Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μαρη! 4 ζευγρια εχει και σημερα νευριασε γιατι ψωνισα στον Β! ασε γιατι εχω ΠΟΛΛΑ νευρα σημερα.....θελω ουισκι ντελιβερυ ΤΩΡΑ! δεν εχω την ατυχια μου.........χατζικο φερε :D :D :D

ναι μαρη! 4 ζευγρια εχει και σημερα νευριασε γιατι ψωνισα στον Β! ασε γιατι εχω ΠΟΛΛΑ νευρα σημερα.....θελω ουισκι ντελιβερυ ΤΩΡΑ! δεν εχω την ατυχια μου.........χατζικο φερε :D :D :D

Λυπάμαι αλλά αν κάποια χρειάζεται ουισκαρες σήμερα, αυτή είμαι εγω.......

Κορίτσια δεν είμαι καλά.... Με χάνεται......... Αν με τη διάθεση που έχω σήμερα μπω ebay θα με βάλουν φυλακη για χρέη... Αν δεν μπω να ξεδώσω από τα σουρεαλιστικά που ζω θα ανέβω στην ταράτσα να κάνω τον κόκορα!!!!!

Χατζίκο φέρε, φέρε!!!!

rXAJp3.png

Καλά εσύ, πιες καμιά σανγκρία το πολύ πολύ ........

Λυπάμαι αλλά αν κάποια χρειάζεται ουισκαρες σήμερα, αυτή είμαι εγω.......

Κορίτσια δεν είμαι καλά.... Με χάνεται......... Αν με τη διάθεση που έχω σήμερα μπω ebay θα με βάλουν φυλακη για χρέη... Αν δεν μπω να ξεδώσω από τα σουρεαλιστικά που ζω θα ανέβω στην ταράτσα να κάνω τον κόκορα!!!!!

Χατζίκο φέρε, φέρε!!!!

Εγώ να φέρω. Εσείς που θα είστε ρε ? Που θα σας βρώ ?

BOftp3.png PzWNp3.png

εεεεεεεεεπ εδω ειστε μαζεμενες?

εβαλα ενα ποστ στο παρεντς.... σας το ξαναγραφω εδω...

ηθελα να αγορασω ενα παλτουδακι... αυτα τα ψιλοκαλα, λεγονται duffle coat αποτι ειδα στα vertbaudet, next, κλπ... στυλ μοντγκομερι παιδικο δηλαδη!

αλλαααααα μου ηρθε εμαιλ υπενθυμισης για ενα παλτουδακι duffle coat μαρκας next που ειχα στη λιστα μου και το χτυπησα... και το κερδισα!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120788253847&autorefresh=true#ht_500wt_898 φετος δεν ειδα να χει καρουδακια αρα θαναι παλιο κομματι... το χει παρει το ματι καμιας? ποιας χρονιας ειναι?

το θεμα τωρα ειναι οτι ενω ειχα επικοινωνησει με τη κοπελια δε μου απαντησε ποσα θα ειναι τα εταφορικα και αν στελνει ελλαδα... (στο ποστατζ λεει οτι δε στελνει αλλα ξερετε συνηθως κανουν μια παραχωρηση κ στελνουν) κ ετσι ειπα να δοκιμασω και μπορεσα να κανω μπιντ!!!! κ κερδισα με 3.20 λιρες!!!!!!!! γιατι 9 στις 10 φορες δε μπορεις να κανεις μπιντ λογω των ρυθμισεων του πωλητη.... το θεμα μου τωρα ειναι το εξης 1) ποσα μεταφορικα θα μου ζητησει, ειδικα αφου πωληθηκε τοσο φτηνα το κομματι της και 2) αν μπορει να απορριψει το μπιντ μου λογω οτι εγραφε οτι στελνει μονο αγγλια.... (βασικα και παλι επειδη πουληθηκε φθηνα μπας και θελει να ξανακανει την αγγελια απο την αρχη)

αλλα το επιχειρημα μου δε μπορει να ειναι, ας ειχε φροντισει οι ρυθμισεις της να μην αφηναν αγοραστες εκτος αγγλιας να μπινταρουν????

για πειτε τι κανουμε τωρα (εκτος απο υπομονη μεχρι να δω τι θα μου απαντησει!!!!) :roll:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Αργυρουπολη χαχχα, εστρωσα με 2 σαγκριες και 2 φιλεναδες χαχαχαχαχαχα

και εσυ κοριτσι εεεε φιφιτσα, ατιμα θηλυκααααααααααα

ΥΓ. η νταντα να μου λεει

μαρη και 100 να γινεις και αυτη 60 σα σκυλια θα καβγαδιζεται χαχαχαχαχααχχα

δε θα τη παντρεψω ρε????? θα γινει καποτε και αυτο αχαχαχχαχαχαχχαχα

απλα σκεψου ποσα εισαι διατεθημενη τωρα να δωσεις μεταφορικα..μη σε βαλει και κανα συστημενο, λογικα 5-7 λιρες να ζητησει απλη αποστολη? εχει λιγο βαρος αυτο σα παλτουδακι

μου απαντησε οτι θα δει τιμες κ θα μου πει. της ειπα ηδη οτι δε θελω συστημενο.... γατουλα εσυ που εισαι φαν των νεξτ το θυμασαι το κομματι? δεν εχει λεει ετικετες αλλα ειναι αφορετο.... καλα για 3.2 λιρες δε το συζητω!!!!!!!!!!! κελεπουρι!!!! εν τω μεταξυ ελπιζω να ναι καλο το νουμερο γιατι συνηθως παιρνω 2-3 κι αυτο ειναι 1.5-2 αλλα σκεφτηκα οτι αφου ειναι μακρυ παλτο να μη παραειναι μακρυ.... στο σαιζ τσαρτ του νεξτ λεει οτι το 1.5-2 ειναι για υψος 86-92 κ η δικια μου ειναι 86... τι λες?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Αργυρουπολη χαχχα, εστρωσα με 2 σαγκριες και 2 φιλεναδες χαχαχαχαχαχα

και εσυ κοριτσι εεεε φιφιτσα, ατιμα θηλυκααααααααααα

ΥΓ. η νταντα να μου λεει

μαρη και 100 να γινεις και αυτη 60 σα σκυλια θα καβγαδιζεται χαχαχαχαχααχχα

δε θα τη παντρεψω ρε????? θα γινει καποτε και αυτο αχαχαχχαχαχαχχαχα

κερνας μαρη να ερθω???

Ασε γιατι η χατζικαρα την πληρωσε παλι

rXAJp3.png

πολυ ωραιο, ελπιζω να εχει και κανονικη αναπτυξη ο μικρος εεεε!!!! μια συναδελφος ψαχνει για 3αρια στη κορη της και ειναι.....13 μηνων!!! :D :D :D (86π και 13+ κ)
Ο γιος μου 13 μηνών ήταν 89 πόντους πάντως και φορούσε το 2άρι.

Πλάκα κάνετε!!!

Εγώ έχω άλλη απορία.

Πως και γιατί έκανες private listing - bidders' identities protected ?

Τί έκανα λέει;....:shock::shock::shock::shock:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

εγω δηλωνω παντως οτι εχω ενα θηλυκο κοντα 4ων και 95 π !!!!!

αρε τακουνι που εχουμε να αγορασουμε αχαχαχχαχααχχαχα

φιφιτσα κατω απο το αυλακι????

Ιριδα.....86 πολυ οριακο ρε μαναρι θα ειναι

ενταξει και εμενα τωρα το 2-3 φοραει στους 95 π

απλα ΑΜΑ κανει θα ειναι οριακο

ΔΕ το θυμαμαι το σχεδιο, αλλα δε θα κολλαγα σε αυτο! αμα σαρεσει

σιγα μη σκασουμε αν ειναι περσινη η προπερσινη σεζον!

εεεεεεεεεπ εδω ειστε μαζεμενες?

εβαλα ενα ποστ στο παρεντς.... σας το ξαναγραφω εδω...

ηθελα να αγορασω ενα παλτουδακι... αυτα τα ψιλοκαλα, λεγονται duffle coat αποτι ειδα στα vertbaudet, next, κλπ... στυλ μοντγκομερι παιδικο δηλαδη!

αλλαααααα μου ηρθε εμαιλ υπενθυμισης για ενα παλτουδακι duffle coat μαρκας next που ειχα στη λιστα μου και το χτυπησα... και το κερδισα!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120788253847&autorefresh=true#ht_500wt_898 φετος δεν ειδα να χει καρουδακια αρα θαναι παλιο κομματι... το χει παρει το ματι καμιας? ποιας χρονιας ειναι?

το θεμα τωρα ειναι οτι ενω ειχα επικοινωνησει με τη κοπελια δε μου απαντησε ποσα θα ειναι τα εταφορικα και αν στελνει ελλαδα... (στο ποστατζ λεει οτι δε στελνει αλλα ξερετε συνηθως κανουν μια παραχωρηση κ στελνουν) κ ετσι ειπα να δοκιμασω και μπορεσα να κανω μπιντ!!!! κ κερδισα με 3.20 λιρες!!!!!!!! γιατι 9 στις 10 φορες δε μπορεις να κανεις μπιντ λογω των ρυθμισεων του πωλητη.... το θεμα μου τωρα ειναι το εξης 1) ποσα μεταφορικα θα μου ζητησει, ειδικα αφου πωληθηκε τοσο φτηνα το κομματι της και 2) αν μπορει να απορριψει το μπιντ μου λογω οτι εγραφε οτι στελνει μονο αγγλια.... (βασικα και παλι επειδη πουληθηκε φθηνα μπας και θελει να ξανακανει την αγγελια απο την αρχη)

αλλα το επιχειρημα μου δε μπορει να ειναι, ας ειχε φροντισει οι ρυθμισεις της να μην αφηναν αγοραστες εκτος αγγλιας να μπινταρουν????

για πειτε τι κανουμε τωρα (εκτος απο υπομονη μεχρι να δω τι θα μου απαντησει!!!!) :roll:

μου απαντησε οτι θα δει τιμες κ θα μου πει. της ειπα ηδη οτι δε θελω συστημενο.... γατουλα εσυ που εισαι φαν των νεξτ το θυμασαι το κομματι? δεν εχει λεει ετικετες αλλα ειναι αφορετο.... καλα για 3.2 λιρες δε το συζητω!!!!!!!!!!! κελεπουρι!!!! εν τω μεταξυ ελπιζω να ναι καλο το νουμερο γιατι συνηθως παιρνω 2-3 κι αυτο ειναι 1.5-2 αλλα σκεφτηκα οτι αφου ειναι μακρυ παλτο να μη παραειναι μακρυ.... στο σαιζ τσαρτ του νεξτ λεει οτι το 1.5-2 ειναι για υψος 86-92 κ η δικια μου ειναι 86... τι λες?

Το εγραψα και διπλα:

Irida εμενα για ενα παρομοιο παλτουδακι με χρεωσε 8 λιρες μεταφορικα αλλα οταν ηρθε πανω στο δεματακι ειχε το ποσο 5.5 λιρες. Ενταξει βαλε και το περιτυλιγμα ειμαστε οκ ας πουμε. Περιπου τοσο πρεπει να σου πει αν δεχτει να σου το στειλει. Εαν σου πει κανενα τρελο ποσο πες την ευγενικα οτι δεν συμφερει να το παρεις , και αν γινετε να ακυρωσει την παραγγελια.Κατα 'ρχην πες την οτι σου αρεσε πολυ και επειδη δεν ειχες απαντηση το χτυπησες με την ελπιδα οτι θα σου το στειλει. Αλλα σιγουρα ολα εξαρτωνται απο την καλη 'ή κακη διαθεση της κυριας

q1kup2.pngza5op2.png

Ιριδα.....86 πολυ οριακο ρε μαναρι θα ειναι

ενταξει και εμενα τωρα το 2-3 φοραει στους 95 π

απλα ΑΜΑ κανει θα ειναι οριακο

ΔΕ το θυμαμαι το σχεδιο, αλλα δε θα κολλαγα σε αυτο! αμα σαρεσει

σιγα μη σκασουμε αν ειναι περσινη η προπερσινη σεζον!

τνξ δημητρα! αν μου ζητησει πανω απο 6 θα της το πω....

βρε γατουλα με μπερδεψες.... θα μας κανει λες ή οχι? μπερδευτηκα... αφου εσας σας κανει το 2-3 και ειναι 95 εκ το παιδι αρα καλα πηρα το μικροτερο εγω... 86 ειναι η μικρη.... ενοοειται δε με απασχολει ποιας σεζον ειναι,απλα πληροφοριακα ρωτησα... :D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αν ειναι αδυνατη μαλλον ειστε ΟΚ, απλα εισαι ακριβως στο οριο εννοω, αν πεταξει λεμε υψος ισως να ειναι λιγο τσιμα τσιμα

τωρα θα μας πεις πως ειναι εσυ χαχχαχχαχα

Κορίτσια, για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!!!

έχω δει κάτι crocs στο cgi.ebay.com τα οποία είναι σε δημοπρασία που λήγει σε 9 ώρες! 4 η ώρα το ξημέρωμα! Πως γίνεται να βάλω κι εγώ τη προσφορά μου και φυσικά πως θα είμαι σίγουρη πως θα τα κερδίσω (σε λογικά πλαίσια τιμής!) Δεν το χω ξανακάνει κ δε ξέρω τιποτα!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...