Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Λοιπόν βρήκα την διεύθυνση του καταστήματος για τα outdoor sandals teva και όχι μόνο, έχουν και ηλεκτρονική διεύθυνση (κάπου είδα ότι πάνε να το κάνουν και πωλήσεις μέσω e-bay). Παραθέτω τη σελίδα όπου φαίνονται οι εκπτώσεις που κάνουν (πραγματικές εκπτώσεις σε όλα) και βρίσκεται Γλυφάδα, Βριλήσσια και στοκ στο Φάληρο (όπως όλοι άλλωστε)

http://www.sportcafe.gr/SCfinal/Photos.html

(έχουν και μπεμπε-παιδικά τέτοιου στυλ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά και από τιμή σούπερ με γειά σου !!!

θα χτυπήσω και εγώ ένα

όταν παραλάβεις το μαύρο πές μου σε παρακαλώ αν έχει ενίσχυση από μέσα ή είναι και αυτό σαν το λευκό σκέτο το ύφασμα γιατί δεν δείχνει στην εικόνα :(

KbLyp3.png 4AByp3.png

θα χτυπήσω και εγώ ένα

όταν παραλάβεις το μαύρο πές μου σε παρακαλώ αν έχει ενίσχυση από μέσα ή είναι και αυτό σαν το λευκό σκέτο το ύφασμα γιατί δεν δείχνει στην εικόνα :(

ναι θα σου πω αλλα εχω την εντυπωση οτι τα mnimizers λογικα δεν θα πρεπει να εχουν ενισχυση γιατι ο σκοπος ειναι να μειωνουν οπτικα το μεγεθος αν εχουν ενισχυση δεν θα ειναι το αντιθετο;

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα!

Αδικα χαρηκα για τα pampers απο amazon.uk......λετε να μην τα στειλουν τελικα????

[/i]

ειχα κ εγω τετοιο θεμα με το αμαζον.εμενα βεβαια μου έστελναν το ιδιο μήνυμα επι 1 μηνα μη σου πω κ παραπάνω.

τους κάλεσα στο chat και τους ζήτησα αντικατάσταση ειδος παμπερς χωρισ επιβάρυνση της επιπλέον διαφοράς και το δέχτηκαν.

να μην στα στείλουν αποκλείεται .μπορει απλα να αργήσουν.

παντως με το αμαζον χαμένη δεν βγαίνεις.

Εσενα λοιπον ψαχνουν ως υπερτυχερη του Lotto και κρυβεσαι? :lol:

Μικρο κομψο και διακριτικο.

Aν εννοεις αυτα που πουλανε σαν van cleef στα Ελληνικα κοσμηματοπωλεια, το γνωριζεις βεβαιως οτι ειναι απομιμησεις του γνωστου σχηματος(alhambra), ετσι δεν ειναι?

Εχω βρει αυτο σε alhambra. Δεν ξερω εαν σε βολευει/

Παντως ειναι αρκετα οικονομικο κ θα μπορουσες να το χαλασεις να χρησιμοποιησεις τα alhambraκια!

Αλλωστε το μικρο κομψο και διακριτικο θα το παρω εγω. Κ ενα για τη μαμα μου κ ενα για την κουμπαρα μου κ ενα για την φιλη μου την ουρσουλα....

Αν θες περνω ενα κ για εσενα!;)

-

Διαφημίσεις

Καποια στιγμή παλιά είχαμε αναφέρει μια εταιρία που αναλάμβανε να σου φέρει τα πράγματα απο Αμερική και να σου τα στείλει σαν "δώρο". Πως την έλεγαν για να ψάξω? Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς?

Παιδιά θυμάται κάποιος???

θα χτυπήσω και εγώ ένα

"sleek lined fabric provides a smooth silhouette"

Αccessaki ετσι γραφει στην περιγραφη οποτε ειναι σκετο υφασμα.

Εχω βρει αυτο σε alhambra. Δεν ξερω εαν σε βολευει/

Παντως ειναι αρκετα οικονομικο κ θα μπορουσες να το χαλασεις να χρησιμοποιησεις τα alhambraκια!

Αλλωστε το μικρο κομψο και διακριτικο θα το παρω εγω. Κ ενα για τη μαμα μου κ ενα για την κουμπαρα μου κ ενα για την φιλη μου την ουρσουλα....

Αν θες περνω ενα κ για εσενα!;)

Μάλλον ήθελες να μου βάλεις κάποιο λινκ με κολιέ κ το ξέχασες ε?

[quote=xanthi9;1553483

και αναμενω αυτο σε μαυρο

http://www.ebay.com/itm/200747257759?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

το 38DD τι νούμερο είναι? Εγώ εδώ συνήθως ζητάω το 80D είναι λίγο μπερδευτικά αυτά τα νούμερα!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Μάλλον ήθελες να μου βάλεις κάποιο λινκ με κολιέ κ το ξέχασες ε?

το 38DD τι νούμερο είναι? Εγώ εδώ συνήθως ζητάω το 80D είναι λίγο μπερδευτικά αυτά τα νούμερα!!!

US [38DD] / UK [38DD] / Eur [85E] /Australia [16DD] A/ France [100E]

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

US [38DD] / UK [38DD] / Eur [85E] /Australia [16DD] A/ France [100E]

α κατάλαβα.. θα μου είναι μεγάλο!

Πως μπορώ να βρω την αντιστοιχία του 80D? Κοίταξα σε αυτόν τον πωλητή αλλά δε βρήκα κάτι..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

"sleek lined fabric provides a smooth silhouette"

Αccessaki ετσι γραφει στην περιγραφη οποτε ειναι σκετο υφασμα.

ααααααααααα σε ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου δεν το πρόσεξα καθόλου :oops::oops: θα το έχω στα υπόψη, προς το παρόν χτύπησα ένα σε λευκό σαν το πρώτο λινκ της xanthi9

κοίταξε σε κάποιο από τα σουτιέν σου συνήθως τα Ελληνικά γράφουν όλα τα νούμερα πάνω, αν θυμάμαι καλά και τα τριουμφ τα γράφουν

το DD είναι η κουπ του σουτιέν δεν έχει να κάνει με το μέγεθος (ο αριθμός είναι η περίμετρος της πλάτης) όσο ποιο πλούσια τα ......ελέη:mrgreen::mrgreen: τόσο μεγαλύτερο και το γράμμα

KbLyp3.png 4AByp3.png

http://www.ebay.co.uk/itm/280869223170?_trksid=p5197.c0.m619#ht_500wt_1127

http://www.ebay.co.uk/itm/Converse-Silver-Easy-Slip-Strech-Lace-Trainers-Rrp-36-Uk-Size-3-Eu-35-5-/280870178868?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item41652ad034#ht_500wt_1127

με ενδιαφέρουν αυτά, καθότι μικροποδαρούσα και φαν των μπαλαρίνων αλλά και των all star, όμως δεν το κατέχω και πολύ με τις δημοπρασίες.....

θα πρέπει να μπιντάρω, λίγο πριν το τέλος κάποιο ποσό και να περιμένω;;;

μια μικρή βοήθεια θα την ήθελα .....

http://www.amazon.co.uk/Polisport-Boodie-Child-Seat-Black/dp/B0011FQ8XG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1335436026&sr=8-2 επίσης βρήκα αυτό σε σχετικά καλή τιμή...προφανώς ταιριάζει σε όλα τα ποδήλατα.

http://www.amazon.co.uk/Raleigh-Avenir-Snug-Child-Seat/dp/B000W4CSQ8/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1335436026&sr=8-6 επίσης.....

τελικα ψωνισε καμια απο tesco? εχει για λιγες μερες -10 λιρες για παραγγελιες ανω των 40 λιρων οποτε ειναι σα δωρεαν μεταφορικα.......

αρχικα εβαλα αυτη τη cash card της αλφα κ δε τη δεχτηκε, μετα εβαλα πιστωτικη κανονικη μαστερκαρντ κ τη δεχτηκε....... εστειλα κ μαιλ στο customer service......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...