Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σου απάντησα πως είναι ανάλογα με το παπούτσι. Αν δεν ψάξεις δεν πρόκειται να βρεις. Για να βρω παπούτσι για την ανηψιά μου έκανα έρευνα αγοράς μια εβδομάδα. Υπολόγιζα και ξαναυπολόγιζα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.

Μήπως έχει αγοράσει καμία κοπέλα σανδάλια για αγόρι¨Νaturino¨ σε μέγεθος 24 ή 25 για να μου πει το εσωτερικό μήκος της σόλας? Βρήκα το σχεδιάγραμμα με τα μεγέθη στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω δυνατότητα να εκτυπώσω.

Ευχαριστώ πολύ.

Ξανθη, αμα παραλαβεις απο τζωρτζ πες μου τη γνωμη σου αμα θυμηθεις

πως σου φαινεται η φορμα του?

εμενα μου τυχαινουν πιο στενα και το αποφευγω πλεον

ποιος ειναι ο τζωρτζ;

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Δες αυτά τα δυο ότι άλλο βρήκα ήταν κατά πολύ ακριβότερο

http://www.ogamigam.com/products/agatha-ruiz-girls-white-sandal-112964

50 euro

http://www.designershoesforkids.co.uk/size8girls.asp?RSstartat=1&kw=

53 euro

Στο 2ο λινκ υπάρχουν 3 αγκάθα και τα τρια είναι σε αυτή την τιμή ΜΕ τα μεταφορικά υπολογισμένα

YqE6p2.png

IqItp3.png

TATH χωρις να κοβω το κεφαλι μου γιατι νομιζω οτι εχει ΝΕΧΤ στην Πατρα????

Εχεις τσεκαρει????

όντως έχει next στην Πάτρα. Στο εμπορικό κέντρο του carrefour και φέτος έκανε και πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχαία που μπήκα μία μέρα είχε ένα στάντ με χειμωνιάτικα με μέση τιμή τα 6 ευρώ. Πήρα σετ μπλούζα-καλσόν με 6 ευρώ, σαλοπέτα με 11, ζακέτα με 7 ευρώ. Ισως να το έχει ακόμα αν ενδιαφέρει καμία ας μπει να κοιτάξει.

Μια που μιλάμε για next όμως νομιζω πως γενικά οι τιμές του φέτος ήταν καλές και δεν αξίζει ίσως να τα πάρεις πια από αγγλία. Πήρα ένα μπουφάν στην μικρή αρχη της σεζόν με 40 ευρώ όταν στο αγγλικό site είχε 29 λίρες. Ένα σετάκι με τρεις μπλούζες

http://www.next.co.uk/x493732s1#974571x49

το πήρα με 19 ευρώ. Εντάξει έχει διαφορά αλλά νομίζω όχι τόσο όσο είχε παλιότερα. Κάνω λάθος?

α.. και ουδεμία σχέση έχω με το next της Πάτρας ε!!!:) (σνιφ σνιφ)

Διαφημίσεις

chatzico,το σκουπάκι το θέλω και εγώ.Μόλις παραλάβεις, πες εντυπώσεις γιατί ψάχνω κάτι που να είναι αρκετά δυνατό.

Δεν έχεις δει δυνατότερο. Χθές ο ανδρας μου καθαρισε δύο αυτοκίνητα και η μπαταρία δεν έπεσε καθόλου. Χτύπα το αλύπητα. Περίμενε να πέσει όμως νομίζω η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στις 58 λίρες. Εγώ κάπου τόσο το είχα πάρει. Να προσέξεις ομως να είναι το 18v

Η μάρκα ρούχων George

α μαλιστα λοιπον τα πηρα για τις ανιψιες οι οποιες ειναι 8 1/2 χρονων αλλα ειναι ψιλολιγνες και γιαυτο πηρα 9-10 οταν τα παρουν και τα δοκιμασουν θα σε ενημερωσω πως τους εκατσαν

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Δες αυτά τα δυο ότι άλλο βρήκα ήταν κατά πολύ ακριβότερο

http://www.ogamigam.com/products/agatha-ruiz-girls-white-sandal-112964

50 euro

http://www.designershoesforkids.co.uk/size8girls.asp?RSstartat=1&kw=

53 euro

Στο 2ο λινκ υπάρχουν 3 αγκάθα και τα τρια είναι σε αυτή την τιμή ΜΕ τα μεταφορικά υπολογισμένα

είσαι θέα Ραβακι μου :-D:-D χαχαχα

δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα ..... μόλις τσίμπησα ένα Garvalin από το shoesforkids με 27 λίρες μαζί με τα μεταφορικά, για την μικρή έτσι ακριβώς όπως το ήθελα .......

μακάρι μόνο να το είχα δει νωρίτερα πριν η νονά μας ψωνίσει geoxakia από το Ελλαδιστάν :?:???:

edit και μόλις μου έστειλαν μειλ ότι θα τα ταχυδρομήσουν σήμερα

KbLyp3.png 4AByp3.png

ψαχνω να βρω κατι αμπουλες για τη κυτταριτιδα της forte pharma και τις εχει σε καλη τιμη αυτος απο το pharmacy4u , του στελνω email να δω σε τι μορφη τις εχει και δεν απαντα:twisted: μετα σε λιγο πιο ανεβασμενη τιμη τις το Parapharmcy αλλα δεν το εχω χρησιμοποησει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

είσαι θέα Ραβακι μου :-D:-D χαχαχα

δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα ..... μόλις τσίμπησα ένα Garvalin από το shoesforkids με 27 λίρες μαζί με τα μεταφορικά, για την μικρή έτσι ακριβώς όπως το ήθελα .......

μακάρι μόνο να το είχα δει νωρίτερα πριν η νονά μας ψωνίσει geoxakia από το Ελλαδιστάν :?:???:

edit και μόλις μου έστειλαν μειλ ότι θα τα ταχυδρομήσουν σήμερα

μηπως αυτό που ετοιμαζόμουν να σου στειλω σε μύνημα?? χε χε :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...