Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/lasercw808-mixanima-apotrixvshs-sidedeal/5201783?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_115&a=1656

κοριτσια εχει χρησιμοποιησει καμια σας κατι παρομοιο???? το σκεφτομαι σοβαρα... αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα...

Διαφημίσεις

Παιδιά θα ρωτήσω για ένα θέμα που πολλές φορές εχει συζητηθεί όμως δεν θυμάμαι τι είχατε πει. Θέλω να παραγγείλω ένα ζευγαρι γόβες απο Αμερική πάνω απο τι ποσό πληρώνουμε τελωνείο; Υπάρχουν δύο δυνατότητες αποστολής με κούριερ ή απλό ταχυδρομείο εγώ θα επιλέξω το δέυτερο που είναι πιο φθηνό. τα παπούτσια κάνουν 100 δολάρια και τα έξοδα αποστολής 22. θα πληρώσω τελωνείο; Υπάρχει περίπτωση να μείνει το πακέτο Σπάτα και να μη ξέρω πως θα το εκτελωνίσω απο θεσσαλονίκη;; Επειδή κάποιες έχετε άποψη για το θέμα please help me! Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά θα ρωτήσω για ένα θέμα που πολλές φορές εχει συζητηθεί όμως δεν θυμάμαι τι είχατε πει. Θέλω να παραγγείλω ένα ζευγαρι γόβες απο Αμερική πάνω απο τι ποσό πληρώνουμε τελωνείο; Υπάρχουν δύο δυνατότητες αποστολής με κούριερ ή απλό ταχυδρομείο εγώ θα επιλέξω το δέυτερο που είναι πιο φθηνό. τα παπούτσια κάνουν 100 δολάρια και τα έξοδα αποστολής 22. θα πληρώσω τελωνείο; Υπάρχει περίπτωση να μείνει το πακέτο Σπάτα και να μη ξέρω πως θα το εκτελωνίσω απο θεσσαλονίκη;; Επειδή κάποιες έχετε άποψη για το θέμα please help me! Ευχαριστώ πολύ!

πρωτα απ ολα θα επιλεξεις απλο ταχυδρομειο, οχι μονο γιατι ειναι πιο φτηνο, αλλα γιατι κυριως το κουριερ το σταματανε ΠΑΝΤΑ στο τελωνειο οταν εινια απο αμερικα...το δινουν οι ιδιοι οι κουριερ δηλαδη για να καταλαβεις-προμηθειουλα ή κατι τετοιο...

παμε παρακατω....επιλεγεις λοιπον απλο ταχυδρομειο, κ αν το συνολο( τιμη προιοντος και μεταφορικα) δεν ειναι πανω απο 120 δολαρια ΣΥΝΗΘΩΣ δεν παει τελωνειο...ή για την ακριβεια παει, αλλα περναει ελευθερο....

καλο ειναι στο πακετο να ζητησεις να μην αναγραφονται logos κλπ γιατι βγαζουν ματι....οσο πιο διακριτικο το πακετο σου τοσο πιο γρηγορα θα ερθει -ατελως -στην αγκαλια σου, ή εν προκειμενω στα ποδια σου;)

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/lasercw808-mixanima-apotrixvshs-sidedeal/5201783?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_115&a=1656

κοριτσια εχει χρησιμοποιησει καμια σας κατι παρομοιο???? το σκεφτομαι σοβαρα... αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα...

Καλησπέρα,

έχει πάρει αντίστοιχο (όχι ίδια μάρκα κ.λ.π.) η μαμά μου πριν κάποια χρόνια (μένει στο εξωτερικό) αλλά δεν έκανε τίποτα και ευτυχώς της το δέχτηκαν πίσω.

Πριν κανένα μήνα θέλησε η ξαδέλφη μου να πάρει αυτό που έχει ο κωτσόβολος με 250 ?. Αλλά ο αδελφός μου και η κοπέλα του(γιατροί) την αποθάρρυναν γιατί είναι λέει πολύ χαμηλής ισχύς η λάμπα που έχουν αυτά τα μηχανήματα και η κεφαλή του για πολύ λίγα χτυπήματα. Η κοπέλα του έχει κάνει ριζική αποτρίχωση με laser στα πόδια δεν έχει τελειώσει ακόμα είχε πληρώσει πακέτο 2500 ? και κοιτάει να πάρει τέτοιο μηχάνημα και το έχει ψάξει γύρω στο 1500? λέει ότι στοιχίζει ένα αξιόλογο μηχάνημα αντίστοιχο των επαγγελματικών.

Τώρα το συγκεκριμένο δεν το ξέρω μπορεί να είναι και καλό. Απλά σου είπα ότι ξέρω για να μην πετάς άδικα τα λεφτά σου.

καλες ηταν απο το φοτο.κομ? τι ποιοτητα ειχες παρει;

Η απλή εκτύπωση δεν μου άρεσε;) το glossy όμως ήταν πολύ καλύτερο!

Βεβαια είναι πιο ακριβό και συμφέρει για 200 φωτό κ πάνω. Εμένα για περίπου 200+ μου βγήκε 0,18 περίπου, ενώ 0,20 μου χρέωνε ο φωτογράφος. Το συστήνω όμως γιατί έχουν πολύ καλό customer service:p:p.

Ηρθε η παραγγελια από τα ΝΕΧΤ με DHL !

η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτικα λίγο!:( Περίμενα ποιότητα ΖΑΡΑ, Η&Μ αλλά είναι υποδεέστερα!Μόνο το κολάν μου άρεσε!Τα μπλουζ'ακια πολύ ψε'υτικα βρε κορίτσια, ένα παντελονάκι καπαρτινέ έτσι κι έτσι!

Επίσης είχαν πάνω τα ταμπελάκι Αγγλιας με τιμές σε λίρες!

Το είδα αλλά αφενός στις κριτικές διάβασα πως είναι δύσκολη η συναρμολόγηση αφετέρου δεν γράφει τις ηλικίες για τις οποίες ενδύκνειται

Επειδή τα κοιτάω κι εγώ για τη μικρή το συγκεκριμένο λέει : 18 μηνών μέχρι 3 χρόνων.

Με κούριερ εκτελωνίζονται όλα τα πακέτα.

Με απλό ταχυδρομείο είναι πιθανόν να περάσει χωρίς να χρεωθείς κάτι στις τιμές που λες.Αλλά δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο.Ας μιλήσουν και οι πιο έμπειρες.

Από ποιο σάιτ θέλεις να παραγγείλεις;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτικα λίγο!:( Περίμενα ποιότητα ΖΑΡΑ, Η&Μ αλλά είναι υποδεέστερα!Μόνο το κολάν μου άρεσε!Τα μπλουζ'ακια πολύ ψε'υτικα βρε κορίτσια, ένα παντελονάκι καπαρτινέ έτσι κι έτσι!

Ποσο καιρο εκανες να παραλαβεις απο νεχτ?

ειναι απτα λιγα σαιτ πουχει νουμερα σε βαφτιστικα,αν και δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα.παντου εδω εχουν απο 1 ετους.θα πλεει η ζουζουνα μου,ειμαστε ηδη μινιον για 8 μηνων.τι με συμβουλευετε?ολοι μου λενε καλυτερα μεγαλυτερο να το ξαναφορεσει.τι να το κανεις ομως αν στην βαφτιση της ειναι κελεμπια?

40N6p3.png

Vvc2p2.png

...

ειναι απτα λιγα σαιτ πουχει νουμερα σε βαφτιστικα,αν και δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα.παντου εδω εχουν απο 1 ετους.θα πλεει η ζουζουνα μου,ειμαστε ηδη μινιον για 8 μηνων.τι με συμβουλευετε?ολοι μου λενε καλυτερα μεγαλυτερο να το ξαναφορεσει.τι να το κανεις ομως αν στην βαφτιση της ειναι κελεμπια?

Διαφωνω απολυτα.

Παρε φορεματακι να της ειναι ομορφο στη βαφτιση.

Μονο αυτο να ειναι το κριτηριο σου. Για αργοτερα θα μαζεψεις μια ντουλαπα ρουχα απο τα δωρα. Η βαφτιση ομως ειναι μονο μια φορα.

ada η απόδειξη που σου στείλανε τι έγραφε ??

τα ταμπελάκια με λίρες Αγγλίας λογικό μου κάνει, μια και το στόκ τους θα φεύγει από αποθήκες στην Αγγλία δεν θα μπαίνουν στον κόπο να βγάζουν ετικέτες και σε ευρώ

(σε κάποια μαγαζιά όπως η τεσκο και νομίζω τα mandco γράφει από κάτω και ενδεικτικά κάποια τιμή σε Ευρώ)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...