Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κοριτσια γεια και Χριστος Ανεστη!

ελπιζω να περασατε ολες καλα...

αυτα πως σας φαινονται για την θαλασσα? λετε θα βολευουν??

επισης ψαχνω αντιολισθητικο χαλακι για την μπανιερα γιατι κανει καθιστος μπανιο...εχετε καμια καλη προταση???? βρηκα καποια στο αμαζον αλλα δεν με ξετρελαινουν....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης ψαχνω αντιολισθητικο χαλακι για την μπανιερα γιατι κανει καθιστος μπανιο...εχετε καμια καλη προταση???? βρηκα καποια στο αμαζον αλλα δεν με ξετρελαινουν....

γιατί δεν του παίρνεις crocs?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

ναι, θα εχουμε και crocs απλα το σκεφτομουν για να τα φοραει και μεσα στο νερο οταν κολυμπαει και να μπορει και να παιζει ανετα στην ακρη της θαλασσας...να μπαινοβγαινει...τα Crocs μενουν στο ποδι ή θα τα ψαχνουμε???

τα Μαγιόπαιδα

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Παραλάβαμε τα καμπεράκια μας και ενθουσιάστηκα!Πήραμε αυτά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DP927O/ref=oh_o00_s00_i00_details

Φοβερή ποιότητα, τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο τσιμπημένες οι τιμές τους...μαλακό δέρμα, ωραίος πάτος, στιβαρό παπουτσάκι. Μου βγήκε 44ευρώ ενώ στο κάμπερ κατάστημα το βρήκα 67ευρώ.

Pasxalitsa είχαμε ένα παρόμοιο της αγκάθα πρόπερσι αλλά μας χτύπησε λίγο. Νομίζω η μαρία_ς το είχε πάρει και αυτή αλλά ήταν ευχαριστημένη.

Γιατί θες παπουτσι για μέσα στη θάλασσα; Τα κροκς πάντως για έξω είναι μια χαρά, ειδικά αν έχει άμμο η παραλία είναι ό,τι καλύτερο!

ναι, θα εχουμε και crocs απλα το σκεφτομουν για να τα φοραει και μεσα στο νερο οταν κολυμπαει και να μπορει και να παιζει ανετα στην ακρη της θαλασσας...να μπαινοβγαινει...τα Crocs μενουν στο ποδι ή θα τα ψαχνουμε???

επειδή τα είχα πέρυσι δεν νομίζω ότι κάνουν για τη δουλειά που τα θες.

Δεν είναι μαλακό πλαστικό είναι σταθερό κ δεν είναι τόσο εύκολο το κούμπωμα του.

Είναι απλά πλαστικό παπούτσι για έξω όχι για την παραλία

Τα κροκς μένουν στο πόδι αρκεί να τα φοράει με το λουρί.

Και βασικα....

Γιατί να φοράει παπούτσι για τη θάλασσα μέσα??

Διαφημίσεις

καλημερούδια κόρες !!!!

ποιά έψαχνε τα garvalin που είναι κλειστά από μπροστά που αγόρασα στο καμάρι μου ???

βρήκα παρόμοια και το javari με 23,06 λίρες και δωρεάν μεταφορικά

με γιες με γιες τέλεια !!!

Prepaid κυπρου .....?

εγώ έχω κανονική πιστωτική της Κύπρου και δεν πληρώνω ρώτα όμως καλλίτερα το κέντρο κάρτας σου θα ξέρουν

Αυτό το έχω βάλει στο μάτι για δεύτερο, αλλά περιμένω μπας και πέσει η λίρα,ή τιμή του,το τζόκερ, το λαϊκό που κληρώνει σήμερα....

:D:D:D και εγώ θέλω τζοκερ ......βέβαια εγώ έχω βάλει στο μάτι το ρεκάρο 3 με το ενσωματωμένο ισοφιξ αχχχχχχχχχχχχχ βλέπω την κόρη να την βγάζει για πολύ καιρό ακόμα στο 2 ευτυχώς που είναι αδύνατο το πουλάκι μου και μου κάνει οικονομία :cry::cry::D:D

χαλάκι μπάνιου ψάξε και στα (θου την στόματι μου) τζάμπο

κάτι τέτοιο δεν θα σας βόλευε καλλίτερα για μέσα στο νερό ??? (ενδεικτικά στο δείχνω γιατί το έχω πρόχειρο το συγκεκριμένο δεν είναι πωλητής το αμαζον) έχει ένα σωρό τέτοια και στο ebay μόνο προσοχή στο νούμερο έχω καταλάβει ότι γενικώς είναι μεγάλα σαν φόρμα

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Παραλάβαμε τα καμπεράκια μας και ενθουσιάστηκα!Πήραμε αυτά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DP927O/ref=oh_o00_s00_i00_details

με γιές με γιές υπέροχα είναι !!!

edit

Και βασικα....

Γιατί να φοράει παπούτσι για τη θάλασσα μέσα??

κοίτα αν η θάλασσα έχει πέτρες μέσα, για να μπείς και να βγείς (και το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να μπαίνει μόνο του) πιστεύω ότι χρειάζονται τα παπούτσια, αλλά μόνο γι αυτό τον λόγο, στην παραλία αν έχει άμμο ή βοτσαλάκι, ούτε τα κροκς χρειάζονται, καλλίτερα να περπατά και να τρέχει ξυπόλητο η άμμος και η πίεση στο πόδι κάνουν πολύ καλό στο κυκλοφοριακό μας

KbLyp3.png 4AByp3.png

Mαρίτα επειδή θέλω να παραγγείλω και εγώ αυτό to CAMPER για την κόρη μου πως σου βγήκε 44 ΕΥΡΩ;

Να απαντήσω μιας και πήρα τα ίδια και στην ίδια τιμή.

Με το κουπόνι EASTER25 που έδινε 25% έκπτωση.

Τώρα έχει λήξει, αλλά μπορείς να πάρεις 20% έκπτωση αν γραφτείς στη λίστα των μέηλ του άμαζον για ρούχα και παπούτσια.

Θα δεις τη σχετική ανάρτηση σε πράσινο πλαίσιο στη σελίδα του παπουτσιού.

QnL8p2.png

κάτι τέτοιο δεν θα σας βόλευε καλλίτερα για μέσα στο νερό ??? (ενδεικτικά στο δείχνω γιατί το έχω πρόχειρο το συγκεκριμένο δεν είναι πωλητής το αμαζον) έχει ένα σωρό τέτοια και στο ebay μόνο προσοχή στο νούμερο έχω καταλάβει ότι γενικώς είναι μεγάλα σαν φόρμα

edit

κοίτα αν η θάλασσα έχει πέτρες μέσα, για να μπείς και να βγείς (και το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να μπαίνει μόνο του) πιστεύω ότι χρειάζονται τα παπούτσια, αλλά μόνο γι αυτό τον λόγο, στην παραλία αν έχει άμμο ή βοτσαλάκι, ούτε τα κροκς χρειάζονται, καλλίτερα να περπατά και να τρέχει ξυπόλητο η άμμος και η πίεση στο πόδι κάνουν πολύ καλό στο κυκλοφοριακό μας

αυτα δεν τα ειχα σκεφτει αλλα σαν να εχετε δικιο για μεσα στην θαλασσα και για την ακροθαλασια...μια χαρα θα πηγαινει ξυπολυτος ή με crocs...

accessaki ευχαριστω και σενα και ολα τα κοριτσια που μου απαντησαν!!!

πηρα τελικα πανι σιδερωστρας απο αυτον και ειμαι ευχαριστημενη..δεν εψαξα ποσο εχει εδω...καποια στιγμη θα το δω

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Brabantia-Metallised-Ironing-Board-Cover-C-124-x-45-/390250514931?pt=UK_Ironing_Boards_Covers&hash=item5adcbe49f3

τα Μαγιόπαιδα

αυτα δεν τα ειχα σκεφτει αλλα σαν να εχετε δικιο για μεσα στην θαλασσα και για την ακροθαλασια...μια χαρα θα πηγαινει ξυπολυτος ή με crocs...

accessaki ευχαριστω και σενα και ολα τα κοριτσια που μου απαντησαν!!!

τίποτα βρε κοριτσάκι μου και εγώ πέρσι το έψαχνα να αγοράσω κάτι, αλλά το καλαμάρ έλεγε ότι δεν χρειάζεται :D:D είπα να το αφήσω μια και ότι έβλεπα και μου άρεσε έβγαινε αρκετά ακριβό με τα μεταφορικά και αν έβλεπα ότι τελικά είχαμε πρόβλημα να αγόραζα κάτι από το μέρος που παραθερίζαμε, τελικά πραγματικά δεν χρειάστηκε.

Τώρα που λέμε για ακροθαλασσιές άμμους κλπ κλπ να σημειώσω κάτι σημαντικό που βλέπω στην παραλία και μου φέρνει απανωτά εγκεφαλικά.

Μην αφήνεται τα παιδιά σας και ιδίως τα κοριτσάκια να παίζουν στην άμμο με το βρεγμένο μαγιό τους ή με το βρακάκι ή την πάνα ΠΑΝΤΑ να τα αλλάζετε μετά το μπάνιο με ρούχα και να τους φοράτε κάποιο κολάν έτσι ώστε η άμμος να μην έρχεται σε επαφή με το you know what

ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βάλετε ντακταριν σε ένα τρίχρονο ??? :?:-?

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

ποια εβαλε αυτο το πωλητη? http://stores.ebay.co.uk/Enchanted-Beauty-Spot?_trksid=p4340.l2563 ζημια μου χει κανει!!!!!!!! χαχαχα αλλα πως να ψωνισεις βερνικι νυχιων χωρις να το δεις? μπας κ εχει παρει καμια? ψαχνω αυτο το σχεδον διαφανο ροζ/μπεζ/ροδακινι του γαλλικου.... αλλα πως να ξερω αν βγαινει διαφανο ή πολυ "πηχτο" στο νυχι.... θελω το διαφανο....... θα ρωτησω το πωλητη μπας κ βγαλω ακρη αλλα μηπως ξερει καμια? θενκςςςςςςςς

εντιτ επισης μηπως ξερει καμια απο μαρκες? γιατι αυτες που πουλαει δε τις ξερω.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Να απαντήσω μιας και πήρα τα ίδια και στην ίδια τιμή.

Με το κουπόνι EASTER25 που έδινε 25% έκπτωση.

Τώρα έχει λήξει, αλλά μπορείς να πάρεις 20% έκπτωση αν γραφτείς στη λίστα των μέηλ του άμαζον για ρούχα και παπούτσια.

Θα δεις τη σχετική ανάρτηση σε πράσινο πλαίσιο στη σελίδα του παπουτσιού.

Απάντησε ήδη το kolibigi για μένα....αυτό το 25% ήταν ό,τι έπρεπε για παιδικά παπούτσια!

Ποιο χρώμα πήρες; Εμείς το μωβ μιας και έχουμε αδυναμία μάνα και κόρη....και το άσπρο είναι πολύ ωραίο αλλά φοβήθηκα μήπως λερώνει εύκολα. Δε περίμενα πάντως τέτοια ποιότητα πραγματικά!

χρονια σας πολλα κοριτσια, εκανα την πρωτη μου αγορα απο το amazon και θελω να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο:tion Date Local Time Activity Athens, Greece 04/17/2012 9:00 A.M. The customer was not available on the 1st attempt. A 2nd attempt will be made. / Package will be delivered next business day.

04/17/2012 8:45 A.M. The customer was not available on the 1st attempt. A 2nd attempt will be made. Athens, Greece 04/12/2012 10:30 A.M. Destination Scan

04/12/2012 10:27 A.M. Arrival Scan Spata, Greece 04/12/2012 10:16 A.M. Departure Scan

04/12/2012 9:28 A.M. Arrival Scan Muenchen, Germany 04/12/2012 6:13 A.M. Departure Scan

04/12/2012 5:23 A.M. Arrival Scan Koeln, Germany 04/12/2012 4:05 A.M. Departure Scan

04/12/2012 12:10 A.M. Arrival Scan Castle Donnington, United Kingdom 04/11/2012 9:59 P.M. Departure Scan

04/11/2012 8:29 P.M. Arrival Scan Northampton, United Kingdom 04/11/2012 7:55 P.M. Departure Scan

04/11/2012 7:02 P.M. Origin Scan United Kingdom 04/11/2012 11:51 A.M. Order Processed: Ready for UPS

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

τα είχαμε πέρσι αυτά! ΚΑΘΕ μέρα θάλασσα και δεν πάθανε ΤΙΠΟΤΑ! Ο πάτος τους βγαίνει και πλένονται μια χαρούλα...ο μικρούλης μου τα λάτρευε και θα του πάρω και φέτος...βολεύουν απίστευτα γιατί τα φορούσε μέσα και έξω από την θάλασσα...

τα κροκς πάλι ούτε να τα φτύσει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...