Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Με paypal chatziko! Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Επειδή δεν γνωρίζω γρι γερμανικά, όντως με μπέρδευε, έπρεπε να πατήσω το κουμπί paypal για να προχωρήσω. Εσύ όμως νομίζω ξέρεις κάτι λίγα γερμανικά. Πού κόλλησες?

Αυτό έκανα αλλά δεν προχώρησε η παραγγελία.

Έβαλα και τον μεταφραστή του γκούγκλ και να η απάντησή τους

Payment via Paypal is not running, so you do not receive confirmation.

We are happy to place your order for ..... to pay by money order.

You will receive confirmation of order to our bank account to transfer the amount to be able to.

Once the payment has been posted will be shipped immediately. The delivery time is approximately one week.

On the other hand, we can cancel the order and give it another try again via the Internet.

Please tell us about how we want to remain.

Our house was damaged by credit card fraudsters, so we modified the method of payment.

Unfortunately, payments from abroad are only possible against prepayment or Pay Pal.

If you pay by Pay Pal, you must cancel, please leave the current job and make your new order as a payment by Pay Pal, after the order before us, is no longer possible to advance.

You will receive confirmation of order to our bank account to transfer the amount to be able to.

Once the payment has been posted will be shipped immediately. The delivery time is approximately one week.

On the other hand, we can cancel the order and give it another try again via the Internet.

Please tell us about how we want to remain.

Και τώρα έχω κολλήσει.

Να ακυρώσω την παραγγελία και να την ξαναβάλω με πέιπαλ ? Ή να προσπαθήσω να την ξαναπεράσω βάζοντας πάλι το πέιπαλ ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκίνα με το 2ο που μου φαίνεται πιο εύκολο: δλδ να την ξαναπεράσεις. Άμα δεν το δέχεται, τότε φτου κ απ' την αρχή!

Αλλα πραγματικά δεν το κατάλαβα αυτό1 Τι σημαίνει απατεωνιές μέσω paypal? Αφού είμαστε καλυμμένοι με το paypal, κ αγοραστές κ πωλητές, τι μπορεί να συνέβη?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πήγαινε στο πεύπαλ σου κ αν δεν έχει περαστεί η παραγγελία σου ξανά καντην

μπορεί απλά να κόλλησε.

Αν δεν ξαναπερασει στειλτους μύνημα.

Εντιτ

έφυγαν η μια κούτα με τα μαλακτικα με dhl κ με τρακινγκ νούμερο άρα οδικώς σε 10 μέρες θα είναι εδω!

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!! Ψάχνω all star για μένα και στα φυσικά καταστήματα που έψαχνα εκτός οτι δεν βρήκα αυτά που ήθελα μου φάνηκαν πολύ ακριβά! Βρήκα αυτό το site, μήπως έχει παραγγείλει καμία κοπέλα? Έχει τέλεια σχέδια, αλλά ποιότητα? http://www.converseukflag.com/

Δεν ξερω ποια θελεις, αλλα εγω πηρα απο εδω http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/275-4977534-7044839/?onsale=&showDesigner=&node=367664031&keywords=converse&x=0&y=0#__node%3D344089031%26nodes%3D344089031%26keywords%3Dconverse%26sort%3Drelevancerank%26rnid%3D344089031%26ref%3Dsr_nr_cat_344089031%26pageCode%3Ds

και τα παραγγειλα την μεγαλη δευτερα 5 το απογευμα και μεγαλη τεταρτη 12.15 ηταν σπιτι μου με ups.

tyazp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

[/url]

GbSbp2.png

Καλησπέρα και καλή ανασταση!

Μετά από μια "εξαντλητική" μέρα στην καινουργια μας τσουλήθρα,μπορώ να πω οτι την προτείνω ανεπιφύλακτα...

Μικρούλα-την πηραμε για τον μικρό μας κήπο αλλά την εχουμε μέσα τώρα γιατί βρέχει και δεν κλείνει όλο το σπίτι-αρκετα ελαφρια για την μεταφορά της αλλά στοιβαρή γι'αυτό που είναι και νομίζω και οικονομική.

Την παραγγειλαμε την Μ.Τρίτη και σήμερα ήρθε.

Διαφημίσεις

Τέλειοοοοοοο! Αν δεν είχα το chef classic θα το έπαιρνα αμέσως!!!! Το καλύτερο μίξερ!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Χρόνια πολλά κορίτσια...

Κάποια περίοδο θυμάμαι που συζητήθηκαν αρκετά οι σκούπες από το άμαζον.Επειδή ψάχνω μια καλή,ελαφριά και οικονομική,αλλά δεν θυμάμαι αν τα εγκώμια πλέκονταν για τις vax ή τις dyson,αυτή σε ποια κατηγορία ανήκει;

ΑΠΟΡΟΤ ΣΟΣ !!!!!!!!!!!

Πως πληρώνετε ? Με πέιπαλ ? Με πιστωτική ?

Έβαλα το πέιπαλ και για κάποιον μυστηριώδη λόγο δεν το δέχεται.

Μου γράφουν και κάτι μπερδεμένα..........

Καλησπέρα!Χριστός Ανέστη!

Με πευπαλ πάντα πληρώνω και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!

Lavera:τελικά είχα πάρει και την κρέμα και το σπρευ και κατέληξα πως το σπρευ απλώνεται πιο εύκολα και δεν αφήνει ασπρίλες!Οπότε για το προσωπάκι μάλλον καλύτερο είναι το σπρευ όπως είχε προτείνει και το καλαμαράκι!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρα!

Χριστός Ανέστη!!!

Πήρα από άμαζον αυτό το σκουπάκι , δείτε πόσο το έχει κ ο Κοτσοβολος!

Κ για να συμπληρωσω τα δωρεαν μεταφορικά πήρα και τα λενόρ με τις 10 λίρες;);)

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!

Τα λενορ ειναι 1.2 μλαυτα της εκπτωσης, ενω τα αλλα ειναι 1.5 μλ, το προσεξατε; και παλι πολυ καλη η τιμη τους και γω τα πηρα, νασαι καλα Καλαμαρακι που μας προσεχεις ολες εδω!!!

wcBmp3.png

Καλημέρα!

Χριστός Ανέστη!!!

Πήρα από άμαζον αυτό το σκουπάκι , δείτε πόσο το έχει κ ο Κοτσοβολος!

Κ για να συμπληρωσω τα δωρεαν μεταφορικά πήρα και τα λενόρ με τις 10 λίρες;);)

Adουλα χριστος ανεστη.

Αν δεν στο εχουν στειλει, αν θελεις ξανασκεψου το.

Το πηρα για την πεθερα μου και αναγκαστηκα και της αγορασα αλλο. Δε ρουφαει καθολου. :(

Επρεπε βεβαια να το φαντατω γιατι ειναι μονο 3,6 v αλλα δεν ειναι καλo.

http://www.alibries.com

http://www.alibris.co.uk

Από ότι μου είπαν είναι το ίδιο σάιτ στην ουσία. Μτχ βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Δεν γνωρίζω για μεταφορικά ακόμα (τώρα το χαζεύω)

Και το αγαπημένο μου...

http://www.secondspin.com/

Μτχ cd-dvd-παιχνίδια, σαν καινούργια όμως

Adουλα χριστος ανεστη.

Αν δεν στο εχουν στειλει, αν θελεις ξανασκεψου το.

Το πηρα για την πεθερα μου και αναγκαστηκα και της αγορασα αλλο. Δε ρουφαει καθολου. :(

Επρεπε βεβαια να το φαντατω γιατι ειναι μονο 3,6 v αλλα δεν ειναι καλo.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!!Το ακύρωσα κιόλας!Το ήθελα για το αμάξι περισσότερο και για τον καναπέ που τον γεμίζουν τα μικρα με μπισκότα και ψωμιά συνέχεια:evil:

Με τα λενόρ τι να κάνω?Πρέπει να τα ακυρώσω και αυτά για να μη με χρεώσει μεταφορικά?

Εντιτ:μου απάντησαν :

Hello adamantia,

We're contacting you about your cancellation request for order #026-6366313-4235520.

Unfortunately we weren't able to cancel the following item(s) from your order:

Black & Decker NV3603N 3.6v Dustbuster Hand Vacuum

When you receive your order, you're welcome to refuse the package and it will be returned to us. If you are unable to refuse delivery, please visit our Online Returns Support Centre to create your personalised returns label so you can send this item back to us for a full refund:

www.amazon.co.uk/returns-support

As a reminder, you'll only be charged for items that have been dispatched. You won't be charged for any items that are cancelled from an order.

We hope to see you again soon.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...