Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ada η απόδειξη που σου στείλανε τι έγραφε ??

τα ταμπελάκια με λίρες Αγγλίας λογικό μου κάνει, μια και το στόκ τους θα φεύγει από αποθήκες στην Αγγλία δεν θα μπαίνουν στον κόπο να βγάζουν ετικέτες και σε ευρώ

(σε κάποια μαγαζιά όπως η τεσκο και νομίζω τα mandco γράφει από κάτω και ενδεικτικά κάποια τιμή σε Ευρώ)

Το αυτό θα ρώταγα και εγώ....το θέμα είναι η απόδειξη τι λέει ...πρέπει να είναι σαν το αμαζον λογικά έτσι αξεσάκι;που προσθέτει το 23% και μπορείς να τη βάλεις και στην εφορία ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αυτό θα ρώταγα και εγώ....το θέμα είναι η απόδειξη τι λέει ...πρέπει να είναι σαν το αμαζον λογικά έτσι αξεσάκι;που προσθέτει το 23% και μπορείς να τη βάλεις και στην εφορία ε;

ναι αυτό σκεφτόμουν και εγώ Μαριτάκι μου αλλά δείτε τι λέει εδώ

http://www.nextdirect.com/gr/en/terms

Prices

The prices quoted are those ruling at the time of production. Due to circumstances beyond our control prices may have to be altered up or down, including any alterations to the rate of value added tax. If for this, or any other reason, an item is not acceptable, it may be returned providing it is sent back within 28 days and is in new, unused condition. Certain products cannot be returned. See section above, for details. All prices shown are cash prices in Euros (?). We reserve the right to accept or reject orders, to refuse applications or with prior written notice to close an account. Prices of goods displayed in and ordered through the Directory may differ from prices in store.

επίσης έχει μια λίστα με τοπικά vat id όπου η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται

Supply

We reserve the right to refuse to supply any individual or company.

The supplier of the goods featured is Next Directory (a trading name of Next Retail Limited), Desford Road, Enderby, Leicester, LE19 4AT UK.

• Company Registered Number: 4521150
  • United Kingdom VAT Registration: GB 179 7658 90
  • Eire VAT Registration: IE 9973 522 O
  • Germany VAT Registration: DE 173548186
  • Cyprus VAT Registration: CY 99200002 N
  • Spain VAT Registration: N 0060092 D
  • Jersey GST Registration: 0002822
  • Finland VAT Registration: FI 2278066-9
  • France VAT Registration: FR 27 514868827
  • Holland VAT Registration: NL 814246205 B01
  • Sweden VAT Registration: SE 516405444601
  • Italy VAT Registration: IT 00136189990
  • Lithuania VAT Registration: LT 100005119714
  • Belgium VAT Registration: BE 0822478341
  • Estonia VAT Registration: EE 101344209
  • Latvia VAT Registration: LV 90009253362
  • Poland VAT Registration: PL 5263024325
  • Denmark VAT Registration: DK 10163560

my guess τα Εγγλεζάκια πάνε για αρπαχτή αλλά περιμένω να μου το επιβεβαιώσουν οι κόρες που ψώνισαν..........έχει να πέσει τρελό γέλιο μετά :tongue::tongue:

edit επίσης ada από την τιμή που είδες στο site η απόδειξη ή η τελική τιμή αυξήθηκαν καθόλου ????

edit2 επίσης εκεί γράφει ότι τα μεταφορικά είναι 5 ευρά (προφανώς το δωρεάν είναι κράχτης για την αρχή όπως λέγαμε) το οποίο δεν το θεωρώ άσχημο ποσό για μεγάλη παραγγελία στις εκπτώσεις και παράδοση στην πόρτα σου με dhl (ελπίζω)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Η απλή εκτύπωση δεν μου άρεσε;) το glossy όμως ήταν πολύ καλύτερο!

Βεβαια είναι πιο ακριβό και συμφέρει για 200 φωτό κ πάνω. Εμένα για περίπου 200+ μου βγήκε 0,18 περίπου, ενώ 0,20 μου χρέωνε ο φωτογράφος. Το συστήνω όμως γιατί έχουν πολύ καλό customer service:p:p.

ευχαριστώ πολύ κούκλα! θα δοκιμάσω το glossy και βλεπουμε :D

ναι αυτό σκεφτόμουν και εγώ Μαριτάκι μου αλλά δείτε τι λέει εδώ

http://www.nextdirect.com/gr/en/terms

Prices

The prices quoted are those ruling at the time of production. Due to circumstances beyond our control prices may have to be altered up or down, including any alterations to the rate of value added tax. If for this, or any other reason, an item is not acceptable, it may be returned providing it is sent back within 28 days and is in new, unused condition. Certain products cannot be returned. See section above, for details. All prices shown are cash prices in Euros (?). We reserve the right to accept or reject orders, to refuse applications or with prior written notice to close an account. Prices of goods displayed in and ordered through the Directory may differ from prices in store.

επίσης έχει μια λίστα με τοπικά vat id όπου η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται

Supply

We reserve the right to refuse to supply any individual or company.

The supplier of the goods featured is Next Directory (a trading name of Next Retail Limited), Desford Road, Enderby, Leicester, LE19 4AT UK.

• Company Registered Number: 4521150
  • United Kingdom VAT Registration: GB 179 7658 90
  • Eire VAT Registration: IE 9973 522 O
  • Germany VAT Registration: DE 173548186
  • Cyprus VAT Registration: CY 99200002 N
  • Spain VAT Registration: N 0060092 D
  • Jersey GST Registration: 0002822
  • Finland VAT Registration: FI 2278066-9
  • France VAT Registration: FR 27 514868827
  • Holland VAT Registration: NL 814246205 B01
  • Sweden VAT Registration: SE 516405444601
  • Italy VAT Registration: IT 00136189990
  • Lithuania VAT Registration: LT 100005119714
  • Belgium VAT Registration: BE 0822478341
  • Estonia VAT Registration: EE 101344209
  • Latvia VAT Registration: LV 90009253362
  • Poland VAT Registration: PL 5263024325
  • Denmark VAT Registration: DK 10163560

my guess τα Εγγλεζάκια πάνε για αρπαχτή αλλά περιμένω να μου το επιβεβαιώσουν οι κόρες που ψώνισαν..........έχει να πέσει τρελό γέλιο μετά :tongue::tongue:

edit επίσης ada από την τιμή που είδες στο site η απόδειξη ή η τελική τιμή αυξήθηκαν καθόλου ????

edit2 επίσης εκεί γράφει ότι τα μεταφορικά είναι 5 ευρά (προφανώς το δωρεάν είναι κράχτης για την αρχή όπως λέγαμε) το οποίο δεν το θεωρώ άσχημο ποσό για μεγάλη παραγγελία στις εκπτώσεις και παράδοση στην πόρτα σου με dhl (ελπίζω)

Μακάρι να γίνει έτσι κ θα συμφέρει μόνο σε περίοδο εκπτώσεων!!

Καλημέρα δεν είπα....:tongue:

Καλημεραααα :D:D

Kalημέρα κορίτσια!

οσες ρωτάτε για να ΝΕΧΤ να σας πώ ότι η απόδειξη ήταν σε ευρώ, κοίταξα για να δω για ΦΠΑ αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω:rolleyes: εγραφε π.χ

Bow Top ?7.00 , είχε συνολικό ποσό, την πέταξα γιατί δεν μου χρειάζεται μεγάλο ποσό αποδείξεων και συμπληρωνω εύκολα όσες χρειάζομαι!

Εκανα την παραγγελία Παρασκευή 20/4 και ήρθαν χθές!

Αυτά που πήρα ήταν τα εξής:

Πολο :¨ομορφο σαν σχέδιο αλλά το ύφασμα πολύ λεπτό καμιά σχέση με τα αντίστοιχα ΖΑΡΑ για όσες τα ξέρετε.Σε λίρες ήταν 1τμχ-5 λίρες,2τμχ-8λίρες,3τμχ-18 λίρες

Μπουζάκι :επίσης ίδια ποιότητα με το απο πάνω, το οποίο στο κατάστημε στο ριβερ γουεστ το έχει 9 ευρώ!Η τιμή σε λίρες ήταν 4,5 λίρες.

Κόκκινο παντελονάκι:Ωραία γραμμή-σχέδιο, βέβαι δεν είναι τζιν το ύφασμα αλλά καπαρτινέ!

κολάν:Πολύ καλό!

Αυτα τα κολάν στο μαγαζί τα έχουν 21 ευρώ:shock::shock:

Επίσης στο ριβερ γουεστ έχει κάποια κομμάτι με 50%, όχι πολλά βέβαια και μισα καλοκαιρινα μισά χειμωνιάτικα!

Κατι άσχετο:Τα ΕΛΤΑ έχασαν επιταγή από αντικαταβολή που περίμενα:evil::evil:τωρα πρέπει να κάνω αιτηση αναζήτησης και να περιμένω κανα μήνα να την εκδόσουν πάλι:evil::evil::evil::evil:!!!!!!

Διαφημίσεις

ada9 και γενικοτερα, επειδη παιζει να αλλαξει παλι το κεθεστος και το ποσοστο με τις αποδειξεις που ζητανε (λεγανε για 50% μετα το καταπιανε) καλο ειναι να κραταμε τα παντα!

εχουμε καταλαβει οτι κανεις εκει μεσα δε ξερει πια τι θελει απο εμας!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!Σας διαβαζω εδω και καιρο οποτε μολις ειδα τι γραψατε για το nextdirect αποφασισα να παραγγειλω αμεσως αφου ειμαι φαν του συγκεκριμενου μαγαζιου.

Ομως αγχωθηκα λιγο με αυτο που διαβασα σχετικα με το τελεωνειο γιατι συμπτωματικα τα περιμενα σημερα το πρωι και μπηκα στη σελιδα της dhl με το κωδικο που μου δωσανε για να δω την εξελιξη του δεματος και μου γραφει οτι απο χθες το βραδυ εχει καθηστερηση κατα τον εκτελωνισμο.Λετε να μου ζητησουνε να πληρωσω?????

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Σας διαβαζω εδω και καιρο οποτε μολις ειδα τι γραψατε για το nextdirect αποφασισα να παραγγειλω αμεσως αφου ειμαι φαν του συγκεκριμενου μαγαζιου.

Ομως αγχωθηκα λιγο με αυτο που διαβασα σχετικα με το τελεωνειο γιατι συμπτωματικα τα περιμενα σημερα το πρωι και μπηκα στη σελιδα της dhl με το κωδικο που μου δωσανε για να δω την εξελιξη του δεματος και μου γραφει οτι απο χθες το βραδυ εχει καθηστερηση κατα τον εκτελωνισμο.Λετε να μου ζητησουνε να πληρωσω?????

Χαρά καλώς ήρθες στην παρέα μας :P

όχι δεν θα πληρώσεις η εταιρεία στέλνει από Αγγλία τα πράγματα, εφόσον το πακέτο είναι ενδοκοινοτικό δασμοί δεν υφίσταντο

όταν με το καλό έρθουν τα πράγματα σου δες αν μπορείς να μας διαφωτίσεις στο θέμα του ΦΠΑ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον μολις με πηρανε τηλ. απο το τελειωνειο και μου ειπανε οτι τα επειδη τα πραγματα ερχονται απο Αμερικη και υπαρχει καποιο θεματακι με τον εκτελωνισμο και για να μην επιβαρυνθω εγω με τα εξοδα αλλα οι αποστολεις,μου ζητησανε το ε μαιλ μου για να συμπηρωσω μια εξουσιοδοτηση με προσωπικα στοιχεια αφμ κλπ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Τι ειναι παλι αυτο????Και με χαλασε που μου ειπε οτι θα λαβω τα πραγματα την επομενη βδομαδα.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Λοιπον μολις με πηρανε τηλ. απο το τελειωνειο και μου ειπανε οτι τα επειδη τα πραγματα ερχονται απο Αμερικη και υπαρχει καποιο θεματακι με τον εκτελωνισμο και για να μην επιβαρυνθω εγω με τα εξοδα αλλα οι αποστολεις,μου ζητησανε το ε μαιλ μου για να συμπηρωσω μια εξουσιοδοτηση με προσωπικα στοιχεια αφμ κλπ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Τι ειναι παλι αυτο????Και με χαλασε που μου ειπε οτι θα λαβω τα πραγματα την επομενη βδομαδα.

αποκλείεται να σε πήραν από το τελωνείο άλλη δουλειά δεν έχουν να παίρνουν τηλέφωνα (θα σου φέρναν το μπουγιουρντί στο σπίτι) από την εταιρεία κουριερ ήταν, δηλαδή την dhl ελπίζω να σου άφησαν τηλέφωνο επικοινωνίας πάρτους και πές τους να ξανακοιτάξουν τα κιτάπια τους το δέμα έρχεται από την Αγγλία και δεν υπάρχουν δασμοί

όπως επίσης πές τους ότι η δασμολόγηση γίνεται στην εκάστοτε χώρα προορισμού του δέματος και όχι από τον αποστολέα.

και ότι σύμφωνα με την εταιρεία αποστολής τους δέματος την next direct μέ έδρα στην Αγγλία εσύ θα πρέπει να παραλάβεις σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Αν επιμένουν ότι θα πρέπει να πληρωθούν φόροι ζήτα τους να σου στείλουν μέσω φαξ ή μειλ το δελτίο αποστολής που υπάρχει επάνω στο πακέτο.

αυτά

KbLyp3.png 4AByp3.png

Έφυγαν χθες από άμαζον και έφτασαν σήμερα με κούριερ μαζί με τα γνωστά μωρομάντηλα

και μπιμπερό avent (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P9WSUI/ref=oh_details_o01_s00_i00) όταν τα παράγγειλα όμως είχαν 9.23 με φπα!

και κυπελλάκια avent για φύλαξη γάλακτος (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0014KREVS/ref=oh_details_o01_s00_i01)

με τιμές πολύ φθηνότερες φυσικά από εδώ!

Εξοπλίζομαι για το καινούργιο μωράκι!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...