Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, μαλλον το εχετε ξανα πει, στο αμαζον στο check out πως συμφαιρει να πληρωσουμε με λιρες η σε ευρω?

Καλημέρα αν η τράπεζα σου σε χρεώνει όπως η γιουρομπανκ πχ για την αλλαγή της ισοτιμιας από λίρες σε ευρώ τότε σε συμφέρει να πληρώσεις σε ευρώ . αν δεν σε χρεώνει τότε πλήρωσε σε λίρες.

To recaro καθισματάκι 9-18 κιλά το έχει καμιά μανούλα;

Καλημέρα, καλύτερα να πάρεις αυτο που ειναι μέχρι 36 κιλά για να μην αγοράζεις συνέχεια, εμεις αυτό εχουμε και ειμαστε ευχαριστημένοι... :)

To recaro καθισματάκι 9-18 κιλά το έχει καμιά μανούλα;
Eπειδή θα μου το κάνουν δώρο στα βαφτίσια του μπέμπη. Μου είπαν recaro αλλά όχι μοντέλο

Αυτό έχεις;

http://www.amazon.co.uk/RECARO-Young-Expert-Group-Beige/dp/B005QK9V0E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1334604440&sr=8-2

Είναι καλό; Εγώ είχα στο μυαλό μου ή be safe ή britax

Το έχει η φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη;);)

Καλημέρα, καλύτερα να πάρεις αυτο που ειναι μέχρι 36 κιλά για να μην αγοράζεις συνέχεια, εμεις αυτό εχουμε και ειμαστε ευχαριστημένοι... :)

Θα συμφωνήσω γιατί είναι και πανάκριβα τα συγκεκριμένα!

εγώ πάντως που το έχω είμαι ευχαριστημένη με το σκουπάκι.Τραβάει πάρα πολύ καλά ακόμα και μεγάλα κομμάτια αρκεί να είναι φορτισμένο.Κάνει ακριβώς την δουλειά που πρέπει να κάνει το σκουπάκι...

Τελικά δεν μπόρεσα να το ακυρώσω γιατί ήταν στη φάση dispatching soon!Τωρα καλώς κακώς ...θα δείξει!Ευτυχως έκανε μόνο 20 ευρώ, οπότε μικρό το κακό!

Σας ευχαριστώ πάντως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αν η τράπεζα σου σε χρεώνει όπως η γιουρομπανκ πχ για την αλλαγή της ισοτιμιας από λίρες σε ευρώ τότε σε συμφέρει να πληρώσεις σε ευρώ . αν δεν σε χρεώνει τότε πλήρωσε σε λίρες.

Prepaid κυπρου .....?

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Koιτάζω τώρα αυτό http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Plus-Seat-Black/dp/B005S6E1RY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1334674113&sr=1-1 που είναι και πιο φτηνό και βολεύει σίγουρα περισσότερο αυτούς που θα μας το κάνουν δώρο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Koιτάζω τώρα αυτό http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Plus-Seat-Black/dp/B005S6E1RY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1334674113&sr=1-1 που είναι και πιο φτηνό και βολεύει σίγουρα περισσότερο αυτούς που θα μας το κάνουν δώρο

αυτο πηρα εγω στο black friday περιπου στις 80 λιρες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη αρκει να κανει στο αυτοκινητο σασ.μπες στην επισημη σελιδα και βαλε το μοντελο ιχ που εχεις και θα δεις αν κανει!

αυτο πηρα εγω στο black friday περιπου στις 80 λιρες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη αρκει να κανει στο αυτοκινητο σασ.μπες στην επισημη σελιδα και βαλε το μοντελο ιχ που εχεις και θα δεις αν κανει!

Aν το κάνω σωστά δεν κάνει για εμάς. Έχουμε SKODA FABIA 2008

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

For a limited time, if you subscribe to the Amazon's Clothing Store emails and are a first-time subscriber, we will email you a promotional code redeemable for 20% off your next purchase of eligible Amazon Clothing and/or Shoe Store products (up to a maximum of 5 items) sold by Amazon.co.uk. Purchases from sellers other than Amazon.co.uk do not qualify. Eligible for FREE Super Saver Shipping* (*restrictions apply). You will apply the promotional code during the checkout process.

Για όσες δεν το πήραν πρέφα

For a limited time, if you subscribe to the Amazon's Clothing Store emails and are a first-time subscriber, we will email you a promotional code redeemable for 20% off your next purchase of eligible Amazon Clothing and/or Shoe Store products (up to a maximum of 5 items) sold by Amazon.co.uk. Purchases from sellers other than Amazon.co.uk do not qualify. Eligible for FREE Super Saver Shipping* (*restrictions apply). You will apply the promotional code during the checkout process.

Για όσες δεν το πήραν πρέφα

Όπως εγώ. Για να πάω να δω.

Τελικά από britax το DUO PLUS είναι για το αυτοκίνητό μας

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...