Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

νομιζω και πιστευω οτι εχουν τις ελληνικες τιμες, δηλαδη σαν το μαγαζι

και πιστευω θα εχουν αποδειξη

η πρωτη ενημερωνει

ρε συ....γιατί δεν παιρνεις ή καποια τηλεφωνο σε νεξτ εδώ να ζητήσει με τον κωδικό κάτι απο το σαιτ να δουμε τι τιμές εχει εδώ ελλάντα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ εδώ θα σας πω.Τα 3 ολόκληρα φορμάκια για μωρά εδώ στο κατάστημα κάνουν 29 ευρώ αρχική τα πήρα 14,50 με εκπτώσεις και στο σαιτ βλέπω τώρα ότι έχουν 23 για αυτά μιλώ επίσης και αυτά

Άρα σε περίοδο μη εκτπώσεων 6 ευρώ χαμηλότερα.Και πάλι συμφέρει αφού έχει 0 μεταφορικά

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αυτά είναι μαγαζιά βρε....

οσο ήμουν στο εξοχικό μας μεγάλη εβδομάδα παρήγγειλα απο το www.bce-europe.com αντιηλιακά για την μαμά μου κ εμάς.

Πέρασαν 6 μέρες κ είχα ξεχάσει πως ακόμα δεν ήρθε μύνημα αναχώρησης της παραγγελίας μου. Με τα λιγα με τα πολλά μου στέλνουν χτες το πρωι μυνημα οτι ενα αντιηλιακό που θελω δεν το έχουν για αποστολή, να διαλέξω κάτι άλλο ή να μου επιστρέψουν χρήματα.

Τους λεω απαντώ φανερα δυσαρεστημένη κ τα χώνω λίγο εως πολύ για την τόση καθυστέρηση ενημέρωσης κτλπ, μου απαντάνε σήμερις οτι εστειλαν την παραγγελία μου με την αντικατάσταση που ζήτησα κ ....μου δίνουν κ ένα κουπονάκι μειον 10ευρώ για την επομενη παραγγελία μου !!

Μια χαρα!!!

εκτός από τα next άρχισε να στέλνει και η tesco Ελλάδα με 10 λίρες μεταφορικά :D:D:D

http://www.clothingattesco.com/international/page/international/

ήδη έστειλα το πρώτο μέιλ κουρδίσματος στα marks and spencer :cool::cool::cool: όσες πιστές προσέλθετε :tongue::tongue:

xanp τα μεταφορικά είναι προς το παρόν δωρεάν (έτσι γράφει) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει :|:|

KbLyp3.png 4AByp3.png

εκτός από τα next άρχισε να στέλνει και η tesco Ελλάδα με 10 λίρες μεταφορικά :D:D:D

θυμιστε μου τι εχουμε πει για την ποιοτητα των tesco...νομιζω δεν ειναι πολυ καλα..ειναι για πολυ καθημερινα ρουχα...σωστα???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

θυμιστε μου τι εχουμε πει για την ποιοτητα των tesco...νομιζω δεν ειναι πολυ καλα..ειναι για πολυ καθημερινα ρουχα...σωστα???

πασχαλίτσα δεν είναι όλα καλά ποιοτικώς και νομίζω ότι γενικά συμφέρει στις εκπτώσεις

KbLyp3.png 4AByp3.png

:|:|

Ναι, ποια είναι η ποιότητά τους; Ανάλογη των τζάμπο, ανώτερη, χάλια ή κάτι σαν του καρφουρ;

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

πιζάμες χάλια δεν θα ξαναπάρω με τίποτα, τύπου τζαμπό και χειρότερες

τζιν παντελόνια με ενίσχυση από μέσα δίπλο ύφασμα πολύ καλά τέτοιο στίλ

http://www.clothingattesco.com/f+f/f+f-embroidered-jeans/invt/kc122705/&bklist=icat,2,y-girls-1-7-years

κάποια μακό μπλουζάκια που η αρχική τους ήταν πολύ χαμηλή χάλια επίσης δεν στρώναν καλά οι ραφές ενώ κάποια άλλα με ήρωες του ντίσνει βγήκαν καλά

σετάκια με μπλούζες κολάν που είχα πάρει άψογα τέτοιο στίλ περίπου

http://www.clothingattesco.com/socks+underwear/f+f-floral-tunic-and-leggings-set/invt/kc213515/&bklist=icat,2,y-girls-1-7-years

http://www.clothingattesco.com/kids-tops+t-shirts/cherokee-shirred-vest-and-leggings-set/invt/kc113617/&bklist=icat,2,y-girls-1-7-years

όπως επίσης και κάποια σετ για "καλά" με σορτσάκια μπλουζάκια δεν βρίσκω κάτι πάρόμοιο να σου δείξω

μαγιό επίσης άψογα 2 χρόνια τα φόρεσε η κόρη μου

γενικώς έχω την εντύπωση ότι όσο φθηνότερη η αρχική τιμή τόσο χειρότερη και η ποιότητα αυτά :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

όσες έχετε αγοράσει κίκερς κατά καιρούς τι φόρμα έχουν?

Μου αρέσουν αυτά (από το αμαζον όμως) και με τον κωδικό βγαίνουν 36 ευρώ,η μικρή είναι στο 21 δηλαδή 4,5, αν πάρω το 5 θα είναι τεράστιο??

Πάντως το σαιζ τσαρτ του αμαζον δεν είναι σωστό και το έχουν επισημάνει κ πολλοί στα ριβιούς.....

όσες έχετε αγοράσει κίκερς κατά καιρούς τι φόρμα έχουν?

Μου αρέσουν αυτά (από το αμαζον όμως) και με τον κωδικό βγαίνουν 36 ευρώ,η μικρή είναι στο 21 δηλαδή 4,5, αν πάρω το 5 θα είναι τεράστιο??

Πάντως το σαιζ τσαρτ του αμαζον δεν είναι σωστό και το έχουν επισημάνει κ πολλοί στα ριβιούς.....

Για να φοράει 21 νούμερο φαντάζομαι είναι φρέσκια στο περπάτημα σωστά?

Απέφυγε τόσο το να είναι η φτέρνα έξω όπως το μοντέλο που έβαλες, όσο και να μην το έχεις δοκιμάσει στο παιδί.

Το ξανασυζητήσαμε πριν λίγες μέρες. Είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα παπουτσάκια.

QnL8p2.png

Βρε χατζικάκι, δε σε σύμφερε να ψωνίσεις από το bce; Ήθελες πολλά πράγματα;

Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά με τη παραγγελία σου!

Όχι Μαριτάκι, έβαλα παραγγελία μαζί με μια φίλη, και ακόμα και με την έκπτωση 10% μου έβγαινε 30 ευρώ ακριβότερα.

τιμες ελληνικες, ισως και λιγο καλυτερες απο του μαγαζιου

μαρη χατζικο κανε καμια σταση πειραια να ελεγξεις , δε το εχω και κοντα μου!

παντως συγκινηθηκα!!!

:D:D:D:D

:tongue::tongue:έλα ρε.... θα βρούμε μια καλή δικηγόρο (κατά προτίμηση με εθισμό στις ιντερνετικές αγορές) και θα πάμε όοοολες μαζί θα μας κάνει και καλλίτερη τιμή :tongue::tongue::tongue:

Άμα την βρείτε, πείτε της ότι θα έχει πολλές να βοηθήσει, να μας κάνει καλύτερη τιμή. Λέει ο συζυγάτος μου τις προάλλες, κάνε ένα κοντρόλ, τι έχεις βάλει στην προπληρωμένη, άντε μωρέ λέω, δεν κρατάει τόσο παλιό αρχείο, ε μου λέει, δες όσο σε αφήνει, άντε μωρέ λέω εγώ, είναι και άλλων οι παραγγελίες μέσα και που να τα βρίσκω τώρα......:oops::oops::oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και φυσικα σκοπος θα ειναι μεγαλη διατροφη για να μπορουμε να αντεπεξελθουμε στις υποχρεωσεις μας προς τριτους (next-amazon-ebay)

:shock::shock::tongue::tongue::tongue:

χατζίκο το αποροτ στέλνει αμέσως μειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας.Τι στο καλό τόσο στραβά σοου πάει;;;ποτέ δεν είχα πρόβλημα...

Τσίμπησα αυτό μαζί με κάτι άλλα για όποια έχει πιτσιρίκι που πάει ποδόσφαιρο

και αυτά για μένα μαζί με αυτά

Δεν ξέρω μωρέ, κάτι με το πέιπαλ προφανώς. Η δεύτερη παραγγελία είναι εντάξει, έλαβα μέιλ επιβεβαίωσης.

Ωραία τα παπά σας και με γειά.

Ναι, ποια είναι η ποιότητά τους; Ανάλογη των τζάμπο, ανώτερη, χάλια ή κάτι σαν του καρφουρ;

Καρφούρ θα έλεγα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Για να φοράει 21 νούμερο φαντάζομαι είναι φρέσκια στο περπάτημα σωστά?

Απέφυγε τόσο το να είναι η φτέρνα έξω όπως το μοντέλο που έβαλες, όσο και να μην το έχεις δοκιμάσει στο παιδί.

Το ξανασυζητήσαμε πριν λίγες μέρες. Είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα παπουτσάκια.

χαχααχα!!!!

Δεν είναι φρέσκια!!μικροποδαρούσα είναι:P:p:pΠερπάτησε 10 μηνών και τώρα είναι 20, έχει πολύ σταθερό περπάτημα.

Ωστόσο για το νούμερο δε μου απαντήσατε;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...