 κ ο επόμενος θα πρέπει να βάλει 101? Η δε θα βάλει κανείς κ θα κερδίσω εγώ στην πιο κοντινή προηγούμενη τιμή? εεε?

μια χαρα ειναι και 5 ευρω να κερδισεις... γιαυτο ειπα να μη βαλεις μεγααααλο ποσο.... αν εχεις βρει ιδια με τιμη 22.5 και ΔΕΝ θα παρακολουθησεις ως τελος τη δημοπρασια βαλε 20 οπως ειπες..... και αν μεχρι το τελευταιο λεπτο η τιμη ειναι 15, 15 θα τα παρεις... αν η τιμη παει στα 18 απο καποιον αλλο θα τα παρεις με 18.50 οχι 20 που εβαλες..... το 100 που θα βαλεις δε θα το ξερει κανεις εκτος απο σενα (κ το πωλητη αν δεν κανω λαθος) οι αλλοι θα βελπουν οτι εβαλες 15 ευρω και οποτε μπινταρει καποιος αλλος, το συστημα θα ξαναμπινταρει αυτοματα για σενα οταν θα κοιμασε και θα ανεβαζει κατα 0.50 τη τιμη... (εχω δει κ δημοπρασιες που ανεβαινουν με 0.20)

βασικα πηγαινε διαβασε οδηγιες για το μπινταρισμα στο εβαυ για να το καταλαβεις καλα.... δε ξερω πως αλλιως να στο πω......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μια χαρα ειναι και 5 ευρω να κερδισεις... γιαυτο ειπα να μη βαλεις μεγααααλο ποσο.... αν εχεις βρει ιδια με τιμη 22.5 και ΔΕΝ θα παρακολουθησεις ως τελος τη δημοπρασια βαλε 20 οπως ειπες..... και αν μεχρι το τελευταιο λεπτο η τιμη ειναι 15, 15 θα τα παρεις... αν η τιμη παει στα 18 απο καποιον αλλο θα τα παρεις με 18.50 οχι 20 που εβαλες..... το 100 που θα βαλεις δε θα το ξερει κανεις εκτος απο σενα (κ το πωλητη αν δεν κανω λαθος) οι αλλοι θα βελπουν οτι εβαλες 15 ευρω και οποτε μπινταρει καποιος αλλος, το συστημα θα ξαναμπινταρει αυτοματα για σενα οταν θα κοιμασε και θα ανεβαζει κατα 0.50 τη τιμη... (εχω δει κ δημοπρασιες που ανεβαινουν με 0.20)

βασικα πηγαινε διαβασε οδηγιες για το μπινταρισμα στο εβαυ για να το καταλαβεις καλα.... δε ξερω πως αλλιως να στο πω......

μια χαρά τα λες! Καταλαβα τι εννοείς! Θα βάλω το μεγιστο ποσό που διαθέτω πριν πάω για υπνο κ οτι γίνει! θα ενημερωσω αυριο!

Thanks!!!

Να σας πω, υπερέβαλλα προηγουμένως προς χάριν κατανόησης.

ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΙΝΤΣ !!!!!!!!!!

Μην γίνει καμιά στραβή και μετά με κυνηγάτε .........

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω, υπερέβαλλα προηγουμένως προς χάριν κατανόησης.

ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΙΝΤΣ !!!!!!!!!!

Μην γίνει καμιά στραβή και μετά με κυνηγάτε .........

ναι καλέ, don't worry! Δεν είχα σκοπό να βάλω τέτοιο ποσό! Είπαμε τι θα κάνω!

Λοιποοοοοοον μου απαντησε οτι τα μεταφορικα για το παλτουδακι ειναι 7 λιρες!!!! της λεω ειναι λιγο ακριβο για απλο ταχυδρομειο μπορεις να το κανεις τοταλ 9.50 λιρες? κ μου απανταει αυτο

Hi I am not sure what the postage is to be honest I don't normally post abroad for fear of item being lost, I would like it to go signed for to make sure it gets to you.

Let me know what you would like to do, if you think it's too much and want to change your mind please let me know.

Thanks

τι καταλαβαινετε τωρα? οτι ζητησε 7 λιρες για να το στειλει συστημενο? μηπως να το πληρωσω να τελειωνω μη βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια μου?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α οκ μια χαρα! για συστημενο 7 λιρες μου κανε εντυπωση... θα μπει μεσα η κπελια τη βλεπω τη δουλεια.... τι να της κανω..........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...