Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

αποκλείεται να σε πήραν από το τελωνείο άλλη δουλειά δεν έχουν να παίρνουν τηλέφωνα (θα σου φέρναν το μπουγιουρντί στο σπίτι) από την εταιρεία κουριερ ήταν, δηλαδή την dhl ελπίζω να σου άφησαν τηλέφωνο επικοινωνίας πάρτους και πές τους να ξανακοιτάξουν τα κιτάπια τους το δέμα έρχεται από την Αγγλία και δεν υπάρχουν δασμοί

όπως επίσης πές τους ότι η δασμολόγηση γίνεται στην εκάστοτε χώρα προορισμού του δέματος και όχι από τον αποστολέα.

και ότι σύμφωνα με την εταιρεία αποστολής τους δέματος την next direct μέ έδρα στην Αγγλία εσύ θα πρέπει να παραλάβεις σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Αν επιμένουν ότι θα πρέπει να πληρωθούν φόροι ζήτα τους να σου στείλουν μέσω φαξ ή μειλ το δελτίο αποστολής που υπάρχει επάνω στο πακέτο.

αυτά

Εχεις δικαιο απο dhl ητανε,πηρα τηλεφωνο αλλα δεν εβγαλα ακρη.Επιμενουν οτι η εξουσιοδοτηση ειναι για εκτελωνιστικους λογους(παροτι το ειδανε και οι ιδιοι οτι το δεμα ερχετε απο Αγγλια)και μου ειπανε να τους αφησω το τηλ. μου και θα με ξανακαλεσουνε για να μου πουνε τον χρονο παραδοσης......

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως παρηγγειλες απο Αμερικη αντι απο Αγγλια?

Απο Αγγλια ειναι αφου το ειδανε και αυτοι απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουνε ουτε οι ιδιοι ακρη......

Γατουλα μηπως να το δωσω γιατι δεν βλεπω να με ξαναπερνουνε:evil::evil::evil:

q3Owp3.png

aijjp3.png

Εχεις δικαιο απο dhl ητανε,πηρα τηλεφωνο αλλα δεν εβγαλα ακρη.Επιμενουν οτι η εξουσιοδοτηση ειναι για εκτελωνιστικους λογους(παροτι το ειδανε και οι ιδιοι οτι το δεμα ερχετε απο Αγγλια)και μου ειπανε να τους αφησω το τηλ. μου και θα με ξανακαλεσουνε για να μου πουνε τον χρονο παραδοσης......

Και εγώ τηλέφωνό τουσ περιμένω και αν δεν με πάρουν στο επόμενο 5λεπτο θα τα ακούσουν. Τέρμα οι ευγένειες. Η κα Μαλ... της DHL που έχει αναλάβει την υπόθεση θα τα ακούσει όλα.

Θα ενημερώσω.

Μηπως παρηγγειλες απο Αμερικη αντι απο Αγγλια?

Όχι από LEEDS - UK είναι.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν η απάντηση της κυρίας ήταν ότι περιμένουν απάντηση από τη ΝΕΧΤ γιατί πάνω στο δέμα έχουν βάλει ότι υπόκειται σε δασμούς και ποιος το έβαλε κλπκλπκλπ. Θα επικοινωνήσει αυριο πάλι μαζί μου (τα νευρα μου) αλλά θα το παραλάβω ατελώς (αυτό έλειπε να μου ζητούσαν να πλήρωνα πάλι θα μας άκουγαν) αλλά δεν ξέρει πότε.

Λοιπόν κορίτσια, παρέλαβα σήμερα μεταξύ άλλων από τον ίδιο πωλητή αυτά τα γυάλινα χαντράκια και ενώ στη φώτο δείχνει δύο σχέδια, αυτά που έλαβα ήταν μόνο στο ένα σχέδιο κ μάλιστα το σκέτο με τη μαργαρίτα, όχι το άλλο που φαίνεται και πιο ωραίο. Τι να κάνω? Να στείλω μνμ κ να του το πω? Τα υπόλοιπα πράγματα του ήταν μια χαρά και η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι για ένα ευρώ που έκαναν αλλά απ'την άλλη πως να του αφήσω πέντε αστέρια ενώ δεν τα αξίζει?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Λοιπόν η απάντηση της κυρίας ήταν ότι περιμένουν απάντηση από τη ΝΕΧΤ γιατί πάνω στο δέμα έχουν βάλει ότι υπόκειται σε δασμούς και ποιος το έβαλε κλπκλπκλπ. Θα επικοινωνήσει αυριο πάλι μαζί μου (τα νευρα μου) αλλά θα το παραλάβω ατελώς (αυτό έλειπε να μου ζητούσαν να πλήρωνα πάλι θα μας άκουγαν) αλλά δεν ξέρει πότε.

Μαλλον την ιδια κυρια εχουμε :evil: γιατι και σε μενα τα ιδια ειπε.Μου ζητησε καποια στοιχεια για την δηλωση εξουσιοδοτησης για να εκτελωνιστουνε μεχρι την Παρασκευη και να τα εχω την Δευτερα :mad:.

Εγω θελω να ρωτησω τα αλλα κοριτσια που παραγγειλανε απο nextdirect τα ιδια ειχανε???

q3Owp3.png

aijjp3.png

Και να συμπληρώσω όσες παραλάβατε με πoια courries σας τα έστειλαν; Γιατί η DHL λέει ότι φταίει η ΝΕΧΤ αφού η φορτωτική που κόλλησε στο δέμα γράφει WPX (εκτός κοινοτικής χώρας).

Διαφημίσεις

μολις πηρα αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B004WSXD4G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A34WN0FQN1D8YJ απο amazon οπου και να διαβασα στο νετ εχει πολυ καλες κριτικες βεβαια θα πρεπει να σταματησω τη κακη συνηθεια να τρωω παστες και μετα να πασαλειβομαι με κρεμες:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Μαλλον την ιδια κυρια εχουμε :evil: γιατι και σε μενα τα ιδια ειπε.Μου ζητησε καποια στοιχεια για την δηλωση εξουσιοδοτησης για να εκτελωνιστουνε μεχρι την Παρασκευη και να τα εχω την Δευτερα :mad:.

Εγω θελω να ρωτησω τα αλλα κοριτσια που παραγγειλανε απο nextdirect τα ιδια ειχανε???

Και να συμπληρώσω όσες παραλάβατε με πoια courries σας τα έστειλαν; Γιατί η DHL λέει ότι φταίει η ΝΕΧΤ αφού η φορτωτική που κόλλησε στο δέμα γράφει WPX (εκτός κοινοτικής χώρας).

Oχι δεν είχα τέτοιο θέμα:rolleyes: Με DHL ήρθαν στην πόρτα μου!

Καλά ξεμπερδέματα!

ΕΝΤΙΤ:Μας έβγαλαν από τη ΕΕ και δε μας το χου πει ακόμα :Ρ

Μαλλον ο υπαλληλος της next (αυτος που στελνει τα δεματα)θα νομιζε οτι η Ελλαδα βρισκεται εκτος Ευρωπαικης Ενωσης:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε που μπορει να μην ηξερε καν την υπαρξη της Ελλαδιτσας:confused::confused:

q1kup2.pngza5op2.png

Μαλλον ο υπαλληλος της next (αυτος που στελνει τα δεματα)θα νομιζε οτι η Ελλαδα βρισκεται εκτος Ευρωπαικης Ενωσης:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε που μπορει να μην ηξερε καν την υπαρξη της Ελλαδιτσας:confused::confused:

:D:Dναι .....να έρχονται κάθε χρόνο και να καίγονται σαν αστακοί ξέρουν τα Εγγεζακια, που πέφτει το Ελλαδισταν δεν ξέρουν ..............:tongue::tongue:

(μάλλον αυτό είναι πάντως στην θέση σας θα έστελνα και ένα ξεχεστήριο στο μειλ της νεχτ για να το έχουν υπόψη τους)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλησπερα κοριτσια εχω να μπω παρα πολυ καιρο δυστυχως και σας ζηταω εκ των προτερων συγνωμη εαν εχει ρωτησει και αλλη κοπελα ψαχνω κορμακι εσωτερικα με κουμπακια απο κατω αλλα με τιταντακι οχι αμανικα εχετε τιποτα υποψην σας???

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...