Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ελληνικό σημαιάκι στα next???

Το βλέπω το διαζύγιο!!!!

μαζι θα τα καταθεσουμε:tongue::tongue:

:tongue::tongue:έλα ρε.... θα βρούμε μια καλή δικηγόρο (κατά προτίμηση με εθισμό στις ιντερνετικές αγορές) και θα πάμε όοοολες μαζί θα μας κάνει και καλλίτερη τιμή :tongue::tongue::tongue:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιμες ελληνικες, ισως και λιγο καλυτερες απο του μαγαζιου

μαρη χατζικο κανε καμια σταση πειραια να ελεγξεις , δε το εχω και κοντα μου!

παντως συγκινηθηκα!!!

ομως κριμα που εχει τοσο ανεβασμενες τιμες.......... αλλα λεει δωρεαν μτφ για ελλαδα αν καταλαβα καλα............

παντως οι πυτζαμες που ειναι το μαστ μας απο νεξτ εχουν διαφορα σημαντικη

τριαδα μακρυμανικες πυτζαμες σετ

http://www.next.co.uk/x492730s2 25 λιρες

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/nightwear/7/2 41 ευρω

εδω το καταστημα ποσο τις εχει ξερετε?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

γυρω στα 15 παιρνω τη διαδα στις εκπτωσεις και 9 τη μονη, οποτε χωρις εκπτωσεις ειναι οκ

χμ τη διαδα την εχει 30 ευρω... στο νο 3-4....... διπλη τιμη.........

αλλα θα βαλει κ στο σαιτ εκπτωσεις λογικα...........

γενικα οι αγγλοι ποτε εχουν τις καλοκαιρινες εκπτωσεις? πριν απο εμας νομιζω.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

χατζίκο το αποροτ στέλνει αμέσως μειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας.Τι στο καλό τόσο στραβά σοου πάει;;;ποτέ δεν είχα πρόβλημα...

Τσίμπησα αυτό μαζί με κάτι άλλα για όποια έχει πιτσιρίκι που πάει ποδόσφαιρο

και αυτά για μένα μαζί με αυτά

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αυτη τη βδομαδα στου πειραια η χατζικο ειδε προσφορες

το θεμα ειναι οτι γενικα οταν βαζανε εκπτωσεις στο αγγλικο σαιτ ηταν απλα τριχες

τιποτα σε ποσοτητα/ποιοτητα, οποτε το παρακολουθουμε

Τελικά την προχώρησα την παραγγελία και πήρα αυτά με 20 ΕΥΡΩ (στο αγγλικό έχουν 13 λίρες) και αυτά με 19 ΕΥΡΩ (στο αγγλικό έχουν 12 λίρες) για καθημερινά στον παιδικό. Με την πρώτη ευκαιρία θα δω στον Πειραιά ή στο RIVER τις αντίστοιχες τιμές.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

αυτη τη βδομαδα στου πειραια η χατζικο ειδε προσφορες

το θεμα ειναι οτι γενικα οταν βαζανε εκπτωσεις στο αγγλικο σαιτ ηταν απλα τριχες

τιποτα σε ποσοτητα/ποιοτητα, οποτε το παρακολουθουμε

γενικως ελεγα για αγγλια, επειδη με ενδιαφερει για μαρκς, ιουνιο να υπολογιζω?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εκπτώσεις Αγγλία

• Όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τα κεντρικά καταστήματα ξεκινούν τις εκπτώσεις αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και για όλο τον Ιανουάριο. Από τις πιο φημισμένες εκπτώσεις είναι αυτές του Harrods στις αρχές Ιανουαρίου, όπου συνήθως σχηματίζονται ουρές, μέρες πριν αρχίσουν οι εκπτώσεις. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι συνήθως τον Ιούλιο, αλλά οι ημερομηνίες διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα. Πολλά μαγαζιά έχουν προσφορές όλο το χρόνο.

Επίσης όσες έχετε φεις μπείτε στη σελίδα του river west και ανακοινώνουν πότε τα next έχουν προσφορές αφού τους ζάλισα πόσες φορές να μου πουν πλέον βάζουν πάντα ανακοίνωση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εκπτώσεις Αγγλία

• Όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τα κεντρικά καταστήματα ξεκινούν τις εκπτώσεις αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και για όλο τον Ιανουάριο. Από τις πιο φημισμένες εκπτώσεις είναι αυτές του Harrods στις αρχές Ιανουαρίου, όπου συνήθως σχηματίζονται ουρές, μέρες πριν αρχίσουν οι εκπτώσεις. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι συνήθως τον Ιούλιο, αλλά οι ημερομηνίες διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα. Πολλά μαγαζιά έχουν προσφορές όλο το χρόνο.

.

αν θυμαμαι καλα καπου στον Αυγουστο εχουν και το Bank holiday ενα τετραημερο με φοβερες εκπτωσεις

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...