Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ξερω οτι δεν νδειαφερει κανεναν αλλα δωστε τοπο στην οργη και αφηστε με να πω τον πονο μου :D

Σας ειχα ξαναγραψει οτι εκανα μια αγορα απο ενα site που την επομενη εκλεισε. Ειχα πληρωσει μεσω paypal.

Oταν ανοιξα case μου ηρθε ενα μηνυμα να απαντησω στο τηλεφωνο αλλιως ισως να εχανα το case. Τελικα η συνεχεια δοθηκε μεσω emails.

Ο πωλητης ισχυριστηκε οτι μου εστειλε τα ρουχα και μαλιστα εδωσε και ref. number.

Την προηγουμεννη εβδομαδα ειχα λαβει απο Σινγκαπουρη ενα μικρο φακελο που μεσα ειχε ενα στυλο που μοιαζει με συριγγα ακριβως σαν αυτο.

Δεν ειχα ιδεα ποιος το εστειλε μιας και δεν ειχα παραγγειλει ποτε κατι τετοιο και στο φακελο εγρφαφε μονο τα δικα μου στοιχεια. Ευτυχως ειχα κρατησει τον φακελο και συγκρινα με τον αριθμο που εδωσε ο πωλητης στο paypal και ηταν αυτος! Το εστειλε κατα λαθος; Το εκανε επιτηδες για να φανει ταχα οτι στελνει κατι (ευτελους αξιας βεβαια) ωστε να ειναι ενταξει απεναντι στο paypal?

Εστειλα μην. στο paypal με φωτογραφιες ωστε να αποδειξω οτι σε καμια περιπτωση δε θα χωρουσαν ποτε αυτα που παρηγγειλα σε τοσο μικρο φακελο και αναμενω.

Τα γραφω ολ'αυτα τοσο για να τα πω καπου μιας και σας νιωθω παρεουλα μου πλεον αλλα και για να δειξω ποσο απατεωνες μπορει να ειναι καποιοι (Κινεζος ηταν, μαμ@ το ρυζι τους μεσα!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτύ ήθελα να πώ κι εγώ!Το ίδιο είναι και με την απλή πιστωτική...

Επίσης η προπληρωμένη της Κύπρου εχει έξοδα φόρτισης 1,20 (ήταν 1 και αυξήθηκε) μέχρι κάποιο ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς:rolleyes:

εγω γιαυτο το λογο δεν χρησιμοποιω τη καρτα webuy της Πειραιως γιατι παιρνουν προμηθεια καθε φορα που φορτιζεις (τουλαχιστον ετσι μου εξηγησε η υπαλληλος της Πειραιως) απο την αλλη επειδη εχουμε τη μισθοδοσια στη Πειραιως αφηνω ενα μικρο ποσο μεσα για να κανω καποιες αγορες οποτε θελω και εγω δωσει αυτη τη καρτα στο paypal

Αρα κόρες η Γιουρομπανκ αυτή τη στιγμή παραμένει η φθηνότερη χοχοχοχο:D:D

1ευρώ εξοδα φόρτισης από 0-100ευρώ

2ευρώ εξοδα φόρτισης από 101-500ευρώ

5ευρώ εξοδα φόρτισης από 500 ευρώ κ πάνω

Εχουμε κ πειραιώς αλλά δεν τη χρησιμοποιώ γιατί το 2ευρω ...μου κακοφαίνεται για κάτι που δεν χρησιμοποιεί υπάλληλο παρά μόνο τον σέρβερ κ το νετ τους......Τεσπα αυτό ειναι άλλη συζήτηση ομως.

Ξερω οτι δεν νδειαφερει κανεναν αλλα δωστε τοπο στην οργη και αφηστε με να πω τον πονο μου :D

Σας ειχα ξαναγραψει οτι εκανα μια αγορα απο ενα site που την επομενη εκλεισε. Ειχα πληρωσει μεσω paypal.

Oταν ανοιξα case μου ηρθε ενα μηνυμα να απαντησω στο τηλεφωνο αλλιως ισως να εχανα το case. Τελικα η συνεχεια δοθηκε μεσω emails.

Ο πωλητης ισχυριστηκε οτι μου εστειλε τα ρουχα και μαλιστα εδωσε και ref. number.

Την προηγουμεννη εβδομαδα ειχα λαβει απο Σινγκαπουρη ενα μικρο φακελο που μεσα ειχε ενα στυλο που μοιαζει με συριγγα ακριβως σαν αυτο.

Δεν ειχα ιδεα ποιος το εστειλε μιας και δεν ειχα παραγγειλει ποτε κατι τετοιο και στο φακελο εγρφαφε μονο τα δικα μου στοιχεια. Ευτυχως ειχα κρατησει τον φακελο και συγκρινα με τον αριθμο που εδωσε ο πωλητης στο paypal και ηταν αυτος! Το εστειλε κατα λαθος; Το εκανε επιτηδες για να φανει ταχα οτι στελνει κατι (ευτελους αξιας βεβαια) ωστε να ειναι ενταξει απεναντι στο paypal?

Εστειλα μην. στο paypal με φωτογραφιες ωστε να αποδειξω οτι σε καμια περιπτωση δε θα χωρουσαν ποτε αυτα που παρηγγειλα σε τοσο μικρο φακελο και αναμενω.

Τα γραφω ολ'αυτα τοσο για να τα πω καπου μιας και σας νιωθω παρεουλα μου πλεον αλλα και για να δειξω ποσο απατεωνες μπορει να ειναι καποιοι (Κινεζος ηταν, μαμ@ το ρυζι τους μεσα!)

λές βλακείες το ξέρεις :tongue::tongue:

προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω, αφενός γιατί είναι κάτι που καλό είναι να ξέρεις πως θα αντιδράσεις ή έστω να είσαι υποψιασμένος, αφετέρου με τις περισσότερες από εσάς εδώ μέσα "μιλάω" καθημερινά περισσότερο από ότι με τις κολλητές μου από την real life :D οπότε θα έλεγα ότι νοιάζομαι για το τι σας συμβαίνει

στο άλλο το είδα τι έγραψες έχω και μπλούζα που σετάρει :-D:grin:;)

mantinop ελπίζω το ματάκι του μικρού να πηγαίνει καλλίτερα

και τώρα αφήνω τα σορόπια:tongue: μια και δεν μου ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασία:tongue::tongue: να πάνα μαζέψω το αγρίμι μου

KbLyp3.png 4AByp3.png

Κορίτσια καλημερα!Εχω ενα θεματακι!Παρα από javari αυτά τα παπουτσάκια με την τέλεια αυτή τιμη ΑΛΛΑ από την εξω μερια έχει στρασάκια!!!Ενω ειναι αγορίστικα ετσι??Και στη φωτο δεν υπαρχουν πουθενα!!Θα τα επεστρεφα αλλά πρόλαβε η μαμα μου κ πρόσπαθησε να τα βαψει με μαρκαδορο(δεν πετυχε)οπότε φανταζομαι δε γινεται να επιστραφουν.Παρόλα αυτά λετε να τους γραψω κατι?Γιατί ειναι λάθος τελικα η φωτο.Επίσης ξερετε τι μπορώ να βάλω πανω στα στρασακια για να καλυψω τουλάχιστον τη γιαλαδα τους!!ουφφφ

sorry ειδα οτι δεν εμφανιζεται η σελιδα αυτα ειναι τα παπουτσια http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys-Infant-Toddler/s/ref=topnav_sd_inf_gw?ie=UTF8&node=216766031&pf_rd_r=1W99ERG4WMJ08QEKQ0QH&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW&pf_rd_t=101&pf_rd_i=homepage&pf_rd_p=288318527&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB0030MH9V8%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-36%26qid%3D1335523379321%26asinTitle%3DCiao~~20Bimbi~~20Toddler~~20Pluto~~20Velcro~~20Trainer%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26brands%3DCiao%2BBimbi%26node%3D216766031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26nodes%3D216766031%26rnid%3Dbrands%26asin%3DB0030MH9T0%26ref%3Dsr_1_36%26pageCode%3Dd

λές βλακείες το ξέρεις :tongue::tongue:

προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω, αφενός γιατί είναι κάτι που καλό είναι να ξέρεις πως θα αντιδράσεις ή έστω να είσαι υποψιασμένος, αφετέρου με τις περισσότερες από εσάς εδώ μέσα "μιλάω" καθημερινά περισσότερο από ότι με τις κολλητές μου από την real life :D οπότε θα έλεγα ότι νοιάζομαι για το τι σας συμβαίνει

στο άλλο το είδα τι έγραψες έχω και μπλούζα που σετάρει :-D:grin:;)

mantinop ελπίζω το ματάκι του μικρού να πηγαίνει καλλίτερα

και τώρα αφήνω τα σορόπια:tongue: μια και δεν μου ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασία:tongue::tongue: να πάνα μαζέψω το αγρίμι μου

Θα συμφωνήσω με την Άξεσ

να μας ενημερώσεις Αννα οταν έχεις εξελίξεις.

Κορίτσια καλημερα!Εχω ενα θεματακι!Παρα από javari αυτά τα παπουτσάκια με την τέλεια αυτή τιμη ΑΛΛΑ από την εξω μερια έχει στρασάκια!!!Ενω ειναι αγορίστικα ετσι??Και στη φωτο δεν υπαρχουν πουθενα!!Θα τα επεστρεφα αλλά πρόλαβε η μαμα μου κ πρόσπαθησε να τα βαψει με μαρκαδορο(δεν πετυχε)οπότε φανταζομαι δε γινεται να επιστραφουν.Παρόλα αυτά λετε να τους γραψω κατι?Γιατί ειναι λάθος τελικα η φωτο.Επίσης ξερετε τι μπορώ να βάλω πανω στα στρασακια για να καλυψω τουλάχιστον τη γιαλαδα τους!!ουφφφφ!!

Το λινκ δεν ανοίγει πάντως.....

εντιτ

καλέ που τα έχει τα στρασάκια???

Διαφημίσεις

ακριβως αυτο ειναι το θεμα,οτι στη φωτο δεν υπάρχουν πουθενα στρασάκια.Στην πραγματικοτητα ομως είναι στο πλαι απτην εξωτερική μεριά.12 στρασάκια συγκεκριμένα!Κριμα κ είναι ωραιο παπουτσάκι!

Κόρες να σας ρωτήσω κάτι? Γιατί έχετε prepaid και δεν ανοίγετε απλά ένα λογαριασμό?

Έτσι γλυτώνετε τα έξοδα φόρτισης.

Εγώ πχ έχω ένα λογαριασμό στη μαρφίν, έχω βγάλει visa γι αυτόν, κι όταν θέλω κάτι να αγοράσω, πάω το βράδι, βάζω στο ατμ το ποσό που θέλω, και την άλλη μέρα το βλέπω μέσα, και αγοράζω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Annagrig1980 εννοείται ότι πρέπει να μας ενημερώνεις. Μία παρέα είμαστε και καλό είναι να ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο.

Froggi, εγώ θα έστελνα μέηλ στο τζαβαρι με φωτό από το παπούτσι.

Δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή και μπλα μπλα, πείτε μου τι να κάνω.

Είμαι βέβαιη ότι θα σε αποζημιώσουν.

Άκου στρασάκια το αγορίστικο:?

QnL8p2.png

ακριβως αυτο ειναι το θεμα,οτι στη φωτο δεν υπάρχουν πουθενα στρασάκια.Στην πραγματικοτητα ομως είναι στο πλαι απτην εξωτερική μεριά.12 στρασάκια συγκεκριμένα!Κριμα κ είναι ωραιο παπουτσάκι!

το πιθανότερο είναι ότι από λάθος σου έστειλαν το αντίστοιχο κοριτσίστικο...είναι μεγάλη ζημιά με τον μαρκαδόρο; μπορεί να διορθωθεί;

...και καλησπέρα σας :D

να σας δείξω τι πήρα απο javari.de?

όλα ήταν τέλεια ειδικά το τρίτο αλλά δυστυχώς το 39 μου είναι μεγάλο στο συγκεκριμένο :(

http://www.javari.de/dp/B00600XREU

http://www.javari.de/dp/B005UX88VK

http://www.javari.de/dp/B005UVSL5K

πάντως αυτά τα buffalo είναι αρίστης ποιότητας! δεν τα ήξερα και εντυπωσιάστηκα! ακόμα και μέσα στο κουτάκι τους, το κάθε παπούτσι είναι μέσα σε ξεχωριστή υφασμάτινη σακουλίτσα!

δυστυχώς το σαϊτ τους δεν στέλνει ελλάδα :(

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και εγω έχω τρομερό πρόβλημα με το δέμα απο next. Έκανα παραγγελία την Παρασκευή που μας πέρασε και την Τρίτη μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο dhl να τους καλέσω γιατι υπάρχει θέμα με το δέμα μου......τους περνώ τηλ και μου λένε κυρία μου έχετε δέμα απο Αμερική και είναι Αθήνα τελωνείο αν θελω να το εκτελωνησουνε αυτοί η αν θα το κάνω εγω. Τους λέω δεν περιμένω κανένα δέμα απο Αμερική και αυτοί να επιμένουμε .... Μετά απο ολόκληρη φασαρία μου λέει είναι απο το νεξτ....τους λέω το δέμα ήρθε απο Αγγλία και όχι απο Αμερική και αν μπούνε στο δικό τους σιτε και κάνουνε tracking το δέμα θα δούνε ακριβός απο που ήρθε!!!! Μου λέει καλά κυρία μου θα το ψάξουμε και θα σας ξανα καλέσουμε .... Πέρασαν 3 ώρες τίποτα .... Τους ξανα περνω ... Μου λέει ¨ναι (ααααντε) τελικά είναι απο Αγγλία αλλά μάλλον πριν ξεκινήσει απο Αγγλία ήρθε απο hong kong και κάτι τέτοιες μακακιες!!! Λέει έχουνε παρά πολλά δέματα απο νεξτ και είναι όλα στο τελωνείο και θα στείλουνε έμαιλ στο νεξτ να τους ενοιμερωσουνε... Αλλά μάλλον λέει θα σταλθουνε πίσω .... τΑ ΝΕΥΡΑ μου!!! Γενικώς ήτανε απαράδεκτη η DHL....

Καλησπέρα, ήθελα να σας ενημερώσω για την εξέλιξη...μόλις με πείρε τηλέφωνο η DHL και τελικά η next θα επιβαρυνθεί με τους φόρους/δασμούς και θα παραλάβω το δέμα μου από δευτέρα. Να φανταστείτε μόνο για το δικό μου δέμα αξίας 170,00E θα πληρώσει η next 40-50E. Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα σταματήσουνε να στέλνουνε Ελλάδα

Κορίτσια καλημέρα!

Σας είχα ρωτήσει για το www.converseukflag.com

Τελικά παρήγγειλα αυτά http://www.converseukflag.com/2012-converse-all-star-american-flag-low-top-blue-rag-canvas-red-tongue-shoes-p-214.html

ήρθαν σε 13 μέρες, η ποιότητα είναι τέλεια και το customer support εξαιρετικό! Απλά λέει να μετρήσεις τα cm της πατούσας! Εγώ μέτρησα 25cm αλλά μου είναι λίιιιιγο μεγάλα, βέβαια με πάτο μια χαρά είναι! Οπότε υπολογίστε 1cm μικρότερα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...