Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Συγγνώμη αν η απορία είναι χαζή. Η μάρκα των σουτιέν ειναι αμερικάνικη, ο πωλητής από Κϊνα. Εμείς παραγγέλνουμε με νούμερα υκ??

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1545560&postcount=4796

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1545494&postcount=4794

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1545443&postcount=4792

για την εγγραφή δεν μπορώ να σε βοηθήσω έχει χρόνια που την έκανα :D

καλυφθηκαν πιστευω..... :D κ η εγγραφη δεν ειναι τιποτα!

μονο να πω οτι εγω ξαναπηρα πυτζαμες απο κει, ειχα παρει απο εβαυ κ μαρεσαν... ειναι οντως πολυ πολυ λεπτες αλλα για καποες εποχες κανουν...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

το invoice, θα σου έρθει σε e-mail, θα γραφει το συνολικό ποσό πληρωμής κ σε ενα σημειο ψηλά θα γραφει pay now. το πατάς κ σε οδηγεί από μόνο του!

κατα τη γνωμη μου, αν ειναι ιδια η ποιότητα, να τον προτιμησεις τον χογκολέζο!!!

Δηλαδή θα πατήσω το buy it now στο ebay και δεν θα προχωρήσω την συναλλαγή? θα περιμένω το μέιλ του για να πληρώσω?

Σε έπρηξα....και σε ευχαριστώ πολύ - πολύ για την βοήθεια:D

Δηλαδή θα πατήσω το buy it now στο ebay και δεν θα προχωρήσω την συναλλαγή? θα περιμένω το μέιλ του για να πληρώσω?

Σε έπρηξα....και σε ευχαριστώ πολύ - πολύ για την βοήθεια:D

άμα ψωνίσεις από τον πρώτο που έλεγες ότι θες να πάρεις τα 12 κομμάτια

θα γράψεις την ποσότητα στο items 12 θα πατήσεις buy it now θα πατήσεις commit to buy

μετά θα πάς στην μπάρα επάνω στο my ebay θα βρείς την αγορά που έκανες κάπου έχει ένα κουμπί που γράφει more actions

θα πατήσεις αυτό που γράφει request total και θα περιμένεις να σου έρθει μειλ από τον πωλητή με το ποσό ΜΟΝΟ της αξίας των αντικειμένων άνευ μεταφορικών

edit

Συγγνώμη αν η απορία είναι χαζή. Η μάρκα των σουτιέν ειναι αμερικάνικη, ο πωλητής από Κϊνα. Εμείς παραγγέλνουμε με νούμερα υκ??

αχα ..............:-D:grin: είδες τι σου κάνει η παγκοσμιοποίηση :-D:grin:

(το ίδιο νούμερο είναι και σε US αν δείς παρακάτω):wink:

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλησπερα, εβαλα κ εγω μια παραγγελια στα νεξτ, προχθες αλλα δεν μου εχει ερθει ουτε τρακιν ναμπερ, ουτε μειλ οτι τα ρουχα εφυγαν...μονο το αρχικο μειλ οτι εγινε η παραγγελια

καποια κοπελα ειχε πει αν δεν κανω λαθος οτι πηρε τρακιν ναμπερ...για βοηθηστε κοριτσαρες!!!

Διαφημίσεις

άμα ψωνίσεις από τον πρώτο που έλεγες ότι θες να πάρεις τα 12 κομμάτια

θα γράψεις την ποσότητα στο items 12 θα πατήσεις buy it now θα πατήσεις commit to buy

μετά θα πάς στην μπάρα επάνω στο my ebay θα βρείς την αγορά που έκανες κάπου έχει ένα κουμπί που γράφει more actions

θα πατήσεις αυτό που γράφει request total και θα περιμένεις να σου έρθει μειλ από τον πωλητή με το ποσό ΜΟΝΟ της αξίας των αντικειμένων άνευ μεταφορικών

edit

αχα ..............:-D:grin: είδες τι σου κάνει η παγκοσμιοποίηση :-D:grin:

(το ίδιο νούμερο είναι και σε US αν δείς παρακάτω):wink:

Ευχαριστώ πολύ:D

Πάντα σε μελετάω κοπέλα μου...από τότε που μου βρήκες τον πωλητή με τα αυτοκόλλητα για το ματάκι του μικρού;)..ΣΩΘΗΚΑ!!!

καλησπερα, εβαλα κ εγω μια παραγγελια στα νεξτ, προχθες αλλα δεν μου εχει ερθει ουτε τρακιν ναμπερ, ουτε μειλ οτι τα ρουχα εφυγαν...μονο το αρχικο μειλ οτι εγινε η παραγγελια

καποια κοπελα ειχε πει αν δεν κανω λαθος οτι πηρε τρακιν ναμπερ...για βοηθηστε κοριτσαρες!!!

Καλησπερα!!Εμενα μου στειλανε την επομενη μερα της παρεγγελειας tracking number αλλα απο προχθες εχει κολλησει να μου λεει οτι υπαρχει καθηστερηση κατα τον εκτελωνισμο:evil:.Δεν βλεπω τελικα να τα παραλαμβανω την δευτερα που μου εχει πει η κυρια απο την dhl:evil::evil:

q3Owp3.png

aijjp3.png

Για τα έξοδα φόρτισης της προπληρωμένης.

Για τις ονλάιν συναλλαγές μου άνοιξα λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (τυχαίο γεγονός, απλά και μόνο επειδή με εξυπηρετεί και γιατί έχει ονλάιν κατάθεση) και έκδωσα ηλεκτρονικά την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα.

Εδώ και κάμποσο καιρό, η τράπεζα χρεώνει ένα πάγιο ποσό (2 ευρώ) για κάθε φόρτιση της κάρτας μου ανεξαρτήτως ποσού. Παλιά το πήγαινε αναλογικά με το ύψος του μεταφερόμενου ποσού.

Αν κάποια έχει την τακτική να βάζει ένα μεγάλο ποσό και να το χρησιμοποιεί σε ένα χ βάθος χρόνου, πάει καλά, δεν είναι μεγάλο το κόστος. Δεν το κάνω αυτό, αφενός γιατί δεν έχω μεγάλο ποσό να βάλω :rolleyes::rolleyes:, αφετέρου γιατί ΑΝ έχω και φορτίσω την κάρτα, φοβάμαι ότι θα ξεφύγω.

Πρόσφατα είχα σχετική συζήτηση με την Ελενούφι και μου είπε ότι εκείνη δεν πληρώνει κόστος φόρτισης, γιατί χρησιμοποιεί ΒΙΖΑ ΕΛΕΚΤΡΟΝ.

Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα το όλο σχήμα που χρησιμοποιεί:oops:

Κάτι πάντως από αυτά που μου είπε, κόλλησε στα όποια υπολλείμματα φαιάς ουσίας έχουν απομείνει στον ταπεινό μου εγκέφαλο.

Την Δευτέρα πήγα να καταθέσω χρήματα, με σκοπό να φορτίσω την προπληρωμένη μου.

Τότε λοιπόν, παρατήρησα ότι η κάρτα με την οποία κάνω την ονλάιν κατάθεση είναι ΒΙΖΑ (η προπληρωμένη μου είναι ΜΑΣΤΕΡ).

:idea::idea::idea::idea::idea: Καταχώρησα το νούμερο αυτό στο ΑΜΑΖΟΝ και έκανα την αγορά μου με αυτή την κάρτα.

Η αγορά μου έφυγε σήμερα, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κόστος φόρτισης.

Μένει να δω αν χρεώνει κάτι η Τράπεζα για την ΒΙΖΑ ΕΛΕΚΤΡΟΝ.

Αν τελικά το κόστος είναι μηδενικό, θα σωθώ από κάμποσα δίευρα φόρτισης.

ΤΗΑΝΚ ΥΟU ΕΛΕΝΟΥΦΙ !!!!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

ναι απο το αμερικανικο το πηρα αφου οπου και να εκανα αναζητηση δεν το ειχαν ή το ειχαν ακριβοτερα απο το αμαζον και ετσι πηρα 2 συσκευασιες ωστε να μου ερθουν καπως λιγοτερα τα μεταφορικα απο το να εκανα καποια αλλη παραγγελια αργοτερα.Για αυτο το ποσο 55,95 ευρω θα το σταματησουν τελωνειο?

Αυτό αν σταματήσει στο τελωνείο δεν θα είναι λογω ποσού, μπορεί άλλωστε να μην αναφέρεται πουθενά το ποσό αλλα λόγω περιεχομένου. Νομίζω με τα καλυντυκά υπάρχει ένα προβληματάκι. Με τα καλυντικά δε σε μορφή σπρέϊ υπάρχει προβληματάρα, δύο ακυρώσεις παραγγελιών είχα απο Αγγλία σε σπεϊ!!! Αυτό όμως που πήρες εσύ δεν είναι σπρεϊ. Πες μας για την εξέληξη. Καλή παραλαβή!

δε μελετας το τοπικ!

Γιατί σας προλαβαίνω νομίζετε; Σαν στο σχολείο νιώθω, αν χάσω το μάθημα δεν μπορώ να προχωρίσω...ομως θα είμαι πιο επιμελής απο εδώ και στο εξής...μετακομίσαμε κι όλας στο καφέ...

Απλά για Tesco θα ηθελα να πω πως ότι έχω πάρει (μέσω φίλων απο Αγγλία) ήταν πολύ καλό, τουλάχιστον εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένη!

Διαφημίσεις

Για τα έξοδα φόρτισης της προπληρωμένης.

Για τις ονλάιν συναλλαγές μου άνοιξα λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (τυχαίο γεγονός, απλά και μόνο επειδή με εξυπηρετεί και γιατί έχει ονλάιν κατάθεση) και έκδωσα ηλεκτρονικά την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα.

Εδώ και κάμποσο καιρό, η τράπεζα χρεώνει ένα πάγιο ποσό (2 ευρώ) για κάθε φόρτιση της κάρτας μου ανεξαρτήτως ποσού. Παλιά το πήγαινε αναλογικά με το ύψος του μεταφερόμενου ποσού.

Αν κάποια έχει την τακτική να βάζει ένα μεγάλο ποσό και να το χρησιμοποιεί σε ένα χ βάθος χρόνου, πάει καλά, δεν είναι μεγάλο το κόστος. Δεν το κάνω αυτό, αφενός γιατί δεν έχω μεγάλο ποσό να βάλω :rolleyes::rolleyes:, αφετέρου γιατί ΑΝ έχω και φορτίσω την κάρτα, φοβάμαι ότι θα ξεφύγω.

Πρόσφατα είχα σχετική συζήτηση με την Ελενούφι και μου είπε ότι εκείνη δεν πληρώνει κόστος φόρτισης, γιατί χρησιμοποιεί ΒΙΖΑ ΕΛΕΚΤΡΟΝ.

Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα το όλο σχήμα που χρησιμοποιεί:oops:

Κάτι πάντως από αυτά που μου είπε, κόλλησε στα όποια υπολλείμματα φαιάς ουσίας έχουν απομείνει στον ταπεινό μου εγκέφαλο.

Την Δευτέρα πήγα να καταθέσω χρήματα, με σκοπό να φορτίσω την προπληρωμένη μου.

Τότε λοιπόν, παρατήρησα ότι η κάρτα με την οποία κάνω την ονλάιν κατάθεση είναι ΒΙΖΑ (η προπληρωμένη μου είναι ΜΑΣΤΕΡ).

:idea::idea::idea::idea::idea: Καταχώρησα το νούμερο αυτό στο ΑΜΑΖΟΝ και έκανα την αγορά μου με αυτή την κάρτα.

Μένει να δω αν χρεώνει κάτι η Τράπεζα για την ΒΙΖΑ ΕΛΕΚΤΡΟΝ.

Αν τελικά το κόστος είναι μηδενικό, θα σωθώ από κάμποσα δίευρα φόρτισης.

ΤΗΑΝΚ ΥΟU ΕΛΕΝΟΥΦΙ !!!!!!!!!!!!!!!

ε ναι βρε τζατζικο μου γιατί να μη τη δεχτεί αφού είναι βίζα!!

Το εχω κάνει κ εγώ πολλάκις

αλλά δεν σε εξασφαλίζει αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι κ χακαρουν κάρτες κ σε χρεώσουν αφού η καρτ σου είναι ταμιευτηριου βίζα ελεκτρον κ θα έχει λεφτά μέσα για να την χρεώσουν...

Ενώ με την πληρωμένη βάζεις ξοδεύεις κ παπαλα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

ναι ετσι ,εγω βεβαια ειχα συνδεθει στο αγγλικο ebay και ειχα διαλεξει απο το μενου να μου εμφανιζει μονο το νουμερο που φοραω αλλα δεν ειχα επιλεξει μονο αγγλους πωλητες αλλα το αφησα worlwide ετσι μου εβγαλε και αυτον που ειναι σε HKG η πρωτη μου δουλεια ηταν να δω τι λεει το καρτελακι απο μεσα στο σουτιεν και εγραφε το lilyette και την αμερικανικη διευθυνση

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Κι εγώ πήρα τρακιν ναμπερ , ήρθε σε ξεχωριστό μειλ:rolleyes:

αλλά δεν σε εξασφαλίζει αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι κ χακαρουν κάρτες κ σε χρεώσουν αφού η καρτ σου είναι ταμιευτηριου βίζα ελεκτρον κ θα έχει λεφτά μέσα για να την χρεώσουν...

Αυτύ ήθελα να πώ κι εγώ!Το ίδιο είναι και με την απλή πιστωτική...

Επίσης η προπληρωμένη της Κύπρου εχει έξοδα φόρτισης 1,20 (ήταν 1 και αυξήθηκε) μέχρι κάποιο ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς:rolleyes:

εγω γιαυτο το λογο δεν χρησιμοποιω τη καρτα webuy της Πειραιως γιατι παιρνουν προμηθεια καθε φορα που φορτιζεις (τουλαχιστον ετσι μου εξηγησε η υπαλληλος της Πειραιως) απο την αλλη επειδη εχουμε τη μισθοδοσια στη Πειραιως αφηνω ενα μικρο ποσο μεσα για να κανω καποιες αγορες οποτε θελω και εγω δωσει αυτη τη καρτα στο paypal

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

...

...

...

Χατζικακι γιατι σου εκανε εντυπωση;

Κι'εγω ετσι πληρωνω στο αμαζον. Το θεμα ειναι ακριβως αυτο που εθεσε το καλαμαρακι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...