Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τι ειδαν τα ομορφα και μπιρμπιλωτα μου ματια?????

νεξτ στελνει Ελλαδα οβερ??

ενταξει...χαρηκα τωρα!δεν τσεκαρα τιμες αλλα αν θεωρησω οτι με περσοναλ σοπερ ηθελες 10% για την αμοιβη της,κανενα 20αρι λιρες για μεταφορικα με κουριερ και τα fee του paypal για την μεταφορα των χρηματων....εεε,καλα το λες-δεν το λες???????:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που έχω ξαδέρφη στην Αγγλία ξεκίνησε να στέλνει και το νεξτ;;;;

Λοιπόν από μια ματιά που έριξα είναι πιο φτηνά από τα μαγαζιά στο Ελλάδα. Το σορτσάκι και μία φόρμα που αγόρασα πριν το Πάσχα τα έχει -5ευρώ το καθένα, οπότε αν ισχύει τα δωρέαν μεταφορικά που είπατε συμφέρει καλύτερα από το να αγοράσεις στο μαγαζί.

Για 4 φόρμες 48 ευρώ πάντως μια χαρά μου φάνηκαν η τιμές τους!:D

χατζίκο το αποροτ στέλνει αμέσως μειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας.Τι στο καλό τόσο στραβά σοου πάει;;;ποτέ δεν είχα πρόβλημα...

Τσίμπησα αυτό μαζί με κάτι άλλα για όποια έχει πιτσιρίκι που πάει ποδόσφαιρο

και αυτά για μένα μαζί με αυτά

Να είσαι καλά την έκανα και εγώ την παραγγελία μου με τα ποδοσφαιρικά και πήρα και κροκς για τον μικρό μου με 7 λίρες http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0014CK45Y/ref=ox_ya_os_product τα πράσινα σε 12-13 νο. (θα τα φορέσει αρκετά αργότερα αλλά δεν πειράζει). Φυσικά έβαλα και το -20% οπότε παει και η διαφορά του φπα. Στο τέλος έβαλα και μια κούτα μωρομάντηλα και ησύχασα....

Ερώτηση για μια φίλη που βαφτίζει: Πού θα βρω οικονομικά τούλια και κουφέτα για τις μπομπονιέρες της;

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/swimwear-1/11/4?pid=815894&curr=eur〈=en&country=gr&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f3%2fgatt2%2f7%2fcat%2f499%2fcat%2f483%2fatt483a5%2f3%2f2%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dgr%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSurfsuits%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bTrunks%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSwimwear

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/younger-boys/22/1?pid=832178&curr=eur〈=en&country=gr&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f3%2fgatt2%2f7%2fcat%2f429%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dgr%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bT-Shirt

το Μ. Σαββάτο πήρε η αδερφή μου αυτά για τον μικρό μου στα 23 ευρώ τις βερμούδες και 10 ευρώ το πόλο, από το next στα carrefour της Πάτρας.

Αρά υπάρχει μια μικρή διαφορά , σίγουρα συμφέρει από την στιγμή που έχει δωρεάν μεταφορικά γιατί 6 ευρώ διαφορά για τρία κομμάτια , στις μέρες που διανύουμε είναι κάτι.

Ίσως το γάλα της εβδομάδας;;; ( συγχωρήστε με που δεν ξέρω πόσο στοιχίζει ,αλλά εμείς το έχουμε με έκπτωση ....)

Διαφημίσεις

Να είσαι καλά την έκανα και εγώ την παραγγελία μου με τα ποδοσφαιρικά και πήρα και κροκς για τον μικρό μου με 7 λίρες http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0014CK45Y/ref=ox_ya_os_product τα πράσινα σε 12-13 νο. (θα τα φορέσει αρκετά αργότερα αλλά δεν πειράζει). Φυσικά έβαλα και το -20% οπότε παει και η διαφορά του φπα. Στο τέλος έβαλα και μια κούτα μωρομάντηλα και ησύχασα....

...

Merci :D

Δεν ειχα δει οτι ξαναεβαλε με 7 λιρες και πηρα και για τη μεγαλη σε λαχανι (ζηλευε αυτα της μικρης). Με ειχε πρηξει.

Εγώ πάντως που τσέκαρα τιμές δεν το βρίσκω ιδιαίτερα οικονομικό. Με λίγο ψάξιμο τέτοιες τιμές βρίσκεις και σε τοπικά καταστήματα πιστεύω.
Τώρα που έχω ξαδέρφη στην Αγγλία ξεκίνησε να στέλνει και το νεξτ;;;;

Λοιπόν από μια ματιά που έριξα είναι πιο φτηνά από τα μαγαζιά στο Ελλάδα. Το σορτσάκι και μία φόρμα που αγόρασα πριν το Πάσχα τα έχει -5ευρώ το καθένα, οπότε αν ισχύει τα δωρέαν μεταφορικά που είπατε συμφέρει καλύτερα από το να αγοράσεις στο μαγαζί.

Για 4 φόρμες 48 ευρώ πάντως μια χαρά μου φάνηκαν η τιμές τους!:D

κοριτσια θα συμφωνησω με τη female.

Πολυ ακριβο το βρισκω για εκτος εκπτωσεων περιοδο. Δεν ειναι τζαμπο σαφως, ειναι συμπαθητικης ποιοτητας αλλα δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο για τετοιες τιμες. Μαριτακι που ειδες 4 φορμες με 48 ευρω? Οι πιο φτηνες που βλεπω ειναι σε 42 ευρω οι παιδικες η μια. Μηπως εννοεις παντελονια φορμας?

Τοσο καλά είναι πια τα next? Στο μαγαζί που τα βλέπω δεν με ενθουσιάζουν. Νομίζω πως τα gymboree είναι κλάσεις ανώτερα...

Καθισματάκι τελικά θα πάρουμε αυτό http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1497&cat=64&page=1. Πήγαμε το είδαμε κι έχει 250. Θα το προτείνουμε στον θείο που θέλει να μας το πάρει δώρο και επειδή είναι πολλά θα βάλουμε τη διαφορά.

Ωστόσο όταν πέσει κι άλλο η τιμή του θα πάρουμε κι αυτό http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Plus-Seat-Black/dp/B005S6E1RY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1334674113&sr=1-1 για το δέυτερο αυτοκίνητο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τοσο καλά είναι πια τα next? Στο μαγαζί που τα βλέπω δεν με ενθουσιάζουν. Νομίζω πως τα gymboree είναι κλάσεις ανώτερα...

Ωστόσο όταν πέσει κι άλλο η τιμή του θα πάρουμε κι αυτό http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Plus-Seat-Black/dp/B005S6E1RY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1334674113&sr=1-1 για το δέυτερο αυτοκίνητο

Εννοείται ότι ενημερώνεις κιουρία μου!;)

Το θέλω και γω για δεύτερο και ας μην κέρδισαν τελικά τα λαχεία μου:cry: :cry:

Όσο για τα next, έχω παραγγείλει ρουχαλάκια που είναι πραγματικά σκυλιά και άλλα που απλά είναι συμπαθητικά. Απλά που λατρεύω πάντως είναι τα skinny κοτλέ παντελονάκια που αναδεικνύουν τον ποπό μας!

Καλημέρα είπα?Δεν είπα:oops: :oops: :oops:

Διαφημίσεις

χαχααχα!!!!

Δεν είναι φρέσκια!!μικροποδαρούσα είναι:P:p:pΠερπάτησε 10 μηνών και τώρα είναι 20, έχει πολύ σταθερό περπάτημα.

Ωστόσο για το νούμερο δε μου απαντήσατε;)

Για την φόρμα τους είναι κανονική έως λίγο φαρδιά

αλλά για το μήκος μπες στην επίσημη σελίδα τους κ δες τον πίνακα με τα μεγέθη.

www.kickers.co.uk

Καλημέρα! Όπως κάθε φορά έτσι και αυτή τη φορά θα πω "κάνε έρευνα για να βγεις κερδισμένος". Σχετικά με τα next έχει πει και η γάτα ότι τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα δεν έχουν την ποικιλία του site. Έτσι, αν γουστάρεις ένα κομμάτι το παίρνεις αφού α). δεν το βρήκες εδώ β) ήταν έστω λίγο φθηνότερο γ) δεν έχει μεταφορικά άρα παίρνεις ακόμα και ένα βρακί.

Είδα φούστα που πήρα στην κόρη μου στο τέλος των εκπτώσεων 5 ευρώ στο site να την έχει 20. Ε μπράβο μου. Προσωπικά σήμερα θα πάω μια βόλτα στο κατάστημα, αφού έχω μελετήσει το site και θα δω αν έχει αυτά που θέλω και σε τι τιμές τα έχει. Ακόμα και ένα ευρώ να κερδίσω θα ψωνίσω απ το ιντερνετ, το χω ξαναπεί. Και επειδή δε θα ναι 1 ευρώ δεν θα έχω τύψεις!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερούδια κόρες !!!

εμένα γενικώς τα νεχτ δεν με τρελαίνουν με την ποιότητα τους

κάποιες από τις φόρμες/παντελόνι τους είναι καλές γιατί έχουν λάστιχο από κάτω έτσι ώστε να μην σέρνεται το παντελόνι κάτω και να μπορεί να το φορέσει το παιδί από την αρχή του νούμερου μέχρι το τέλος, επίσης βρίσκω την περιφέρεια μέσης τους μικρότερη σε σχέση με άλλες εταιρείες π.χ m&s και αυτό είναι καλό για ποιο αδύνατα παιδιά.

ωραία φορεματάκια, τα σχέδια τους δηλαδή σαν ποιότητα δεν πεθαίνω κιόλα

κάτι φλις μπλούζες με κουκούλα σε όμορφα σχέδια

όπως επίσης και κάποιες πιζάμες ολόσωμες που έχει και για μεγάλα νούμερα (χωρίς πατουσάκια) που δεν ξέρω αν θα βολεύουν πλέον αφού η μικρή μου πηγαίνει μόνη της τουαλέτα (μάλλον δεν βολεύουν πλεόν)

ωραία σχέδια σε μπουφανάκια .....

τα φανελάκια τους ενώ το βαμβάκι ήταν καλό, οι ραφές τους επειδή δεν ήταν βαμβακερές ελαστικές σπάσαν οι κλωστές και ήταν μια αηδία

ε.........αυτά

KbLyp3.png 4AByp3.png

Για την φόρμα τους είναι κανονική έως λίγο φαρδιά

αλλά για το μήκος μπες στην επίσημη σελίδα τους κ δες τον πίνακα με τα μεγέθη.

www.kickers.co.uk

Καλαμαράκι ευχαριστώ!

Τελικά δεν θα της κάνουν :( και δεν είναι και τοσο μικρό το ποσό να πώ δε βαριέσαι!!

Θα πάω στοκάδικο, γιατί στο νετ δεν παίζει τίποτα σε 21 και κάτω από 40?:rolleyes:

φανελακια δεν εχω δοκιμασει στο ΝΕΧΤ

βρακακια, ναι, μια χαρα, καλτσες πολυ καλες

στα καλσον εχω προβληματιστει κατα ποσο κρατανε ψηλα λογω ακωλης

πλυσιματα οκ, δεν εχουν παθει τιποτα

και θα επαναληφθω ΝΕΧΤ στις εκπτωσεις ειναι λουκουμι

γιατι φωναζετε για τιμες?

παιρνουμε τα τζιμπο στις αρχικες τους τιμες?

ΟΧΙ, οταν πεσουν και μονο τοτε συμφερουν , οχι παντα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...