Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχες γράψει κάποιες απίθανες οδηγίες για πώληση στο e-bay - πολύ χρήσιμες!

Είχε συζητηθεί για το κόστος μεταφορικών. Πού μπορούμε να βρούμε αυτό τον πίνακα με τις τιμές ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί? Υπάρχει κάπου? Στα ΕΛΤΑ?

Εννοείται πως όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει, είναι ευπρόσδεκτη η συμβουλή της

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Είχες γράψει κάποιες απίθανες οδηγίες για πώληση στο e-bay - πολύ χρήσιμες!

Είχε συζητηθεί για το κόστος μεταφορικών. Πού μπορούμε να βρούμε αυτό τον πίνακα με τις τιμές ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί? Υπάρχει κάπου? Στα ΕΛΤΑ?

Εννοείται πως όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει, είναι ευπρόσδεκτη η συμβουλή της

τιμοκατάλογος εδώ :D:D

καλημερούδια !!!!!

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

...

Έχεις δίκιο, απλά είναι πολύ δύσκολο να κατεβαίνω στα μαγαζιά και έχω βολευτεί με τις ιντερνετικές αγορές μαζί με τις πολύτιμες εμπειρίες σας !!!

Απλά αυτά...τα είδα και κόλλησα :P:p:p.

Για τις τιμές το γνώριζα, τις είχα τσεκάρει πριν.

Το crocs.eu μου έδωσε μια 15% έκπτωση και κάλυψε τα μεταφορικά, αλλιώς θα τα παρήγγελνα από javari.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Κοριτσακι μεσω ιντερνετ χωρις μεταφορικα τα ειχε και στην Ελλαδα σ'αυτη την τιμη. Γι'αυτο στο ειπα. Κριμα ειναι να φευγουν λεφτα εξω οταν ειμαστε σ'αυτο το χαλι. :(

Με γεια :D

Μέρες! Έχουμε καναν εκπτωτικό κωδικό για mytoys.de? Ο δικός μου έληξε...

δεν προλαβαινω τωρα να το ψαξω αλλα ειχα δωσει εναν που ληγει Ιουνιο. Κανε μια αναζητηση και αν δεν τον βρεις θα στο βρω αργοτερα.

To μαγιό. Τα ίδια ακριβώς κι εμείς. Θα πάρω ασυζητητί λοιπόν.

Τι είναι προτιμότερο: ξεχωριστό πάνω κάτω ή ολόσωμο? Από νούμερο μήπως να πάρω μεγαλύτερο? Είναι και στρουμπουλός!

Εμενα ήταν ολόσωμο και με βόλεψε γιατί ο μικρος πέρσι ήταν 10 μηνών. Το πάνω κάτω ίσως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια και για να μην φοράς το κάτω αν δεν θελεις. Αν σκοπεύεις να φοράς και τα δύο κομμάτια, παρε ολόσωμο, όταν σκύβει το παιδί δεν θα μενει η μεση έξω. Τωρα το νούμερο. Εμας το περσυνο ήταν για 6-18 μηνών. Του ήταν κανονικό, δεν ήθελα να κολλάει και πάνω. Φετος δεν νομίζω ότι θα του κάνει. Πάντως καλυτερο να είναι λίγο πιο φαρδύ παρα να το πιέζει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε ψωνίσει από εδώ. Με αφήνει να προχωρήσω μέχρι το check out και είμαι έτοιμη να κάνω μία παραγγελία με 0 μεταφορικά αλλά είναι πιο φθηνά από ελλάδα ή παρόμοιες οι τιμές του;

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχετε ψωνίσει από εδώ. Με αφήνει να προχωρήσω μέχρι το check out και είμαι έτοιμη να κάνω μία παραγγελία με 0 μεταφορικά αλλά είναι πιο φθηνά από ελλάδα ή παρόμοιες οι τιμές του;

είδα Ελληνική σημαία στα next ??:shock::shock::shock: θα πάθω εγκεφαλικό ............πάω να τσεκάρω τιμές ......

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

είδα Ελληνική σημαία στα next ??:shock::shock::shock: θα πάθω εγκεφαλικό ............πάω να τσεκάρω τιμές ......

τετοια να μας λες και θα παθει σιγουρα εγκεφαλικο ο συζηγος οταν του ερθει ο λογαριασμος :tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

τετοια να μας λες και θα παθει σιγουρα εγκεφαλικο ο συζηγος οταν του ερθει ο λογαριασμος :tongue::tongue:

:tongue::tongue: χαχαχα και όμως στέλνει με δωρεάν τα μεταφορικά από ότι βλέπω,

σχετικά με τις τιμές δεν είμαι σίγουρη θα μας πει η Γάτα που είναι ειδική στα νεχτ όταν το δει

πάντως με ένα γρήγορο έχω την εντύπωση ότι οι τιμές του παίζουν περίπου όσα τα Ζαρα στην Ελλάδα ??? (έχω και χρόνια να ψωνίσω παιδικά από εδώ για κανα δωράκι μόνο)

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ MOTHERCARE ?????

KbLyp3.png 4AByp3.png

τιμες ελληνικες, ισως και λιγο καλυτερες απο του μαγαζιου

μαρη χατζικο κανε καμια σταση πειραια να ελεγξεις , δε το εχω και κοντα μου!

παντως συγκινηθηκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...