Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

λεπον, εχουν περιπου 38% πανω αμα τα μεταφρασουμε σε ευρω, 23% ειναι ο ΦΠΑ και 15% το κερδος τους

σχετικα καλο να πω αν συγκρινω με το 100% του μαδερκερ!!!

καλα λες, ειναι που αυτοι δεν εχουν φπα στα ρουχα (αληθεια δεν εχουν καθοοοολου φπα?) αρα θα βαλουν οπωσδηποτε καπελο το δικο μας 23αρι.....

μη λες για μαδερ! μη λες για μαδερ! και το μαρκς δε παει πισω ομως.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα δε το εχω και απιθανο να τσιμπησουν απο νεξτ κ να βαλουν κι αααααλλοι ντιλιβερι ελλαδα! η κριση τους επηρεαζει ολους....

παντως περυσι πυτζαμες νεξτ πηρα, πολυ ωραιες!!!!!! κ επειδη σιγα σιγααααααα θα ψαξω για τον επομενο χειμωνα να ξερω τι παιζει.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιριδα και τις φλις πυζαμες τις μονες ροζε, να τις εχεις κατα νου, τελειες ειναι, πολυ απαλες

κανονικες εχουμε για φετος να δοκιμασουμε!!!

διωξτε με....τι να παρω για μετα 2 χρονια.....θα κοιταω μονο σνιφφφφφφφφ

κοιταζω και τα συρταρια τους, φισκα, πολλα δε τα φορεσανε καν και ειναι κριμα

πρεπει να πεσω στο ρελαντι και απο εδω και απο τα τζιμπο

ωιμεεεεε

Διαφημίσεις

ιριδα και τις φλις πυζαμες τις μονες ροζε, να τις εχεις κατα νου, τελειες ειναι, πολυ απαλες

ααα ναι? να χουμε κανα δυο για τα κρυα...... φλις ολοσωμες ειχα βρει απο εβαυ... μαδερ ομως! θενκςςςςςςς

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

λεπον, εχουν περιπου 38% πανω αμα τα μεταφρασουμε σε ευρω, 23% ειναι ο ΦΠΑ και 15% το κερδος τους

σχετικα καλο να πω αν συγκρινω με το 100% του μαδερκερ!!!

ρε....λες να μας έχει κ απόδειξη....με φπα 23% οπως το αμαζον??:rolleyes::rolleyes:

Εμένα με μπερδεύει πολύ η φόρμα τους. Εχω πάρει από ebay μερικές φορές και μου βγήκαν στενά. Άλλη φορα ετυχε να είναι κανονικά και καταμπερδευτηκα. Τελικά βρε γατουλα εσύ που έχεις κάνει διατριβή στα next τι έχεις να πεις

για τα νουμερα;

q1kup2.pngza5op2.png

Εμένα με μπερδεύει πολύ η φόρμα τους. Εχω πάρει από ebay μερικές φορές και μου βγήκαν στενά. Άλλη φορα ετυχε να είναι κανονικά και καταμπερδευτηκα. Τελικά βρε γατουλα εσύ που έχεις κάνει διατριβή στα next τι έχεις να πεις

για τα νουμερα;

εγώ εγώ θα σε πω:tongue:;)

εχει δυο σειρές αν εχεις δει οπως κ τα τζιμπο

ενα απο 0 εως 6 χρονών younger girls

και ένα

από 3 εως 16 older girls

τα δεύτερα είναι ποιο γεμάτα σα νούμερα

Διαφημίσεις

εγώ εγώ θα σε πω:tongue:;)

εχει δυο σειρές αν εχεις δει οπως κ τα τζιμπο

ενα απο 0 εως 6 χρονών younger girls

:)

και ένα

από 3 εως 16 older girls:)

τα δεύτερα είναι ποιο γεμάτα σα νούμερα

Μάλιστα, δηλαδή περνώ στο νούμερο μας αν πάρω από την older girl σειρά?

Ψ

ΝΑ πιούμε και κανένα καφεδάκι μην ξεχνιομαστε:)

q1kup2.pngza5op2.png

kalamaraki !!!!!

Θύμησέ μου μου πως είναι τα hush puppies που είχες πάρει της κόρης σου?

Φαρδιά, στενά, κανονικά, εύκαμπτη σόλα και λοιπές πληροφορίες.

Τα έβαλε σε προσφορά το Άμαζον και λέω να πάρω

QnL8p2.png

Μάλιστα, δηλαδή περνώ στο νούμερο μας αν πάρω από την older girl σειρά?

Ψ

ΝΑ πιούμε και κανένα καφεδάκι μην ξεχνιομαστε:)

Εννοείτε να πιουμε! θα σε πιμιάσω αν πάμε αλλιως απο βδομάδα

σματσσσ

kalamaraki !!!!!

Θύμησέ μου μου πως είναι τα hush puppies που είχες πάρει της κόρης σου?

Φαρδιά, στενά, κανονικά, εύκαμπτη σόλα και λοιπές πληροφορίες.

Τα έβαλε σε προσφορά το Άμαζον και λέω να πάρω

Εχω δυο ζευγάρια, μια μπαλαρίνες κ μια μποτες, πιστευω πως εχουν κανονική φόρμα, οχι στενή , ευκολη σόλα ευκαμπτη, καταπληκτικό σουέντ δέρμα αδιάβροχο καθαρίζει με ένα νωπό πανάκι, δεν μένουν σημάδια απο τα νερά κ γενικότερα σκυλιά για κάθε μέρα. Εγώ σιγουρα θα ξαναπάρω ;):D

κορίτσια, για να καταλάβω, τα νεξτ http://www.nextdirect.com/gr/en είναι πιο φθηνά από εδώ και έχουν δωρεάν μεταφορικά?

Μπιζάμες θέλω να αγοράσω αλλά δεν έχω ξαναπάρει αυτή τη μάρκα ποτέ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...