Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μήπως έχει καμια κοπέλα να μου προτείνει-αν εχει παρει το μάτι της δηλαδή-οικονομικά,δερματινα,καλοκαιρινά παπουτσάκια για κοριτσι (22 ή 23 νουμερο);

ίσως κάτι σαν αυτά; γι'αυτό κοιτούσα στο kidzshooz....

τα θελω κλειστά τουλαχιστον απο μπροστά γιατί εδώ στην εξοχη εχουμε πολύ χώμα και χαλίκια,οπότε μην βγάζουμε καθε 3 και λίγο το παπούτσι...

Επίσης,σας έχει τύχει να έχει κάποιος πωλητής στο εβαυ,πολλά μεταφορικά για Ελλάδα (8,5λίρες για μια πουκαμίσα!!!) και να του ζητήσετε να σας κάνει καλύτερη προσφορά;να του πω πως αντε μεχρι 4 λίρες γαι μικρά δέματα συνήθως στέλνουν ρουχα εδώ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

outlet mothercare και factory outlet είναι πολύ κοντά με αυτοκίνητο.Ούτε 5 λεπτά. Ξεκίνα από το mothercare όπου έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάτι γιατί στα benetton, συνήθως, μένουν μικρά νούμερα.

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

a0Nsp3.png

Μήπως έχει καμια κοπέλα να μου προτείνει-αν εχει παρει το μάτι της δηλαδή-οικονομικά,δερματινα,καλοκαιρινά παπουτσάκια για κοριτσι (22 ή 23 νουμερο);

ίσως κάτι σαν αυτά; γι'αυτό κοιτούσα στο kidzshooz....

τα θελω κλειστά τουλαχιστον απο μπροστά γιατί εδώ στην εξοχη εχουμε πολύ χώμα και χαλίκια,οπότε μην βγάζουμε καθε 3 και λίγο το παπούτσι...

Επίσης,σας έχει τύχει να έχει κάποιος πωλητής στο εβαυ,πολλά μεταφορικά για Ελλάδα (8,5λίρες για μια πουκαμίσα!!!) και να του ζητήσετε να σας κάνει καλύτερη προσφορά;να του πω πως αντε μεχρι 4 λίρες γαι μικρά δέματα συνήθως στέλνουν ρουχα εδώ;

Έχει στο www.shoesforkids.co.uk στην ενότητα designer shoes for kids κάτι ωραία garvalin νομίζω στις 22λίρες κ τα μεταφορικά είναι αν θυμάμαι ή 5 ή 5μίση λίρες.

Έχει στο www.shoesforkids.co.uk στην ενότητα designer shoes for kids κάτι ωραία garvalin νομίζω στις 22λίρες κ τα μεταφορικά είναι αν θυμάμαι ή 5 ή 5μίση λίρες.

Το κοίταξα και πριν από κανα δυο μερες που το ανέφερε και μια άλλη κοπέλα.Γιατί δεν βλέπω πουθενά garvalin με 22 λίρες;εχει αλλά πιο ακριβά.

Το κοίταξα και πριν από κανα δυο μερες που το ανέφερε και μια άλλη κοπέλα.Γιατί δεν βλέπω πουθενά garvalin με 22 λίρες;εχει αλλά πιο ακριβά.

Καλησπέρα έχει και δεύτερη σελίδα. Νομίζω το καλαμαράκι εννοεί αυτό: REF G4824 - Garvalin 122750C GREY FUSCHIA 5η σειρά αριστερά (Αλλά δεν νομίζω ότι είναι δερμάτινο).

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

χτες μου ήρθε μέιλ για price alert από το σαιτ καμελ που δείχνει τις τιμές του αμαζον κ το μαλακτικο λενορ το χρυσό ορχιδεα έπεσε η εξάδα των 1,2λιτρων στις 10λίρες...δηλαδή 12,30ευρώ η εξάδα ενώ εδώ 5ευρώ το ένα...!!

Χτύπησα δύο εξαδες ..τώρα εχω μαλακτικο για ένα χρόνο χα χα

ήθελα να σας το γράψω αλλά το φόρουμ ήταν πεσμένο

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!! Ψάχνω all star για μένα και στα φυσικά καταστήματα που έψαχνα εκτός οτι δεν βρήκα αυτά που ήθελα μου φάνηκαν πολύ ακριβά! Βρήκα αυτό το site, μήπως έχει παραγγείλει καμία κοπέλα? Έχει τέλεια σχέδια, αλλά ποιότητα? http://www.converseukflag.com/

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια

χτες μου ήρθε μέιλ για price alert από το σαιτ καμελ που δείχνει τις τιμές του αμαζον κ το μαλακτικο λενορ το χρυσό ορχιδεα έπεσε η εξάδα των 1,2λιτρων στις 10λίρες...δηλαδή 12,30ευρώ η εξάδα ενώ εδώ 5ευρώ το ένα...!!

Χτύπησα δύο εξαδες ..τώρα εχω μαλακτικο για ένα χρόνο χα χα

ήθελα να σας το γράψω αλλά το φόρουμ ήταν πεσμένο

ναι καλαμαρακι. κι'εγω ηθελα να το γραψω. πηρα μια εξαδα χρυσα και μια φουξια που επεσαν κι'αυτα στις δεκα λιρες.

Διαφημίσεις

ναι καλαμαρακι. κι'εγω ηθελα να το γραψω. πηρα μια εξαδα χρυσα και μια φουξια που επεσαν κι'αυτα στις δεκα λιρες.
είναι ευκολο να ξαναβάλετε την σελίδα απο το price alert του amazon; Ευχαριστώ

Και είναι το άρωμα μου χε χε αυτό αγοράζω!!

και μου ρχεται το μέιλ κ είμαι χαλκιδική...κ να ψάχνω σήμα χα χα αλλά να ναι καλά το φανταστικό μου κινητό μου την έκανα την παραγγελία !!

Πάντως πολύ χρήσιμο το σαιτ καμελ εχω βάλει τα πάντα σε price alert!!

...

Πάντως πολύ χρήσιμο το σαιτ καμελ εχω βάλει τα πάντα σε price alert!!

Κι'εγω εχω βαλει ενα σωρο πραγματα αλλα δεν εχει φτασει τιποτα στις τιμες που εχω ορισει (που εχουν ξαναπαει στο παρελθον) :?

ΑΠΟΡΟΤ ΣΟΣ !!!!!!!!!!!

Πως πληρώνετε ? Με πέιπαλ ? Με πιστωτική ?

Έβαλα το πέιπαλ και για κάποιον μυστηριώδη λόγο δεν το δέχεται.

Μου γράφουν και κάτι μπερδεμένα..........

BOftp3.png PzWNp3.png

Με paypal chatziko! Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Επειδή δεν γνωρίζω γρι γερμανικά, όντως με μπέρδευε, έπρεπε να πατήσω το κουμπί paypal για να προχωρήσω. Εσύ όμως νομίζω ξέρεις κάτι λίγα γερμανικά. Πού κόλλησες?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...