Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Kαλημερα και χρόνια πολλά! Πώς περάσαμε; Φάγαμε κατσικάκι;

Βρε κορίτσια από amazon έχει πάρει καμία κινητό; Έχουν ελληνικό μενού;

Χρόνια πολλά!

Στο χωριο είμαστε ακόμα, γιορτάσαμε παραδοσιακά με αρνί και κοκορέτσι στη σούβλα εννοείται!!!!!!!!

Για το κινητό δεν μπορώ να σε βοηθήσω:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά!!!

Αντηλιακό Lavera:

Θα παραγγείλω απο apo-rot ποιο να πάρω γαλάκτωμα ή σπρει?

Επίσης αν θέλει κάποια να μοιραστούμε τα μεταφορικά γιατι δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα

Χρόνια Πολλά!!!

Αντηλιακό Lavera:

Θα παραγγείλω απο apo-rot ποιο να πάρω γαλάκτωμα ή σπρει?

Επίσης αν θέλει κάποια να μοιραστούμε τα μεταφορικά γιατι δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα

το σπρέι απλώνεται ποιο εύκολα

αλλά αν βρεις αυτα που θες κ στο www.bce-europe.com έχει κ κουπόνι για -10% στο καλάθι σου το bcenew και πολύ λιγότερα μεταφορικά ανά βάρος.

επεσαν στα 7,5 τα 9 πακετα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TKXU/ref=oh_o00_s00_i00_details

Οι 3 κουτες (27 πακετα) βγαινουν 20.76 λιρες

Mεχρι 5 στελνουν. Δεν το ηξερα. Ηθελα να παραγγειλω και για μια φιλη.

Χρόνια πολλά κορίτσια...

Κάποια περίοδο θυμάμαι που συζητήθηκαν αρκετά οι σκούπες από το άμαζον.Επειδή ψάχνω μια καλή,ελαφριά και οικονομική,αλλά δεν θυμάμαι αν τα εγκώμια πλέκονταν για τις vax ή τις dyson,αυτή σε ποια κατηγορία ανήκει;

Εχω πάρει ΝΤΑΙΣΟΝ αλλά είναι ακριβή. Εξαιρετική αλλά τσιμπημένη, αν και έχει πέσει λίγο η τιμή της.

Η συγκεκριμένη που πόσταρες είναι όρθια, που σημαίνει ότι δεν θα σε εξυπηρετεί για κάτω από κρεβάτια, καναπέδες κλπ.

Το σκουπάκι μας παρελήφθη και δοκιμάστηκε με εξαιρετική επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι το πήρα με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ, όταν έπεσε από τις 100 λίρες στις 60.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χριστός Ανέστη!!!

Πήρα από άμαζον αυτό το σκουπάκι , δείτε πόσο το έχει κ ο Κοτσοβολος!

Κ για να συμπληρωσω τα δωρεαν μεταφορικά πήρα και τα λενόρ με τις 10 λίρες;);)

εγώ πάντως που το έχω είμαι ευχαριστημένη με το σκουπάκι.Τραβάει πάρα πολύ καλά ακόμα και μεγάλα κομμάτια αρκεί να είναι φορτισμένο.Κάνει ακριβώς την δουλειά που πρέπει να κάνει το σκουπάκι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά!

Μετά την ολοκλήρωση των καταχρήσεων, τα κεφάλια μέσα!

Λοιπον, ψάχνω άμεσα για κούνια εξωτερικού χώρου. Πέρυσι τελικά βολευτήκαμε με της fisher-price, την οποία έβγαζα και έβαζα, αλλά φέτος δεν τη γλιτώνω!

Έβαλα στο μάτι αυτήν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0012NILK0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE, αλλά μου τη στέλνει μόνο με 58 λίρες :cry: :cry: :cry:. Παίζει κάτι άλλο εκτός από amazon και perfecttoys?

Εχω πάρει ΝΤΑΙΣΟΝ αλλά είναι ακριβή. Εξαιρετική αλλά τσιμπημένη, αν και έχει πέσει λίγο η τιμή της.

Η συγκεκριμένη που πόσταρες είναι όρθια, που σημαίνει ότι δεν θα σε εξυπηρετεί για κάτω από κρεβάτια, καναπέδες κλπ.

Το ότι είναι όρθια δεν με πειράζει,για να μην πω πως είναι και επιθυμητό.Το σπίτι μας είναι στενό και απλώνεται σε υψος και ανεβοκατεβάζω 2 ορόφους την σκούπα μας που είναι βαριά.Δεν αντέχω άλλο:(!για δέυτερη την θέλω,να είναι ελαφριά και να ρουφάει καλά.

Απλά θα ήθελα μια γνώμη για το αν ρουφάει ή αν είναι δοκιμασμένη........

Διαφημίσεις

tamaraki, το έχουμε εμείς (το young expert plus). Αψογο όπως και το πρώτο μας (young profi plus).

Eπειδή θα μου το κάνουν δώρο στα βαφτίσια του μπέμπη. Μου είπαν recaro αλλά όχι μοντέλο

Αυτό έχεις;

http://www.amazon.co.uk/RECARO-Young-Expert-Group-Beige/dp/B005QK9V0E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1334604440&sr=8-2

Είναι καλό; Εγώ είχα στο μυαλό μου ή be safe ή britax

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!! Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις μέρες!!!!

Μου την έφεραν τελικά τη βαλιτσούλα του γιου μου (την trunki) και.... πραγματικά την άνοιξα πανεύκολα!!!!

Απλά πίεσα το κουμπάκι κ άνοιξε! Ούτε κλειδωμένη ήταν, ούτε δύσκολο. Και το λουρί ήταν μέσα, οπότε δε ξέρω τι μπορεί να έβλεπε που έμοιαζε με κλειδί!

Anyway, τέλος καλό , όλα καλά και ο μικρός ξετρελάθηκε!!! όλο βόλτες ήταν!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Eπειδή θα μου το κάνουν δώρο στα βαφτίσια του μπέμπη. Μου είπαν recaro αλλά όχι μοντέλο

Αυτό έχεις;

http://www.amazon.co.uk/RECARO-Young-Expert-Group-Beige/dp/B005QK9V0E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1334604440&sr=8-2

Είναι καλό; Εγώ είχα στο μυαλό μου ή be safe ή britax

Καλημέρα.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη ταμαράκι, αλλά δεν έχω και κάποιο από τα δύο παραπάνω ώστε να συγκρίνω. Εμείς πήραμε και τη βάση isofix,αλλά μπορεί να δεθεί και στο αυτοκίνητο με τις ζώνες. Γενικά είναι πολύ στοιβαρό κάθισμα, έχει αποσπώμενα μέρη, τα οποία αφαιρείς ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού και ζώνες 5 σημείων.

Εμείς πάλι είμαστε σε αναζήτηση δεύτερου, σαφώς πιο οικονομικού βέβαια για το αμάξι της γιαγιάς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...