Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τίποτα βρε κοριτσάκι μου και εγώ πέρσι το έψαχνα να αγοράσω κάτι, αλλά το καλαμάρ έλεγε ότι δεν χρειάζεται :D:D είπα να το αφήσω μια και ότι έβλεπα και μου άρεσε έβγαινε αρκετά ακριβό με τα μεταφορικά και αν έβλεπα ότι τελικά είχαμε πρόβλημα να αγόραζα κάτι από το μέρος που παραθερίζαμε, τελικά πραγματικά δεν χρειάστηκε.

Τώρα που λέμε για ακροθαλασσιές άμμους κλπ κλπ να σημειώσω κάτι σημαντικό που βλέπω στην παραλία και μου φέρνει απανωτά εγκεφαλικά.

Μην αφήνεται τα παιδιά σας και ιδίως τα κοριτσάκια να παίζουν στην άμμο με το βρεγμένο μαγιό τους ή με το βρακάκι ή την πάνα ΠΑΝΤΑ να τα αλλάζετε μετά το μπάνιο με ρούχα και να τους φοράτε κάποιο κολάν έτσι ώστε η άμμος να μην έρχεται σε επαφή με το you know what

ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βάλετε ντακταριν σε ένα τρίχρονο ??? :?:-?

Καταρχήν Χρόνια Πολλά!:P

Να ήξερες πόσο το σκέφτομαι όσο πλησιάζει το καλοκαίρι!!Φυσικά και με ανατριχιάζει η σκέψη να έρχεται σε επαφή με την άμμο και όλα αυτά που κουβαλάει!:oΑυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω,να την αλλάζω αμέσως μετά το μπάνιο,γι΄αυτό έχω προμηθευτεί ήδη αρκετά!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δες το size guide...επισης θα σε βοηθησει το οτι λεει

Customers who have ordered this model suggest ordering a size down.

Κορίτσια,

στο www.crocs.eu δίνει αυτές τις ισοδυναμίες

10 in 255cm 9us

41-42eu

7-8uk

ενώ στο www.crocs.co.uk για το ίδιο παπούτσι

10 in 255cm

9us

39-40eu

7uk

Δηλαδή για τις ίδιες ίντσες και εκατοστά στο μήκος ποδιού βγάζει διαφορετικά νούμερα στα ευρωπαϊκά.

Συν το ότι γράφει αυτό που λέει η πασχαλίτσα πιο πάνω (έχει λίγα ριβιους όμως συνολικά και δεν γράφουν όλοι ότι τους πέφτει μεγάλο).

Kalamaraki μήπως μπορείς να βοηθήσεις;;

Ή όποιος άλλος...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Κορίτσια,

στο www.crocs.eu δίνει αυτές τις ισοδυναμίες

10 in 255cm 9us

41-42eu

7-8uk

ενώ στο www.crocs.co.uk για το ίδιο παπούτσι

10 in 255cm

9us

39-40eu

7uk

Δηλαδή για τις ίδιες ίντσες και εκατοστά στο μήκος ποδιού βγάζει διαφορετικά νούμερα στα ευρωπαϊκά.

Συν το ότι γράφει αυτό που λέει η πασχαλίτσα πιο πάνω (έχει λίγα ριβιους όμως συνολικά και δεν γράφουν όλοι ότι τους πέφτει μεγάλο).

Ή όποιος άλλος...

Καλησπέρα,

Εγώ πήρα την προηγούμενη εβδομάδα αυτά φοράω 39-40 (πιο πολύ προς το 40 τελευταία) τα συγκεκριμένα γράφουν W8 που από ότι είδα στο αμαζον είναι 38-39. Πάντως εμένα μου είναι μια χαρά (άνετα) τα έχω βάλει δύο μέρες για αρκετές ώρες και δεν με χτύπησαν καθόλου ούτε στα δάχτυλα ούτε στη φτέρνα. Τα δοκίμασε και η μαμά μου που είναι καθαρό 40άρι και της ήταν ίσα ίσα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Κορίτσια, έχει παραγγείλει καμία crocs κλειστά για την ίδια, να με βοηθήσει λίγο με τα νούμερα;;

Σαν αυτά

Εγώ τα έχω αυτά!!!!! Στο φούξια χρώμα και είναι τέλεια!!!!

Φοράω 38 και πήρα το 37-38 και είναι μια χαρά! Στην αρχή μπορώ να πω πως μου φαίνονταν κ λίγο φαρδιά λόγω του λάστιχου αλλά τώρα τα έχω συνηθίσει! Τα φοράς άνετα όλη μέρα κ δε κουράζουν καθόλου!!!!:D:D:D

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Καλοφόρετα!!!!

Πολύ ωραία!!!!

Εμείς για μια ακάμα φορά camper

Πανέμορφα κ των δυο σας!! Με γειες!

Εμάς ο νονός μας, δηλαδή η κουμπάρα μου/σύζυγος του μας διάλεξε φέτος πολύ μουράτο παπουτσάκι κ από εκει που δεν ήξερε πολλά για αγορές , τα αγόρασε από το τζαβάρι χε χε Μας πήρε αυτά τα Froddo απίστευτα μαλακό δέρμα, απίστευτη μαλακή δερμάτινη σόλα, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Στην μικρή άρεσαν παααρα πολύ :D

edit

κοίτα αν η θάλασσα έχει πέτρες μέσα, για να μπείς και να βγείς (και το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να μπαίνει μόνο του) πιστεύω ότι χρειάζονται τα παπούτσια, αλλά μόνο γι αυτό τον λόγο, στην παραλία αν έχει άμμο ή βοτσαλάκι, ούτε τα κροκς χρειάζονται, καλλίτερα να περπατά και να τρέχει ξυπόλητο η άμμος και η πίεση στο πόδι κάνουν πολύ καλό στο κυκλοφοριακό μας

Nαι ναι το έχουμε ξανασυζητήσει το θυμάμαι αλλά κ πάλι τεινω να πω πως ειναι ανάλογα το παιδί κ σίγουρα ανάλογα την παραλία.:tongue:

ποια εβαλε αυτο το πωλητη? http://stores.ebay.co.uk/Enchanted-Beauty-Spot?_trksid=p4340.l2563 ζημια μου χει κανει!!!!!!!! χαχαχα αλλα πως να ψωνισεις βερνικι νυχιων χωρις να το δεις? μπας κ εχει παρει καμια? ψαχνω αυτο το σχεδον διαφανο ροζ/μπεζ/ροδακινι του γαλλικου.... αλλα πως να ξερω αν βγαινει διαφανο ή πολυ "πηχτο" στο νυχι.... θελω το διαφανο....... θα ρωτησω το πωλητη μπας κ βγαλω ακρη αλλα μηπως ξερει καμια? θενκςςςςςςςς

εντιτ επισης μηπως ξερει καμια απο μαρκες? γιατι αυτες που πουλαει δε τις ξερω.....

Αυτές ολες χρησιμοποιεί η μανικιουρτζού που πάω, ειναι πάρα πολύ καλές, δεν κιτρινίζουν τα νύχια μου οταν τα αφηνω καιρό βαμένα, επίσης ειναι ποιο ανθεκτικές σαν όζα/μανό δεν γδέρνονται τόσο ευκολα.

Στις συνιστώ δαγκωτά!;)

To Kαλαμαράκι ? Νομίζω..........

Ή όποιος άλλος...

Πολύ ευχαρίστως να βοηθούσα αλλά....:|

Τσουκου το καλαμάρι ουδέποτε αγόρασε ....ήθελα αλλά δεν πήρα. Η mumsofia εχει παρει νομίζω

Καλησπέρα,

Εγώ πήρα την προηγούμενη εβδομάδα αυτά φοράω 39-40 (πιο πολύ προς το 40 τελευταία) τα συγκεκριμένα γράφουν W8 που από ότι είδα στο αμαζον είναι 38-39. Πάντως εμένα μου είναι μια χαρά (άνετα) τα έχω βάλει δύο μέρες για αρκετές ώρες και δεν με χτύπησαν καθόλου ούτε στα δάχτυλα ούτε στη φτέρνα. Τα δοκίμασε και η μαμά μου που είναι καθαρό 40άρι και της ήταν ίσα ίσα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Εγώ τα έχω αυτά!!!!! Στο φούξια χρώμα και είναι τέλεια!!!!

Φοράω 38 και πήρα το 37-38 και είναι μια χαρά! Στην αρχή μπορώ να πω πως μου φαίνονταν κ λίγο φαρδιά λόγω του λάστιχου αλλά τώρα τα έχω συνηθίσει! Τα φοράς άνετα όλη μέρα κ δε κουράζουν καθόλου!!!!:D:D:D

Σας ευχαριστώ και τις δύο πολύ για τη βοήθεια. Τελικά παρήγγειλα το 39-40 και βλέπουμε.

Πάντως το βρίσκω σχετικά δύσκολο να παραγγέλνεις παπούτσια από ίντερνετ. Άλλες δύο αγορές (οι πρώτες) έχω κάνει από endless και δεν μπορώ να πω ότι έπεσα μέσα στα νούμερα τελικά.

Θα ήθελα να το κάνω και για τα παπούτσια της μικρής, μόλις χρειαστεί, αλλά ...:?:?

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Σας ευχαριστώ και τις δύο πολύ για τη βοήθεια. Τελικά παρήγγειλα το 39-40 και βλέπουμε.

Πάντως το βρίσκω σχετικά δύσκολο να παραγγέλνεις παπούτσια από ίντερνετ. Άλλες δύο αγορές (οι πρώτες) έχω κάνει από endless και δεν μπορώ να πω ότι έπεσα μέσα στα νούμερα τελικά.

Θα ήθελα να το κάνω και για τα παπούτσια της μικρής, μόλις χρειαστεί, αλλά ...:?:?

40 φοράς κ παράγγειλες 39-40? Πάντως, αν φοράς 39 θα σου είναι σίγουρα μεγάλες οι μπαλαρίνες

Κορίτσια, έχει παραγγείλει καμία crocs κλειστά για την ίδια, να με βοηθήσει λίγο με τα νούμερα;;

Σαν αυτά

αν ειναι πρωτη φορα που παραγγελνεις καλο θα ειναι να κοιτας και σε φυσικο μαγαζι. Ασε που αυτα που σου αρεσαν και στην Ελλαδα τα ιδια λεφτα εχουν. αν εχει αυτη την περιοδο το site και μεταφορικα βγαινουν παραπανω. :(

http://slipper.gr/products/398--crocs.aspx

http://www.koinis.gr/product.php?products_id=451&language=en

http://www.verona-shoes.gr/ginaikeia/kalokairina/sagionares-thalassis/SPRINGI-FLAT.html

έχετε υπ' όψη κάτι τέτοιο??

Η νυχού μου παίρνει 30? για να μου τα φτιάξει...

Καλημέρα!

Αν κατάλαβα καλά είναι το τζελ που κάνουν τη φυσική ενίσχυση ...τότε είναι πολύ καλή τιμή που πληρώνεις..45 ευρώ έδινα πριν 4 χρόνια.

Ωστόσο αν πιάνουν τα χερια σου μπορείς να το αγοράσεις, αλλά θέλει πολύ εξοικίωση, μη σου τρέξει, μη σου κάνει γράμμες κλπ...

Ψάχνω πεδιλάκια για τη μικρή σε 21 μήπως έχετε κανένα πωλητή στο ebay?

Επίσης αυτό το βούτυρο για τα κρόκς το έχετε πάρει και από πού?

Διαφημίσεις

40 φοράς κ παράγγειλες 39-40? Πάντως, αν φοράς 39 θα σου είναι σίγουρα μεγάλες οι μπαλαρίνες

Όχι φοράω 40 και κάτι παραπάνω μερικές φορές. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !!!

αν ειναι πρωτη φορα που παραγγελνεις καλο θα ειναι να κοιτας και σε φυσικο μαγαζι. Ασε που αυτα που σου αρεσαν και στην Ελλαδα τα ιδια λεφτα εχουν. αν εχει αυτη την περιοδο το site και μεταφορικα βγαινουν παραπανω. :(

http://slipper.gr/products/398--crocs.aspx

http://www.koinis.gr/product.php?products_id=451&language=en

http://www.verona-shoes.gr/ginaikeia/kalokairina/sagionares-thalassis/SPRINGI-FLAT.html

Έχεις δίκιο, απλά είναι πολύ δύσκολο να κατεβαίνω στα μαγαζιά και έχω βολευτεί με τις ιντερνετικές αγορές μαζί με τις πολύτιμες εμπειρίες σας !!!

Απλά αυτά...τα είδα και κόλλησα :P:p:p.

Για τις τιμές το γνώριζα, τις είχα τσεκάρει πριν.

Το crocs.eu μου έδωσε μια 15% έκπτωση και κάλυψε τα μεταφορικά, αλλιώς θα τα παρήγγελνα από javari.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλημέρα!

Επίσης αυτό το βούτυρο για τα κρόκς το έχετε πάρει και από πού?

Καλημέρα!

εγώ το εχω το βούτυρο. το είχα αγοράσει από το crocs.eu κ ειναι πολυ καλό. Ζωντανεύει τα crocs και τα κάνει σαν καινούργια!

νομιζω 4 ευρώ έκανε..

APO ROT συνέχεια. Αρχική παραγγελία - που δεν προχώρησε ποτέ - στις 6 του μήνα. Στο ΠΕΙΠΑΛ δεν φαινόταν τίποτα. Μετά από αρκετά μέιλς με το ΑΠΟΡΟΤ, καταλήξαμε είτε να κάνω έμβασμα (δεν το έκανα, δεν υπάρχει διασφάλιση του ΠΕΙΠΑΛ) είτε να ακυρώσουν την αρχική παραγγελία και να την ξανακάνω. Όπερ και εγένετο. Με επιτυχία αυτή την φορά. Δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον κάπου μπλόκαρε το πέιπαλ.

Στο μέιλ μου δεν έχει έρθει ακόμα μνμ επιβεβαίωσης. Πότε να το περιμένω ?

Βρε χατζικάκι, δε σε σύμφερε να ψωνίσεις από το bce; Ήθελες πολλά πράγματα;

Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά με τη παραγγελία σου!

http://www.paresfootwear.co.uk/Boys/Out-of-school/260140/Start-Rite-Ahoy-Denim σκέφτομαι να πάρω αυτό στο μικροπατουσίνι μου , αλλά έχω ενδοιασμούς για το νούμερο.. 24 ή 25;;;.σε geox & camper φοράει οριακά 24 , κάτι πέδιλα garvalin τα πήρα 25 σκεπτόμενη να βγάλουμε το καλοκαίρι αλλά δεν έχουν έρθει ακόμη για να έχω άποψη.

αυτά είναι : http://www.paresfootwear.co.uk/Boys/B-Sandals-Closed/204215/Garvalin-102621-Brown και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω αυτή την μάρκα ....

από την άλλη σε all star φορά το 23 και είναι άνετο.

http://www.spartoo.gr/Converse-ALL-STAR-SIMPLE-SLIP-OX-x130180.php το είχε πάρει η θεία του πέρυσι και του κάνει φέτος.

αν και διανύουμε δύσκολες μέρες και θα έπρεπε να είμαι πιο συγκρατημένη στις αγορές μου , σκέφτομαι πως το συγκεκριμένο ξεφεύγει από το πολύ φορεμένο all star και θα μπορέσω να του το συνδυάσω και για την βάφτιση που θα γίνω νονά.

Διαφορετικά κοιτάζω για κάτι τέτοιο που μας σώζει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις , ειδικά το καλοκαίρι....

http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Garçon-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_gw?ie=UTF8&node=366588031&pf_rd_r=108ZD5D96QSAW4KAYV8C&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=homepage& απλά έλεγα για πιο φτηνή λύση.

Επίσης σήμερα πήραμε και αυτά για το κολυμβητήριο και όχι μόνο...

http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Garçon-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_gw?ie=UTF8&node=366588031&pf_rd_r=108ZD5D96QSAW4KAYV8C&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=homepage&pf_rd_p=289578507&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB002JIO94E%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-9%26qid%3D1334774228012%26asinTitle%3DCrocs~~20Cr .

Πόσα εκατοστά είναι το ποδαράκι σας; Για μένα να πάρεις 25άρι....τα geox συνήθως έχουν μεγάλη φόρμα άρα αν είναι οριακά το 24 τότε εννοείται για να τα φορέσει το καλοκαίρι θέλεις 25.

Πολύ ωραία τα ρούχα σας και ταιριάζουν τα παπούτσια μια χαρά!

Μπράβο που φοράτε μουράτα ρούχα αγορομάνες στα μικρά σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...