Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα

Από mini boden ψωνίζω κι εγώ φανατικά 3 χρόνια τώρα.

Μακράν η καλύτερη ποιότητα σε σχέση με next, M&S ακόμα και gymboree.

Απίθανα σχέδια και πραγματικά σκυλιά στο πλύσιμο.

Το μόνο κακό είναι ότι έχουν ακριβές τιμές και δεν κάνουν προσφορές συχνά.

1-2 φορές το χρόνο και το πολύ -25%.

Και στις εκπτώσεις που βάζουν 40 και 50, συνήθως δεν έχει μείνει τίποτα της προκοπής στα νούμερα.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγάλα μοτίβα είναι το σήμα κατατεθέν του mini boden.

Όπως και ριγέ, απλικέ ζωάκια, φλοράλ.

Από το ebay δεν καταλαβαίνεις την ποικιλία τους γιατί κυκλοφορούν πολλά μεταχειρισμένα και λίγα new (συνήθως τα λιγότερο ωραία).

Μπες στο site τους και θα δεις ότι έχουν πραγματικά μεγάλη ποικιλία και σε έντονα σχέδια αλλά και σε πιο μίνιμαλ.

Εμένα αυτό μου αρέσει στα παιδικά ρούχα (τα έντονα χρώματα) και γιαυτό τα προτιμώ, όπως και τα gymboree αλλά και τα crazy8

QnL8p2.png

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες. Μια βοηθεια θα ηθελα ....πως να ψαξω για τσαντα αλλαγης στο amazon πως λεγεται ? και αν εχετε και τιποτα αλλο εκτος amazon να προτεινεται ?

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες. Μια βοηθεια θα ηθελα ....πως να ψαξω για τσαντα αλλαγης στο amazon πως λεγεται ? και αν εχετε και τιποτα αλλο εκτος amazon να προτεινεται ?

Δε θα το πιστεψεις!

Changing bag λεγεται. :D

Eγω ειχα παρει απο την Αγγλια μια απλη σχετικα απο το Boots που μου αρεσε πολυ γιατι εμοιαζε πολυ με γυναικεια τσαντα. Και στο ebay εχει απειρες.

Δε θα το πιστεψεις!

Changing bag λεγεται. :D

Eγω ειχα παρει απο την Αγγλια μια απλη σχετικα απο το Boots που μου αρεσε πολυ γιατι εμοιαζε πολυ με γυναικεια τσαντα. Και στο ebay εχει απειρες.

Καλο............μου φαινεται το μυαλο μου θελει επανεκκινηση μετα τις διακοπες του Πασχα. Ευχαριστω

Κοριτσια ισως καποιες να θυμαστε για μια αγορα που ειχα κανει απο ενα σαιτ μεσω paypal και την επομενη μερα το site εξαφανιστηκε. :?

Λοιπον, ανοιξα case στο paypal και σημερα ελαβα το εξης μηνυμα:

"Dear Anna_____________, If we contact you for more information, please respond within the timeframe. If you do not respond within the timeframe, the case may be closed and decided in the seller's favor."

Ποτε δε μου εχουν ξαναστειλει κατι τετοιο. ΕΙχα επιλυσει οτι θεμα ειχα μεσω email.

Εχει καμια απο σας σχετικη εμπειρια;

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες!

Γιατί στο iherb βγάζει αυτό? International Airmail: Not Available

Τι κάνω λάθος?

Χρονια πολλα γλυκο μου κοριτσακι. :D

Ημουν ετοιμη ν ακανω αγορα και πανω απο 40 δολ. εχει και δωρεαν μεταφορικα μεχρι τελος του μηνα. Το προχωραω και συνεχιζει κανονικα.

Μηπως θελεις καποιο προιον που δεν επιτρεπεται ισως η εξαγωγη?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες!

Γιατί στο iherb βγάζει αυτό? International Airmail: Not Available

Τι κάνω λάθος?

καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

βγάλε κάτι από το καλάθι σου το σιτε έχει κόφτη βάρους αν είναι πάνω από 1800γρ γράφει not available ;)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Χρονια πολλα γλυκο μου κοριτσακι. :D

Ημουν ετοιμη ν ακανω αγορα και πανω απο 40 δολ. εχει και δωρεαν μεταφορικα μεχρι τελος του μηνα. Το προχωραω και συνεχιζει κανονικα.

Μηπως θελεις καποιο προιον που δεν επιτρεπεται ισως η εξαγωγη?

Hey stranger! :D

Ahem, ναι, μάλλον... Προσπαθώ να πάρω catnip για τον γάτο μας και ίσως απαγορεύεται η εισαγωγή του στην Ελλαδα... Θα το αφαιρέσω και θα σας πω. Δεν θυμάμαι βάρος, αλλά η συνολική αγορά είναι γύρω στα 85 δολάρια. Για να δούμε...

Ok, λύθηκε το πρόβλημα, το catnip "περνάει", αλλά ενώ αναφέρει ότι ζυγίζει 16 oz (453 g), μου βγάζει Shipping Weight 2.98 lbs (1.35 kg) !

Με τόση ποσότητα ο γάτος θα πρέπει να ζήσει 700 ζωές!!

Το προιον είναι το Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Catnip Leaf & Flower.

Hey stranger! :D

Ahem, ναι, μάλλον... Προσπαθώ να πάρω catnip για τον γάτο μας και ίσως απαγορεύεται η εισαγωγή του στην Ελλαδα... Θα το αφαιρέσω και θα σας πω. Δεν θυμάμαι βάρος, αλλά η συνολική αγορά είναι γύρω στα 85 δολάρια. Για να δούμε...

Αν φταιει το βαρος αφου εχει δωρεαν μεταφορικα απο 40 $ και πανω σπαστο στα 2.

To 4 σε 1 είναι ακριβό. Αρα το 3 σε 1 είναι οκ και για τον μπέμπη που του αρεσει το ποδηλατο κι εχει και προστατευτηκες μπάρες.

Σε μια εβδομάδα γινόμαστε 10 Manufacturer recommended age: 10 months and up

Η διαφορά του 4 σε 1 είναι ότι η πλάτη του έχει ανάκλιση. Μπορεί να ξαπλώσει. νομίζω ομως ότι ειναι υπερβολικό για ποδήλατο. Το 3 σε 1 είναι μια χαρά. Πολύ καλό ποδήλατο. Με σκελετό αλουμινένιο. Νομίζω ότι είναι ότι πρεπει για την ηλικία του μικρού σου.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...