Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-618277-3-in-1-Trike/dp/B003DRFW1O/ref=sr_1_9?s=kids&ie=UTF8&qid=1335212521&sr=1-9

εχω αυτο!

ειναι ενα απο τα πιο στιβαρα και ομορφα ποδηλατα που μπορεις να βρεις,πιο οικονομικο απο το smart trike...Εχει πολυ καλο σκελετο(οχι πλαστικο) και οι ροδες εχουν λαστιχο οποτε δεν ακουγεται αυτος ο ενοχλητικος ηχος απο πλαστικο οταν το οδηγεις.Μου το ειχε προτεινει κι εμενα μια κοπελα και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.Η κορη μου μπηκε εκει απο 12 μηνων..Τοτε που το πηρα εγω απλα δεν ηταν διαθεσιμο στο unisex χρωμα που ηθελα και που εχει στο λινκ αλλα το πηρα σε ροζ-μωβ και δεν εχω μετανιωσει στιγμη!

Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση,και πανω σε χαλικια εχουμε παει,και δρομο εχουμε διασχισει σαν να ειναι στο καροτσι ενα πραγμα!!

Το είδα αλλά αφενός στις κριτικές διάβασα πως είναι δύσκολη η συναρμολόγηση αφετέρου δεν γράφει τις ηλικίες για τις οποίες ενδύκνειται

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To 4 σε 1 είναι ακριβό. Αρα το 3 σε 1 είναι οκ και για τον μπέμπη που του αρεσει το ποδηλατο κι εχει και προστατευτηκες μπάρες.

Σε μια εβδομάδα γινόμαστε 10 Manufacturer recommended age: 10 months and up

Το καλοκαίρι θα είναι 1 χρονού το παιδάκι σου και το πιθανότερο να περπατάει άρα μια χαρά θα σας είναι το ποδήλατο.Και εγώ το smart trike έχω να προτείνω, το πήραμε όταν ήταν 1 και λίγους μήνες και το κρατήσαμε μέχρι τα 2 1/2 γιατί η κόρη το είχε με το ποδήλατο και πήραμε κανονικό για να το ευχαριστιέται. Τώρα βέβαια το έχουμε στο χωριό και θα το ξαναχρησιμοποιήσουμε και στο 2ο!(ελπίζω)

Αν θες τη συμβουλή,αν βρεις με όλα τα συναφή αλλά χωρίς τέντα πιο φτηνό να το πάρεις. Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα τη τέντα γιατί έτσι και αλλιώς με ήλιο και ζέστη δε το πας πουθενά το παιδί.

Τότε που το αγόρασα είχε διαφορά στη τιμή το χωρίς τέντα....

Καλημερα κοπελιες! Απο που ψωνιζουμε για τα συμπα8ητικα μας τετραποδα φιλαρακια? Με ενδιαφερει η μαρκα και αυτη η και καποια αλλη γνωστη αλλα οικονομικη.

Ευχαριστω

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Καλημέρα. Λοιπόν πριν από λίγο χτύπησε το κινητό μου (δυστυχώς είχα αρκετή δουλειά εκείνη την ώρα και μπλόκαρα). Ήταν μία κύρια από την DHL courrier ( κοράκι):

-"Έχετε ένα δέμα και από Αμερική και πρέπει να πληρώσετε τελωνείο".

Για δευτερόλεπτα προσπαθούσα να θυμηθώ αν περιμένω τίποτα από gymboree και crazy8 αλλά όλα τα έχω λάβει.

-"Δεν έχω κάτι να περιμένω"

"Μα πως, έχετε 1 δεματάκι με ρούχα και πρέπει να πληρώσετε τελωνείο (επιμένει)"

-"Ναι αλλά δεν έχω παραγγείλει κάτι για να περιμένω από Αμερική"

-" Είστε η ..... που μένετε εκεί γιατί έτσι λέει το πακέτο που πρέπει να πληρώσει τελωνείο"

-"ΝΑι αλλά όπως είπα δεν έχω παραγγείλει"

-" Να σας πω την εταιρεία μήπως βγάλουμε άκρη, ΝΕΧΤ direct λέγεται"

-"ΝΑι, περιμένω αυτό το δέμα αλλά δεν είναι από ΑΜΕΡΙΚΗΗΗΗΗ"

-"Α, θα το ξανακοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε".

Αυτά λοιπόν. Μου έχουν γλυτώσει ένα σωρό δέματα από Αμερική το τελωνείο και μου σταμάτησαν του ΝΕΧΤ. Τέλοπαντων ξέχασα να τη ρωτήσω σε ποιο τελωνείο το έχουν σταματήσει μπας και βγάλω άκρη μόνη μου και μου το ξεμπλοκάρουν. Μήπως έχετε τα τηλέφωνά τους;

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Λοιπόν πριν από λίγο χτύπησε το κινητό μου (δυστυχώς είχα αρκετή δουλειά εκείνη την ώρα και μπλόκαρα). Ήταν μία κύρια από την DHL courrier ( κοράκι):

-"Έχετε ένα δέμα και από Αμερική και πρέπει να πληρώσετε τελωνείο".

Για δευτερόλεπτα προσπαθούσα να θυμηθώ αν περιμένω τίποτα από gymboree και crazy8 αλλά όλα τα έχω λάβει.

-"Δεν έχω κάτι να περιμένω"

"Μα πως, έχετε 1 δεματάκι με ρούχα και πρέπει να πληρώσετε τελωνείο (επιμένει)"

-"Ναι αλλά δεν έχω παραγγείλει κάτι για να περιμένω από Αμερική"

-" Είστε η ..... που μένετε εκεί γιατί έτσι λέει το πακέτο που πρέπει να πληρώσει τελωνείο"

-"ΝΑι αλλά όπως είπα δεν έχω παραγγείλει"

-" Να σας πω την εταιρεία μήπως βγάλουμε άκρη, ΝΕΧΤ direct λέγεται"

-"ΝΑι, περιμένω αυτό το δέμα αλλά δεν είναι από ΑΜΕΡΙΚΗΗΗΗΗ"

-"Α, θα το ξανακοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε".

Αυτά λοιπόν. Μου έχουν γλυτώσει ένα σωρό δέματα από Αμερική το τελωνείο και μου σταμάτησαν του ΝΕΧΤ. Τέλοπαντων ξέχασα να τη ρωτήσω σε ποιο τελωνείο το έχουν σταματήσει μπας και βγάλω άκρη μόνη μου και μου το ξεμπλοκάρουν. Μήπως έχετε τα τηλέφωνά τους;

Τα next δεν είναι από Αγγλία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...