Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ποιος ειναι ο τζωρτζ;
Η μάρκα ρούχων George

Παρόλο που σου απάντησε το καλαμαράκι, δεν μπορώ να συγκρατηθώ.

!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::lol:
Δεν έχεις δει δυνατότερο. Χθές ο ανδρας μου καθαρισε δύο αυτοκίνητα και η μπαταρία δεν έπεσε καθόλου. Χτύπα το αλύπητα. Περίμενε να πέσει όμως νομίζω η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στις 58 λίρες. Εγώ κάπου τόσο το είχα πάρει. Να προσέξεις ομως να είναι το 18v

Εσύ το είχες αναφέρει λίγο καιρό πριν ? Μάλλον, γιατί έτσι το είχα σταμπάρει και το πήρα μόλις έπεσε στις 60 παρά κάτι λίρες.

ψαχνω να βρω κατι αμπουλες για τη κυτταριτιδα της forte pharma και τις εχει σε καλη τιμη αυτος απο το pharmacy4u , του στελνω email να δω σε τι μορφη τις εχει και δεν απαντα:twisted: μετα σε λιγο πιο ανεβασμενη τιμη τις το Parapharmcy αλλα δεν το εχω χρησιμοποησει

Με το pharmacy4u δεν έχω καλή εμπειρία, το parapharmacie ωστότο το βρίσκω άψογο. Αν σε καλύπτει η τιμή, τόλμησέ το.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ορίστε επειδή με πέτυχες στις καλές μου (πράγμα σπάνιο) πες μου τι νούμερο φοράει το κορίτσι.

Υποκλινομαι :D

Καλησπέρα!:-)

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια.Αν δεν είναι δερμα το παπούτσ απ'εξω αλλά μόνο μεσα όπως αυτό, θα ιδρώνει το ποδαράκι;

....

Ναι, θα ιδρωνει και δε θα παρει και τη φορμα του ποδιου. :(

Καλησπέρα!:-)

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια.Αν δεν είναι δερμα το παπούτσ απ'εξω αλλά μόνο μεσα όπως αυτό, θα ιδρώνει το ποδαράκι;

Πήρα στην μικρή μου ενα ζευγαρι κλειστό,καλό δερμα της garvalin αλλά είναι αρκετά κλειστό και για το καλοκαίρι.Εντω μεταξύ,εχω παπουτσια από τον μεγάλο μου σχεδον αθικτα αλλά δεν μας πετυχε η σωστή εποχή και δυσκολευομαι να δώσω αρκετα χρηματα για παπουτσακια που ουσιαστικά θα τα βαλει για λίγο.

Τι λέτε για το παραπάνω;εχω ξαναγοράσει από αυτό το μαγαζάκι και ξέρω πάνω κάτω την φορμα τους.

Αν θέλεις να ψωνίσεις απ' το kidzshooz, γιατί δε δίνεις λίγα ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι σαν αυτό, που είναι όλο δέρμα?

Της το είχα πάρει πέρυσι και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη

QnL8p2.png

το απορότ μόλις φεύγει η παραγγελία στέλνει μειλ με το τρακ ναμπερ και το λινκ για να παρακολουθείς κάνει γύρω στις 7-8 μέρες και έρχεται με ups.Δωρεάν μεταφορικά δεν έχει όσο και να κάνεις παραγγελία αλλά από 40 ευρώ και πάνω είναι 10 ευρώ.Είμαι πελάτισσα χρόνια και τώρα μου έστειλαν κωδικό πρώτη φορά στα 5 χρόνια.

Λοιπόν παίζει να μου έχουν στείλει μειλ με τρακινγκ και επειδή τα γερμανικά μου είναι ελάχιστα να μην το κατάλαβα!!:D

Της ίδιας σεζόν πήρα βρε αλλά αυτό ειναι λεπτομέρεια. :D

Ηθελα να πω απλά πως συνήθως συμφέρει από εμπευ γιατί με 22-24ευρώ μόνο μπουφάν από τζάμπο παιρνεις σε μη εκπτωτική περίοδο. Σε εκπτωτική περίοδο ναι οκ χαιρω πολύ τα παιρνεις σε πολυυυυυ καλύτερες τιμές

Συμφωνώ απόλυτα για μπουφάν νεξτ από εμπευ να το δικό μας για του χρόνου http://www.ebay.co.uk/itm/250470925276?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 του έκανα προσφορά για 16 λίρες και το δέχτηκε.Από κοντά είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ.Και πριν λίγες μέρες αυτό με μειωμένα μεταφορικά λόγω combine postage http://www.ebay.co.uk/itm/110852406553?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 !

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα για το ΑΠΟΡΟΤ ?

Πλήρωσα με πέιπαλ. Τραβάει τα χρήματα όταν στέλνει, σαν το ΑΜΑΖΟΝ ?

Ή άμεσα με την παραγγελία ?

Βαριέμαι να κοιτάξω στο πέιπαλ.....:oops:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα για το ΑΠΟΡΟΤ ?

Πλήρωσα με πέιπαλ. Τραβάει τα χρήματα όταν στέλνει, σαν το ΑΜΑΖΟΝ ?

Ή άμεσα με την παραγγελία ?

Βαριέμαι να κοιτάξω στο πέιπαλ.....:oops:

Αν σου πω πως αυτό δεν το κοιτάζω ποτέ σε καμιά μου αγορά;;:eek:

Να σας πω θέλω και κάτι ακόμη: σήμερα πήγαμε στον γιατρό (για εμβόλιο) και μου είπε πως πρέπει να αρχίσω να της βάζω αντιηλιακή (της βάζω ήδη).Του είπα πως πήρα της lavera και το άφησε ασχολιάστο..είπε μόνο πως πρέπει ο δέικτης να είναι πάνω απο 30 και να γράφει φυσικά φίλτρα!Πρότεινε avene,frezyderm και mustela!Φυσικά δεν θα πετάξω αυτά που πήρα για το χατήρι του αλλά βρε κορίτσια είναι δυνατόν τα λαβερα να μην έχουν φυσικά φίλτρα;Αφού ειναι bio!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αν σου πω πως αυτό δεν το κοιτάζω ποτέ σε καμιά μου αγορά;;:eek:

Να σας πω θέλω και κάτι ακόμη: σήμερα πήγαμε στον γιατρό (για εμβόλιο) και μου είπε πως πρέπει να αρχίσω να της βάζω αντιηλιακή (της βάζω ήδη).Του είπα πως πήρα της lavera και το άφησε ασχολιάστο..είπε μόνο πως πρέπει ο δέικτης να είναι πάνω απο 30 και να γράφει φυσικά φίλτρα!Πρότεινε avene,frezyderm και mustela!Φυσικά δεν θα πετάξω αυτά που πήρα για το χατήρι του αλλά βρε κορίτσια είναι δυνατόν τα λαβερα να μην έχουν φυσικά φίλτρα;Αφού ειναι bio!

Καλά, να είσαι επιφυλακτική στα λεγόμενά του. Συμφέροντα κλπ.....

Δηλαδή αυτά που σου πρότεινε είναι απαραίτητα καλύτερα ? Απλά πιο 'εμπορικά' για τα ελληνικά δεδομένα. Ίσως να μην ξέρει καν τα λαβέρα.......

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλά, να είσαι επιφυλακτική στα λεγόμενά του. Συμφέροντα κλπ.....

Δηλαδή αυτά που σου πρότεινε είναι απαραίτητα καλύτερα ? Απλά πιο 'εμπορικά' για τα ελληνικά δεδομένα. Ίσως να μην ξέρει καν τα λαβέρα.......

Είμαι κάτι παραπάνω από επιφυλακτική έως καχύποπτη θα έλεγα..είμαι βέβαιη πως τα λαβέρα δεν τα ξέρει..γενικά και με άλλες μάρκες βιολογικών (τροφών) που του είχα αναφέρει παλιότερα δεν..απλά με παραξένεψε αυτό για τα φυσικά φίλτρα και δεν ξέρω γερμανικά να μεταφράσω το αντιηλιακό..μάλλον πρέπει να το κάνω google translate!Α και με προβλημάτισε και ο δείκτης αλλά ξέρω πως στα bio δεν βγαίνει υψηλότερος,σωστά;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

http://www.xtipiseto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=772:pliris-peripoiisi-gia-andres-kai-gynaikes-sto-redview-fast-hair-club&catid=2:runningdeals&Itemid=762

Επιτέλους άρχισαν να ρίχνουν πολύ νερό στο κρασί τους στα νυφικά.

Δεν μπορώ να ξέρω αν από κοντά φαίνονται όμορφα, αλλά στις φωτογραφίες δείχνουν μια χαρά.

(χμμμ...τώρα παρατήρησα την σημείωση: τα παραπάνω διατίθενται σε συγκεκριμένα νούμερα. Να μην υποθέσω XXXS kai XXXL έτσι?)

http://www.xtipiseto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=772:pliris-peripoiisi-gia-andres-kai-gynaikes-sto-redview-fast-hair-club&catid=2:runningdeals&Itemid=762

Επιτέλους άρχισαν να ρίχνουν πολύ νερό στο κρασί τους στα νυφικά.

Δεν μπορώ να ξέρω αν από κοντά φαίνονται όμορφα, αλλά στις φωτογραφίες δείχνουν μια χαρά.

(χμμμ...τώρα παρατήρησα την σημείωση: τα παραπάνω διατίθενται σε συγκεκριμένα νούμερα. Να μην υποθέσω XXXS kai XXXL έτσι?)

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τίμια προσφορά. Είτε τα νούμερα είναι περίεργα, είτε τα νυφικά είναι ήδη χρησιμοποιημένα, είτε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 15 μοντέλα.

Διαφημίσεις

Οσες γνωριζετε απο aporot,βοηθειστε γιατι η υπομονη μου εξαντλειται.

που κανουμε register?,δηλ πρωτη εγγραφη,εχει μονο log in.

η αγγλικη σημαιουλα,δεν τα βγαζει στα αγγλικα,γιατι?

πως βγαζετε ακρη?με google translate?

υπαρχει κανας κωδικος εκπτωσης πρωτης αγορας?

μονο εμενα μου φαινεται δυσχρηστο σαιτ???!!!!

ας οψονται οι ΚΑΛΕΣ τιμες του.

ευχαριστω εκ των προτερων.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Οσες γνωριζετε απο aporot,βοηθειστε γιατι η υπομονη μου εξαντλειται.

που κανουμε register?,δηλ πρωτη εγγραφη,εχει μονο log in.

η αγγλικη σημαιουλα,δεν τα βγαζει στα αγγλικα,γιατι?

πως βγαζετε ακρη?με google translate?

υπαρχει κανας κωδικος εκπτωσης πρωτης αγορας?

μονο εμενα μου φαινεται δυσχρηστο σαιτ???!!!!

ας οψονται οι ΚΑΛΕΣ τιμες του.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Μια από τα ίδια την Παρασκευή που έβαλα πρώτη παραγγελία.

Το γύρισα στην αγγλική σημαία, έβλεπα στα αγγλικά ότι έδειχνε, τις περιγραφές π.χ. των προιόντων δεν τις μετέφραζε (γκρρρρ) οπότε τις κοιτούσα είτε στον μεταφραστή του γκούγκλ, είτε στο bce (τα γερμανικά μου είναι πολύ φτωχά). Όταν τελείωσα το καλάθι μου (warenkorb), πήγα στο checkout, στην οθόνη του customer login επέλεξα without registration. Μετά στον τρόπο αποστολής standard delivery. Στην επόμενη οθόνη, έχει καταχωρητικά πεδία, για να περάσεις τα στοιχεία σου.

Δεν βρήκα κωδικό για πρώτη παραγγελία.

Για να γελάσουμε, καλό !!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Μη μπερδεύεστε με τους γιατρούς, δυστυχώς οι ίδιοι μας έχουν κάνει καχύποπτες απέναντί τους. Φυσικά φίλτρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχουν τα bio και από 30 spf και πάνω έχει καρκινογόνες ουσίες. Την επόμενη φορά λοιπόν απλά κούνα το κεφάλι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μια από τα ίδια την Παρασκευή που έβαλα πρώτη παραγγελία.

Το γύρισα στην αγγλική σημαία, έβλεπα στα αγγλικά ότι έδειχνε, τις περιγραφές π.χ. των προιόντων δεν τις μετέφραζε (γκρρρρ) οπότε τις κοιτούσα είτε στον μεταφραστή του γκούγκλ, είτε στο bce (τα γερμανικά μου είναι πολύ φτωχά). Όταν τελείωσα το καλάθι μου (warenkorb), πήγα στο checkout, στην οθόνη του customer login επέλεξα without registration. Μετά στον τρόπο αποστολής standard delivery. Στην επόμενη οθόνη, έχει καταχωρητικά πεδία, για να περάσεις τα στοιχεία σου.

Δεν βρήκα κωδικό για πρώτη παραγγελία.

Για να γελάσουμε, καλό !!!!!

και φτηνό!!!

Μη μπερδεύεστε με τους γιατρούς, δυστυχώς οι ίδιοι μας έχουν κάνει καχύποπτες απέναντί τους. Φυσικά φίλτρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχουν τα bio και από 30 spf και πάνω έχει καρκινογόνες ουσίες. Την επόμενη φορά λοιπόν απλά κούνα το κεφάλι...

εχω δει αντηλιακες με δεικτη πανω απο 30 με φυσικα φιλτρα.....

οπως αυτη που πηρα τωρα...

http://www.iherb.com/Alba-Botanica-SPF-45-Natural-Sunblock-Green-Tea-4-oz-113-g/4423

προτεινομενη μαλιστα απο το ιδρυμα δρασης κατα του καρκινου......με 100% φυσικα συστατικα....

καληερα δεν ειπα....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...