Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσεις που εχετε προυπηρεσια (!) στις ιντερνετικες αγορες πειτε μου την γνωμη σας για yoox.com γιατι ειμαι καταστενοχωρημενη.....

Αγορασα το Μαρτιο ενα φορεμα το οποιο πληρωσα με αντικαταβολη.

Οταν το επεστρεψα,επειδη δεν μου αρεσε μου ζητησαν να επιλεξω τροπο επιστροφης χρηματων,λογαριασμο τραπεζης ή pay pal.

Επελεξα καταθεση σε τραπεζα (πρωτη φορα ),γιατι χρειαζομουν τα χρηματα μετρητοις, αλλες φορες επελεγα πιστωση στην πιστωτικη ή paypal και δεν ειχε υπαρξει προβλημα.

Μετα απο 10 μερες χρηματα πουθενα! Στελνω μειλ και απαντουν οτι ειχα στειλει τα στοιχεια μου με ελληνικους χαρακτηρες και δεν τα αναγνωριζει το συστημα τους,ασχετα που το Ιban ηταν στα λατινικα!!!!

Στελνω τα στοιχεια σωστα και εχει περασει ενας μηνας ανταλλαγης μηνυματων με ασαφης τελειως δικαιολογιες και χρηματα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Τι να κανω???? Τα κλαιω τα 130 ευρουδακια μου......:(:mad:

Παρομοια εμπειρια κανεις?

Ξεχασα να σας πω οτι στα τελευταια μηνυματα μου 2-3 μερες τωρα, δεν παιρνω καμια απαντηση!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει πρόσφατα, εγώ έχω μείνει στο σημείο που το άμαζον δεν στέλνει πάμπερς αλλά παράγγειλα αυτά και έχουν γίνει ήδη dispatched.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0058M2AS0/ref=oh_details_o02_s00_i00

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει πρόσφατα, εγώ έχω μείνει στο σημείο που το άμαζον δεν στέλνει πάμπερς αλλά παράγγειλα αυτά και έχουν γίνει ήδη dispatched.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0058M2AS0/ref=oh_details_o02_s00_i00

Ευχαριστω!!!!

Πηρα 2 κουτες, πολυ καλη τιμη μετα απο καιρο!!!!ΓΙΟΥΠΙ:P:p:p:p:p

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να δώσω πληροφορίες σε μία φίλη να αγοράσει ένα άρωμα.

Είναι το

Yvresse του Yves Saint Laurent

Επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ αρώματα κλπ. ποιο είναι το πιο αξιόπιστο site, γιατί θυμάμαι που γράφατε για κάποια ότι καθυστερούν, χάνονται κλπ.

Μη με βρίσετε που δεν ψάχνω μόνη αλλά έχω κόσμο στο σπίτι και δεν προλαβαίνω.

Ευχαριστώ

QnL8p2.png

Θέλω να δώσω πληροφορίες σε μία φίλη να αγοράσει ένα άρωμα.

Είναι το

Yvresse του Yves Saint Laurent

Επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ αρώματα κλπ. ποιο είναι το πιο αξιόπιστο site, γιατί θυμάμαι που γράφατε για κάποια ότι καθυστερούν, χάνονται κλπ.

Μη με βρίσετε που δεν ψάχνω μόνη αλλά έχω κόσμο στο σπίτι και δεν προλαβαίνω.

Ευχαριστώ

Εδω το εχει με 20% κουπονι

http://www.fragrancenet.com/yvresse-perfume/yves-saint-laurent/womens-fragrances/wf/en_US/02539

Εχω διαβασει οτι περνουν πολλα κοριτσια αλλα δεν εχω ψωνισει.

Eπισης και το http://www.cheapsmells.com/ αλλα με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα.

Sorry απο εδω περνουν τα κοριτσια γραψε λαθος

για το πρωτο http://www.fragrancex.com/

q1kup2.pngza5op2.png

Κοριτσια ισως καποιες να θυμαστε για μια αγορα που ειχα κανει απο ενα σαιτ μεσω paypal και την επομενη μερα το site εξαφανιστηκε. :?

Λοιπον, ανοιξα case στο paypal και σημερα ελαβα το εξης μηνυμα:

"Dear Anna_____________, If we contact you for more information, please respond within the timeframe. If you do not respond within the timeframe, the case may be closed and decided in the seller's favor."

Ποτε δε μου εχουν ξαναστειλει κατι τετοιο. ΕΙχα επιλυσει οτι θεμα ειχα μεσω email.

Εχει καμια απο σας σχετικη εμπειρια;

Εκτος απο αυτο που σας περιεγραψα πιο πανω (για να μην παρω απαντηση φανταζομαι οτι μαλλον δεν εχει τυχει σε κανεναν κατι αναλογο) μου συνεβη και το εξης περιεργο:

κανω μια αγορα απο ebay και η κοπελα μου στελνει μηνυμα οτι μ'ευχαριστει για την αμεση πληρωμη και μου στελνει αυτα που πηρα τα οποια και παρελαβα την Παρασκευη. Μια χαρα μεχρι εδω. Σημερα μου στελνει μηνυμα και μου λεει οτι δεν μπορει να "τραβηξει" τα λεφτα. Κοιταζω στον λογαριασμο μου και γραφει τα εξης για τη συγκεκριμενη συναλλαγη:

"Resolution Center – Case Reversal Details

PayPal is constantly monitoring site activity and reviewing transactions.

This payment has been selected for review and we have opened an investigation.

Inquiry by PayPal - Case ID: ---------------

Status :Being Reviewed By PayPal"

Τους εστειλα ενα σωρο μηνυματα οτι παρελαβα αυτα που αγορασα και ειναι ολα οκ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση.

Τι συμβαινει βρε κοριτσια με το paypal? Oλα τα περιεργα σε μενα θα τυχουν?

Σας ετυχε ποτε κατι τετοιο? Ειμαι μελος απο το 2006 και ποτε δεν ειχα κανενα θεμα. :(

Διαφημίσεις

Εσεις που εχετε προυπηρεσια (!) στις ιντερνετικες αγορες πειτε μου την γνωμη σας για yoox.com γιατι ειμαι καταστενοχωρημενη.....

Αγορασα το Μαρτιο ενα φορεμα το οποιο πληρωσα με αντικαταβολη.

Οταν το επεστρεψα,επειδη δεν μου αρεσε μου ζητησαν να επιλεξω τροπο επιστροφης χρηματων,λογαριασμο τραπεζης ή pay pal.

Επελεξα καταθεση σε τραπεζα (πρωτη φορα ),γιατι χρειαζομουν τα χρηματα μετρητοις, αλλες φορες επελεγα πιστωση στην πιστωτικη ή paypal και δεν ειχε υπαρξει προβλημα.

Μετα απο 10 μερες χρηματα πουθενα! Στελνω μειλ και απαντουν οτι ειχα στειλει τα στοιχεια μου με ελληνικους χαρακτηρες και δεν τα αναγνωριζει το συστημα τους,ασχετα που το Ιban ηταν στα λατινικα!!!!

Στελνω τα στοιχεια σωστα και εχει περασει ενας μηνας ανταλλαγης μηνυματων με ασαφης τελειως δικαιολογιες και χρηματα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Τι να κανω???? Τα κλαιω τα 130 ευρουδακια μου......:(:mad:

Παρομοια εμπειρια κανεις?

Ξεχασα να σας πω οτι στα τελευταια μηνυματα μου 2-3 μερες τωρα, δεν παιρνω καμια απαντηση!

Αν κ εχω να ψωνισω πολυ καιρο απο yoox, παλαιοτερα ημουν πολυ καλη πελατισσα κ δεν ειχα ποτε προβλημα μαζι τους.

Εστελνα κ πισω πραγματα κ μου βαζανε τα χρηματα στην πιστωτικη.

Παραξενο μου φαινεται να μη σου απαντανε, δε πιστευω να σου κανουν λαδια.....

i0967wbvenhz372s.png

To 4 σε 1 είναι ακριβό. Αρα το 3 σε 1 είναι οκ και για τον μπέμπη που του αρεσει το ποδηλατο κι εχει και προστατευτηκες μπάρες.

Σε μια εβδομάδα γινόμαστε 10 Manufacturer recommended age: 10 months and up

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-618277-3-in-1-Trike/dp/B003DRFW1O/ref=sr_1_9?s=kids&ie=UTF8&qid=1335212521&sr=1-9

εχω αυτο!

ειναι ενα απο τα πιο στιβαρα και ομορφα ποδηλατα που μπορεις να βρεις,πιο οικονομικο απο το smart trike...Εχει πολυ καλο σκελετο(οχι πλαστικο) και οι ροδες εχουν λαστιχο οποτε δεν ακουγεται αυτος ο ενοχλητικος ηχος απο πλαστικο οταν το οδηγεις.Μου το ειχε προτεινει κι εμενα μια κοπελα και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.Η κορη μου μπηκε εκει απο 12 μηνων..Τοτε που το πηρα εγω απλα δεν ηταν διαθεσιμο στο unisex χρωμα που ηθελα και που εχει στο λινκ αλλα το πηρα σε ροζ-μωβ και δεν εχω μετανιωσει στιγμη!

Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση,και πανω σε χαλικια εχουμε παει,και δρομο εχουμε διασχισει σαν να ειναι στο καροτσι ενα πραγμα!!

Αν κ εχω να ψωνισω πολυ καιρο απο yoox, παλαιοτερα ημουν πολυ καλη πελατισσα κ δεν ειχα ποτε προβλημα μαζι τους.

Εστελνα κ πισω πραγματα κ μου βαζανε τα χρηματα στην πιστωτικη.

Παραξενο μου φαινεται να μη σου απαντανε, δε πιστευω να σου κανουν λαδια.....

και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα οταν πληρωνα με πιστωτικη ή pay pal και ουσιαστικα δεν ειχα προβληματιστει που αργησε να γινει η καταθεση.Οταν περασε ομως ενας ολοκληρος μηνας με εζωσαν τα φιδια!!!!Οι απαντησεις τους ειναι εντελως γελοιες και ανευ ουσιας.....το ασχημο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε δυνατοτητα τηλεφωνικης επικοινωνιας μαζι τους, οποτε καταλαβαινεις.....:mad::x:x:x:x:x:x:x

r1OMp3.png KcCbp3.png

Παρέλαβα σήμερα τα μαλακτικούλια μου

κ ένα γυάλινο δίσκο κοπής,είναι τέλειος, πολύ ωραιος κ στιβαρός κ τον πήρα κ σε τέλεια τιμή!!

Accessακι σε ευχαριστώ για το ινφο;):D

Επίσης παρέλαβα κ το δωράκι μου από mandco για τον ανιψούλη μου που έχει γενέθλια , παντελονάκι και μπλουζάκι α και μπλουζάκι β

Πήρα κ για την μικρή μου αυτό το μαγιό η φωτογραφία το αδικεί πάρα πολύ, από κοντά ειναι πολύ ποιο όμορφο το χρώμα του κ ποιο ζωηρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...