Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

I know!Βασικά περιμένω να παραλάβω την πρώτη μπάζα να ξεκινήσω και μετά θα ψαχτώ και προς Ανατολή!Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει λίγο μέσα προς το παρόν :(.

Επίσης, δες και στο www.etsy.com. Έχει και κει πολύ ωραία πράγματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

I know!Βασικά περιμένω να παραλάβω την πρώτη μπάζα να ξεκινήσω και μετά θα ψαχτώ και προς Ανατολή!Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει λίγο μέσα προς το παρόν :(.

Επίσης, δες και στο www.etsy.com. Έχει και κει πολύ ωραία πράγματα.

Το etsy πολύ με μπερδεύει! Δε μπορω να καταλάβω πως λειτουργεί!

νομίζω πως μου αρκει το ebay! Όσα περισσότερα μαθαίνουμε, τόσα περισσότερα ξοδεύουμε!!!!

Εγώ να δεις πόσα έχω δώσει! Έφτιαξα κ λαμπάδες με βραχιολάκια κ είχαν μεγάλη επιτυχία στους γνωστούς μου!

Στην αρχή ήμουν πολύ μέσα αλλά τώρα είμαι οκ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ξέρετε κάποιο σάιτ για ρούχα εγκυμοσύνης;

Ψάχνω πολύ φθηνά, δηλ. αν είναι οι ίδιες τιμές με τα φυσικά καταστήματα εδώ, θα πάρω τελικά από H&M ή Mothercare, να τα δοκιμάσω κιόλας.

Υπήρχε ένα στοκ στη Δάφνη (motherland στη Λήμνου) που είχε παλιά παντελόνια με 10 ευρώ, χαρά εγκύου δηλαδή. Πέρασα σήμερα και δυστυχώς είχε κλείσει. Καταστεναχωρέθηκα.... τί να σας πω.

Τί λέτε;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρετε κάποιο σάιτ για ρούχα εγκυμοσύνης;

Ψάχνω πολύ φθηνά, δηλ. αν είναι οι ίδιες τιμές με τα φυσικά καταστήματα εδώ, θα πάρω τελικά από H&M ή Mothercare, να τα δοκιμάσω κιόλας.

Υπήρχε ένα στοκ στη Δάφνη (motherland στη Λήμνου) που είχε παλιά παντελόνια με 10 ευρώ, χαρά εγκύου δηλαδή. Πέρασα σήμερα και δυστυχώς είχε κλείσει. Καταστεναχωρέθηκα.... τί να σας πω.

Τί λέτε;

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο στοκ του μοδερ στο σταθμό της Καλλιθέας. Επίσης αρκετά ρούχα εγκυμοσύνης έχουν τα ΒΕΝΕΤΟΝ στο factory outlet (Πειραιώς) στον όροφο με τα παιδικά.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

για αντηλιακο χρησιμοποιήσαμε αυτο την τελευταια εβδομαδα και ειναι πολύ καλο μονο να εχουν υπομονη γιατι για να φυγει η ασπριλα θελει καλο πασαλειμα και εμενα με δυσκολευουν λιγο ....

επισης πηρα αυτη την μπλούζα και την φορεσα μια φορα την επλυνα γιατι να ειναι καλα ο γιοκας μου την εκανε χαλια και κοντυνε 10 ποντους κριμα εγινε καπως ετσι

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Μαι λίγο άσχετη ερώτηση:μήπως υπάρχει τρόπος στη σελίδα που σώζουμε τουε πωλητες του εβαυ,να φτιάχνουμε ομάδες,π.χ. φάκελο-ομάδα με μαγαζια ρούχων κλπ;;

εχει επιλογη add to list φτιαχνεις λιστα και την ονομαζεις οπως θες και τους ριχνεις μεσα

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο στοκ του μοδερ στο σταθμό της Καλλιθέας. Επίσης αρκετά ρούχα εγκυμοσύνης έχουν τα ΒΕΝΕΤΟΝ στο factory outlet (Πειραιώς) στον όροφο με τα παιδικά.

Σωστό κι αυτό, είχα ξεχάσει το factory outlet. Θα κοιτάξω που ακριβώς είναι το στοκ του mothercare μήπως πεταχτώ (τρόπος του λέγειν τέτοιο θωρηκτό που έχω γίνει....)

Ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Παρελαβα παπουτσακια Ricosta....καλοδουλεμενα,παρα πολυ μαλακα και η σολα τους φοβερα ελαστικη.....

http://www.amazon.co.uk/Ricosta-Toddler-Nippy-Casual-26228-180/dp/B002OG4A18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334166956&sr=8-1

:D:D

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Καλησπέρα. Ποια η διαφορά τους:

Νο1, Νο2, και Νο3; Παίζει ρόλο το χρώμα επιδερμίδας; ή όλα την ίδια δουλειά κάνουν;

Χρώμα επιδερμίδας δεν παίζει ρόλο αλλά μάλλον η ηλικία.

Το Νο1 είναι για νεανικές, τα Νο2 & Νο3 για πιο ώριμες.

Μπορείς όμως να στείλεις και μήνυμα στον πωλητή να ρωτήσεις ποια συστήνει

QnL8p2.png

Χάλασε η ηλεκτρική μας και βλέπαμε για καινούργια. Ο σύζυγος επιμένει για αυτήν: http://www.amazon.co.uk/Electrolux-ZSH722-Cyclone-Cyclonic-Cylinder/dp/B003Z0CLO0/ref=sr_1_4?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1334172597&sr=1-4

Μήπως την έχει πάρει κάποια από εσάς κορίτσια;

a0Nsp3.png

outlet mothercare και factory outlet είναι πολύ κοντά με αυτοκίνητο.Ούτε 5 λεπτά. Ξεκίνα από το mothercare όπου έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάτι γιατί στα benetton, συνήθως, μένουν μικρά νούμερα.

εχει επιλογη add to list φτιαχνεις λιστα και την ονομαζεις οπως θες και τους ριχνεις μεσα

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Καμια φορά είναι μεσα στα ματια σου και δεν βλέπεις τίποτα.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...