Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Συνγώμη αλλά πως καταλαβαίνει ποιο είναι το 12UK;Γιατί κάτι 25wx32L λέει...μήπως ξέρει καμία κόπελα πως πάνε αυτά τα νούμερα;ωραία τζηνάκια αυτά!

w = waist = μέση

l = length = μήκος

σε ίντσες αυτά

Το 25wx32L είναι 63,5 εκ μέση και 81 εκ μήκος, νομίζω

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

w = waist = μέση

l = length = μήκος

σε ίντσες αυτά

Το 25wx32L είναι 63,5 εκ μέση και 81 εκ μήκος, νομίζω

Χατζικάκι αυτά πως τα βλέπεις; Γιατί στο sizing info δε βλέπω πουθενά 25...μόνο ευρωπαικά νούμερα και αγγλικά..

βρε κορίτσια, ψάχνω στο ebay για σταυρουδάκι van cleef κ δε βρίσκω τίποτα..

Πως να το γράψω στα Αγγλικά για να το βρω?

Δοκίμασα cross, cross beads αλλά δεν..

Εσενα λοιπον ψαχνουν ως υπερτυχερη του Lotto και κρυβεσαι? :lol:

Μικρο κομψο και διακριτικο.

Aν εννοεις αυτα που πουλανε σαν van cleef στα Ελληνικα κοσμηματοπωλεια, το γνωριζεις βεβαιως οτι ειναι απομιμησεις του γνωστου σχηματος(alhambra), ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

γεια σας,

στις 3/4 αγόρασα αυτά :http://www.ebay.co.uk/itm/251025173064?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127 και ακόμη δεν έχω παραλάβει. Στο μεταξύ έστειλα δύο μηνύματα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πωλητή. Έχετε καμιά ιδέα , τι πρέπει να κάνω;;;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220736580724&var=520030507697#ht_897wt_1110 σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το μπλουζάκι για έναν Κωσταντινούλη που γιορτάζει....τι λέτε;;;

μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω κάθισμα για το ποδήλατο ;;; η τιμή που βρίσκω στην τοπική αγορά είναι 50-60 ευρώ...

υπάρχει περίπτωση να βρω οικονομικότερο ;;; με μια πρόχειρη αναζήτηση στο ebay δεν βρήκα κάτι.

Θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη πχ άλλη μια βδομάδα (σκέψου οτι μεσολάβησε δικό τους πασχα κ δικό μας πάσχα...)κ μετά να του στειλεις μύνημα αν δεν έχουν έρθει ακόμη.

Τώρα όσο αφορά το κάθισμα για το ποδήλατο έχει εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/Avenir-Snug-Bike-Cycle-Child-Seat-Carrier-Multiple-Colours-Available-/280738786589?pt=UK_SportGoods_CyclAcces_RL&var=&hash=item870d5602e3#ht_3793wt_1270

και εδώ

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6003&rt=nc&_nkw=child+bike+seat&_adv=1&_dmd=2&_dmpt=UK_SportGoods_CyclAcces_RL&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=child+bike+seat&_sop=12&_trksid=p3286.c0.m14&_udhi=&_udlo=&_vc=1

ada9 και γενικοτερα, επειδη παιζει να αλλαξει παλι το κεθεστος και το ποσοστο με τις αποδειξεις που ζητανε (λεγανε για 50% μετα το καταπιανε) καλο ειναι να κραταμε τα παντα!

εχουμε καταλαβει οτι κανεις εκει μεσα δε ξερει πια τι θελει απο εμας!!!!!

ω ναι δίκιο έχεις!! :rolleyes:

Μαλλον ο υπαλληλος της next (αυτος που στελνει τα δεματα)θα νομιζε οτι η Ελλαδα βρισκεται εκτος Ευρωπαικης Ενωσης:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε που μπορει να μην ηξερε καν την υπαρξη της Ελλαδιτσας:confused::confused:

:rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα κοριτσια εχω να μπω παρα πολυ καιρο δυστυχως και σας ζηταω εκ των προτερων συγνωμη εαν εχει ρωτησει και αλλη κοπελα ψαχνω κορμακι εσωτερικα με κουμπακια απο κατω αλλα με τιταντακι οχι αμανικα εχετε τιποτα υποψην σας???

http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girls-NEXT-sleeveless-bodysuits-vests-/200747602194?pt=Baby_Clothing&hash=item2ebd7d5112#ht_500wt_1287

http://www.ebay.co.uk/sch/Baby-Clothing-/14738/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=1000&_nkw=vest&_adv=1&_dmd=2&_dmpt=Baby_Clothing&_fln=1&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=vest&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m1539&_udhi=&_udlo=&_vc=1

Καποια στιγμή παλιά είχαμε αναφέρει μια εταιρία που αναλάμβανε να σου φέρει τα πράγματα απο Αμερική και να σου τα στείλει σαν "δώρο". Πως την έλεγαν για να ψάξω? Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς?

16,48 ευρώ τα μεταφορικά αν τα αγόρασε από εκεί, το σύνολο 36 και κάτι ευρά ;)

πηρα 2 συσκευασιες

Order #:002-3190432-9845858Shipping Method:Standard Shipping Items: EUR 39,41 Shipping & Handling: EUR 16,54 ------ Total Before Tax: EUR 55,95 Estimated Tax To Be Collected:* USD 0.00 ------ Order Total: EUR 55,95

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ti δεν κανω καλα αξες? γιατι μου το βγαζει 24.95 +4.89 δολλαρια?εχω κανει sign in και το προχωρησα μηπως αλλαξει τα μεταφορικα, αλλα μην το παραγγειλω κιολας και εχει αλλες τιμες!!!αν μπορεις βοηθησε με..αλλιως θα περιμενω την ξανθη να ξαναμπει

ok... το προχωρησα κ μου το βγαζει οπως το λες..ευχαριστωωωω

περιμενω λοιπον απο την ξανθη να μου πει αν το αγορασε απο το αμερικανικο αμαζον

ναι απο το αμερικανικο το πηρα αφου οπου και να εκανα αναζητηση δεν το ειχαν ή το ειχαν ακριβοτερα απο το αμαζον και ετσι πηρα 2 συσκευασιες ωστε να μου ερθουν καπως λιγοτερα τα μεταφορικα απο το να εκανα καποια αλλη παραγγελια αργοτερα.Για αυτο το ποσο 55,95 ευρω θα το σταματησουν τελωνειο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ναι απο το αμερικανικο το πηρα αφου οπου και να εκανα αναζητηση δεν το ειχαν ή το ειχαν ακριβοτερα απο το αμαζον και ετσι πηρα 2 συσκευασιες ωστε να μου ερθουν καπως λιγοτερα τα μεταφορικα απο το να εκανα καποια αλλη παραγγελια αργοτερα.Για αυτο το ποσο 55,95 ευρω θα το σταματησουν τελωνειο?

xanthi9 δεν νομίζω, το ποσό είναι μικρό, η αποστολή αν κατάλαβα καλά είναι απλό ταχυδρομείο και ο πωλητής δεν είναι το άμαζον για να έχει κούτα που χτυπάνε τα λόγκο οπότε :D

καλημέρα δεν είπα ε????

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αδικα χαρηκα για τα pampers απο amazon.uk......λετε να μην τα στειλουν τελικα????

''Hello,

We regret to inform you that the following items have been delayed as we are still awaiting stock from our suppliers :

"Pampers Baby-Dry Size 4 (15-44 lbs/7-18 kg) Nappies - Giga Pack of 152 Nappies"

Estimated arrival date: May 02 2012 - May 11 2012

One of Amazon's aims is to provide a convenient and efficient service; in this case, we have fallen short. Please accept our sincere apologies.

You haven't been charged for this item yet as we don't debit money from your payment card until just before your items are dispatched. We'll send you a confirmation e-mail when your items are dispatched to confirm the date, contents and method of delivery.''

r1OMp3.png KcCbp3.png

ναι και εγω ετσι λεω για 70 τοσα δολλαρια οτι δεν θα το σταματησουν και ειναι απλο ταχυδρομειο

επισης να πω οτι για κοριτσακια με μεγαλο στηθος καλη ωρα οπως εγω παρελαβα εχτες τα σουτιεν minimizer της Liliyette ,καλα ειναι απαιχτα τα δοκιμασα με μια μπλουζα που ειχα απορριψει καθως τονιζε αρκετα το στηθος και με αυτα ειναι super, δεν νομιζω οτι θα βαλω καποιο αλλο σουτιεν ,εκανα και αλλη παραγγελια εχθες σε μαυρο:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ναι και εγω ετσι λεω για 70 τοσα δολλαρια οτι δεν θα το σταματησουν και ειναι απλο ταχυδρομειο

επισης να πω οτι για κοριτσακια με μεγαλο στηθος καλη ωρα οπως εγω παρελαβα εχτες τα σουτιεν minimizer της Liliyette ,καλα ειναι απαιχτα τα δοκιμασα με μια μπλουζα που ειχα απορριψει καθως τονιζε αρκετα το στηθος και με αυτα ειναι super, δεν νομιζω οτι θα βαλω καποιο αλλο σουτιεν ,εκανα και αλλη παραγγελια εχθες σε μαυρο:tongue:

για βάλε λινκ από τα σουτιεν ψάχνομαι να κρατάει καλά τα..........κάλλη μου :D:D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εσενα λοιπον ψαχνουν ως υπερτυχερη του Lotto και κρυβεσαι? :lol:

Μικρο κομψο και διακριτικο.

Aν εννοεις αυτα που πουλανε σαν van cleef στα Ελληνικα κοσμηματοπωλεια, το γνωριζεις βεβαιως οτι ειναι απομιμησεις του γνωστου σχηματος(alhambra), ετσι δεν ειναι?

:D:D:D χαχαχα!!!!! Πολύ καλό!!!! Γιατί έβαλες το λινκ όμως δημόσια??? Φοβάμαι μη μου το φάει κανένας άλλος!!!!!!!!! :P:p

Έβαλα το alhambra αλλά δε μου έβγαλε κάτι σχετικό.. γιατί?

Το θέλω για την κατασκευή κοσμημάτων, σαν αυτά που έχουν τα βραχιόλια από καοτσούκ..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...