Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θέλω να θέσω ένα θεματάκι σε όσες έχουν πουλήσει κατά καιρούς πραγματακια μέσω internet. Στις 09/04 έστειλα με απλό ταχυδρομείο ένα δεματάκι, όμως ο παραλήπτης (ο οποίος σημειωτέον δε δέχτηκε να μοιραστούμε τα μεταφορικά για συστημένη αποστολή,αλλά προτίμησε την απλή, την οποία επιβαρύνθηκα εγώ) μου έστειλε ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη. Την ίδια μέρα είχα στείλει άλλα δυο δεματάκια (ένα απλό και ένα συστημένο) και έφτασαν κανονικότατα.

Πήρα στο ΚΕΠ των ΕΛΤΑ να θέσω το πρόβλημα και μου είπαν ότι από τη στιγμή που ήταν απλό, δε μπορώ να κάνω ουσιαστικά κάτι :evil: :evil: :evil:.

Πως πρέπει να κινηθώ α. απέναντι στα ΕΛΤΑ & β. απέναντι στον αγοραστή, ο οποίος επέλεξε απλή αποστολή αλλά δε θέλω να έχω και πρόβλημα μαζί του?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα ετσι μου ειχαν πει καποια στιγμη που νομιζα πως το δεμα μου δεν εχει φτασει. στο απλο ταχυδρομειο δε μπορεις να κανεις τιποτα, και ποσο μαλλον να κινηθεις κατα των ελτα που ειναι διασφαλισμενοι. σου λεει με απλο πιο φτηνα αλλα ενεχει το ταδε κινδυνο, γιαυτο σου προσφερουμε εναλλακτικες... Τωρα για τον αγοραστη τι να σου πω. κανονικα θα πρεπε να του γυρισεις τα χρηματα πισω, αλλιως αυτος μπορει να λεει πως τον εκλεψες ( πηρες χρηματα και δεν εστειλες ποτε κατι). απο την αλλη μπορει να χει παραλαβει και να το λεει ετσι. Εγω παντως οταν στελνω παιρνω αποδειξη απο το ελτα το αντιτιμο των γραμματοσημων και το στελνω στον αγοραστη με mail η μμς...ετσι ειμαι πιο διασφαλισμενη στο θεμα απεναντι του οτι το στειλα....

Καλησπέρα!

Θέλω να θέσω ένα θεματάκι σε όσες έχουν πουλήσει κατά καιρούς πραγματακια μέσω internet. Στις 09/04 έστειλα με απλό ταχυδρομείο ένα δεματάκι, όμως ο παραλήπτης (ο οποίος σημειωτέον δε δέχτηκε να μοιραστούμε τα μεταφορικά για συστημένη αποστολή,αλλά προτίμησε την απλή, την οποία επιβαρύνθηκα εγώ) μου έστειλε ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη. Την ίδια μέρα είχα στείλει άλλα δυο δεματάκια (ένα απλό και ένα συστημένο) και έφτασαν κανονικότατα.

Πήρα στο ΚΕΠ των ΕΛΤΑ να θέσω το πρόβλημα και μου είπαν ότι από τη στιγμή που ήταν απλό, δε μπορώ να κάνω ουσιαστικά κάτι :evil: :evil: :evil:.

Πως πρέπει να κινηθώ α. απέναντι στα ΕΛΤΑ & β. απέναντι στον αγοραστή, ο οποίος επέλεξε απλή αποστολή αλλά δε θέλω να έχω και πρόβλημα μαζί του?

Πραγματικά δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι..

Σου λέει είναι απλό, μπορεί να χάθηκε, μπορεί να παράπεσε. Ακόμα κ ψέματα να λέει ο παραλήπτης, δε μπορείς να το αποδείξεις!

Εγώ τις λίγες φορές που έστειλα πράγματα, τα έστειλα με αντικαταβολή για να είμαι σίγουρη. Βέβαια, αν η αξία του πακέτου είναι πολύ μικρη, δε σε συμφέρει αυτό..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

μολις πηρα αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B004WSXD4G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A34WN0FQN1D8YJ απο amazon οπου και να διαβασα στο νετ εχει πολυ καλες κριτικες βεβαια θα πρεπει να σταματησω τη κακη συνηθεια να τρωω παστες και μετα να πασαλειβομαι με κρεμες:tongue:

xanthi 9 ,το αγορασες απο το αμερικανικο amazon?4.89 δολλαρια τα μεταφορικα??

Διαφημίσεις

κι εμενα ετσι μου ειχαν πει καποια στιγμη που νομιζα πως το δεμα μου δεν εχει φτασει. στο απλο ταχυδρομειο δε μπορεις να κανεις τιποτα, και ποσο μαλλον να κινηθεις κατα των ελτα που ειναι διασφαλισμενοι. σου λεει με απλο πιο φτηνα αλλα ενεχει το ταδε κινδυνο, γιαυτο σου προσφερουμε εναλλακτικες... Τωρα για τον αγοραστη τι να σου πω. κανονικα θα πρεπε να του γυρισεις τα χρηματα πισω, αλλιως αυτος μπορει να λεει πως τον εκλεψες ( πηρες χρηματα και δεν εστειλες ποτε κατι). απο την αλλη μπορει να χει παραλαβει και να το λεει ετσι. Εγω παντως οταν στελνω παιρνω αποδειξη απο το ελτα το αντιτιμο των γραμματοσημων και το στελνω στον αγοραστη με mail η μμς...ετσι ειμαι πιο διασφαλισμενη στο θεμα απεναντι του οτι το στειλα....

Απόδειξη από τα ΕΛΤΑ έχω και γω για τα έξοδα των πακέτων που είχα στείλει με ημ/νια,ώρα και τα σχετικά, αλλά και αυτό με την ίδια λογική δε λέει κάτι. Τι να πω!Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναστείλω τίποτα στο συγκεκριμένο!!!Από κει και πέρα εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει για να νιώθω εγώ άνετα και η ντροπή δική του αν όντως έχει παραλάβει.

γεια σας,

στις 3/4 αγόρασα αυτά :http://www.ebay.co.uk/itm/251025173064?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127 και ακόμη δεν έχω παραλάβει. Στο μεταξύ έστειλα δύο μηνύματα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πωλητή. Έχετε καμιά ιδέα , τι πρέπει να κάνω;;;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220736580724&var=520030507697#ht_897wt_1110 σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το μπλουζάκι για έναν Κωσταντινούλη που γιορτάζει....τι λέτε;;;

μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω κάθισμα για το ποδήλατο ;;; η τιμή που βρίσκω στην τοπική αγορά είναι 50-60 ευρώ...

υπάρχει περίπτωση να βρω οικονομικότερο ;;; με μια πρόχειρη αναζήτηση στο ebay δεν βρήκα κάτι.

γεια σας,

στις 3/4 αγόρασα αυτά :http://www.ebay.co.uk/itm/251025173064?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1127 και ακόμη δεν έχω παραλάβει. Στο μεταξύ έστειλα δύο μηνύματα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πωλητή. Έχετε καμιά ιδέα , τι πρέπει να κάνω;;;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220736580724&var=520030507697#ht_897wt_1110 σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το μπλουζάκι για έναν Κωσταντινούλη που γιορτάζει....τι λέτε;;;

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα. Μερικές φορές αργουν κ δεν έρχονται σε μια - δυο εβδομάδες αλλά σε τρεις - τέσσερις. Ειδικά αν είναι απλό ταχυδρομείο. Αν κλείσει μήνας κ δεν έρθει επικοινώνησε ξανά μαζί του κ αν δε σου απαντάει, μπορείς να ανοίξεις case. Τα λεφτά σου πάντως δεν τα χάνεις!

Όμορφο κ το μπλουζάκι! :)

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

16,48 ευρώ τα μεταφορικά αν τα αγόρασε από εκεί, το σύνολο 36 και κάτι ευρά ;)

ti δεν κανω καλα αξες? γιατι μου το βγαζει 24.95 +4.89 δολλαρια?εχω κανει sign in και το προχωρησα μηπως αλλαξει τα μεταφορικα, αλλα μην το παραγγειλω κιολας και εχει αλλες τιμες!!!αν μπορεις βοηθησε με..αλλιως θα περιμενω την ξανθη να ξαναμπει

ok... το προχωρησα κ μου το βγαζει οπως το λες..ευχαριστωωωω

περιμενω λοιπον απο την ξανθη να μου πει αν το αγορασε απο το αμερικανικο αμαζον

Bichoni τελικά δεν παρέλαβε???

Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα και φταίνε σίγουρα τα ΕΛΤΑ:evil::evil:

Στις 4/4 παρέλαβε ο πελάτης το δέμα και πλήρωσε κανονικά!

17/4 κι ενώ έλειπα μου λέει ο αντρας μου ήρθε ενα χαρτί , λέω η επιταγή θα είναι:rolleyes: έρχομαι Αθήνα και δεν ηταν επιταγή αλλά δέμα από το άμαζον!

Τη Δευτερα πάω στο ταχυδρομείο μου και τους λέω να ψάξουν, μου λένε δεν είναι εδώ και να πάρω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο του παραλήπτη:evil:

Σήμερα παίρνω τηλεφωνο και μου λένε εμείς εκδόσαμε την επιταγή, αυτοί την έχασαν:evil::evil::evil: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!μετά από καμια δεκαρια τηλέφωνα, οχι παρτε σ αυτο, όχι πάρτε στο άλλο κατέληξαν στο να πάω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και να κάνω αίτηση αναζήτησης και θααααααααα την ξαναεκδόσουν!!!!!

Στη δική σου περίπτωση πάντως τι να πώ?Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ θα επέστρεφα τα χρηματα και δεν θα ξαναπουλούσα τιποτα σ αυτό το πελάτη. Αν και κάτι μου λέει οτι τα ΕΛΤΑ το καναν πάλι το θαύμα τους!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι να πω!

Το γαμώτο είναι ότι είπα εξ' αρχής να μοιραστούμε τα έξοδα για συστημένο (συνήθως αυτό κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο) ή να αναλάβω τα έξοδα του απλού ταχυδρομείου & επέλεξε το δεύτερο :cry: :cry: :cry:. Κρίμα και τα έξοδα αποστολής και εννοείται τα πραγματάκια που έκακαν φτερά.

Πάντως τα ελτά είναι απίστευτα. Και γω σήμερα είδα και έπαθα καιάκρη δεν έβγαλα τελικά.

Αν πας στο shipping services αναφέρει ότι δε στέλνουν.

Σ'ευχαριστώ ,κριμα:(

Σήμερα παρέλαβα κοστούμι για τον μεγάλο μου γιο που θα γινει παράνυφος:

1 15ευρώ

2 10ευρώ

3 5ευρώ

άψογα,αν και το πουκάμισο επρεπε να το πάρω μεγαλήτερο.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

...Εγω παντως οταν στελνω παιρνω αποδειξη απο το ελτα το αντιτιμο των γραμματοσημων και το στελνω στον αγοραστη με mail η μμς...ετσι ειμαι πιο διασφαλισμενη στο θεμα απεναντι του οτι το στειλα....

Δεν εχεις καμία διασφαλιση. Πως αποδεικνυεις οτι πηρες γραμ/σημα για τη συγκεκριμενη αποστολη?

Λοιπόν κορίτσια, παρέλαβα σήμερα μεταξύ άλλων από τον ίδιο πωλητή αυτά τα γυάλινα χαντράκια και ενώ στη φώτο δείχνει δύο σχέδια, αυτά που έλαβα ήταν μόνο στο ένα σχέδιο κ μάλιστα το σκέτο με τη μαργαρίτα, όχι το άλλο που φαίνεται και πιο ωραίο. Τι να κάνω? Να στείλω μνμ κ να του το πω? Τα υπόλοιπα πράγματα του ήταν μια χαρά και η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι για ένα ευρώ που έκαναν αλλά απ'την άλλη πως να του αφήσω πέντε αστέρια ενώ δεν τα αξίζει?

Παντως κοριτσακι λεει "Flower Glass Beads" και οχι "leaves"

Ξερω κι'εγω? Ενα ευρω εκαναν. ας παει και το παλιαμπελο. :D

Καλησπερα κοριτσια εχω να μπω παρα πολυ καιρο δυστυχως και σας ζηταω εκ των προτερων συγνωμη εαν εχει ρωτησει και αλλη κοπελα ψαχνω κορμακι εσωτερικα με κουμπακια απο κατω αλλα με τιταντακι οχι αμανικα εχετε τιποτα υποψην σας???

Εγω ειχα παρει απο petit bateau στο Ψυχικο. (κερατιατικα εννοειται :evil::evil::evil:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...