Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δεν εχεις καμία διασφαλιση. Πως αποδεικνυεις οτι πηρες γραμ/σημα για τη συγκεκριμενη αποστολη?

Παντως κοριτσακι λεει "Flower Glass Beads" και οχι "leaves"

Ξερω κι'εγω? Ενα ευρω εκαναν. ας παει και το παλιαμπελο. :D

Λες να ήταν τόσο πονηρός ο άτιμος? Δε το σκέφτηκα καθόλου αυτό! Δε θα ζητησω τα λεφτα μου πίσω αλλά ενα μνμ θα το στειλω! Για να μη νομίζουν πως τρωμε ότι μας στείλουν!!!! :?:?:-?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις πηρα αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B004WSXD4G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A34WN0FQN1D8YJ απο amazon οπου και να διαβασα στο νετ εχει πολυ καλες κριτικες βεβαια θα πρεπει να σταματησω τη κακη συνηθεια να τρωω παστες και μετα να πασαλειβομαι με κρεμες:tongue:

Το πήρες απο amazon αμερικής;; Με τα μεταφορικά πάλι 36? νομίζω δεν τα σταματούν αυτά στο τελωνείο;

Δεν εχεις καμία διασφαλιση. Πως αποδεικνυεις οτι πηρες γραμ/σημα για τη συγκεκριμενη αποστολη?

Παντως κοριτσακι λεει "Flower Glass Beads" και οχι "leaves"

Ξερω κι'εγω? Ενα ευρω εκαναν. ας παει και το παλιαμπελο. :D

Εγω ειχα παρει απο petit bateau στο Ψυχικο. (κερατιατικα εννοειται :evil::evil::evil:)

Σ ευχαριστω πολυ αλλα ειμαι σε νησι γι αυτο ψαχνω εαν βρω κατι στο ιντερνετ!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Μπιτσονι, σε ελληνα παραληπτη εστειλες απο εμας εδω εννοεις??

ποτε αν επιτρεπετε????? ποσος χρονος δηλ εχει περασει και περιοχη εδω???

εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα ελτα ηλιουπολης πλεον και τα αποφευγω

τωρα του αμαρουσιου εχουν κανει 2 κουτσουκελες σε τοσα δεματα αλλα δεν εχω χασει τιποτα στην τελικη

Διαφημίσεις

Μπιτσονι, σε ελληνα παραληπτη εστειλες απο εμας εδω εννοεις??

ποτε αν επιτρεπετε????? ποσος χρονος δηλ εχει περασει και περιοχη εδω???

εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα ελτα ηλιουπολης πλεον και τα αποφευγω

τωρα του αμαρουσιου εχουν κανει 2 κουτσουκελες σε τοσα δεματα αλλα δεν εχω χασει τιποτα στην τελικη

Aπό του Αμαρουσίου το κεντρικό έκδόθηκε η επιταγή μου και δεν έφτασε ποτέ σε εμένα:evil::evil:

αλλα ελπιζω θα τη φτιαξουν εεεε....γενικα ειναι ολες καλοβολες ρε συ εκει και εξυπηρετικες

με της ηλιουπολης εχω βριστει πατοκορφα!!!!

εχω και ενα αγχος τωρα περιμενω τζιμπο σε καινουργια διευθυνση λογω μετακομισης της εταιρειας! ελπιζω ο ταχυδρομος να βρει τον Ομιλο ξανα χαχχαχαχα

Κορίτσια ερωτησούλα...Θέλω να αγοράσω όπως έχω ξανά αναφέρει κάποια παπούτσια απο Αμερική και εχω μπερδευτεί με τα νούμερα (εγώ φοράω 37 ευρωπαϊκό και 4 αγγλικό, αυτοί στην στήλη του 4 αγγλικό το ευρωπαικό το δίνουν σαν 36). Τέλως πάντων δίνουν και εκατοστά. Που αναφέρονται όμως αυτά; Τι μετράμε; Λέει 21 εκατοστά απο την κάτω πλευρά του παπουτσιού είναι τόσο; (αφού το τακούνι μπαίνει πιο μέσα!!!!).Ζωγραφίζω το πόδι μου και μετρώ την απόσταση; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!

Κορίτσια ερωτησούλα...Θέλω να αγοράσω όπως έχω ξανά αναφέρει κάποια παπούτσια απο Αμερική και εχω μπερδευτεί με τα νούμερα (εγώ φοράω 37 ευρωπαϊκό και 4 αγγλικό, αυτοί στην στήλη του 4 αγγλικό το ευρωπαικό το δίνουν σαν 36). Τέλως πάντων δίνουν και εκατοστά. Που αναφέρονται όμως αυτά; Τι μετράμε; Λέει 21 εκατοστά απο την κάτω πλευρά του παπουτσιού είναι τόσο; (αφού το τακούνι μπαίνει πιο μέσα!!!!).Ζωγραφίζω το πόδι μου και μετρώ την απόσταση; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!

καλησπερα τα αμερικανικα νουμερα ειναι διαφορετικα απο τα αγγλικα αν εισαι αγγλικο 4 τοτε αμερικανικο εισαι 5 ετσι πανε τα νουμερα/.Καλη αγορα

Koρίτσια, που ψωνίσατε ή που θα ψωνίσετε από το ΝΕΧΤ.

Το ΝΕΧΤ από όσο γνωρίζω είναι αγγλικό μπράντ, που σημαίνει ότι δεν φεύγει από ΗΠΑ, που σημαίνει ότι δεν περνάει από τελωνείο.

Όσες δεχθήκατε τηλεφωνήματα, δεν τα έκανε το αρμόδιο τελωνείο. Ας πούν όσες είχαν παραλάβει δέματα που τελωνίσθηκαν από ΗΠΑ, ποιός τις πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει για τα έξοδα εκτελωνισμού. Η αρμόδια εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός από τις περιπτώσεις που τα δέματα έρχονταν μέσω τελωνείου Πειραιά και ΕΛΤΑ, οπότε μάθαιναν την λυπητερή όταν μαζί με την ειδοποίηση των ΕΛΤΑ λάμβαναν και αντίγραφο της διασάφησης εισαγωγής.

Η παρανόηση που έχει γίνει είναι καθαρά θέμα κούριερ. Στο τελωνείο, αυτά τα δέματα, τα εντός Ε.Ε., δεν θα εμφανίζονταν καν, δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό.

Είναι λάθος της εταιρείας ταχυμεταφορών, είτε ακούσιο είτε εκούσιο. Όλα τα ενδεχόμενα παίζουν.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Πολύυυ ωραίο, σα θυγατρικό του τζίμπο... Κρίμα που δεν στέλενι Ελλαδα...

Είδες μωρέ ? Το είχα ποστάρει κάποια στιγμή στο άλλο θέμα, στο πάρεντς, αλλά δεν στέλνουν, μόνο μέσω Αμερικάνου ξάδερφου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Επίσης, βοηθήστε με...

μου άρεσε αυτό το παντελόνι, αλλά σε τι νούμερο πρέπει να πάρω?? το 12UK μου είναι καλό, το 10άρι στενό... και η περίμετρος της μέσης μου είναι 78cm

Μπερδεύτηκα...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Κορίτσια καλησπέρα και εγω έχω τρομερό πρόβλημα με το δέμα απο next. Έκανα παραγγελία την Παρασκευή που μας πέρασε και την Τρίτη μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο dhl να τους καλέσω γιατι υπάρχει θέμα με το δέμα μου......τους περνώ τηλ και μου λένε κυρία μου έχετε δέμα απο Αμερική και είναι Αθήνα τελωνείο αν θελω να το εκτελωνησουνε αυτοί η αν θα το κάνω εγω. Τους λέω δεν περιμένω κανένα δέμα απο Αμερική και αυτοί να επιμένουμε .... Μετά απο ολόκληρη φασαρία μου λέει είναι απο το νεξτ....τους λέω το δέμα ήρθε απο Αγγλία και όχι απο Αμερική και αν μπούνε στο δικό τους σιτε και κάνουνε tracking το δέμα θα δούνε ακριβός απο που ήρθε!!!! Μου λέει καλά κυρία μου θα το ψάξουμε και θα σας ξανα καλέσουμε .... Πέρασαν 3 ώρες τίποτα .... Τους ξανα περνω ... Μου λέει ¨ναι (ααααντε) τελικά είναι απο Αγγλία αλλά μάλλον πριν ξεκινήσει απο Αγγλία ήρθε απο hong kong και κάτι τέτοιες μακακιες!!! Λέει έχουνε παρά πολλά δέματα απο νεξτ και είναι όλα στο τελωνείο και θα στείλουνε έμαιλ στο νεξτ να τους ενοιμερωσουνε... Αλλά μάλλον λέει θα σταλθουνε πίσω .... τΑ ΝΕΥΡΑ μου!!! Γενικώς ήτανε απαράδεκτη η DHL....

Επίσης, βοηθήστε με...

μου άρεσε αυτό το παντελόνι, αλλά σε τι νούμερο πρέπει να πάρω?? το 12UK μου είναι καλό, το 10άρι στενό... και η περίμετρος της μέσης μου είναι 78cm

Μπερδεύτηκα...

Συνγώμη αλλά πως καταλαβαίνει ποιο είναι το 12UK;Γιατί κάτι 25wx32L λέει...μήπως ξέρει καμία κόπελα πως πάνε αυτά τα νούμερα;ωραία τζηνάκια αυτά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...